fanatikos Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Καλησπερα σε ολους. Απο αυριο θα εχω στα χερια μου ενα defy+ σαν δευτερη συσκευη. Ηθελα αρχικα να ρωτησω αν το νημα για το μοντινγκ του απλου defy ισχυει και για το + και ποια θεωρειτε οτι ειναι η πιο ισοροπημενη ρομ απο πλευρας ταχυτητας, σταθεροτητας και φυσικα καθαρη απο bug. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 ναι, ειναι οι ίδιες (σχεδόν) δες το κατάλληλο νήμα. στις 2-3 τελευταίες σελίδες αναφέρονται ολες οι ρομ που "τρέχουν" τώρα και είναι πολύ αξιόλογες :) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Καλησπερα σε ολους. Απο αυριο θα εχω στα χερια μου ενα defy+ σαν δευτερη συσκευη. Ηθελα αρχικα να ρωτησω αν το νημα για το μοντινγκ του απλου defy ισχυει και για το + και ποια θεωρειτε οτι ειναι η πιο ισοροπημενη ρομ απο πλευρας ταχυτητας, σταθεροτητας και φυσικα καθαρη απο bug. Έλα, καλως τον! Εγώ τρέχω την miui GB stable εδώ και 1 μήνα τουλάχιστον, χωρίς προβλήματα. (μερικές φορές, αφού ανοίξω το κινητό, μου βγάζει κανένα κουλό μήνυμα, στυλ "η διεργασία system σταμάτησε να λειτουργεί" , πατάω ΟΚ και τέλος, όλα δουλεύουν ρολόι). Είναι δοκιμασμένη και γρήγορη. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161110 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Καλησπερα. Πως μπενει στον μπουτλοαντερ; Εχει μπει σε καποιο λουπ το κινητο και ενω ανοιγει μετα απο 15 δευτερα κανει ριμπουτ. Και αντε παλι ξανα. Μηπως το κανω κανενα ρισετ και συνερθει Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 εβαλες custom rom? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Καλησπερα. Πως μπενει στον μπουτλοαντερ; Εχει μπει σε καποιο λουπ το κινητο και ενω ανοιγει μετα απο 15 δευτερα κανει ριμπουτ. Και αντε παλι ξανα. Μηπως το κανω κανενα ρισετ και συνερθει Καλα, εχω ξεχασει και τα βασικα... Δοκιμασε με κλειστη τη συσκευη το pwr+vol down για να μπεις σε bootloader. (Νομιζω). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 (edited) Καλησπερα ξανα. Μολις καταφερα και το συνεφερα. Οχι με την μαμα ρομ ειμουν και δοκιμασα να την ξαναριξω απο πανω μηπως κατι δεν ειχε κατσει καλα. Τζιφος ομως. Τελικα ψαχνοντας στο νετ, βρηκα οτι ειναι καποιο bug του motoblur και αν το κανεις skip αρχικα, τοτε μπορεις να προχωρησεις. Στην συνεχεια βεβαια μπορεις να το ρυθμισεις χωρις να σου κανει τα restart (κουλο). Ετσι με λιγο αγωνα δρομου ξεκινωντας το, προλαβα να το κανω skip και μετα ολα πηγαν καλα. Ομως ρε παιδια ..... Εχω κακομαθει απο το hox και μου φαινεται οτι εινσι πιο αργο και απο την καθηστερηση!! Τι μπορω να κανω; Και βεβαια ρουταρισμα κλπ. παιζουν στανταρ να γινουν. Αληθεια cwm boot παιζει εδω; Γιαννη κατεβασα την ρομ που μου εδωσες αλλα δεν βρηκα πως να την περασω με το tool. Μπορει βεβαια να κατεβασα και λαθος αρχεια. Καθολου απιθανο. Και ενα τελευταιο (προς στιγμην). Εχει 7 home screen. Τις περισσοτερες τις εχω αδειες. Πως μπορω να τις σβησω; Edit: Τελικα δεν καταλαβαινω τι συμβαινει. Μολις ενεργοποιησω τα πακετα δικτυου μπενει σ' αυτο το reboot loop. Απλα επειδη το εστεισα με wifi δεν μου το εκανε εκει. Μολις εκλεισα το wifi και πηγε να γυρησει στα πακετα δικτυου, ξαναρχησε. Τι παιζει παιδια; Να παω σε custom rom μηπως εκει δεν το κανει ή μιλαμε για βλαμενο κομματι; Edited December 18, 2012 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Τι κουλο ειναι αυτο?? Δεν το εχω ξαναδιαβασει! Το πρωτο που πρεπει να κανεις για να περασεις οποιαδηποτε ρομ, ειναι να ρουταρεις. Για να το κανεις αυτο πρεπει να δεις το ποστ 369 σε αυτο το θεμα. Θα περασεις με rsdlite τη ρομ που λεει ο saltofx στο ποστ 369 (ειναι η μαμα ρομ, ρουταρισμενη). Φλασαρε μπας και σταματησει να κανει reboot Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Ωραια. Εγιναν ολα, περασα την ρουταρισμενη στοκ. Ψιλοσυνηρθε το κινητο. Τωρα πως περναω αλλη ρομ; Η στοκ ειναι αργηηηηηηη! Edited December 19, 2012 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) ενας οδηγος που ειχα γραψει παλιοτερα..Υπολογιζω οτι τον εχω κανει περιπου 30 φορες copy-paste στο myphone.....:rocket::google: ενας οδηγος που ειχα γραψει παλιοτερα: 1)φορτιστε πληρως τη μπαταρια σας 2)κατεβαστε και βαλτε στη καρτα σας τη WajkIui ROM και το 2ndInit 3)ανοιξτε τον εντοπισμο σφαλματων (ρυθμισεις->εφαρμογες->αναπτυξη) 4)εγκαταστηστε το 2ndInit Recovey ανοιξτε την εφαρμογη και πατηστε "Install 2ndInit Recovery" 5)ξανα επανεκκινηση το κινητο..και επιλεξτε Recovery -> [Custom Recovery] or [latest recovery] 6)μετα κανετε "wipe cache partition" και "wipe data/factory reset" και μετα πατε advanced ->"wipe dalvik cache" 7)μετα παραμενοντας στο recovery παμε "install zip from sdcard" και μετα "choose zip from sdcard" και απο τον explorer που εμφανιζει επιλεγουμε το αρχειο που κατεβασαμε στο 2 βημα. 8) μετα κανουμε ξανα wipe cache και μετα πατε advanced ->"wipe dalvik cache" 9)μετα κανετε επανεκκινηση (θα αργησει λιγο την πρωτη φορα να ξεκινησει) 10)μετα ρυθμιζετε απο το basebandswitcher τις συχνοτητες για κεντρικη ευρωπη και ειστε ετοιμοι!!!!!!!!!! *για να μετακινηθειτε μεσα στο recovery χρησιμοποιηστε τα volume +- button και το power button για να επιλεξετε *μετα την εγκατασταση της ρομ μπορειτε να βαλετε οποιοδηποτε launcher θελετε(π.χ. launcher pro-go launcher....etc) *για να μην εχετε προβληματα με hotbboot ανοιξτε την εφαρμογη "superuser" και απενεργοποιηστε τη διαχειριση εφαρμογων Edited December 19, 2012 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Καλημέρα. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Τελίκά δεν έγινε τίποτα. Τα reboot, reboot. Μόλις ενεργοποιήσω τα δεδομένα δικτύου, είτε είναι σε 2G είτε είναι σε 3G το κινητό μπαίνει σε ένα reboot loop επ' αόριστον. Αν κλείσω τα δεδομένα δικτύου και το έχω με WiFi δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αρχικά με είχε ξεγελάσει και νόμισα ότι σταθεροποιήθηκε αλλά μόλις έκανε ένα handover, πάπαλα! Reboot. Απ' οτι έψαξα λιγάκι στο νετ, υπάρχει θέμα! Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Μάλλον την πάτησα χαλαρά. Να το γυρίσω πίσω από εκεί που το πήρα δεν παίζει .... (ο νοών, νοείτω)! Μάλλον για σέρβις με βλέπω! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 2 χρόνια που έχω αυτή τη συσκευή πρώτη φορά ακούω τέτοιο πρόβλημα. Πιθανώς κάτι παίζει με τα ρεύματα. Ίσως έχει πρόβλημα το mainboard. Εγγύηση φυσιολογικά θα έχει ακόμα οπότε περνάς την μαμά ρομ και το πας σέρβις Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Γνωριζει κανεις Δυτικα προαστια που εχει; Περιστερι, Χαϊδαρι, Αιγαλεω κλπ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 πανελλαδικα ενα σερβις εχει η μοτορολα.....Αργυρουπολεως νομιζω Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Αργυρουπολεως 65. Το βρηκα. Ευχαριστω! Αυριο, πουρνο-πουρνο παει στο σερβις. Ελπιζω να μην με αρχησουν στα ξερετε .... Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Αργυρουπολεως 65. Το βρηκα. Ευχαριστω! Αυριο, πουρνο-πουρνο παει στο σερβις. Ελπιζω να μην με αρχησουν στα ξερετε .... Αν εχεις μεσα τη μαμα ρομ, δεν θα σου πει τπτ η κοπελα στην υποδοχη. Σε εμενα το σερβις εχει ξηγηθει. Δεν εχω παραπονο.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Ναι την ξαναεβαλα. Απο το νετ την κατεβασα. Μια που την λεει signed για κεντρικη Ευρωπη. Δεν πιστευω που πηραξα τον bootloader, να φανει, ε; Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 οχι δεν φαινεται τιποτα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Για να δουμε. Δευτερα μεσημερι που ειπε η κοπελα να τηλεφωνησω. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Σήμερα τελικά είναι έτοιμο, αλλά δεν τους προλαβαίνω. Οπότε πάμε Δευτέρα. Άλλαξαν πλακέτα τελικά! Επομένως τσάμπα το πάλευα. Το θέμα είναι ότι πάει και το κινητό! Μόλις το είδε το καπαρωσε ο γιος μου, οπότε ..... :p Πάλι χωρίς δεύτερο έμεινα!:banghead: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλησπερα και Χρονια Πολλα Σημερα εβαλα μια νεα καρτα SD στο κινητο. Η παλια καρτα ηταν φορμαρισμενη σε RAW . την καινουργια δεν βρικα απο που μπορω να την φορμαρω σαν RAW και την εβαλα σαν fat32 .Υπαρχει προβλημα αν ειναι FAT32, κερδιζω κατι αν φορμαριστει σαν RAW και απο που μπορω να το κανω αυτο???? Ευχριστω πολυ και Καλη Χρονια να εχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Τι εννοείς raw? Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάποιο file system. Fat, fat32, ntfs, extfat, κάποιο τέλος πάντων. File system raw δεν έχω ξανακούσει. Παιδιά, το πήρα το κινητό. Αλλαχθηκε το board τελικά. Όλα καλά τώρα. Είναι σταθερό. Το ρουταρα, έβαλα και την wiui αλλα πολυ lag βρε παιδιά. Το κινητό λαγκαριζε πριν λαγκαρει! Δηλαδή σε σημείο που δεν μπορούσα να καταλάβω αν κάτι που επέλεξα, πατηθηκε! Τελικά το ξαναγύρισα σε στοκ recovery, και του έβαλα την ρουταρισμενη 2.3.6. Πέταξα την μισή ρομ (σκουπίδια και άχρηστα πράγματα), έβαλα τις εφαρμογές που χρειάζομαι και το κινητά πάει σφεντόνα. Δεν λαγκαρει και υληκρινα δεν καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα απλό μονοπυρηνο. Τελικά θα το κρατήσω εγώ το κινητακι. Για τον μικρό πήρα ένα desire s, δεύτερο χέρι. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Αν λες ότι λαγκαρε με wiui μάλλον κάτι δεν έκανες σωστά. Δεν υπάρχει ποιο γρήγορη ρομ. Αν πάλι βολευτηκες με αυτή που έχεις εννοείται πως τη κρατάς Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Κατ'αρχήν, χρόνια πολλά και καλή χρόνια! Να σου πω τι έκανα, αν δεν σε κουραζω, γιατί όντως μπορεί κάτι να έκανα λάθος. Αν πάει καλά η wiui δεν το συζητάω, είναι σαφώς ποιο φρέσκια και παραμετροποίησημη. Πάμε λοιπόν! Κατ, αρχήν μπήκα στο στοκ recovery, έκανα τα απαραίτητα wipe & reset. Στην συνέχεια το έβαλα σε download mode και πέρασα την ρουταρισμενη στοκ ρομ που μου έχετε δώσει εδώ. Ξανά πισω σε bootloader, reset κλπ. Ξεκίνησα την ρουταρισμενη ρομ και έτρεξα από την sd το custom recovery που μου δώσατε. Restart και έτρεξα το νέο recovery. Απο εκει reset, wipe όλα, και έτρεξα απο το recovery το tar της wiui. Μου ζητησε καποιες ρυθμισεις και προχωρησε. Όλα πήγαν οκ, τελείωσε και reboot. Ξανά τα σχετικά reset, reboot απο τον νεο bootloader, σεταρισματα και τρέξιμο το baseband. Και, that's it! Χωρίς να βάλω τίποτα αλλο (εφαρμογες), η ρομ λαγκαριζε έντονα! 1 με 1, 5 (μερικες φορες και 2)δευτερόλεπτα σε οτιδήποτε επελεγα! Είναι κάτι που παρέλειψα ή έκανα λάθος στην διαδικασία? Edited January 3, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Κατ'αρχήν, χρόνια πολλά και καλή χρόνια! Να σου πω τι έκανα, αν δεν σε κουραζω, γιατί όντως μπορεί κάτι να έκανα λάθος. Αν πάει καλά η wiui δεν το συζητάω, είναι σαφώς ποιο φρέσκια και παραμετροποίησημη. Πάμε λοιπόν! Κατ, αρχήν μπήκα στο στοκ recovery, έκανα τα απαραίτητα wipe & reset. Στην συνέχεια το έβαλα σε download mode και πέρασα την ρουταρισμενη στοκ ρομ που μου έχετε δώσει εδώ. Ξανά πισω σε bootloader, reset κλπ. Ξεκίνησα την ρουταρισμενη ρομ και έτρεξα από την sd το custom recovery που μου δώσατε. Restart και έτρεξα το νέο recovery. Απο εκει reset, wipe όλα, και έτρεξα απο το recovery το tar της wiui. Μου ζητησε καποιες ρυθμισεις και προχωρησε. Όλα πήγαν οκ, τελείωσε και reboot. Ξανά τα σχετικά reset, reboot απο τον νεο bootloader, σεταρισματα και τρέξιμο το baseband. Και, that's it! Χωρίς να βάλω τίποτα αλλο (εφαρμογες), η ρομ λαγκαριζε έντονα! 1 με 1, 5 (μερικες φορες και 2)δευτερόλεπτα σε οτιδήποτε επελεγα! Είναι κάτι που παρέλειψα ή έκανα λάθος στην διαδικασία? Καλη χρονια να χουμε!! Νομιζω καλα τα εκανες. Καθυστερησεις με την miui μπορει να εχει σε λογικα πλαισια. Λαγκ οχι και τοσο (εννοω στο σκρολιγκ ). Θεωρεις τη στοκ πιο γρηγορη? Περιεργο. Εμενα στη στοκ ειχε πολυ συχνα fc και επισης ειδικα ο dialer εκανε τοση ωρα να ανοιξει, που στο μεταξυ ξεχνουσα ποιον ηθελα να παρω. :p:p. Γενικα ηταν πολυ αργο. Τωρα το εχω με miui, εχω βαλει ολες τις εφαρμογες μου, για lancher εχω τον adw ex και μπορω να πω οτι σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts