kollatos Δημοσιεύτηκε August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 15, 2011 (edited) Καλημέρα παίδες, μετά το τελευταίο update του iGo MyWay για android (8.4.3.179971) υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε tts φωνές για την πλοήγηση και συγκεκριμένα τις γνωστές μας από τα WinMobile Αφροδίτη και Άρτεμις. Για να γίνει βέβαια αυτό θα πρέπει να εγκαταστήσουμε πρώτα κάποια προγραμματάκια. Ξεκινάμε λοιπόν... Αρχικά πάμε στο market και κατεβάζουμε την εφαρμογή Svox Classic Tts. Εδώ να τονίσω ότι ναι μεν η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι δωρεάν αλλά "δυστυχώς" οι φωνές είναι επί πληρωμή, το ποσό βέβαια δεν είναι μεγάλο (€2.10). Αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή πάμε Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις κειμένου σε λόγο και στο Μηχανές τσεκάρουμε το SVOX Classic TTS. Μετά πάμε λίγο παραπάνω στο Προεπιλεγμένη μηχανή και επιλέγουμε Svox. Στη συνέχεια πατάμε το από κάτω κουμπί (Εγκατάσταση δεδομένων φωνής) που θα μας πάει στο πρόγραμμα Svoc Classic TTS που κατεβάσαμε πριν. Ψάχνουμε να βρούμε τα ελληνικά (Greek) και εδώ σε εσάς θα πρέπει να λέει Buy, οπότε το πατάτε και σας μεταφέρει στην ελληνική φωνή της Svox στο market για να προχωρήσετε στην αγορά της. Μόλις τελειώσουμε και με την αγορά πάμε πάλι στο Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις κειμένου σε λόγο και τώρα στο πεδίο Γλώσσα επιλέγουμε τα Ελληνικά. Πλέον το κινητό μας μιλάει Ελληνικά... Στη συνέχεια συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή και ενεργοποιούμε την λειτουργία δίσκου. Μόλις μας ανοίξει το παράθυρο στο pc με τα δεδομένα της κάρτας μας πάμε στο φάκελο iGO->content->voice και αντιγράφουμε μέσα το αρχείο .zip που κατεβάζουμε από εδώ. Τέλος τρέχουμε το iGo, πάμε στο Ρυθμίσεις->Τοπικές->Voice Language και επιλέγουμε το tts. Καλές διαδρομές με ασφάλεια!! Ευχαριστίες: Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσω τον Οδυσσέα (odytsak) από το gpspocketpc.gr για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει με τις ελληνικές tts φωνές. ΥΓ. Η φωνή που έχω φτιάξει είναι η Αφροδίτη, αν κάποιος θέλει την Άρτεμις ας μου πει να την ανεβάσω. Edited April 1, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 (edited) Παρακαλώ να διατηρηθεί το θέμα "καθαρό" χωρίς off-topic posts. Edited August 19, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) Παιζει κανονικα. Ευχαριστώ Το πρόβλημα που έχω είναι ότι οταν με καλει καποιος χαμηλωνει ο ήχος και εμφανιζεται η φωνη της Σημιτη οπου μου λεει τον τηλεφωνικο αριθμο. πχ 6 δισεκατομμυρια 944 χιλιαδες κλπ (6944...) Αν τον αριθμό τον εχω αποθηκευμενο σε επαφη, τοτε μου λεει το ονομα της επαφης Πως το απενεργοποιώ αυτο; Edited August 19, 2011 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Παιζει κανονικα. Ευχαριστώ Το πρόβλημα που έχω είναι ότι οταν με καλει καποιος χαμηλωνει ο ήχος και εμφανιζεται η φωνη της Σημιτη οπου μου λεει τον τηλεφωνικο αριθμο. πχ 6 δισεκατομμυρια 944 χιλιαδες κλπ (6944...) Αν τον αριθμό τον εχω αποθηκευμενο σε επαφη, τοτε μου λεει το ονομα της επαφης Πως το απενεργοποιώ αυτο; Καλύτερα να ρωτήσεις εδώ για αυτό μιας και είναι άσχετο με το gps.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 καλησπερα,μιας και μιλαμε για το igo εχω μια απορια. στο galaxy s απο τοτε που εβλα την εκδοση 2.3.4 του android μου δειχνει οτι ειμαι ενα δρομο πιο "δεξια".εχω την την εκδοση 8.4.2139242.ξερει κανεις τιποτα?? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Καλύτερα να ρωτήσεις εδώ για αυτό μιας και είναι άσχετο με το tts.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Φίλε άψογος ο οδηγός έχω μόνο μια απορία, αν πειράξω τις εντολές(να λέει πχ το όνομα μου και διάφορα άλλα :p) θα λειτουργεί κανονικά?Και αν ναι, μόνο το αρχείο csv πρέπει να πειράξω ή και κανένα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Φίλε άψογος ο οδηγός έχω μόνο μια απορία, αν πειράξω τις εντολές(να λέει πχ το όνομα μου και διάφορα άλλα :p) θα λειτουργεί κανονικά?Και αν ναι, μόνο το αρχείο csv πρέπει να πειράξω ή και κανένα αλλο? Ναι θα λειτουργεί κανονικότατα. Το commands.csv πρέπει να αλλάξεις μόνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Επειδή η Ελληνική φωνή που έβαλες ήταν λίγο παλιότερη έκδοση έφτιαξα και την τελευταία με τις απαραίτητες αλλαγές για android. Κράτησα το όνομα Αφροδίτη, αλλά βέβαια είναι πλέον η Αριάδνη. http://www.multiupload.com/LCOUUA95X7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Από τη στιγμή που έχουμε κανονικά tts για την ελληνική γλώσσα, μπορούμε να προσθέσουμε οποιοδήποτε φωνή tts (εννοείται για την ελληνική γλώσσα); Δηλαδή όλες οι φωνές tts που κυκλοφορούν για wm είναι συμβατές; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Ότι και να βάλει,ς την Αριάδνη θα ακούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 To λινκ για το tts αρχείο που μπαίνει στο φάκελο του igo γιατί γράφει Αφροδίτη; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 γιατί είναι από τα wm.Εκεί είχες το tts μέσα στα αρχεία του igo.Στο android το tts είναι εφαρμογή συστήματος και το igo απλά το χρησιμοποιεί.Ακόμη και το espeak να βάλεις που είναι ανδρική φωνή tts το igo θα λέει πάλι "γεια σας είμαι η αφροδίτη" :lol::lol: Eκτός και αν μπεις στη διαδικασία να το αλλάξεις αν και δεν έχει νόημα να σπαταλήσεις χρόνο για κάτι τέτοιο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Ναι ξέρω ότι είναι ρύθμιση του συστήματος, αφού έχω κάνει τις ανάλογες ρυθμίσεις. Φυσικά και δε θα μπω στη διαδικασία να το αλλάξω, απλά σκέφτηκα μήπως βάζοντας άλλη φωνή λειτουργούσε. Από εκεί και πέρα, παραμένουμε με αυτά που έχουμε. Στις ρυθμίσεις του tts στην ένταση το έχω βάλει στο τέρμα (200 νομίζω). Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό, έτσι δεν είναι; Απλά θέλω να ακούγεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Κάτι άλλο για την ένταση του ήχου δεν γίνεται, σωστά; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Από τη στιγμή που έχουμε κανονικά tts για την ελληνική γλώσσα, μπορούμε να προσθέσουμε οποιοδήποτε φωνή tts (εννοείται για την ελληνική γλώσσα); Δηλαδή όλες οι φωνές tts που κυκλοφορούν για wm είναι συμβατές; Ναι φυσικά μπορείς να βάλεις όποια φωνή θες. Αλλά δεν υπάρχει και καμία άλλη εκτός απο την Αριάδνη. Η loquendo δεν έχει βγάλει ακόμα (και δεν απαντάει στα email μου) και οι υπόλοιπες που υπάρχουν είναι άθλιες. Οι φωνές απο WM προφανώς δεν είναι συμβατές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Ναι φυσικά μπορείς να βάλεις όποια φωνή θες. Αλλά δεν υπάρχει και καμία άλλη εκτός απο την Αριάδνη. Η loquendo δεν έχει βγάλει ακόμα (και δεν απαντάει στα email μου) και οι υπόλοιπες που υπάρχουν είναι άθλιες. Οι φωνές απο WM προφανώς δεν είναι συμβατές. Αυτό ήθελα να μάθω, για το εάν από wm είναι συμβατές. Άρα μένουμε με την Αριάδνη και περιμένουμε μήπως βγει και κάτι άλλο. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 (edited) Κατ' αρχάς να σ' ευχαριστήσω πολύ για τον οδηγό. Δούλεψε στο Χ8 που έχω αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Η Αφροδίτη μιλάει σα να έχει κατεβάσει 2 μπουκάλια τεκίλα :p Το Pitch και η ταχύτητα λόγου στις ρυθμίσεις του SVOX είναι ΟΚ (στο Say my name παίζει μια χαρά για παράδειγμα) αλλά στο iGo, μιλάει πολύ πολύ αργά. Μπορείς να μου πεις αν ξέρεις τι πρέπει να πειράξω για να την ακούσω κανονικά; Ευχαριστώ. Υ.Γ. Κατέβασα και το αρχείο που έχουν κάνει τα παιδιά στο gpspocketpc που στις εντολές λέει το όνομα μου. Κι εκεί τα ίδια νούμερα μου κάνει. :lol: Edit: Problem solved! Edited September 13, 2011 by katergaris1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plerohero Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Πες μας πως βρε κατεργάρη!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Πες μας πως βρε κατεργάρη!:p Με βοήθησε ο mp3buddy μ' αυτό του το ποστ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Ο οδηγός αυτός παίζει στη Version iGOMyWay_8.4.2.139242? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Ο οδηγός αυτός παίζει στη Version iGOMyWay_8.4.2.139242? Thanks! Η έκδοση που αναφέρεις δεν υποστηρίζει tts. Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 α οκ.. Πάντως το igo μου έχει οδηγίες στα ελληνικά. Στο φάκελο voice έχει 2 αρχεία .zip, το "Voice_Gre-f11 - Venera v3.0" και το "Voice_Gre-m11 - Zeus v3.0". Και είπα μήπως να τρέξω τον οδηγό σου να βάλω τη φωνή της Αφροδίτης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Παιδια τα λινκ πλεον δεν λειτουργούν τα εχει κάποιος να τα ξανα ανεβάσει; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Παιδια τα λινκ πλεον δεν λειτουργούν τα εχει κάποιος να τα ξανα ανεβάσει; New Link: http://dl.dropbox.com/u/8607339/Voice_TTS-svox-ell-f7-ariadni-v1.0243.zip Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Στο τελευταίο primo 2, οι ελληνικές tts κάνουν νερά. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts