impreza_sti Δημοσιεύτηκε August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 1, 2011 (edited) Nokia 500 (RM-750) http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-500-1.jpg ______________________________________ Ημερομηνία ανακοίνωσης: 1 Αυγούστου 2011 Περιγραφή συσκευής: The Nokia 500 is a powerful combination of internet, social networking and entertainment with Symbian Anna operating system. The device features compact and colorful design, 3.2" capacitive TFT touch display, 5 megapixel Full Focus camera and A-GPS with Nokia Maps. Additional features include Qt 4.7, Java MIDP 2.1, Bluetooth 2.1+EDR and Flash Lite 4.0. Code name: Fate ______________________________________ Αρχικό λειτουργικό σύστημα: Symbian^3 PR2 "Anna" Τελευταία έκδοση λογισμικού: 111.021.0028 (Nokia Belle Refresh) Δείκτης SAR: 1,18 W/kg Ελληνικό product code: 059G739 (Black Black) / 059H019 (White Silver) ______________________________________ Σελίδα υποστήριξης Τεχνικά χαρακτηριστικά (GSMArena) Φωτογραφίες (GSMArena) Δελτίο τύπου Data Sheet Οδηγός χρήσεως Edited April 7, 2015 by Alex_tz Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Nokia 500 – UI Demo http://dailymobile.se/2011/08/30/nokia-500-ui-demo/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) Οδηγός χρήσης Στα 199 ευρώ στα Public Edited October 4, 2011 by paschos76 Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Γιατί το κινητό αυτό εχει εξαφανιστεί απο παντού? δν το βρίσκω πουθενά στην ελλάδα. το βρήκα πάντως στ εξωτερικο αλλά δν μπορώ να βρω το ελληνικο product code! εδώ δν το αναφερετε ούτε στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3349364#post3349364 Μπορεί να με βοηθέσει καποιος? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 pre-order στον Γερμανό. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 http://www.birdphone.gr/gr/prdid/a35d1d3049a14336b025ffe210840b54/productinfo.aspx Άμεσα διαθέσιμο, παραεισαγωγής. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 δν μου είπε κανεις, γνωρίζουμε το product code του ελληνικού? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Στην επίσημη σελίδα της Nokia για το Symbian Belle, κάτω-κάτω, έχει τα κινητά που ήδη κυκλοφορούν (με Symbian Anna αυτή τη στιγμή), & τα οποία είναι συμβατά με το νέο λειτουργικό & θα αποκτήσουν την αναβάθμιση: N8, E6, E7, C6-01, C7, X7. Πού είναι το 500? Ωεω? Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 δν μου είπε κανεις, γνωρίζουμε το product code του ελληνικού? 059G739 balkans black 059H019 balkans silver 059L6Z0 Cosmote black 059L8N4 Cosmote white 059K5N1 Vodafone black Στην επίσημη σελίδα της Nokia για το Symbian Belle, κάτω-κάτω, έχει τα κινητά που ήδη κυκλοφορούν (με Symbian Anna αυτή τη στιγμή), & τα οποία είναι συμβατά με το νέο λειτουργικό & θα αποκτήσουν την αναβάθμιση: N8, E6, E7, C6-01, C7, X7. Πού είναι το 500? Ωεω? Μήπως το 500 δεν έχει "πλήρη" έκδοση Άννας; Στα 6 τηλέφωνα που ανέφερες η έκδοση της Άννας είναι η 22.14. Στο 500 είναι η 10.29. Περίεργη διαφορά. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Μήπως το 500 δεν έχει "πλήρη" έκδοση Άννας; Στα 6 τηλέφωνα που ανέφερες η έκδοση της Άννας είναι η 22.14. Στο 500 είναι η 10.29. Περίεργη διαφορά. Βρήκα & αυτό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βασιστεί κάποιος σε 1 απάντηση στο twitter. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 http://discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/belle-update/m-p/1174527#M101065 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 2 αναλυτικά reviews από gsmarena & phonearena. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Ξέρει κανείς αν υπάρχει θήκη σιλικόμης και προστατευτικό οθόνης γι αυτό το κινητό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Ορίστε ένα Ελληνικό Unboxing της συσκευής http://goo.gl/bRNUL Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Ξέρει κανείς αν υπάρχει θήκη σιλικόμης και προστατευτικό οθόνης γι αυτό το κινητό;;; http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories?phoneid=25363 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 (edited) Από σήμερα είναι διαθέσιμη η ενημέρωση software για cosmote Nokia 500 η 010.032 (ήδη κυκλοφορεί από χτές η 011.033 για άλλα product codes) η οποία είναι 271Mb!Μετά την εγκατάσταση δεν είδα καμμιά απολύτως διαφορά εγώ πάντως! Edited December 2, 2011 by cocu Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Αγόρασα για την γυναίκα μου το λευκό. Δυστυχώς προορίζεται για δώρο Χριστουγέννων και έτσι δεν το έχω καν ανοίξει. Στο GSMarena διάβασα άσχημα λόγια για την απόδοσή του, έχει πράγματι κακή απόδοση και κολλήματα ή είναι υπερβολές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) Το πήρε χθες η φίλη μου σε λευκό από Cosmote. Πραγματικά πολύ όμορφο. Αλλά.. Το κινητό είναι πραγματικά δύσχρηστο. Για όποιον έχει περάσει από τα χέρια του κάποιο Android (δεν αναφέρω καν το iPhone), θα απορήσει για το πόσο πιο μπερδεμένα μπορούν να γίνουν τα πράγματα.. Δεν μιλάω απλά για lag στο χειρισμό (η οποία δεν απέχει τρομερά από φτηνιάρικα Android κινητά). Η πλοήγηση στην κεντρική οθόνη & στο menu έχει μείνει αρκετά χρόνια πίσω. Ο χειρισμός των εφαρμογών & των widgets είναι πραγματικά δύσκολη υπόθεση. Έλεγα ότι τα Windows Phone έχουν λίγες εφαρμογές, αλλά στα Symbian δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα. Απλά χαίρομαι που δεν είναι δικό μου. Για να μην είμαι εντελώς αφοριστικός, το κινητό ίσως είναι καλή επιλογή, για κάποιον που δοκιμάζει για πρώτη φορά οθόνη αφής & smartphone. & για κάποιον που έχει κόλλημα με τα Nokia επίσης.. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα Android κινητά, σε αυτή την κατηγορία τιμής, ή & φτηνότερα. Edited December 10, 2011 by paschos76 Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Την επόμενη φορά που θα κάνεις ένα review για κινητό, έστω και γρήγορο, θα μπορούσες να είσαι και λίγο αντικειμενικός!.. Αγορά ποιοτικού android (σε ποιότητα κατασκευής και αισθητική) στα €200 μοιάζει με ανέκδοτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Το πήρε χθες η φίλη μου σε λευκό από Cosmote. Πραγματικά πολύ όμορφο. Αλλά.. Το κινητό είναι πραγματικά δύσχρηστο. Για όποιον έχει περάσει από τα χέρια του κάποιο Android (δεν αναφέρω καν το iPhone), θα απορήσει για το πόσο πιο μπερδεμένα μπορούν να γίνουν τα πράγματα.. Δεν μιλάω απλά για lag στο χειρισμό (η οποία δεν απέχει τρομερά από φτηνιάρικα Android κινητά). Η πλοήγηση στην κεντρική οθόνη & στο menu έχει μείνει αρκετά χρόνια πίσω. Ο χειρισμός των εφαρμογών & των widgets είναι πραγματικά δύσκολη υπόθεση. Έλεγα ότι τα Windows Phone έχουν λίγες εφαρμογές, αλλά στα Symbian δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα. Απλά χαίρομαι που δεν είναι δικό μου. Για να μην είμαι εντελώς αφοριστικός, το κινητό ίσως είναι καλή επιλογή, για κάποιον που δοκιμάζει για πρώτη φορά οθόνη αφής & smartphone. & για κάποιον που έχει κόλλημα με τα Nokia επίσης.. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα Android κινητά, σε αυτή την κατηγορία τιμής, ή & φτηνότερα. lag? με 1GHz επεξεργαστεί λαγκάρει?(το δικό μου με 680MHz δεν λαγκάρει παντως) για κάποιος μπερδεμμένο είναι το android, για άλλους το symbian,γούστα είναι αυτά Πού έψαξες εφαρμογές και δεν βρήκες??? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Ο χειρισμός των εφαρμογών & των widgets είναι πραγματικά δύσκολη υπόθεση. ???????? ΤΙ ακριβώς σε δυσκόλεψε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrapos Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 παιδια το εχω κ εγω το κινητο εδω και 2-3 βδομαδες.πραγματικα σαν smartphone ειναι πολυ λιγο μπροστα στα android που στα ιδια λεφτα παιρνεις ενα xperia mini(το καινουριο) για να μην αναφερω το Neo v που ειναι πολυ καλυτερο απο το 500..σε συγκριση με τα android παντως οι χαρτες που λειτουργουν offline ειναι μεγαλο + αλλα κατα τα αλλα browsing αθλιο,εφαρμογες λιγες και οχι κατι το ιδιαιτερο,η καμερα ειναι χαλια κ χωρις φλας κ η μπαταρια ειναι οπως και στα android για μια μερα. .α και η συνταξη μηνυματος δυσκολη..επισης πολλες επανεκινησεις.ισως συγκρινεται με τα πολυ φθηνα android στα 100-120 ευρω.με κινητα οπως xperia Neo v,huawei x5 pro που ειναι στα ιδια λεφτα δεν συγκρινεται με τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 To xpreria V είναι το καλύτερο κινητό σε αυτήν την κατηγορία για κάποιον που βλέπει το κινητό ως χόμπυ. Υπάρχουν πολλοί χρήστες που θέλουν κάτι πιο συμμαζεμένο, πιο εμφανίσιμο, που να μπορούν να κάνουν τα πάντα-αν τα χρειαστούν ποτέ. Το 500 είναι ένα όμορφο, ποιοτικό, ικανό κινητό μέσης κατηγορίας που, όταν πάρει και την belle, δεν θα έχει να ζηλέψει πολλά από τα αντίστοιχα android σε θέματα ευχρηστίας. Ναι, δεν είναι experia neo V, αλλά δεν πειράζει, αλλού απευθύνεται. Για το huwaei ας μη σχολιάσω, ιδίως όταν μιλάμε για γυναίκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Δεν γυρνάει όλο το σύμπαν γύρω από το Android, πρέπει να το καταλάβετε. Καταντάει κουραστική η συνεχής αναφορά του λειτουργικού αυτού σε κάθε thread. :rolleyes: Στο θέμα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrapos Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 παιδια δεν ειμαι φανατικος των android απλα οταν μιλαμε για smartphone ενοειται οτι θελουμε καλο browser,gpu που δεν εχει το 500 και σερνεται κτλ.πιστευω και η νοκια αν εβγαζε ενα κινητο με 1 ghz,αξιοπρεπη gpu,μια ανετη οθονη και belle θα ηταν αξιοπρεπες αλλα το 701 που εχει περιπου αυτα τα specs κανει 360 ευρω οχι 200.το 500 που κανει 200 ευρω κανει συνεχεια επανεκινησεις,δεν κανει για ιντερνετ ουτε παιχνιδια κ σε αποκριση ειναι πολυ χειροτερο κ απο το χ10 μινι το παλιο που εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts