Jump to content

[ROM] Ginger Stir Fry / Blue Ginger for ZTE BLADE

kogos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 645
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για μένα τα προβλήματα με τη μπαταρία συνεχίζονται.

Με την b24 ο ρυθμός κατανάλωσης είναι 1-2% κάθε λεπτό. νόμιζα ότι φταίει η μπαταρία, έκανα calibration σκτότωσα όλες τις εφαρμογές αλλά τίποτα.

Βάζοντας πίσω την b14 όλα φυσιολογικά. Δεν αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την κατανάλωση?

τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ με την μπαταρία αλλά με την b25 πάει πάρα πολύ καλά. Με αρκετή χρήση με την πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 2,5 μέρες με την δεύτερη φόρτιση δείχνει να τα πάει ακόμα καλύτερα

Για μένα τα προβλήματα με τη μπαταρία συνεχίζονται.

Με την b24 ο ρυθμός κατανάλωσης είναι 1-2% κάθε λεπτό. νόμιζα ότι φταίει η μπαταρία, έκανα calibration σκτότωσα όλες τις εφαρμογές αλλά τίποτα.

Βάζοντας πίσω την b14 όλα φυσιολογικά. Δεν αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την κατανάλωση?

Για μενα η beta 24 κρίνεται ικανοποιητική σε θέμα μπαταρίας. Σημειώνω ότι έχω αλλάξει τον kernel με τον 2.4.3 του brutslam, γιατί με αυτόν που έχει η beta 24, αν κάνεις κάποια κλήση το τηλέφωνο μετά μπαίνει σε sleep mode μόνο μετά από reboot.

τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ με την μπαταρία αλλά με την b25 πάει πάρα πολύ καλά. Με αρκετή χρήση με την πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 2,5 μέρες με την δεύτερη φόρτιση δείχνει να τα πάει ακόμα καλύτερα

Στην beta25 δεν δουλεύει ούτε το usb ούτε το wifi tethering γι'αυτό γύρισα στην 24.

Οι roms προχωράνε κι αντί να έχουμε βελτίωση συμβαίνει το αντίθετο.

Καλά κάνω που μένω στην 14 μέχρι να βγει κάτι καλό.

Με την εξέλιξη της CM7 με τον kernel της ZTE τι γίνεται?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Οι roms προχωράνε κι αντί να έχουμε βελτίωση συμβαίνει το αντίθετο.

Καλά κάνω που μένω στην 14 μέχρι να βγει κάτι καλό.

Με την εξέλιξη της CM7 με τον kernel της ZTE τι γίνεται?

από όσο ξέρω έχουν χακάρει την kernel.org και έχει πέσει για συντήρηση. Μέχρι να ανέβει η CM7 έχει ρεπό :Ρ

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Γεια σας,εχω την Β21 και επειδη δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος σκεφτομαι να την αλλαξω.αλλα δεν ξερω αν αξιζει να συνεχισω με την gsf η να παω στην Complete Android Experience 2.3.4 που γενικα εχω ακουσει καλα λογια?

edit: Μολις ειδα οτι βγηκα Η gsf b26.

Η GSF b24 έχει πρόβλημα με την μπαταρία.

Η b25 δεν έχει tethering αλλα την είδα πολύ καλή στην μπαταρία και στην ταχύτητα της.

Δοκιμάζω τώρα την b26 αλλα κάποιος έγραψε ότι έχει θέμα με τους σένσορες.

Θα δούμε.

Ξέρει κάποιος αν υπάρχει launcher που να σκρολάρει το app drawer κατά την φαρδιά μεριά του τηλεφώνου;

Το δουλεύω στο πλάι και όταν μπαίνω στο συρτάρι θέλω να κουνάω το εικονίδια δεξιά αριστερά. Το Launcher pro έχω τώρα αλλά τέτοια επιλογή δεν βρήκα.

Το auto-rotation δουλεύει αλλά πάλι τα εικονίδια πάνε πάνω-κάτω.

Επίσης αυτό το media_profiles.xml που υπάρχει στο blade;

Κοίτα το Go Launcher EX

Ευχαριστώ, κάνει αυτό που θέλω. Είναι πολύ καλό

Δεν βρίσκω βέβαια πως εξαφανίζει το σπιτάκι. Γιατί στο blade έχουμε μικρή οθόνη ...

Η b25 δεν έχει tethering αλλα την είδα πολύ καλή στην μπαταρία και στην ταχύτητα της.

Θα δούμε.

Κανένα πρόβλημα η beta26 με proximity και tethering σε μένα χωρίς να κάνω full wipe. Μένει να δούμε και την μπαταρία:D

Θα δούμε.

Η μία έχει πρόβλημα στη μπαταρία, η άλλη στο tethering, η τρίτη στους σένσορες. Τελικά υπάρχει κάποια έκδοση της GSF που να τα κάνει όλα χωρίς πρόβλημα ή να παραμείνω στην παλιά SS RLS5;

Η b14;

Η b26 δεν έχει πρόβλημα σε εμενα απλά το ανέφερα (πριν την βάλω) ότι το διάβασα στο modaco που έκανε κάποιος θέμα.

Ακόμα και να σου παρουσιαστεί κάτι με τον sensora,κανεις ένα καλιμπράρισμα και τέλος.

η 24 για εμενα ειχε τραγικο προβλημα στην μπαταρια...μιλαμε καθε μερα και χωρις να το χρησιμοποιω καθολου..ουτε καν κλησεις και μονο να βλεπου που και που την ωρα στην δουλεια μου εφευγε το 70% σε μια μερα...το υπολοιπο 30 σε 1 ωρα μεσα κουδουνουσε οτι θελει φορτισμα..ειμαι με την 26 τωρα..
:thanks:

Η b26 δεν έχει πρόβλημα σε εμενα απλά το ανέφερα (πριν την βάλω) ότι το διάβασα στο modaco που έκανε κάποιος θέμα.

Ακόμα και να σου παρουσιαστεί κάτι με τον sensora,κανεις ένα καλιμπράρισμα και τέλος.

κι εγώ με b26(πριν είχα b25, αναβάθμισα χωρίς full wipe) δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως...

όσο για την b24 είναι γνωστό ότι είχε πρόβλημα με τη μπαταρία,το οποίο το διόρθωσε η b25...

κι εγώ με b26(πριν είχα b25, αναβάθμισα χωρίς full wipe) δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως...

όσο για την b24 είναι γνωστό ότι είχε πρόβλημα με τη μπαταρία,το οποίο το διόρθωσε η b25...

για την ακριβεια το διορθωσε ο νεος κερνελ..

Vamos Aris

παιδία πριν λίγο πήγα να δοκιμάσω την κάμερα του κινητού,και με το που δοκίμασα να το γυρίσω σε βίντεο η εφαρμογή κράσαρε...μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος για να δούμε αν είναι γενικότερα bug ή το έχω μόνο εγώ??(είμαι με b26)...

Με τη β26 έχω θέμα με το κυανόδοντα. Δεν συγχρονίζει με τίποτα με το bluetooth του αυτοκινήτου.

Με τη β26 έχω θέμα με το κυανόδοντα. Δεν συγχρονίζει με τίποτα με το bluetooth του αυτοκινήτου.

Κανένα πρόβλημα για μένα η beta26 με ένα motorokr s605 και με το bluetooth του Qashqai μου.

Γενικά η beta 26 φαίνεται να μην έχει (τουλάχιστον στη δική μου συσκευή) κανένα πρόβλημα με proximity, deep sleep, bluetooth, tethering και η μπαταρία κρίνεται άνω το μέσου όρου των GSF που έχω δοκιμάσει (με χαλαρή χρήση 2,5-3 μέρες)

Για δοκιμή έκανα wipe / factory reset, χωρίς καμία εφαρμογή, χωρίς SIM και χωρίς SD δεν παντρεύεται με το αυτοκίνητό μου. Κολλάει το ΒΤ στο αυτοκίνητο μόλις πληκτρολογήσω το PIN.

Με την προηγούμενη ROM δεν είχα θέμα. Θα την ξαναβάλω. Έχω San Francisco με oled....

παιδία πριν λίγο πήγα να δοκιμάσω την κάμερα του κινητού,και με το που δοκίμασα να το γυρίσω σε βίντεο η εφαρμογή κράσαρε...μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος για να δούμε αν είναι γενικότερα bug ή το έχω μόνο εγώ??(είμαι με b26)...

Παιδια καποιος να δοκιμασει αυτο;;;

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Παιδια καποιος να δοκιμασει αυτο;;;

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Και κάμερα OK σε μένα beta 26 αλλά δες την παρακάτω σημείωση

Known Issue:

As for the incompetence of the hardware driver in source code itself.

Some of the Blades out there would experience with hardware malfunction,

like proximity sensor and camera not working.

(Feedbacks from Chinese Blade Forum draw me a conclusion that the majority are the White Blade or produce in Spring time this year. I think they are from the same factory and share the same hardware suppliers that adjustment in source code is needed even they are using the same chipset for it.)

• The title was changed to [ROM] Ginger Stir Fry / Blue Ginger for ZTE BLADE