omexgeo Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 H anna η 25αρα αν κανω αναβαθμιση εχει εγκατεστημενη την ελληνικη γλωσσα???????? ??????? 16. Full Greek Language and Keyboard ( English keyb and lang is included) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Γνωρίζετε κάποιο καλό widget καιρού για Anna;; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Γνωρίζετε κάποιο καλό widget καιρού για Anna;; spb weather το καλύτερο κατά την γνώμη μου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Πειτε αλευρι:) http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2011/11/belle-01-jpg.jpg Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Πειτε αλευρι:) http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2011/11/belle-01-jpg.jpg Ti ειναι αυτο? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 μαλλον κυκλοφορησε η μπελλε επισημα για Ν8 ? :confused: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 μαλλον κυκλοφορησε η μπελλε επισημα για Ν8 ? :confused: οχι .παραπλανητικο μηνυμα η μονη αξιολογη φημη που εχουμε ειναι οτι το roll out θα ξεκινησει σε 7-10 μερες Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Πειτε αλευρι:) http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2011/11/belle-01-jpg.jpg Στο άρθρο αυτό αναφέρει ότι βλέπει 2 εικονίδια για Facebook - Twitter, όχι ότι έρχεται σύντομα η Belle. Η φωτό είναι από εδώ -> http://www.nokia.com/sg-en/products/featured-phones/belle/ Πάντως αλλού αναφέορυν ότι σύντομα θα μπει σε http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2011/11/Belle-updates.png ξεχνόντας Ε7, Ν8, κτλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Σορρυ αν μπερδεψα καποιον. Απλα απτι φαινεται με την belle θα εχουμε twitter και facebook applications απο την νοκια :) Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Σορρυ αν μπερδεψα καποιον. Απλα απτι φαινεται με την belle θα εχουμε twitter και facebook applications απο την νοκια :) Το ιδανικό είναι πάντα να έχεις Facebook application από το Facebook, αλλά δε με χαλάει και πολύ η εφαμρογή της Nokia στο N8 με την Anna. Δεν κατάλαβα όμως τι ακριβώς θα αλλάξει στη Belle. Και τώρα στην Anna από τη Nokia δεν είναι; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Να ρωτήσω βρε παιδιά... από τότε που βάλατε την Anna και το camera update, είδατε κάποια διαφορά στις φωτογραφίες; Δεν ξέρω γιατί, αλλά για κάποιο λόγο αρκετές βραδυνές (με φλας) μου βγαίνουν θολές, και έχω αρκετά σταθερό χέρι...ενώ πριν την Anna δεν ήταν τόσο συχνό το φαινόμενο αυτό! Βασικά μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι δεν εστιάζει σωστά. Στις πρωινές δεν έχω πρόβλημα, όλα μια χαρά όπως πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Τα ποστ στα οποία γινόταν αναφορά στο Swype μεταφέρθηκαν εδώ [symbian^3] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 όπως λέει και στο βίντεο, δεν έχει γίνει port από άλλη συσκευή. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kYEjhAB-xQw]Symbian Belle 111.030.0404 for Nokia N8 - YouTube[/ame] Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Έχω πρόβλμα με μερικά widget Τα οποία σταμάτησαν εντελώς ξαφνικά να λειτουργούν!Αυτά είναι τα κοινωνικά δίκτυα, το accuweather, τα nat geo, το cnn video, top apps αυτές οι εφαρμογές- widget κολλάνε στην φόρτωση και δεν κάνουν τίποτα!!Το κιν. είναι Nokia 500 με symbian anna! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pngsk Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Έχω βάλει στο n8 μου, τη anna tou lagoskon και έχω το εξής πρόβλημα: κάθε φορά που πάω να τρέξω ένα αρχείο εγκατάστασης κολλάει το κινητό. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ετοίμασα νεα Αννα 25.007 με 2 σημαντικές διαφορές. 1. Υπαρξη εφε στις αλλαγές οθόνης και στα μενου ( ενσωματωμένα στο core ) 2. Νέα γραμματοσειρά (Fonts) από την Belle ( ενσωματωμένα στο uda ) . Πολύ πιο όμορφα γράμματα κατ' εμέ. Επιπλέον : Χακαρισμένη με rompatcher και patch ShortMultiTap για μικρότερο χρόνο αλλαγής γράμματος στο αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο ( Βάλτε το Add to Domainsrv) Μουσική & εικόνες βλέπει στους φακέλους Music & Images αντίστοιχα Κλείδωμα πληκτρολογίου από το πλαι χωρίς δόνηση CPU στο 95% από 75% . Μικρή αύξηση της κατανάλωσης. Προσθήκη του KillMe για έλεγχο εργασιών και μνήμης Μέχρι να βγεί Belle με αντάξια κάμερα της ΑννΑ , αυτή η ρομ είναι ότι καλύτερο υπάρχει για το Ν8. Για όσους δεν το έχουν ήδη , βάλτε το udate Camera N8 από τα Nokia Beta Labs Φυσικά στο γνωστό μέρος.!!! Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ετοίμασα νεα Αννα 25.007 με 2 σημαντικές διαφορές. 1. Υπαρξη εφε στις αλλαγές οθόνης και στα μενου ( ενσωματωμένα στο core ) 2. Νέα γραμματοσειρά (Fonts) από την Belle ( ενσωματωμένα στο uda ) . Πολύ πιο όμορφα γράμματα κατ' εμέ. Επιπλέον : Χακαρισμένη με rompatcher και patch ShortMultiTap για μικρότερο χρόνο αλλαγής γράμματος στο αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο ( Βάλτε το Add to Domainsrv) Μουσική & εικόνες βλέπει στους φακέλους Music & Images αντίστοιχα Κλείδωμα πληκτρολογίου από το πλαι χωρίς δόνηση CPU στο 95% από 75% . Μικρή αύξηση της κατανάλωσης. Προσθήκη του KillMe για έλεγχο εργασιών και μνήμης Μέχρι να βγεί Belle με αντάξια κάμερα της ΑννΑ , αυτή η ρομ είναι ότι καλύτερο υπάρχει για το Ν8. Για όσους δεν το έχουν ήδη , βάλτε το udate Camera N8 από τα Nokia Beta Labs Φυσικά στο γνωστό μέρος.!!! Καλησπέρα, Αυτή ειναι και για το Ε7 ή οχι?:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Καλησπέρα, Αυτή ειναι και για το Ε7 ή οχι?:) Ισως φτιάξω μια το Σαββατοκύριακο αντίστοιχη για το Ε7:D Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pngsk Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Εγώ την 25.007 έχω βάλει αλλά μου δημιουργεί το συγκεκριμένο πρόβλημα. Υπάρχει κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ετοίμασα νεα Αννα 25.007 με 2 σημαντικές διαφορές. 1. Υπαρξη εφε στις αλλαγές οθόνης και στα μενου ( ενσωματωμένα στο core ) 2. Νέα γραμματοσειρά (Fonts) από την Belle ( ενσωματωμένα στο uda ) . Πολύ πιο όμορφα γράμματα κατ' εμέ. Επιπλέον : Χακαρισμένη με rompatcher και patch ShortMultiTap για μικρότερο χρόνο αλλαγής γράμματος στο αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο ( Βάλτε το Add to Domainsrv) Μουσική & εικόνες βλέπει στους φακέλους Music & Images αντίστοιχα Κλείδωμα πληκτρολογίου από το πλαι χωρίς δόνηση CPU στο 95% από 75% . Μικρή αύξηση της κατανάλωσης. Προσθήκη του KillMe για έλεγχο εργασιών και μνήμης Μέχρι να βγεί Belle με αντάξια κάμερα της ΑννΑ , αυτή η ρομ είναι ότι καλύτερο υπάρχει για το Ν8. Για όσους δεν το έχουν ήδη , βάλτε το udate Camera N8 από τα Nokia Beta Labs Φυσικά στο γνωστό μέρος.!!! καλησπερα. μπραβο και παλι για την προσπαθεια σου. μια μικρη παρατηρηση εαν μου επιτρεπεις. βαλε την μουσικη να ψαχνει και στο sounds. το προγραμμα play to (το δουλευω συχνα) βρισκει αρχεια στο φακελο sounds και ΟΧΙ στο music :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Αχ! τι μας κάνεις πάλι ...:p Με update μπαίνει ή θέλει πάλι refubish Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Το ιδανικό είναι πάντα να έχεις Facebook application από το Facebook, αλλά δε με χαλάει και πολύ η εφαμρογή της Nokia στο N8 με την Anna. Δεν κατάλαβα όμως τι ακριβώς θα αλλάξει στη Belle. Και τώρα στην Anna από τη Nokia δεν είναι; Aυτή η λεπτομέρεια σε χαλάει? Πάντως για facebook είτε anna είτε belle το fmobi είναι θεσμός πλέον.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Aυτή η λεπτομέρεια σε χαλάει? Πάντως για facebook είτε anna είτε belle το fmobi είναι θεσμός πλέον.. Όσο και το κάνεις, όσο καλοφτιαγμένη και να είναι η οποιαδήποτε third-party εφαρμογή, η εφαρμογή που έχει φτιάξει το ίδιο το Facebook είναι πάντα καλύτερη και πιο καλά integrated. Άρα ναι, θα προτιμούσα να φτιάξει εφαρμογή το Facebook. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Σαν το http://m.facebook.com δεν εχει... Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 όπως λέει και στο βίντεο, δεν έχει γίνει port από άλλη συσκευή. αν κρίνω από αυτή τη geekόφατσα δε παίζει να είναι επίσημη! :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts