Nikolas14 Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 (edited) Λοιπόν, σήμερα βρέθηκα στη Σοφούλη και διαπίστωσα ότι ναι μεν υπάρχει 5G,αλλά γίνεται ping pong μεταξύ 5G-3G-Edge και αντίστροφα. Το δίκτυο είναι απαράδεκτο… Βέβαια στο κέντρο μπορώ να πω ότι φυσάει σε κεντρικά σημεία που σερνόταν άλλες φορές και αναγκαζόμουν να έχω και άλλο δίκτυο μαζί μου. Η μόνη μέτρηση που έβγαλα σε 4G https://www.speedtest.net/my-result/i/5422077156 Με το ζόρι βγήκε,μετά άρχισε τις εναλλαγές το δίκτυο. Η Vodafone κυριολεκτικά είναι μόνο για κλήσεις, αν θέλεις δεδομένα άλλαξε παροχο. Από εκεί και πέρα Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ επάνω στην Εγνατία με το 2Κ https://www.speedtest.net/my-result/i/5422077156 Απέναντι από το Capsis Hotel, αρχή Μοναστηρίου https://www.speedtest.net/my-result/i/5421962601 Αγίας Σοφίας με Εγνατία στα έργα του Μέτρο https://www.speedtest.net/my-result/i/5421951275 Edited December 28, 2022 by Nikolas14 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 (edited) παλιά Εθνικη Αθηνών Λαμιας έξω από Λιβαδειά μέσα σπίτι στο χωριό τα τελευταία Edited December 28, 2022 by Nickchris36 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 2 ώρες πριν, Nikolas14 said: Λοιπόν, σήμερα βρέθηκα στη Σοφούλη και διαπίστωσα ότι ναι μεν υπάρχει 5G,αλλά γίνεται ping pong μεταξύ 5G-3G-Edge και αντίστροφα. Το δίκτυο είναι απαράδεκτο… Βέβαια στο κέντρο μπορώ να πω ότι φυσάει σε κεντρικά σημεία που σερνόταν άλλες φορές και αναγκαζόμουν να έχω και άλλο δίκτυο μαζί μου. Η μόνη μέτρηση που έβγαλα σε 4G https://www.speedtest.net/my-result/i/5422077156 Με το ζόρι βγήκε,μετά άρχισε τις εναλλαγές το δίκτυο. Η Vodafone κυριολεκτικά είναι μόνο για κλήσεις, αν θέλεις δεδομένα άλλαξε παροχο. Από εκεί και πέρα Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ επάνω στην Εγνατία με το 2Κ https://www.speedtest.net/my-result/i/5422077156 Απέναντι από το Capsis Hotel, αρχή Μοναστηρίου https://www.speedtest.net/my-result/i/5421962601 Αγίας Σοφίας με Εγνατία στα έργα του Μέτρο https://www.speedtest.net/my-result/i/5421951275 Διαλέγεις όμως ρε φίλε κάτι servers για το speedtest, όπως fastpath, sandanski, κτλ .. 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 (edited) 10 minutes ago, memoriesradio said: Διαλέγεις όμως ρε φίλε κάτι servers για το speedtest, όπως fastpath, sandanski, κτλ .. Βαζω αυτόματο…εκείνη την ώρα. Δεν έχω κλειδωμένο κάποιον διότι είναι βιαστικά. Επισης στην Αγίας Σοφίας και με ελληνικό σέρβερ μου δίνει αυτές τις ταχύτητες,έχει δίπλα Ν78. Στο Capsis και εκεί είναι δίπλα στον ΟΣΕ και στην πλατεία δημοκρατίας,και εκεί Ν78. Γενικα σε κεντρικούς άξονες που κινήθηκα δεν είχα θέμα,στα στενά σίγουρα σε πετάει σε 3G. Αλλά τις χειρότερες εναλλαγές πέτυχα στη Σοφούλη στο Shark και στο σπίτι μου που εδώ και χρόνια είναι μαύρη τρύπα για τη Vodafone. Edited December 28, 2022 by Nikolas14 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, Nikolas14 said: Λοιπόν, σήμερα βρέθηκα στη Σοφούλη και διαπίστωσα ότι ναι μεν υπάρχει 5G,αλλά γίνεται ping pong μεταξύ 5G-3G-Edge και αντίστροφα. Το δίκτυο είναι απαράδεκτο… Βέβαια στο κέντρο μπορώ να πω ότι φυσάει σε κεντρικά σημεία που σερνόταν άλλες φορές και αναγκαζόμουν να έχω και άλλο δίκτυο μαζί μου. Η μόνη μέτρηση που έβγαλα σε 4G https://www.speedtest.net/my-result/i/5422077156 Με το ζόρι βγήκε,μετά άρχισε τις εναλλαγές το δίκτυο. Η Vodafone κυριολεκτικά είναι μόνο για κλήσεις, αν θέλεις δεδομένα άλλαξε παροχο. Από εκεί και πέρα Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ επάνω στην Εγνατία με το 2Κ https://www.speedtest.net/my-result/i/5422077156 Απέναντι από το Capsis Hotel, αρχή Μοναστηρίου https://www.speedtest.net/my-result/i/5421962601 Αγίας Σοφίας με Εγνατία στα έργα του Μέτρο https://www.speedtest.net/my-result/i/5421951275 Στο είχα γράψει για τη Σοφούλη κράτα μικρό καλάθι. Με android κλειδωμένο κάτι γίνεται με iphone είναι απάλευτο εκεί 🤣 Για την Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ επάνω στην Εγνατία μου κάνει εντύπωση γιατί περνάει συχνά φίλος και παίζει καλούτσικα. Μήπως είναι πίτα λόγο γιορτών. Για το Capsis και Αγίας Σοφίας με Εγνατία αναμενόμενο μη σου πω και χαμηλές ταχύτητες και ας είναι 700-800 με αυτά που ακούω από φίλους τον τελευταίο καιρό. Τo upload που με νοιάζει προσωπικά περισσότερο στο 80αρι είναι οκ. 21 minutes ago, memoriesradio said: Διαλέγεις όμως ρε φίλε κάτι servers για το speedtest, όπως fastpath, sandanski, κτλ .. Έχεις δίκιο η vodafone σερβερ η lancom παίζει καλά βόρεια Ελλάδα. Αν βάζεις cosmote μερικές φορές βγάζει μονοψήφια και βάζεις τα πρώτα που σου έγραψα και βγάζει τριψήφια. 17 minutes ago, Nikolas14 said: Βαζω αυτόματο…εκείνη την ώρα. Δεν έχω κλειδωμένο κάποιον διότι είναι βιαστικά. Επισης στην Αγίας Σοφίας και με ελληνικό σέρβερ μου δίνει αυτές τις ταχύτητες,έχει δίπλα Ν78. Στο Capsis και εκεί είναι δίπλα στον ΟΣΕ και στην πλατεία δημοκρατίας,και εκεί Ν78. Γενικα σε κεντρικούς άξονες που κινήθηκα δεν είχα θέμα,στα στενά σίγουρα σε πετάει σε 3G. Αλλά τις χειρότερες εναλλαγές πέτυχα στη Σοφούλη στο Shark και στο σπίτι μου που εδώ και χρόνια είναι μαύρη τρύπα για τη Vodafone. Τα είπαμε εκεί θα γίνει όταν φτιάξουν οι άλλοι τη Ραιδεστό και την Ξάνθη 🤣🤣🤣🤣🤣 45 minutes ago, Nickchris36 said: παλιά Εθνικη Αθηνών Λαμιας έξω από Λιβαδειά μέσα σπίτι στο χωριό το τελευταίο Σπίτι για 800αρα κομπώνει καλά. Το πρώτο για τα πανηγύρια. Μη γράψω για το αστείο ότι δεν κάνει ούτε για Steaming του phub σε low quality γιατί θα μου βάλλουν πάλι πιπέρι στο στόμα 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Edited December 28, 2022 by cmvr 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 7 minutes ago, cmvr said: Στο είχα γράψει για τη Σοφούλη κράτα μικρό καλάθι. Με android κλειδωμένο κάτι γίνεται με iphone είναι απάλευτο εκεί 🤣 Για την Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ επάνω στην Εγνατία μου κάνει εντύπωση γιατί περνάει συχνά φίλος και παίζει καλούτσικα. Μήπως είναι πίτα λόγο γιορτών. Για το Capsis και Αγίας Σοφίας με Εγνατία αναμενόμενο μη σου πω και χαμηλές ταχύτητες και ας είναι 700-800 με αυτά που ακούω από φίλους τον τελευταίο καιρό. Τo upload που με νοιάζει προσωπικά περισσότερο στο 80αρι είναι οκ. Έχεις δίκιο η vodafone σερβερ η lancom παίζει καλά βόρεια Ελλάδα. Αν βάζεις cosmote μερικές φορές βγάζει μονοψήφια και βάζεις τα πρώτα που σου έγραψα και βγάζει τριψήφια. Τα είπαμε εκεί θα γίνει όταν φτιάξουν οι άλλοι τη Ραιδεστό και την Ξάνθη 🤣🤣🤣🤣🤣 Σπίτι για 800αρα κομπώνει καλά. Το πρώτο για τα πανηγύρια. Μη γράψω για το αστείο με το Steaming του phub γιατί θα μου βάλλουν πάλι πιπέρι στο στόμα 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 καλά είναι δεν έχω παράπονο. το πρώτο και το δεύτερο ήταν στην παλιά Εθνικη πριν μπω χωριό.Εν κίνηση.. άθλια τα down στα δύο πρώτα σαφώς. στο up είχε μια αξιοπρέπεια. 5 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Λίγο έξω από την Σπάρτη, κοντά στο χωριό Άγιος Ιωάννης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 (edited) Βέροια τώρα. Η 1008 (100%) και πιθανόν και η 12825 είναι off. Αυτές είναι οι 2 περιμετρικές στην πόλη της Βέροιας και είναι προς δυτικά της πόλης. Veria West.. Τώρα ή το είπαν το ποίημα ή ήρθαν τα κινέζικα από την Τουρκία και τα περνάνε... Για την ώρα (και μπράβο στην Vodafone) οριακό σήμα από την 835 στα 2χλμ και CA με RSSI: -101dBm και RSRP:-120dBm, ή από άσχετες 3G απολύτως μη λειτουργικό. Edited December 29, 2022 by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 On 27/12/2022 at 1:36 ΜΜ, HORGRAP said: Συμφωνώ. Το χειρότερο είναι οτι οι αναβαθμισμένοι σταθμοί βασης ....( με καπως καλυτερο μεσο ορο " ελεύθερης " χωρητικότητας ριχνουν ακομα περισσότερα HO_FAILS και Drops σε 2G 3G. Οσο αναβαθμίζουν τόσο περισσότερα " λαθη " . και το χειρότερο... βάζουν MIMO 4 χωρις να ανεβάζουν ισχύ !!! Δεν βγαίνουν με κανενα αυτοκίνητο στα στενά και τους κεντρικούς δρόμους να δουν ? Εδω και 2+ χρόνια χάνουν καθε μέρα συνδρομητές με το παράπονο στο Customer Care : " παγώνει η σύνδεση " Ηράκλειο το κέντρο απόκεντρο το βρήκα σε τραγική κατάσταση κυρίως με μονοψήφιες ταχύτητες.3 βράδια έμεινα στο Dom τα Χριστούγεννα ( και η κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους ειδικά γύρω από την Χάνδακος καταστροφική! έβγαινες εκτός δικτύου σε καθε μαγαζί εντος! (πχ Jailhouse) Δυνατή κάλυψη στα ανατολικά (Αλικαρνασσό Πρακτικερ) με ταχύτητες 60+. Χωρίς προβλήματα το σήμα προς Δαφνές Βενεράτο με λειτουργικές ταχύτητες ίντερνετ 10-15 mbps. Στον ΒΟΑΚ έχω τσεκάρει πάντα στο σημείο από Πετρέ μέχρι την είσοδο στο Ρέθυμνο (Αμαξοστάσιο του ΚΤΕΛ) είναι από τα δύσκολα σημεία που δεν παίζει να μην φας dropcall αν είσαι σε κλήση. Ρέθυμνο και ανατολικά πολύ καλή κάλυψη και ταχύτητες μέχρι Πάνορμο. Στο κομμάτι Σίσσες - Αγία Πελαγία οι 2-3 κεραίες σε υψώματα προσπαθούν να καλύψουν τον ΒΟΑΚ όπου μπορούν δεν είναι και το ευκολότερο γεωγραφικά κομμάτι της Κρήτης... Όσο πιο δυτικά τόσο καλύτερα η vf στο νησί. 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 4 minutes ago, zerokill said: Ηράκλειο το κέντρο απόκεντρο το βρήκα σε τραγική κατάσταση κυρίως με μονοψήφιες ταχύτητες.3 βράδια έμεινα στο Dom τα Χριστούγεννα ( και η κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους ειδικά γύρω από την Χάνδακος καταστροφική! έβγαινες εκτός δικτύου σε καθε μαγαζί εντος! (πχ Jailhouse) Δυνατή κάλυψη στα ανατολικά (Αλικαρνασσό Πρακτικερ) με ταχύτητες 60+. Χωρίς προβλήματα το σήμα προς Δαφνές Βενεράτο με λειτουργικές ταχύτητες ίντερνετ 10-15 mbps. Στον ΒΟΑΚ έχω τσεκάρει πάντα στο σημείο από Πετρέ μέχρι την είσοδο στο Ρέθυμνο (Αμαξοστάσιο του ΚΤΕΛ) είναι από τα δύσκολα σημεία που δεν παίζει να μην φας dropcall αν είσαι σε κλήση. Ρέθυμνο και ανατολικά πολύ καλή κάλυψη και ταχύτητες μέχρι Πάνορμο. Στο κομμάτι Σίσσες - Αγία Πελαγία οι 2-3 κεραίες σε υψώματα προσπαθούν να καλύψουν τον ΒΟΑΚ όπου μπορούν δεν είναι και το ευκολότερο γεωγραφικά κομμάτι της Κρήτης... Όσο πιο δυτικά τόσο καλύτερα η vf στο νησί. Θυμαμαι που τα έλεγε άλλο μέλος εδώ…παγώματα στη σύνδεση και μονοψήφια. Πάντως στη Θεσσαλονίκη τώρα που κινούμαι,δεν θα έλεγα ότι είναι τρομερά καλύτερη. Απλά έχει περισσότερο 5G σε εξωτερικό χώρο αλλά όλο DSS…με ταχύτητες καλού 4G. Τουλάχιστον διόρθωσαν τα χάλια σε κεντρικούς άξονες,ευτυχώς. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 14 minutes ago, memoriesradio said: Βέροια τώρα. Η 1008 (100%) και πιθανόν και η 12825 είναι off. Αυτές είναι οι 2 περιμετρικές στην πόλη της Βέροιας και είναι προς δυτικά της πόλης. Veria West.. Τώρα ή το είπαν το ποίημα ή ήρθαν τα κινέζικα από την Τουρκία και τα περνάνε... Για την ώρα (και μπράβο στην Vodafone) οριακό σήμα από την 835 στα 2χλμ και CA με RSSI: -101dBm και RSRP:-120dBm, ή από άσχετες 3G απολύτως μη λειτουργικό. Είναι οι κεραίες στην ανηφόρα πηγαίνοντας προς Κοζάνη στα δεξιά; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Just now, p_k said: Είναι οι κεραίες στην ανηφόρα πηγαίνοντας προς Κοζάνη στα δεξιά; Ναι η μεγάλη της Vodafone (όπου είναι και οι 3 εκεί με συνεγκατάσταση). Αυτή είναι η 1008. Ακόμη "εξαφανισμένη" είναι. Λες ο Άγιος Βασίλης να μας φέρει τέτοιο δώρο; 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Από αυτά που ακούω από πολύ κόσμο ως παραπονα και εκτός φόρουμ είναι ότι η Vodafone παραμένει προβληματική σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε συσκευές iPhone και ιδιαίτερα σε αυτά που την έχουν ως φυσική sim και esim Cosmote.. Μπράβο τους πάντως που κατάφεραν να τα κάνουν σαλάτα στην Vodafone GR 🤣🤣🤣🤣🤣 Όπως είναι απαράδεκτο το ότι ακόμα δεν κλείνουν τις μεγάλες πληγές στην Θεσσαλονίκη και ακόμα Θράκη που πάω ping pong σε διάφορα σημεία και εκεί που έχουν βάλει n78 δεν αναβάθμισαν ακόμα κάποιους σταθμούς μέσα στις πόλεις που έπρεπε να γίνουν με την μια και αυτοι για μην πέφτεις από τα 600 στα 50 σε στενάκια κλπ. Η εμπειρία χρήσης σε μιικτή χρήση εντός και εκτός πόλης γεωγραφικά για εδώ είναι πολύ καλή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και η μόνη που δεν γυρνάει σε 2g πουθενά στο εκτός πόλης στα σημεία που επισκέφτηκα ο ίδιος αλλα ακόμα θέλει βελτίωση. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 5 minutes ago, cmvr said: Από αυτά που ακούω από πολύ κόσμο ως παραπονα και εκτός φόρουμ είναι ότι η Vodafone παραμένει προβληματική σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε συσκευές iPhone και ιδιαίτερα σε αυτά που την έχουν ως φυσική sim και esim Cosmote.. Μπράβο τους πάντως που κατάφεραν να τα κάνουν σαλάτα στην Vodafone GR 🤣🤣🤣🤣🤣 Όπως είναι απαράδεκτο το ότι ακόμα δεν κλείνουν τις μεγάλες πληγές στην Θεσσαλονίκη και ακόμα Θράκη που πάω ping pong σε διάφορα σημεία και εκεί που έχουν βάλει n78 δεν αναβάθμισαν ακόμα κάποιους σταθμούς μέσα στις πόλεις που έπρεπε να γίνουν με την μια και αυτοι για μην πέφτεις από τα 600 στα 50 σε στενάκια κλπ. Η εμπειρία χρήσης σε μιικτή χρήση εντός και εκτός πόλης γεωγραφικά για εδώ είναι πολύ καλή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και η μόνη που δεν γυρνάει σε 2g πουθενά στο εκτός πόλης στα σημεία που επισκέφτηκα ο ίδιος αλλα ακόμα θέλει βελτίωση. iPhone 13 με e-sim Vodafone GR+φυσική Cosmote είμαι… Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Just now, Nikolas14 said: iPhone 13 με e-sim Vodafone GR+φυσική Cosmote είμαι… Οι περισσότεροι έχουν το ανάποδο που γρινιαζουν. Προφανώς ισχύει και το ανάποδο 🤔 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 (edited) 6 minutes ago, cmvr said: Οι περισσότεροι έχουν το ανάποδο που γρινιαζουν. Προφανώς ισχύει και το ανάποδο 🤔 Δεν θα το έλεγα… μια χαρά ταχύτητες δίνουν και οι δυο αλλά ναι με την e-sim έχω θέμα λόγω δικτύου https://www.speedtest.net/my-result/i/5423495015 4G έξω από τα δικαστήρια από την πλευρά της Πολυτεχνείου Διοικητικα Δικαστήρια οδός Φράγκων https://www.speedtest.net/my-result/i/5423495015 Εγνατία με Δωδεκανήσου https://www.speedtest.net/my-result/i/5423485643 Σιντριβάνι https://www.speedtest.net/my-result/i/5423475562 Βέβαια οι εντυπώσεις μου μέχρι σήμερα παραμένουν ανάμεικτες,για τις 10 μέρες που είμαι επάνω δεν είχα θέμα αλλά για μόνιμα δεν μπορείς να έχεις για κύριο αριθμό μια εταιρεία που σε εσωτερικούς χώρους να ψάχνεις 4G ή να πέφτουν οι κλήσεις εν κινήσει. Edited December 29, 2022 by Nikolas14 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 1 minute ago, Nikolas14 said: Δεν θα το έλεγα… μια χαρά ταχύτητες δίνουν και οι δυο αλλά ναι με την e-sum έχω θέμα λόγω δικτύου https://www.speedtest.net/my-result/i/5423495015 4G έξω από τα δικαστήρια από την πλευρά της Πολυτεχνείου Διοικητικα Δικαστήρια οδός Φράγκων https://www.speedtest.net/my-result/i/5423495015 Εγνατία με Δωδεκανήσου https://www.speedtest.net/my-result/i/5423485643 Σιντριβάνι https://www.speedtest.net/my-result/i/5423475562 Δεν μιλάω για θέμα ταχύτητας αλλά για θέματα να μην γυρνάει σε τίποτα σε 5g ή να κάνει χιλιάδες εναλλαγές σε 3g. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 (edited) 7 minutes ago, cmvr said: Δεν μιλάω για θέμα ταχύτητας αλλά για θέματα να μην γυρνάει σε τίποτα σε 5g ή να κάνει χιλιάδες εναλλαγές σε 3g. Αυτό με το 3G είναι το μεγάλο θέμα που έλεγα ότι έχω στο σπίτι μου και στη Σοφούλη…σε 5G σφαίρα γυρνάει μπορώ να πω. Βέβαια η κοσμοτε δεν γυρνάει σε 5G πάντα αλλά υποθέτω είναι λόγω κόσμου που γίνεται πανικός στην πόλη. Edited December 29, 2022 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 1 ώρα πριν, Nikolas14 said: Θυμαμαι που τα έλεγε άλλο μέλος εδώ…παγώματα στη σύνδεση και μονοψήφια. Πάντως στη Θεσσαλονίκη τώρα που κινούμαι,δεν θα έλεγα ότι είναι τρομερά καλύτερη. Απλά έχει περισσότερο 5G σε εξωτερικό χώρο αλλά όλο DSS…με ταχύτητες καλού 4G. Τουλάχιστον διόρθωσαν τα χάλια σε κεντρικούς άξονες,ευτυχώς. Ναι αλλά στο Ηράκλειο περίμενα να έχουν δώσει μεγαλύτερη βαρύτητά ..ο πληθυσμός πολλαπλασιάζεται από Μάρτιο μέχρι Νοέμβριο, έχει το δεύτερο αεροδρόμιο σε επιβατική κίνηση στην Ελλάδα.. 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 31 minutes ago, zerokill said: Ναι αλλά στο Ηράκλειο περίμενα να έχουν δώσει μεγαλύτερη βαρύτητά ..ο πληθυσμός πολλαπλασιάζεται από Μάρτιο μέχρι Νοέμβριο, έχει το δεύτερο αεροδρόμιο σε επιβατική κίνηση στην Ελλάδα.. Φέτος το καλοκαίρι το μαξ να ήταν 5mbps που έπιασα εντός στον χώρο αναμονής. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 2 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Φέτος το καλοκαίρι το μαξ να ήταν 5mbps που έπιασα εντός στον χώρο αναμονής. Και πάλι καλά να λες…σήμερα ήμουν Αλεξάνδρεια Βετσοπουλου κοντά στον σταθμό των τρένων,δεν είδα 5G πουθενά. Τουλάχιστον είχε καλό 4G. Και Φοίνικα που είμαι τώρα DSS 2100 με διψήφιες ταχύτητες. Θέλει δουλειά ακόμα η Vodafone ειδικά ανατολικά. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 (edited) Τελικά στην Βέροια στην 1008, τα συνεργεία είναι εδώ, και ναι περνάνε τα τουρκοκινέζικα Huawei μαζί με νέες καθόδους. Απλά χλωμό να προλάβουν σήμερα. Βράδιασε. Επίσης είναι και της cosmote ταυτόχρονα. 3 σε 1. Μία από τα ίδια και στην 12825. Νύχτωσε και τα συνεργεία θα συνεχίσουν και αύριο. Edited December 29, 2022 by memoriesradio 6 1 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 (edited) 5 ώρες πριν, Nikolas14 said: Δεν θα το έλεγα… μια χαρά ταχύτητες δίνουν και οι δυο αλλά ναι με την e-sim έχω θέμα λόγω δικτύου https://www.speedtest.net/my-result/i/5423495015 4G έξω από τα δικαστήρια από την πλευρά της Πολυτεχνείου Διοικητικα Δικαστήρια οδός Φράγκων https://www.speedtest.net/my-result/i/5423495015 Εγνατία με Δωδεκανήσου https://www.speedtest.net/my-result/i/5423485643 Σιντριβάνι https://www.speedtest.net/my-result/i/5423475562 Βέβαια οι εντυπώσεις μου μέχρι σήμερα παραμένουν ανάμεικτες,για τις 10 μέρες που είμαι επάνω δεν είχα θέμα αλλά για μόνιμα δεν μπορείς να έχεις για κύριο αριθμό μια εταιρεία που σε εσωτερικούς χώρους να ψάχνεις 4G ή να πέφτουν οι κλήσεις εν κινήσει. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ . Προφανος παιδιά έχει βελτιωθεί , αλλά δεν γίνεται να ζεις με Vodafone Θεσσαλονίκη . Κλήσεις πέφτουν , οι baseband κρασάρουν , και εννοείτε με το που επιχειρήσεις να μπεις σε στενάκι η εσωτερικό χώρο κόβεις φλέβα . Είχα τρεις φίλους σε Vodafone , πλέον οκοι είναι με cosmote , γιατί δεν είχαν σημα σπίτια τους ξαι δεν δούλευε καλά το WiFi calling . Και εννοείτε σπίτι κου και σε όλη την γειτονιά (αν και κεντρικότατο σημείο) δεν έχει καθοκου σημα . Οδός Σκρα σε μπροστινό διαμέρισμα στον 3ο Edited December 29, 2022 by georgebad 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 56 minutes ago, memoriesradio said: Τελικά στην Βέροια στην 1008, τα συνεργεία είναι εδώ, και ναι περνάνε τα τουρκοκινέζικα Huawei μαζί με νέες καθόδους. Απλά χλωμό να προλάβουν σήμερα. Βράδιασε. Επίσης είναι και της cosmote ταυτόχρονα. 3 σε 1. Μία από τα ίδια και στην 12825. Νύχτωσε και τα συνεργεία θα συνεχίσουν και αύριο. Η κεραία με την ωραιότερη θέα 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, georgebad said: ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ . Προφανος παιδιά έχει βελτιωθεί , αλλά δεν γίνεται να ζεις με Vodafone Θεσσαλονίκη . Κλήσεις πέφτουν , οι baseband κρασάρουν , και εννοείτε με το που επιχειρήσεις να μπεις σε στενάκι η εσωτερικό χώρο κόβεις φλέβα . Είχα τρεις φίλους σε Vodafone , πλέον οκοι είναι με cosmote , γιατί δεν είχαν σημα σπίτια τους ξαι δεν δούλευε καλά το WiFi calling . Με το έλεγε κοπέλα που είναι πλέον φοιτήτρια, αργούν να πάνε sms και οι κλήσεις έρχονται σε μήνυμα. Καλά για δεδομένα δεν το συζητάμε… πλέον σήμερα ζορίστηκα και εγώ. Ο πατέρας μου που κινείται απο Αλεξάνδρεια και Γιαννιτσά μέχρι Περαία και Επανομη παρά πολλές φορές εν κινήσει είχαμε το φαινόμενο δεν σε ακούω,τον έπαιρνα πίσω και αυτό γινόταν όταν περνούσε τα 5-10 λεπτά. Μέχρι και ο πατέρας μου αγανάκτησε… Εμενα πάντως θέμα σε εσωτερικό είχα στη Καρολου Ντηλ από παλιά(μιλάμε 4-5 χρόνια πριν) και πρόσφατα στη περιοχή Αντιγονιδων…έξω κούκλα και μέσα ψάχνω WiFi Calling. Edited December 29, 2022 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts