cabj Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Σε αυτό κάνεις ΜΕΓΑΛΟ λάθος.στα καταστήματα ΤΙΜ τουλάχιστον παιρνά μια φορά το μήνα ένας άνθρωπος(για ενημέρωση,δε ξέρω τι ακριβώς είναι) στον οποίο αναφέρονται τα διάφορα παράπονα πελατών,ακόμα και τα δικτυακά! Δηλαδή τα Καταστήματα τις ΤΙΜ κρατούν αναλυτική αναφορά προβλήματος κάλυψης ή απλά τους λένε έχω πρόβλημα εκεί και το σημειώνουν......διότι τα καταστήματα και οι υπάλληλοι Πάντα έχουν οδηγία να πουλάνε....διότι μην ξεχνάς πάρα πολλά καταστήματα έιναι franchise και από αυτό κερδίζουν....και Πάντα μιλαώ για όλες τις εταιρείες (Γερμανό,ΟΤΕ,ΤΙΜ,Vodafone)....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Σε αυτό κάνεις ΜΕΓΑΛΟ λάθος.στα καταστήματα ΤΙΜ τουλάχιστον παιρνά μια φορά το μήνα ένας άνθρωπος(για ενημέρωση,δε ξέρω τι ακριβώς είναι) στον οποίο αναφέρονται τα διάφορα παράπονα πελατών,ακόμα και τα δικτυακά! Είσαι πολύ σίγουρος γι' αυτό; :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Είσαι πολύ σίγουρος γι' αυτό; :p 100%:p Στο κατάστημα ΤΙΜ Καρδίτσας και Βόλου τουλάχιστον αναφέρεις και φεύγει με ΦΑΞ στα κεντρικά...Τώρα σε άλλα με "ευσυνείδητους" υπαλλήλους δε ξέρω:lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 100%:p Στο κατάστημα ΤΙΜ Καρδίτσας και Βόλου τουλάχιστον αναφέρεις και φεύγει με ΦΑΞ στα κεντρικά...Τώρα σε άλλα με "ευσυνείδητους" υπαλλήλους δε ξέρω:lol: Tελικα η ΤΙΜ ειναι αξιολογη μονο στην κεντρικη Ελλαδα απο ολες τις αναφορες που γινονται γι αυτην στα περισσοτερα θεματα του myphone ! Ο Μιχαλης φροντιζει να το τονιζει αλλα πρεπει να καταλαβει οτι δεν ισχυει το ιδιο σε ολη την Ελληνικη επικρατεια. Προσωπικα αμφιβαλλω και για την παραπανω περιοχη !!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 100%:p Στο κατάστημα ΤΙΜ Καρδίτσας και Βόλου τουλάχιστον αναφέρεις και φεύγει με ΦΑΞ στα κεντρικά...Τώρα σε άλλα με "ευσυνείδητους" υπαλλήλους δε ξέρω:lol: Μίλησα για "αυτόν" που πάει στα καταστήματα μια φορά το μήνα! Μήπως είναι φάντασμα; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Tελικα η ΤΙΜ ειναι αξιολογη μονο στην κεντρικη Ελλαδα απο ολες τις αναφορες που γινονται γι αυτην στα περισσοτερα θεματα του myphone ! Ο Μιχαλης φροντιζει να το τονιζει αλλα πρεπει να καταλαβει οτι δεν ισχυει το ιδιο σε ολη την Ελληνικη επικρατεια. Προσωπικα αμφιβαλλω και για την παραπανω περιοχη !!!! :rolleyes: Εγώ τα έχω πει, Ελλάδα δεν είναι μόνο ο Βόλος, η Καρδίτσα και οι γύρω περιοχές για τις οποίες ο mixtri έχει την καλοσύνη να μας ενημερώωει και να μας τονίζει πόσο αξιόπιστη είναι η ΤΙΜ, υπάρχουν καταστήματα στην Αθήνα που οι υπάλληλοι της δεν ξέρουν τι τους γίνεται και σε εξυπηρετούν μόνο για να πουλήσουν προιόντα και υπηρεσίες (δεν λέω πως η Vodafone ή ο Γερμανός είναι καλύτεροι). Για αυτό σου είπα φίλε mixtri πως καλώς ή κακώς δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζει σε όλη την Ελλάδα με την κάλυψη και την εξυπηρέτηση των εταιριών, από εκεί και πέρα δεν αμφιβάλλω ότι η ΤΙΜ μπορεί να είναι όντως καλύτερη (σε κάλυψη και εξυπηρέτηση) στις περιοχές που βρίσκονται ''υπό την εποπτεία σου''. Αλλά γιατί έχετε κολλήσει με τα καταστήματα? Αφού με ένα τηλεφώνημα στα cc των εταιριών το πρόβλημα σας καταφράφεται αμέσως! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Εγώ τα έχω πει, Ελλάδα δεν είναι μόνο ο Βόλος, η Καρδίτσα και οι γύρω περιοχές για τις οποίες ο mixtri έχει την καλοσύνη να μας ενημερώωει και να μας τονίζει πόσο αξιόπιστη είναι η ΤΙΜ, υπάρχουν καταστήματα στην Αθήνα που οι υπάλληλοι της δεν ξέρουν τι τους γίνεται και σε εξυπηρετούν μόνο για να πουλήσουν προιόντα και υπηρεσίες (δεν λέω πως η Vodafone ή ο Γερμανός είναι καλύτεροι). Για αυτό σου είπα φίλε mixtri πως καλώς ή κακώς δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζει σε όλη την Ελλάδα με την κάλυψη και την εξυπηρέτηση των εταιριών, από εκεί και πέρα δεν αμφιβάλλω ότι η ΤΙΜ μπορεί να είναι όντως καλύτερη (σε κάλυψη και εξυπηρέτηση) στις περιοχές που βρίσκονται ''υπό την εποπτεία σου''. Αλλά γιατί έχετε κολλήσει με τα καταστήματα? Αφού με ένα τηλεφώνημα στα cc των εταιριών το πρόβλημα σας καταφράφεται αμέσως! :rolleyes: Οπωσδήποτε καταγράφεται. Το ερώτημα είναι "Που"?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Οπωσδήποτε καταγράφεται. Το ερώτημα είναι "Που"?? Οπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα post το γεγονός ότι "κάποιοι" τοπικοί άρχοντες ή "αρμόδιοι" δεν "επιτρέπουν" να εγκατασταθεί κάπου μια κεραία για να βελτιωθεί η κάλυψη δεν σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι της εξυπηρέτησης πελατών (CC) σας γράφουν! Καταγράφουν το πρόβλημα αλλά τι να κάνουν??? Να λύσουν το γενικότερο πρόβλημα διαφθοράς στην χώρα??:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Οπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα post το γεγονός ότι "κάποιοι" τοπικοί άρχοντες ή "αρμόδιοι" δεν "επιτρέπουν" να εγκατασταθεί κάπου μια κεραία για να βελτιωθεί η κάλυψη δεν σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι της εξυπηρέτησης πελατών (CC) σας γράφουν! Καταγράφουν το πρόβλημα αλλά τι να κάνουν??? Να λύσουν το γενικότερο πρόβλημα διαφθοράς στην χώρα??:blink: Δεν έχετε άδικο, ο μεμονωμένος εργαζόμενος σπανίως έχει ευθύνη για κάτι το οποίο είναι γενικότερο. Αναφέρομαι στην (όποια) εταιρεία. Γνώμη μου: Αν είναι πραγματικά σοβαρή και τιμάει τα χρήματα του πελάτη της ας βρεί λύση, ειδάλλως ας δηλώσει αδυναμία και όχι να διατυμπανίζει τις άριστες υπηρεσίες της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Δεν έχετε άδικο, ο μεμονωμένος εργαζόμενος σπανίως έχει ευθύνη για κάτι το οποίο είναι γενικότερο. Αναφέρομαι στην (όποια) εταιρεία. Γνώμη μου: Αν είναι πραγματικά σοβαρή και τιμάει τα χρήματα του πελάτη της ας βρεί λύση, ειδάλλως ας δηλώσει αδυναμία και όχι να διατυμπανίζει τις άριστες υπηρεσίες της! Μα αν δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα επειδή αντιμετοπίζει προβληματα με την τοπική αυτοδιοίκηση ως προς την εγκατάσταση κεραίας αυτή φταίει? Πιστεύεις πραγματικά πως μια εταιρία θέλει να έχει κενά το δίκτυό της και να διαμαρτύρονται οι πελάτες της? Αν ήταν στο χέρι της θα είχε λύσει το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Δεν έχετε άδικο, ο μεμονωμένος εργαζόμενος σπανίως έχει ευθύνη για κάτι το οποίο είναι γενικότερο. Αναφέρομαι στην (όποια) εταιρεία. Γνώμη μου: Αν είναι πραγματικά σοβαρή και τιμάει τα χρήματα του πελάτη της ας βρεί λύση, ειδάλλως ας δηλώσει αδυναμία και όχι να διατυμπανίζει τις άριστες υπηρεσίες της! Αυτό είναι γενικό πρόβλημα των εταιρειών στην Ελλάδα. Φίλος παρακαλάει τον OTE για πρόβλημα στην ADSL και πηγαίνουν....εδώ και 15 μέρες! Οι ποιότητα των υπηρεσιών σαφώς και υποβαθμίζεται όταν εμπλέκονται τρίτοι. Αυτό όμως πρέπει να εξετασθεί κατα περίπτωση. Εδώ δεν βρίσκει λύσεις το κράτος οι εταιρείες θα βρούν:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Μα αν δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα επειδή αντιμετοπίζει προβληματα με την τοπική αυτοδιοίκηση ως προς την εγκατάσταση κεραίας αυτή φταίει? Πιστεύεις πραγματικά πως μια εταιρία θέλει να έχει κενά το δίκτυό της και να διαμαρτύρονται οι πελάτες της? Αν ήταν στο χέρι της θα είχε λύσει το πρόβλημα... Ούτε εδώ νομίζω οτι διαφωνούμε. Αν οι εταιρείες δε μπορούν να βελτιώσουν την υποδομή τους λόγω παρεμβάσεων, ας ξεμπροστιάσουν αυτούς που εμποδίζουν. Το θέμα με την παρέμβαση τοπικών αρχών το πληροφορήθηκα απο αυτό το φορουμ και οχι απο τις εταιρείες... Εγω σαν πελάτης άκουσα στο τηλέφωνο οτι "θα το δουμε το πρόβλημα και θα σας ενημερώσουμε σχετικα". Που είναι η ενημέρωση μετά απο σχεδόν 1 μήνα;Τι φταίει και πως διορθώνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Μίλησα για "αυτόν" που πάει στα καταστήματα μια φορά το μήνα! Μήπως είναι φάντασμα; Υποτίθεται ότι υπάρχει προϊστάμενος στην περιοχή των καταστημάτων...τώρα τι οδηγίες έχουν κάποιοι υπάλληλοι δε μπορώ να καταλάβω:( Θοδωρή,αν αμφισβητείς ότι η ΤΙΜ είναι καλύτερη στη Κεντρική Ελλάδα τότε κάνε τούμπες:D Οπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα post το γεγονός ότι "κάποιοι" τοπικοί άρχοντες ή "αρμόδιοι" δεν "επιτρέπουν" να εγκατασταθεί κάπου μια κεραία για να βελτιωθεί η κάλυψη δεν σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι της εξυπηρέτησης πελατών (CC) σας γράφουν! Καταγράφουν το πρόβλημα αλλά τι να κάνουν??? Να λύσουν το γενικότερο πρόβλημα διαφθοράς στην χώρα?? Πες τα,πες τα...δε μπορώ να διαφωνήσω escape! το πρόβλημα δεν είναι στις επενδύσεις αλλά στο κάλο που έχουν κάποιοι κάτοικοι(όντως τυχαίως...) ή δήμαρχοι στον εγκέφαλο! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Ναι ετσι θα ειναι! Σε εμπιστευομαι Μιχαλη γι αυτα που λες. Θα ηθελα να το δω και με τα ματια μου καποια στιγμη... Εγω αναφερομαι σ αυτα που γνωριζω. \ Στη Θεσσαλονικη που ημουν το Σαββατοκυριακο διαπιστωσα ενα πολυ καλο δικτο 2G Vodafone. Καλη πυκνωτητα και στησιμο και καλυτερος ηχος απ' αυτον που εχει στη Θρακη. Οχι μεγαλη διαφορα. Το 3G ειχε καλη πυκνωτητα αλλα οχι τοσο καλη ποιοτητα στον ηχο κυριως της videoκλησης. ! Αυτα ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Ναι ετσι θα ειναι! Σε εμπιστευομαι Μιχαλη γι αυτα που λες. Θα ηθελα να το δω και με τα ματια μου καποια στιγμη... Εγω αναφερομαι σ αυτα που γνωριζω. \ Στη Θεσσαλονικη που ημουν το Σαββατοκυριακο διαπιστωσα ενα πολυ καλο δικτο 2G Vodafone. Καλη πυκνωτητα και στησιμο και καλυτερος ηχος απ' αυτον που εχει στη Θρακη. Οχι μεγαλη διαφορα. Το 3G ειχε καλη πυκνωτητα αλλα οχι τοσο καλη ποιοτητα στον ηχο κυριως της videoκλησης. ! Αυτα ! ;) εμένα πάλι στη Θεσσαλονίκη μου έδωσε την εντύπωση ότι αυτό που λες ισχύει μόνο στο κέντρο.Σε άλλες περιοχές είχε ως και τρύπες(Καλαμαριά,Τούμπα,40 Εκκλησιές,Πολίχνη) Μακάρι να μη μου έδινε αυτή την εντύπωση. Στο κέντρο όντως είχε πολύ πυκνό δίκτυο η vodafone(ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλά micro και ένα μεγαθήριο στην Αριστοτέλους και μικρούς σταθμούς) Αυτά... Για το 3g είναι ακόμη νωρίς να μιλάμε για κάλυψη.Ακόμα οι εταιριές δεν έχουν ολοκληρώσει ούτε το 1% των σχεδίων τους...Να φτιαχτεί πρώτα ένα IP backbone που να στηρίζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τις υπηρεσίες τους και μετά βλέπουμε για κάλυψη;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Για το 3g είναι ακόμη νωρίς να μιλάμε για κάλυψη.Ακόμα οι εταιριές δεν έχουν ολοκληρώσει ούτε το 1% των σχεδίων τους...Να φτιαχτεί πρώτα ένα IP backbone που να στηρίζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τις υπηρεσίες τους και μετά βλέπουμε για κάλυψη;) Mιχαλη μου μηπως υπερβαλεις λιγο? :!: Στα μεσα του 2006 εχουμε φτασει και η 3G καλυψη και των 3 δικτυων ειναι αρκετα ικανοποιητικη θα ελεγα,τουλαχιστον στα μεγαλα αστικα κεντρα..Ουτε το 1%?? 2 χρονια μετα το λανσαρισμα του 3G?Δηλ. το 100% των σχεδιων τους ποτε θα πραγματοποιηθει? Το.......2016 ??Μαλλον οχι..Ενω γενικα στα post σου συνηθως μιλας αληθινα και κυριως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ,εδω νομιζω οτι ησουνα μαλλον υπερβολικος.. Ακου μονο το 1%.. :!: Κριμα,εχασα πασα ιδεα για σενα..(χιουμορ..)Φιλικα παντα! Ξερεις εσυ! :) Περιμενω απαντηση στην ''κακοήθειά'' σου..! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Mιχαλη μου μηπως υπερβαλεις λιγο? :!: Στα μεσα του 2006 εχουμε φτασει και η 3G καλυψη και των 3 δικτυων ειναι αρκετα ικανοποιητικη θα ελεγα,τουλαχιστον στα μεγαλα αστικα κεντρα..Ουτε το 1%?? 2 χρονια μετα το λανσαρισμα του 3G?Δηλ. το 100% των σχεδιων τους ποτε θα πραγματοποιηθει? Το.......2016 ??Μαλλον οχι..Ενω γενικα στα post σου συνηθως μιλας αληθινα και κυριως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ,εδω νομιζω οτι ησουνα μαλλον υπερβολικος.. Ακου μονο το 1%.. :!: Κριμα,εχασα πασα ιδεα για σενα..(χιουμορ..)Φιλικα παντα! Ξερεις εσυ! :) Περιμενω απαντηση στην ''κακοήθειά'' σου..! :) δηλαδή Κωσταντίνε εσύ περίμενες ότι σε 2 χρόνια θα έχει φτάσει παραπάνω από το 15% των στόχων της μία εταιρία; και μάλιστα σε ένα θέμα όπως το δικτυακό που απαιτεί επενδύσεις,μεγάλο τεχνικό τμήμα...Αν ο στόχος των εταιριών είναι να μισοκαλύψουν τα αστικά κέντρα σηκώνω τα χέρια ψηλά.Στην καλύτερη περίπτωση παρατηρούμε η 3g κάλυψη στις πόλεις να "μοιάζει" με την 2g κάλυψη.Και αυτό δυστυχώς γίνεται μόνο σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη.Και αν γίνεται γιατί μη ξεχνάμε τις only 2g κεραίες που έχουν μείνει στις εν λόγω πόλεις και τη μικρή σχετικά εμβέλεια των κεραιών 3ης γενιάς:( Και επιπλέον το 3g προκειμένου να αποδώσει αποτελεσματικά πρέπει να είναι 3...φορές πιο πυκνό από το gsm! γιατί στις μεγάλες πόλεις όπου υπάρχει κίνηση και πρέπει να δίνει ταχύτητες data οι κεραίες 3ης γενιάς έχουν εμβέλεια 2ΚΜ το πολύ...σήμερα παρατηρώ ότι κάποιες σοβαρές εταιρίες δίνουν 20ΚΜ εμβέλεια από σημεία υψηλής κίνησης(αν είναι δυνατόν...) με αποτέλεσμα οι ταχύτητες να είναι ακόμη χαμηλές σε επίπεδο δεδομένων...και ακόμα δεν έχει κόσμο το δίκτυο 3ης γενιάς:!: Τα καλύτερα έρχονται! Επιμένω λοιπόν ότι οι εταιρίες δεν έχουν εκπληρώσει ουσιαστικά κάποιο στόχο,αυτό θα το κρίνουν οι πελάτες.η τιμολόγηση των υπηρεσιών 3ης γενιάς δείχνει κάποιο φόβο καθαρά δικτυακό.όταν οι βιντεο κλήσεις μπουν στο προπληρωμένο χρόνο και αρχίσουν τα προβλήματα υπερφόρτωσης δικτύου κορμού τότε θα δούμε πραγματικά ποιοι θα είναι οι στόχοι των εταιριών και πως θα προσαρμοστούν. Ακόμη οι στόχοι του gsm(ένα απλής αρχιτεκτονικής δίκτυο) δεν έχουν εκπληρωθεί παρόλο που η κινητή τηλεφωνία έχει 13 χρόνια στην Ελλάδα,του 3g οι στόχοι είναι μακρυπρόθεσμοι... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 βελτιώθηκε αρκετά το σήμα και η χωρητικότητα της vodafone στο Βόλο(ίδιες κινήσεις με ΤΙΜ) Χωρίς πολλές πολλές πληροφορίες για το τι μπήκε και που:p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Από που ξέρεις οτι βελτιώθηκε; ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Από που ξέρεις οτι βελτιώθηκε; ;) netmonitor rulezz.μιλάω για αρκετή βελτίωση.η vodafone παίζει πλέον αρκετά καλά στο 2,5g στο Βόλο! ώρες ώρες όμως βαράει μπιέλα το δίκτυο:cry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 netmonitor rulezz.μιλάω για αρκετή βελτίωση.η vodafone παίζει πλέον αρκετά καλά στο 2,5g στο Βόλο! ώρες ώρες όμως βαράει μπιέλα το δίκτυο:cry: Ποσους σταθμους εχει η Voda στο Βολο? Ποσα BTS k ποσα micro? μετα τα τελευταια δεδομενα τελικα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Ποσους σταθμους εχει η Voda στο Βολο? Ποσα BTS k ποσα micro? μετα τα τελευταια δεδομενα τελικα! :rolleyes: 5 bts,6 micro.καλά είναι για τα δεδομένα του Βόλου πάντα...:O Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 5 bts,6 micro.καλά είναι για τα δεδομένα του Βόλου πάντα...:O Καλα αυτο που μου ειχες πει το αφηνω οτι η voda δεν εχει συνδρομητες εκει γιατι με τους αριθμους που βλεπω αλλα καταλαβαινω :rolleyes: Παθαινει συχνα συμφορρηση στο Βολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripos Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Καλα αυτο που μου ειχες πει το αφηνω οτι η voda δεν εχει συνδρομητες εκει γιατι με τους αριθμους που βλεπω αλλα καταλαβαινω :rolleyes: Παθαινει συχνα συμφορρηση στο Βολο? Πλέον όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Καλα αυτο που μου ειχες πει το αφηνω οτι η voda δεν εχει συνδρομητες εκει γιατι με τους αριθμους που βλεπω αλλα καταλαβαινω :rolleyes: Παθαινει συχνα συμφορρηση στο Βολο? όσους έχει από q-telecom τους έχει:p Kαι ο Βόλος(μαζί με Ν.Ιωνία που εξυπηρετείται από τους ίδιους σταθμούς) έχει 150χιλ κατοίκους + φοιτητές. Αν θεωρείς εσύ ότι αυτοί οι σταθμοί επαρκούν τι να πω! ανάλογα τις ώρες. Συμφόρρηση το δίκτυο δεν έχει απλά έχει πολλές εσωτερικές παρεμβολές.για παράδειγμα στο σπίτι μου όταν μιλάω από κινητό vodafone ακούγονται πηγάδια και βρύσες μέσα από το ακουστικό:X Γάργαρα νερά... η ΤΙΜ φορτώνει πιο εύκολα(αν και έχει περισσότερες συχνότητες κατά μήκος+πλάτος της πόλης) λόγω περισσότερων συνδρομητών και πολλών εταιρικών πελατών στην πόλη και στη βιομηχανική περιοχή που εξυπηρετείται από κεραίες της πόλης-κάπως έχει μετριαστεί εκεί η κατάσταση με το Ch50- :( Αλλά όταν αρχίζει η κλήση πλέον...μιλάω! Παλιότερα με ΤΙΜ/vodafone 10 λεπτες κλήσεις δεν έβγαζα.τώρα πλέον με ΤΙΜ έχω βγάλει και 30λεπτες από σταθμό που θεωρητικά έχει 100% πληρότητα!:cool: Βασικά από Σεπτέμβριο έρχονται γενικότερες βροχές:shifty: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts