kotsianis7 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Εδώ και χρόνια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Δωστε και σωστε. Εαν καποιος ακομα επιθυμει να βοηθησει θα εκτιμηθει. Δεν μενουμε σε υπογεια ειναι διαμερισματα και μεζονετες. Θελουμε μονο σημα να μιλαμε ας μην ειναι 2g ή 3g κατι απλο να μπορουμε να συνεννοηθουμε με κανεναν χριστιανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Δωστε και σωστε. Εαν καποιος ακομα επιθυμει να βοηθησει θα εκτιμηθει. Δεν μενουμε σε υπογεια ειναι διαμερισματα και μεζονετες. Θελουμε μονο σημα να μιλαμε ας μην ειναι 2g ή 3g κατι απλο να μπορουμε να συνεννοηθουμε με κανεναν χριστιανο Αν δεν είναι 2G ή 3G τότε πας σε αυτήν τη λύση... :p http://prntscr.com/cmn2tj Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Αν δεν είναι 2G ή 3G τότε πας σε αυτήν τη λύση... :p http://prntscr.com/cmn2tj Χμμμμ δεν το λες κακο! Και για μηνυμα υπαρχει η λυση εδω που μενουμε! http://www.lifo.gr/uploads/image/503346/Untitled-10_265.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Γιατί δεν παίρνεις το Full σήμα; ή να αλλάξεις πάροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Γιατί δεν παίρνεις το Full σήμα; ή να αλλάξεις πάροχο Το φουλ σήμα το έχω, μου το προσέφεραν στα 10 ευρώ. Βγαίνοντας από το σπίτι και φτάνοντας στο δρόμο το full σήμα δεν πιάνει απόσταση από το full σήμα 40-50 μέτρα, οπότε και πάμπολες κλήσεις χάνονται. Είμαι δεσμευμένος με ρεντ1 2 γραμμές σε ένα όνομα και συνολικά πληρώνουμε 63 ευρώ. Σπάζοντας το συμβόλαιο που λήγει Νοέμβρη του 2017 πρέπει να πληρώσουμε 500 ευρώ και για τις 2 γραμμές(εκπτώσεις παγίου βάλαμε). Δεν βλέπω να μου μένει τίποτα άλλο πέρα από γκρίνιες προκειμένου να με ακούσουν Edited September 26, 2016 by tilaverboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Όσα παράπονα κι αν κάνεις αν δεν βρίσκεται περιοχή για να τοποθετηθεί σταθμός ή δεν δίνεται άδεια, δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Το μόνο που ίσως θα μπορούσες, είναι να μη χρησιμοποιείς τη συσκευή σου στα σημεία που αποδεδειγμένα υπάρχει πρόβλημα και πέφτει η κλήση. Δυστυχώς. Δοκίμασε πάντως, με κάποιο e-mail να εξηγήσεις το πρόβλημα, ζητώντας αποχώρηση, χωρίς επιστροφή των εκπτώσεων, δεδομένου πως οφείλεται σε δική τους υπαιτιότητα η μη σωστή κάλυψη (ιδίως αν παλιότερα παρεχόταν κάλυψη). Θα σου πούνε ότι είναι ασύρματη η τηλεφωνία και ως εκ τούτου δεν δύναται να σε εξυπηρετεί σε κάποια σημεία και λοιπές βλακείες :p αλλά αν επιμείνεις ή και απειλείσεις και λιγάκι με καταγγελίες σε ΕΕΤΤ κλπ, ίσως να σε αποδεσμεύσουν χωρίς επιστροφή εκπτώσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Όσα παράπονα κι αν κάνεις αν δεν βρίσκεται περιοχή για να τοποθετηθεί σταθμός ή δεν δίνεται άδεια, δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Το μόνο που ίσως θα μπορούσες, είναι να μη χρησιμοποιείς τη συσκευή σου στα σημεία που αποδεδειγμένα υπάρχει πρόβλημα και πέφτει η κλήση. Δυστυχώς. Δοκίμασε πάντως, με κάποιο e-mail να εξηγήσεις το πρόβλημα, ζητώντας αποχώρηση, χωρίς επιστροφή των εκπτώσεων, δεδομένου πως οφείλεται σε δική τους υπαιτιότητα η μη σωστή κάλυψη (ιδίως αν παλιότερα παρεχόταν κάλυψη). Θα σου πούνε ότι είναι ασύρματη η τηλεφωνία και ως εκ τούτου δεν δύναται να σε εξυπηρετεί σε κάποια σημεία και λοιπές βλακείες :p αλλά αν επιμείνεις ή και απειλείσεις και λιγάκι με καταγγελίες σε ΕΕΤΤ κλπ, ίσως να σε αποδεσμεύσουν χωρίς επιστροφή εκπτώσεων Το οποίο τι σημαίνει για το σπάσιμο συμβολαίου πόσο θα πρέπει να πληρώσω χοντρικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Για να μην πληρώσεις στο λέω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Το φουλ σήμα το έχω, μου το προσέφεραν στα 10 ευρώ. Βγαίνοντας από το σπίτι και φτάνοντας στο δρόμο το full σήμα δεν πιάνει απόσταση από το full σήμα 40-50 μέτρα, οπότε και πάμπολες κλήσεις χάνονται. Είμαι δεσμευμένος με ρεντ1 2 γραμμές σε ένα όνομα και συνολικά πληρώνουμε 63 ευρώ. Σπάζοντας το συμβόλαιο που λήγει Νοέμβρη του 2017 πρέπει να πληρώσουμε 500 ευρώ και για τις 2 γραμμές(εκπτώσεις παγίου βάλαμε). Δεν βλέπω να μου μένει τίποτα άλλο πέρα από γκρίνιες προκειμένου να με ακούσουν Μα κι εσείς κάνατε 2 συμβόλαια RED, χωρίς να έχετε δει το σήμα της Vodafone στις περιοχές που σας ενδιαφέρει; :rolleyes: Καλό θα ήταν να παίρνατε αρχικά ένα καρτοκινητο, να ελέγξετε το σήμα ή μέσω κάποιου γνωστού που είναι ήδη στη Vodafone... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις κάποια τιμολογιακη αλλαγή που να επηρεάζει και τα συμβόλαια Red 1. Δε θα περιμένεις και πολύ, συνήθως κάθε 3-4 μήνες η Vodafone όλο και κάτι αυξάνει. :lol: Τότε κάνεις καταγγελία των συμβολαίων και φορητότητα προς άλλο πάροχο με τους ίδιους αριθμούς (τσέκαρε το σήμα πρώτα). Το να παραδεχτεί η Vodafone ότι έχει πρόβλημα το σήμα, είναι πιθανό, αλλά να σε αφήσει να φύγεις δωρεάν, δύσκολο το βλέπω... Μόνο με καταγγελία στην ΕΕΤΤ ίσως πετύχεις κάτι, αλλά η τιμολογιακη αλλαγή είναι πιο σίγουρη, αρκεί η διαδικασία να γίνει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 η vodafone υποστηριζει VOLTE? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Οχι κανενας παροχος μεχρι στιγμης στην Ελλαδα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Τραγική κάλυψη σε όλο το κέντρο του Βόλου. Ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους EDGE! Προσωπικά, ήρθε ο καιρός να την εγκαταλείψω,διότι το κινητό το θέλουμε και για χρήση Internet. Και δυστυχώς η Vodafone φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να κάνει κινήσεις. Όταν αποφασίσουν να βελτιωθούν,τα ξαναλέμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Vodafone 4G στο λιμάνι του Πειραιά, στην πύλη Ε2. Η συχνότητα είναι 1800. Μάλλον έχει λίγη κίνηση το δίκτυο. (ΔΕΝ είναι από WIND το τεστ, απλά έχω την κάρτα της Vodafone στη θέση 2 και το γράφει λάθος.) http://www.speedtest.net/android/2247555796.png Update! Στο λιμάνι της Χίου: Με 800: 12,92 download - 20,94 upload Με 1800: 14,59 download - 20,04 upload Edited September 28, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navigator777 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Δωστε και σωστε. Εαν καποιος ακομα επιθυμει να βοηθησει θα εκτιμηθει. Δεν μενουμε σε υπογεια ειναι διαμερισματα και μεζονετες. Θελουμε μονο σημα να μιλαμε ας μην ειναι 2g ή 3g κατι απλο να μπορουμε να συνεννοηθουμε με κανεναν χριστιανο Μόνο 3G καλύτερα για κλήσεις ,και όχι 2G. Αν δεις μέτρηση με ένα EMF Detector θα καταλάβεις γιατί! Edited September 28, 2016 by Navigator777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Μόνο 3G καλύτερα για κλήσεις ,και όχι 2G. Αν δεις μέτρηση με ένα EMF Detector θα καταλάβεις γιατί! Power control υπάρχει κανονικά στο GSM. Τώρα αν εννοείς σε περιπτώσεις που είσαι στο άκρο της κυψέλης θα συμφωνήσω. Αλλά εκεί η τρίτη γενια δε λειτουργεί καν... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navigator777 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Power control υπάρχει κανονικά στο GSM. Τώρα αν εννοείς σε περιπτώσεις που είσαι στο άκρο της κυψέλης θα συμφωνήσω. Αλλά εκεί η τρίτη γενια δε λειτουργεί καν... Αυτό έλειπε να μην είχε!!Η διαφορά μεταξύ τους (2g-3g calls) φαίνονται στους μετρητές!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Αυτό έλειπε να μην είχε!!Η διαφορά μεταξύ τους (2g-3g calls) φαίνονται στους μετρητές!! Έχεις δοκιμάσει EMF μέτρηση σε 3η γενιά όταν το δίκτυο είναι congested; :wacko: Σε πληροφορώ ότι τα αποτέλεσματα που θα δεις δεν είναι αυτά που θα περιμένεις. Στη 2η γενιά το congestion δεν ανεβάζει την ένταση στα τερματικά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navigator777 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Έχεις δοκιμάσει EMF μέτρηση σε 3η γενιά όταν το δίκτυο είναι congested; :wacko: Σε πληροφορώ ότι τα αποτέλεσματα που θα δεις δεν είναι αυτά που θα περιμένεις. Στη 2η γενιά το congestion δεν ανεβάζει την ένταση στα τερματικά. Δεν με ενδιαφέρει το δίκτυο εμένα προσωπικά (και έναν μέσο χρήστη) αν είναι congested . Αυτό ειναί πρόβλημα των εταιριών και οχι δικό μου. Δες απλά ένα Βιντεάκι που βρίκα στο youtube για να καταλάβεις τι ενοώ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Δεν με ενδιαφέρει το δίκτυο εμένα προσωπικά (και έναν μέσο χρήστη) αν είναι congested . Αυτό ειναί πρόβλημα των εταιριών και οχι δικό μου. Δες απλά ένα Βιντεάκι που βρίκα στο youtube για να καταλάβεις τι ενοώ: Εμένα προσωπικά αυτό το βίντεο δε μου λέει τίποτα. Δε ξέρουμε τίποτα. Ούτε πόση ένταση έχει το δίκτυο δεύτερης γενιάς ούτε τι power control schema χρησιμοποιεί... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Ήρθα την Τετάρτη στη Μυτιλήνη από τον Πειραιά με το Blue Star 1. Η Vodafone σε αρκετά σημεία της διαδρομής, έπαιζε με EDGE. Εγώ νόμιζα ότι τα πλοία της Blue Star έχουν πάνω αναμεταδότες της Vodafone, τι παίζει τελικά;; :blink: Το περίεργο είναι ότι η άλλη εταιρία της Victus είχε 4G σχεδόν παντού και χάρη σ' εκείνη είχα ίντερνετ στο 12ωρο ταξίδι (το free WiFi του πλοίου δεν έμπαινε)... Εγώ περίμενα να συμβεί το αντίθετο, αλλά τελικά η Vodafone ήταν η απογοήτευση... Υ.Γ. Στη Μυτιλήνη δεν έχει 900αρι 3G. Στη Χίο δεν κοίταξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 (edited) Καλημέρα στην παρέα. Είδα τους χάρτες που έχει ο cmvr και μου φάνηκε περίεργο που η κάλυψη της wind είναι μεγαλύτερη της Vodafone. Μήπως η βοντα δεν έχει ανανεώσει χάρτη κάλυψης; Edited October 3, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 (edited) Καλημέρα στην παρέα. Είδα τους χάρτες που έχει ο cmvr και μου φάνηκε περίεργο που η κάλυψη της wind είναι μεγαλύτερη της Vodafone. Μήπως η βοντα δεν έχει ανανεώσει χάρτη κάλυψης; Για κάποιο λόγο η Βοντα έχει χάρτη 1 χρόνο σχεδόν πίσω. (να μη σου πω και παραπάνω) Edited October 3, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navigator777 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ήρθα την Τετάρτη στη Μυτιλήνη από τον Πειραιά με το Blue Star 1. Η Vodafone σε αρκετά σημεία της διαδρομής, έπαιζε με EDGE. Εγώ νόμιζα ότι τα πλοία της Blue Star έχουν πάνω αναμεταδότες της Vodafone, τι παίζει τελικά;; :blink: Το περίεργο είναι ότι η άλλη εταιρία της Victus είχε 4G σχεδόν παντού και χάρη σ' εκείνη είχα ίντερνετ στο 12ωρο ταξίδι (το free WiFi του πλοίου δεν έμπαινε)... Εγώ περίμενα να συμβεί το αντίθετο, αλλά τελικά η Vodafone ήταν η απογοήτευση... Υ.Γ. Στη Μυτιλήνη δεν έχει 900αρι 3G. Στη Χίο δεν κοίταξα. Περίεργο... Στον Χάρτη δείχνει οτι έχει κάλυψη κανονικά: http://maps.mobileworldlive.com/network_info.php?nid=792&org_id=156&cid=17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Στην ελευσινα έχει κάποιος Vodafone? Εγώ σε μερικά μέρη έχω 3G (το Xiaomi μου δεν υποστηρίζει 4g). Αλλά έχω dropped calls ,internet 3G καλό σε λίγα σημεία,τις περισσότερες φορές 2g. :X Εμπειρίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts