mixtri Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Όταν δουλεύω και παραπονιούνται (κλαίγονται σαν δεκάχρονα δηλαδή ότι τους χάλασε το κουβαδάκι) ότι για μισή ώρα η μια ώρα χάθηκε το 4G κλπ αρχίζω και χάνω τα λογικά μου.... Γίνομαι αυτιστικό rain man... Στο Βορρά πάντως υπάρχουν περιπτώσεις που οι σταθμοί πέφτουν για 8h για QA/εγκατάσταση. Η μισή ώρα τους πείραξε; Βέβαια εδώ υπάρχει σίγουρα σταθμός στα 100μ που θα σε καλύπτει για αυτές τις 8 ώρες :p Edited July 27, 2016 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Και 8 ώρες να ήταν, τι θα γίνει? Δε θα μπορείς να πάρεις τα email σου η να παίξεις pokemon? Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Εμένα καλό μου κάνουν τα downtimes. Χαλαρώνω λίγο. Μη σου πω καλό θα μου κάνει στην Ελλάδα που θα είμαι χωρίς σήμα και δεδομένα σε πολλές περιπτώσεις :lol: Αποτοξίνωση! Κατά την άποψή μου, οι αναβαθμίσεις θα πρέπει να γίνονται σε ώρες και μέρες που δεν υπάρχει "κίνηση" στο δίκτυο για να μειώσεις τη δυσανασχέτιση. Τι να κάνεις όμως που βγαίνει ο κόσμος μετά τις 21.00 πλέον να μαζέψει ΠΟΚΕΜΟΝ. :D Κάνε τη δουλειά σου και μη σε νοιάζει. :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Κάνε τη δουλειά σου και μη σε νοιάζει. :lol: ΟΧΙ! Την επόμενη φορά θα κάνω trace και θα πάω να δείρω όποιον ήταν συνδεμένος.:lol: Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Πήλιο, Κάτω Γατζέα παραλιακά το UMTS ένα 18άρι downloading το δίνει. Βάλτε ένα σταθμό από Vodafone να καλύψετε καλά τουλάχιστον και προς τα μέσα. Ένας σταθμός προς οικισμό Αγίου Αθανασίου. Κρίμα να έχει τέτοια εικόνα το δίκτυο μέσα στο χωριό αλλά και στη διαδρομή προς Καλά Νερά, γιατί οι ταχύτητες είναι πάρα πολύ καλές για DC HSPA αλλά μόνο παραλιακά Edited July 27, 2016 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Έχει αναφερθεί ότι γίνεται αναβάθμιση στην περιοχή αυτή τη στιγμή. Οι αναβαθμίσεις έχουν τα καλά και τα κακά τους (downtimes :worry:) Ναι μετά θυμήθηκα ότι είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο. Απλά οποιος θέλει να κάνει τη δουλειά του ας έχει το νου του να έχει και άλλη εταιρία μαζί γιατί με Vodafone προς το παρόν τον πίνεις το σκ τουλάχιστον. Sent from my OP3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ναι μετά θυμήθηκα ότι είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο. Απλά οποιος θέλει να κάνει τη δουλειά του ας έχει το νου του να έχει και άλλη εταιρία μαζί γιατί με Vodafone προς το παρόν τον πίνεις το σκ τουλάχιστον. Sent from my OP3 Υ.Γ. Σαββατοκύριακα δεν δουλεύουν συνεργεία...:lol: Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Τις τελευταίες 2 βδομάδες δεν μπορώ να βγάλω κλήση μέσα στο σπίτι. Ή θα παίρνω και θα κόβεται η γραμμή ή θα με παίρνουν και θα ναι κλειστό (με το κινητό γυρισμένο συνέχεια σε 2G-GSM). Μόλις όμως γυρίσει σε 4G, ξεκινάει το πάρτι. Άβυσσος το δίκτυο της VF. :p Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Έτσι κι αλλιώς το 4G δεν έχει σχέση με τις κλήσεις. Σε ποια περιοχή, αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Δήλωσε ακριβή περιοχή και διεύθυνση από το My Vodafone app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Αλμυρος ν. Μαγνησίας, σε ώρα αιχμής σε Band 3,κατά μέσο όρο το LTE δίνει 28-30 mbps downloading. Πολύ καλές ταχύτητες με bandwidth 10 MHz (δεν έγινε ακόμη "μετάβαση" σε 15 MHz) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Καλησπέρα k πάλι σε όλους. Γράφοντας πλέον από εντός Ελλάδος έχοντας ήδη κάνει αρκετα χιλιομετρα και μερικές δοκιμες μπορώ να παραθέσω τα έξεις στοιχεια. Κατά αρχάς το δικτυο μου φαίνεται κάπως πιο μπουκωμένο/φορτωμένο από αλλα καλοκαιρια. Στην περιοχή της Μαγνησίας οι περιοχές του Πηλίου που είχα αναφέρει ότι έχουν θέμα είναι Καλά Νερά-Κάτω Γατζέα-Κορωπί. Στην Κορωπί πάνω στη θάλασσα έχει 4G αλλα πιο μέσα το χάνεις k πέφτει σε 2G. Στον Άγιο Λαυρέντιο που μένω δεν έχει μπει 4G ακόμη k το 3G σε κάποιες ώρες της ημερες φορτώνεται κ έχει μικρά drop outs. Ο σταθμός βάσης στα Άνω Λεχωνιά είναι 4G με πολυ καλες ταχυτητες, Επίσης σε ταξίδι που έκανα από Βόλο-Λάρισα-Θεσσαλονίκη(Εγνατία Οδό)-Καβαλα-Αλεξανδρούπολη-Διδυμότειχο-Ορεστιάδα-Ορμένιο, έχει κάποια θεματάκια στα έχεις σημεία: Τέμπη-Κάστρο Πλαταμώνα, μερικά χιλιόμετρα πριν την Καβαλα(ακόμη k λίγο No Service ειδα πάνω στο κινητό). Η Εγνατία Οδός έχει σήμα 2G/3G σε όλο το μήκος αλλα σε speed test θα διαπιστώσει κανεις πως χωλαίνει. Στο δρομο από Καστανιές μέχρι Ορμένιο σε τηλεφωνική κλίση με έριξε 3 φορες παρόλο που το σήμα δεν είχε πρόβλημα(μιλώντας με φίλο μου είπε πως οι Τούρκοι εκεί πάνω κάνουν αρκετές παρεμβολές στα δίκτυα μας k είναι πιθανόν να επηρεάσουν την ποιότητα κλήσεων). Στη διαδρομή Προμαχώνας-Σέρρες-θεασσαλονικη-Λάρισα-Βόλο, διαπίστωσα πως σε ένα κομμάτι πριν τις Σέρρες χαροπάλευε 2G αλλα και οι ταχύτητες του 3G έξω από την Βιομηχανική περιοχή Σερρών ήταν χαλια. Το γενικό μου συμπέρασμα είναι πως ενώ έχει καλύψει ικανοποιητικά τις περισσότερες περιοχές την Βόρειας και Ακριτικής Ελλάδος οι ταχύτητες χωλαίνουν. Θέλει λίγη δουλίτσα ακόμη. Καταλαβαίνω πως το κόστος είναι μεγάλο και μάλιστα ακόμη μεγαλύτερο όταν πολλές από τις παραπάνω περιοχές έχουν ελάχιστο τουριστικό ενδιαφέρον. Παντως για οποτε χρειαστικα να μπω στο internet k να κανω κλιση δεν ειχα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 (edited) Καλησπέρα k πάλι σε όλους. Γράφοντας πλέον από εντός Ελλάδος έχοντας ήδη κάνει αρκετα χιλιομετρα και μερικές δοκιμες μπορώ να παραθέσω τα έξεις στοιχεια. Κατά αρχάς το δικτυο μου φαίνεται κάπως πιο μπουκωμένο/φορτωμένο από αλλα καλοκαιρια. Στην περιοχή της Μαγνησίας οι περιοχές του Πηλίου που είχα αναφέρει ότι έχουν θέμα είναι Καλά Νερά-Κάτω Γατζέα-Κορωπί. Στην Κορωπί πάνω στη θάλασσα έχει 4G αλλα πιο μέσα το χάνεις k πέφτει σε 2G. Στον Άγιο Λαυρέντιο που μένω δεν έχει μπει 4G ακόμη k το 3G σε κάποιες ώρες της ημερες φορτώνεται κ έχει μικρά drop outs. Ο σταθμός βάσης στα Άνω Λεχωνιά είναι 4G με πολυ καλες ταχυτητες, Επίσης σε ταξίδι που έκανα από Βόλο-Λάρισα-Θεσσαλονίκη(Εγνατία Οδό)-Καβαλα-Αλεξανδρούπολη-Διδυμότειχο-Ορεστιάδα-Ορμένιο, έχει κάποια θεματάκια στα έχεις σημεία: Τέμπη-Κάστρο Πλαταμώνα, μερικά χιλιόμετρα πριν την Καβαλα(ακόμη k λίγο No Service ειδα πάνω στο κινητό). Η Εγνατία Οδός έχει σήμα 2G/3G σε όλο το μήκος αλλα σε speed test θα διαπιστώσει κανεις πως χωλαίνει. Στο δρομο από Καστανιές μέχρι Ορμένιο σε τηλεφωνική κλίση με έριξε 3 φορες παρόλο που το σήμα δεν είχε πρόβλημα(μιλώντας με φίλο μου είπε πως οι Τούρκοι εκεί πάνω κάνουν αρκετές παρεμβολές στα δίκτυα μας k είναι πιθανόν να επηρεάσουν την ποιότητα κλήσεων). Στη διαδρομή Προμαχώνας-Σέρρες-θεασσαλονικη-Λάρισα-Βόλο, διαπίστωσα πως σε ένα κομμάτι πριν τις Σέρρες χαροπάλευε 2G αλλα και οι ταχύτητες του 3G έξω από την Βιομηχανική περιοχή Σερρών ήταν χαλια. Το γενικό μου συμπέρασμα είναι πως ενώ έχει καλύψει ικανοποιητικά τις περισσότερες περιοχές την Βόρειας και Ακριτικής Ελλάδος οι ταχύτητες χωλαίνουν. Θέλει λίγη δουλίτσα ακόμη. Καταλαβαίνω πως το κόστος είναι μεγάλο και μάλιστα ακόμη μεγαλύτερο όταν πολλές από τις παραπάνω περιοχές έχουν ελάχιστο τουριστικό ενδιαφέρον. Παντως για οποτε χρειαστικα να μπω στο internet k να κανω κλιση δεν ειχα προβλημα. Ο σταθμός βάσης στο ύψωμα Καρδαρά, στα άνω Λεχώνια ΔΕΝ έχει LTE :p Ό,τι LTE πιάνει σε Αγριά, κάτω Λεχώνια, Άγιο Βλάσιο είναι από τον σταθμό στα Χάνια, στον οποίο έχει γίνει carrier aggregation (800/1800). LTE στο Πήλιο έχουν ο προαναφερθείσας σταθμός, ο σταθμός στο Μούρεσι (που καλύπτει και Νταμούχαρη, Παπά Νερό, Άι-Γιάννη), ο σταθμός της Ζαγοράς, ο σταθμός στην Αγία Παρασκευή (Τσαγκαράδα), ο σταθμός της Αργαλαστής, ο σταθμός της Αγίας Παρασκευής (στην Ανακασιά) και ο σταθμός που καλύπτει Μηλιές, Βυζίτσα. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το αν έχει LTE και ο σταθμός που καλύπτει Μακρυρράχη και Ανήλιο. LTE δηλαδή έχουν σίγουρα οι προαναφερθέντες σταθμοί (περίπου τα 2/3 των σταθμών του Πηλίου). Λείπουν πχ οι σταθμοί του Νεοχωρίου, των άνω Λεχωνίων, του Προμυρίου, του Λαύκου, της Δράκειας και του Τρικερίου, για να πούμε ότι έβαλε σε όλους LTE. Πάντως ο σταθμός στα άνω Λεχώνια είναι σε σημείο φιλέτο, αν βάλει LTE εκεί έχει καλύψει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ εκτάσεις. Χαίρομαι επίσης που επιβεβαιώνεις το πρόβλημα σε Καλά Νερά, Κορώπη και Γατζέα. Δεν είμαι ο μόνος :p Βέβαια, στην κάτω Γατζέα, παραλιακά και μόνο, έχει full UMTS, με μέσες ταχύτητες κάπου στα 15-16 mbps, δηλαδή πάρα πολύ καλά. Όμως το χωριό πιο μέσα έχει θέμα, και γενικά όλη η διαδρομή από μετά το ΚΑΑΥ Μαλακίου :lol: μέχρι και λίγο μετά τους Αφέτες. Όλες έχουν θέμα βέβαια (λίγο λιγότερο η Cosmote, γιατί της νομιμοποίησαν 2 σταθμούς παραπάνω:rolleyes:), αλλά σίγουρα καλό είναι να αναφερθεί προς ενημέρωση. Όσον αφορά τον άγιο Λαυρέντιο, έχει σήμα UMTS όπως λες, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο στη γιορτή κερασιού πριν κανένα μήνα που βρέθηκα :p δεν έδειχνε HSPA+, αλλά απλό HSPA. Τι στο καλό...;; Το αποτέλεσμα ήταν λίγο πιο αργό browsing, λόγω πιο αυξημένου ping. Τους έκανα αναφορά μέσα από το MyVodafone App... Κάνε και εσύ για Άφησσο, Καλά Νερά, Γατζέα, μπας και μαζευτούν παράπονα και επιχειρήσουν να βγάλουν καμιά άδεια! (εδώ γελάμε). Γιατί αν εξαιρέσεις αυτό το σημείο (και ίσως λίγο και προς Ποτιστικά που έχει ασθενές 2G), το υπόλοιπο Πήλιο καλύπτεται επαρκέστατα (τουλάχιστον ούτε οι άλλες 2 το καλύπτουν καλύτερα). Τώρα για τα Τέμπη που λες, έχει κανονικά LTE. 800άρι, με καλές ταχύτητες και σχεδόν συνεχές από λίγο πριν τους Νέους Πόρους μέχρι λίγο μετά τα διόδια του Λιτοχώρου :confused: Και στον Πλαταμώνα στο κάστρο έχει. Υποθέτω εννοείς πως έχει θέμα σε εσωτερικούς χώρους, γιατί σε εξωτερικούς δεν εντόπισα κάτι.. Και κάνω τη διαδρομή Βόλος-Θεσσαλονίκη σίγουρα 1-2 φορές τον μήνα:confused: Τέλος, όσον αφορά τη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Καβάλα, θυμάμαι πως ανέκαθεν είχε καλό σήμα και UMTS και 2G. Θυμάμαι μάλιστα πως η Cosmote είχε θεματάκια σε κάποια σημεία μεταξύ Λαγκαδά και Σταυρού (όχι σε όλη τη διαδρομή, αλλά σε κάποια κομμάτια της δεν είχε UMTS, ενώ η Vodafone είχε κανονικά). Στα τούνελ όντως υπάρχει θέμα σε μερικά καθώς και σε μικρό κομμάτι της διαδρομής ακριβώς πριν την Καβάλα. Αλλά και οι 3 έχουν θεματάκια σε αυτό το κομμάτι, λόγω μορφολογίας. Edited July 30, 2016 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 (edited) Ειπα για LTE στα Λεχωνια γιατι μιλησα με το τεχνικο τμημα της Voda κ ο υπαλυλος ειπε πως ειναι εφοδιασμενη. Αν ειμαι λαθος ζητω συγνωμη. Ο Αγιος Λαυρεντιος μου φενεται μπουκωνει οταν γυνονται γιορτές κ πανηγύρια. Πλαταμωνα ειδα 4G(ολες οι δοκιμες εγηναν μεσα στο αφτοκινητο) απλα σε καποιες στροφες της Εθνικης οδου ητανε below expectations δεδομενης της κινησης, αλλα το 3G στα Τεμπη το βρηκα χαμηλο. Οπως ειπα σε γενικες γραμες ειμαι εφχαριστημενος δεδομενου οτι μεσα σε μια εβδομαδα εχω καταναλωσει 18Gb. Τις επομενες μερες θα βρεθω Ανατολικο Πιλιο κ θα εχω κ απο εκει μια εικονα. Να κανω μια ακομη μικρη προσθικη στο παραπανω μου post πως και αποψε ως μουσικο χωριο ο Αγιος Λαυρεντιος(διλαδη busy) οι ταχυτητες down between 0.6 and 1.7 and up 0.2 to 0.6. Αφτο συμενει πως κ η Δρακεια αλλα κ πιθανοτατα καποιο μικρο κοματι του δρομου προς Χάνια εχουν θεμα και αποψε. Edited July 31, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Μήπως απλά εννοούσαν πως έχει στα κάτω Λεχώνια LTE; γιατί αυτό ισχύει όντως. Αν είχε αναβαθμιστεί ο σταθμός που λες θα είχε full LTE σε Άνω Λεχώνια, Παλαιόκαστρο,Μαλάκι,Πλατανίδια... Κάτι που τώρα δεν υπάρχει. Και νομίζω πως μόνο ο σταθμός στα Χάνια έχει οπτική επαφή σε εκείνο το σημείο για να παρέχει αυτήν την κάλυψη. Στα Τέμπη έχει μια χαρά full UMTS,το οποίο γίνεται ασθενές μόνο για πολύ λίγο (στη στροφή προς Ομόλιο,Στόμιο κλπ). Και η Cosmote έχει κάποια σημεία εκεί που λόγω σκίασης τα βρίσκει σκούρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Προς Αγιο Νικολαο Σητεια μερια και νοτια Ιεραπετρα κτλ κτλ τι παιζει απο σημα η vodafone ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Σημερα κανοντας τη διαδρομη Αγιος Λανρεντιος-Δρακεια-Χανια Πηλιου-Κισσος-Αγιος Γιαννης ομολογω πως ηταν πολυ καλα εκτος ενος σημειου που ειχε Edge. Ο Αγιος Γιαννης ειναι Full 4G.(αφου η κερεα ειναι σχεδον απο πανω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Προς Αγιο Νικολαο Σητεια μερια και νοτια Ιεραπετρα κτλ κτλ τι παιζει απο σημα η vodafone ? 4G. Δες το χάρτη της Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 4G. Δες το χάρτη της Wind. :lol::lol::lol::lol: η απόλυτη ξεφτίλα να λέμε δες τον χάρτη της wind για την κάλυψη της vodafone :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 (edited) Σημερα κανοντας τη διαδρομη Αγιος Λανρεντιος-Δρακεια-Χανια Πηλιου-Κισσος-Αγιος Γιαννης ομολογω πως ηταν πολυ καλα εκτος ενος σημειου που ειχε Edge. Ο Αγιος Γιαννης ειναι Full 4G.(αφου η κερεα ειναι σχεδον απο πανω) Ισχύει. Νομίζω από Μούρεσι καλύπτει Αη Γιάννη. Ή από Μακρυρράχη,γιατί και εκεί έχει σταθμό. Με εξαίρεση το δυτικό Πήλιο που λέμε (Γατζέα-Καλά Νερά-Αφησσο-Αφέτες) έχει πυκνό δίκτυο. Edited July 31, 2016 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Ισχύει. Νομίζω από Μούρεσι καλύπτει Αη Γιάννη. Ή από Μακρυρράχη,γιατί και εκεί έχει σταθμό. Με εξαίρεση το δυτικό Πήλιο που λέμε (Γατζέα-Καλά Νερά-Αφησσο-Αφέτες) έχει πυκνό δίκτυο. Στο Νοτιανατολικό Πήλιο σε πολλές περιοχές η Vodafone είναι απλά εκτός δίκτυου. Μιλαμε για πολλά χωριά. Ξυνόβρυση, Ποτιστικά (όχι παραλία), Μορτίτσα, Καλλιθέα, Πάλτση... Σε εσωτερικούς χώρους δεν υπάρχει σήμα καθόλου. Επιπλέον στο Λαύκο σε εσωτερικούς χώρους δεν υπάρχει σήμα στο μισό χωριό, ενώ στο άλλο μισό το σήμα είναι οριακό. η Wind έχει GSM full (εκτός Λαύκου) ενώ η Cosmote LTE/3G. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Στο Νοτιανατολικό Πήλιο σε πολλές περιοχές η Vodafone είναι απλά εκτός δίκτυου. Μιλαμε για πολλά χωριά. Ξυνόβρυση, Ποτιστικά (όχι παραλία), Μορτίτσα, Καλλιθέα, Πάλτση... Σε εσωτερικούς χώρους δεν υπάρχει σήμα καθόλου. Επιπλέον στο Λαύκο σε εσωτερικούς χώρους δεν υπάρχει σήμα στο μισό χωριό, ενώ στο άλλο μισό το σήμα είναι οριακό. η Wind έχει GSM full (εκτός Λαύκου) ενώ η Cosmote LTE/3G. Ποτιστικά και Πάλτση έχει σήμα, ασθενές 2G Φυσικά, αλλά σίγουρα έχει. Παλτση και η Cosmote είναι σχεδόν εκτός δικτύου. Ποτιστικά και Ξινόβρυση ελπίζω να κόλλησε στο σταθμό της Wind:p Για τα υπόλοιπα που λες δεν έχω πάει, δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Ποτιστικά και Πάλτση έχει σήμα, ασθενές 2G Φυσικά, αλλά σίγουρα έχει. Παλτση και η Cosmote είναι σχεδόν εκτός δικτύου. Ποτιστικά και Ξινόβρυση ελπίζω να κόλλησε στο σταθμό της Wind:p Για τα υπόλοιπα που λες δεν έχω πάει, δεν ξέρω Ποτιστικά και Πάλτση έχει σήμα μόνο στην παραλία και όχι κοντά στα "βράχια". Δηλαδή στα νότια των παραλιών δεν έχει καν κάλυψη. Αν μπεις μέσα στους οικισμούς η κάλυψη εξαφανίζεται. Στο λέω γιατί το εταιρικό μου το Σουηδικό το κλειδώνω σε Vodafone μόλις έρχομαι Ελλάδα για να μη συνδέεται με ΚΟΣΜΟΤΕ. :lol: Και από το εταιρικό μου έχω απεριόριστες κλήσεις και SMS, 1GB data roaming/day. Επομένως φαντάζεσαι ότι γίνεται καλό test... Η ΚΟΣΜΟΤΕ έχει κάλυψη στις παραλίες αυτές από Σκιάθο (από Κάστρο, έχει βάλει ένα τεράστιο σταθμό που "ψήνει" το Πήλιο). Γενικά από Συκή και κάτω μέχρι να δεις τη Σκιάθο καθαρά υπάρχει πρόβλημα. Πολλά drop calls και αρκετά εικονικό σήμα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Αυτό που λες ισχύει σε γενικές γραμμές, αλλά κλήση βγαίνει συνήθως. Δεν εννοώ να μιλήσεις για χιλιόμετρα, γιατί σίγουρα θα σε ρίξει, αλλά σίγουρα για να συνεννοηθείς για κατι, γίνεται. Αυτοί χάνουν βασικά, οι ντόπιοι έχουν Cosmote. Λογικό μετά να γιγαντωθεί τόσο πολύ η Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Έτσι κι αλλιώς το 4G δεν έχει σχέση με τις κλήσεις. Σε ποια περιοχή, αν επιτρέπεται; Το ξέρω ότι δεν υποστηρίζεται το VoLTE , αλλά είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο όταν με 2G δεν βγάζω κλήση, όταν η συσκευή είναι στο αυτόματο δεν βρίσκει καθόλου 3G (αυτό καίει κυρίως σε iPhone που δεν μπορεί να κλειδώσει σε 3G) ενώ αν το κλειδώσω έχω σταθερά 3/5 γραμμές, ενώ με LTE έχω παντού 5/5 και τις ταχύτητες που είδες. Είμαι κέντρο κοντά στην ΑΣΟΕΕ. Δήλωσε ακριβή περιοχή και διεύθυνση από το My Vodafone app Το κάνω, σχεδόν κάθε μήνα παίρνω και τα δωράκια και 2+ χρόνια τώρα τους παίρνω και τηλέφωνο, αλλά δεν γίνεται κάτι. Τους έδωσα μια τελευταία ευκαιρία μέσω Viber να δω αν γίνει κάτι έστω και με κάνα εξοπλισμό γιατί το CU με συμφέρει απίστευτα (και το συμφέρει κι εκείνο :shifty: ) αλλά εδώ και 5 μέρες, όλο θα με καλέσουν "εντός 2 ωρών". Αν δεν αλλάξει κάτι, μόλις φαγωθεί το υπόλοιπο έφυγα. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts