VagST Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Να κατεθέσω κι εγω την άποψη μου. Ήμουν συνδρομητής Cosmote από το 1997 μέχρι το 2012. Φέτος άλλαξα σε vodafone. Η εντύπωσή μου είναι ότι ο Cosmote είχε καλύτερη κάλυψη, και έχει σίγουρα καλύτερο internet. Επίσης δεν έχει την κουλαμάρα της vodafone να μη σε αφήνει να συνδυάζεις πακέτο unlimited με πακέτο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Χμμμ.... Για ρίξτε μια ματιά εδώ... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltmaster3 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Χμμμ.... Για ρίξτε μια ματιά εδώ... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11123 και τι περιμενες να δουμε ? την πραγματικη εικονα ! ακομα και στο κεντρο της πατρας εχουν προβλημα ( εχουν γνωση και στην voda πατρας ) και τι θα κανω τους ρωταω ......... δεν υπαρχει λυση μονο να βαλω adsl και να περνει σημα απο εκει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Ξέρει κανείς πως είναι η 3G κάλυψη στην Κω; Ο χάρτης της Vodafone δείχνει ότι έχει κάλυψη παντού στο νησί αλλά ο χάρτης της πάντα δείχνει πολύ μεγαλύτερη 3G κάλυψη από την πραγματική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Ξέρει κανείς πως είναι η 3G κάλυψη στην Κω; Ο χάρτης της Vodafone δείχνει ότι έχει κάλυψη παντού στο νησί αλλά ο χάρτης της πάντα δείχνει πολύ μεγαλύτερη 3G κάλυψη από την πραγματική. Απο όσο ξερω όλες οι κεραίες είναι 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Απο όσο ξερω όλες οι κεραίες είναι 3G Άρα πρέπει να έχει 3G κάλυψη σε όλο το νησί. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Θα διαφωνήσω απολύτως με το ότι δεν έχει επιλυθεί το πρόβλημα μιας και έχω δει τεράστια διαφορά τους τελευταίους 1-2 μήνες. Αν υπάρχουν συνδρομητές που περνάνε από το σημείο, ας αναφέρουν τις εντυπώσεις τους. Περιφερειακός Καρέα, ρεύμα προς Αθήνα: στο γνωστό σημείο οι κλήσεις συνεχίζουν να πέφτουν! Καμμία διαφορά σε σχέση με το παρελθόν. Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, συμβαίνει συνέχεια σε όσους διέρχονται από το σημείο... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telecoms Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Περιφερειακός Καρέα, ρεύμα προς Αθήνα: στο γνωστό σημείο οι κλήσεις συνεχίζουν να πέφτουν! Καμμία διαφορά σε σχέση με το παρελθόν. Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, συμβαίνει συνέχεια σε όσους διέρχονται από το σημείο... Σε dual mode ενδέχεται να είναι υπαρκτό το πρόβλημα στο ρεύμα από Καρέα προς Μεσογείων. Κάτι που μπορεί να συμβεί σύντομα και στο δίκτυο της COSMOTE μιας και κυνηγάνε να κατεβάσουν την κεραία που έχει μέσα στο πανεπιστήμιο. Σε 2G δεν συμβαίνει αυτό όσες διαδρομές και να πραγματοποιήσει κανείς και στα δύο ρεύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) Σε dual mode ενδέχεται να είναι υπαρκτό το πρόβλημα στο ρεύμα από Καρέα προς Μεσογείων. Κάτι που μπορεί να συμβεί σύντομα και στο δίκτυο της COSMOTE μιας και κυνηγάνε να κατεβάσουν την κεραία που έχει μέσα στο πανεπιστήμιο. Σε 2G δεν συμβαίνει αυτό όσες διαδρομές και να πραγματοποιήσει κανείς και στα δύο ρεύματα. Το πρόβλημα με τις πεσμένες κλήσεις υπάρχει στο ρεύμα προς Αθήνα και όχι στο αντίθετο. Οι κλήσεις πέφτουν ακόμα και με το κινητό κλειδωμένο σε 2G. Και δεν "ενδέχεται", απλά πέφτουν... Δεν με ενδιαφέρει αν κάποια στιγμή στο μέλλον το πρόβλημα παρουσιαστεί και στην cosmote, με ενδιαφέρει όμως ότι το πρόβλημα παραμένει στη Vodafone. Δεν είναι για μένα δικαιολογία ότι το πρόβλημα θα εμφανιστεί και στην εταιρεία η οποία τώρα δουλεύει καλά... Θα ήταν καλό να μην γράφουμε ότι λύθηκαν προβλήματα ενώ δεν έχουν λυθεί... Οποιοσδήποτε περνάει από εκεί μπορεί εύκολα να επιβεβαιώσει τί ισχύει! Edited August 9, 2012 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telecoms Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Το πρόβλημα με τις πεσμένες κλήσεις υπάρχει στο ρεύμα προς Αθήνα και όχι στο αντίθετο. Οι κλήσεις πέφτουν ακόμα και με το κινητό κλειδωμένο σε 2G. Και δεν "ενδέχεται", απλά πέφτουν... Δεν με ενδιαφέρει αν κάποια στιγμή στο μέλλον το πρόβλημα παρουσιαστεί και στην cosmote, με ενδιαφέρει όμως ότι το πρόβλημα παραμένει στη Vodafone. Δεν είναι για μένα δικαιολογία ότι το πρόβλημα θα εμφανιστεί και στην εταιρεία η οποία τώρα δουλεύει καλά... Θα ήταν καλό να μην γράφουμε ότι λύθηκαν προβλήματα ενώ δεν έχουν λυθεί... Οποιοσδήποτε περνάει από εκεί μπορεί εύκολα να επιβεβαιώσει τί ισχύει! Επειδή με προβλημάτισες το περασμένο διάστημα με το θέμα του Συντάγματος και του περιφερειακού, πέρασα 10 τουλάχιστον φορές και από τα δυο με συνεχή ομιλία. Σε 2G είχα κάποια θέματα στο Σύνταγμα έξω από τον Εθνικό Κήπο και στην στροφή προς Β.Σοφίας με 3 drop τα οποία όμως συνέβησαν 2 από τις 10 φορές που πέρασα. Στο dual mode τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα με διαρκή ομιλία χωρίς κανένα πρόβλημα. Στην περιφερειακή στο 2G δεν είχα drop σε καμία από τις διελεύσεις μου και στα δύο ρεύματα. Σε dual mode όμως στο ρεύμα προς Μεσογείων και πριν την στροφή προς Αττική Οδό έξω από το πανεπιστήμιο υπήρχαν drops σε κάποιες από τις διελεύσεις μου. Συμπέρασμα. Στο Σύνταγμα ή ήταν παροδικό το θέμα που με τόση έμφαση παρουσίαζες εδώ ή το πήραν χαμπάρι από την vodafone και το επίλυσαν. Στον περιφερειακό απλά καμία σύγκριση με 3 μήνες πριν όπου δεν μπορούσες να μιλήσεις και στα δυο ρεύματα στην γνωστή στροφή έξω από το πανεπιστήμιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Χμμμ.... Για ρίξτε μια ματιά εδώ... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11123 Ο χάρτης έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με άλλες Βόντα; Γιατί εγώ δυο-τρεις φορές που πήγα σε μια θάλασσα μέσα στο κέντρο της Κέρκυρας (Μον Ρεπό), το κινητό μου συνδέθηκε κατευθείαν με Βόντα Αλβανία. Το ίδιο ισχύει -με μικρότερη όμως ένταση- και στην περιοχή των Μπενιτσών. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Επειδή με προβλημάτισες το περασμένο διάστημα με το θέμα του Συντάγματος και του περιφερειακού, πέρασα 10 τουλάχιστον φορές και από τα δυο με συνεχή ομιλία. Σε 2G είχα κάποια θέματα στο Σύνταγμα έξω από τον Εθνικό Κήπο και στην στροφή προς Β.Σοφίας με 3 drop τα οποία όμως συνέβησαν 2 από τις 10 φορές που πέρασα. Στο dual mode τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα με διαρκή ομιλία χωρίς κανένα πρόβλημα. Στην περιφερειακή στο 2G δεν είχα drop σε καμία από τις διελεύσεις μου και στα δύο ρεύματα. Σε dual mode όμως στο ρεύμα προς Μεσογείων και πριν την στροφή προς Αττική Οδό έξω από το πανεπιστήμιο υπήρχαν drops σε κάποιες από τις διελεύσεις μου. Συμπέρασμα. Στο Σύνταγμα ή ήταν παροδικό το θέμα που με τόση έμφαση παρουσίαζες εδώ ή το πήραν χαμπάρι από την vodafone και το επίλυσαν. Στον περιφερειακό απλά καμία σύγκριση με 3 μήνες πριν όπου δεν μπορούσες να μιλήσεις και στα δυο ρεύματα στην γνωστή στροφή έξω από το πανεπιστήμιο. Το Σύνταγμα δεν το έχω αναφέρει εγώ ως προβληματικό σημείο αλλά έχω συναντήσει όσα αναφέρονταν εκεί. Η βαρύτητα του προβλήματος έγκειται στη θέση του σημείου, τόσο κεντρικά όσο και συμβολικά. Δεν παρουσίασα τίποτα με μεγαλύτερη του δέοντος έμφαση. Μακάρι να το διόρθωσαν, όχι όμως όπως "διόρθωσαν" τον περιφερειακό Καρέα όπου οι κλήσεις πέφτουν στο ρεύμα προς Αθήνα όπως έπεφταν και πριν. Το σημείο είναι αρκετά πριν την είσοδο της περιφερειακής Υμηττού, η κατηφόρα όπου το βράδυ δεν έχει φωτισμό. Αν δεν βλέπεις πρόβλημα εκεί προφανώς δεν μιλάμε για το ίδιο σημείο. Δύο επίσης καραμπινάτα σημεία είναι: α) στην κατηφόρα όπου βρίσκεσαι βγαίνοντας από το πρώην Zeppelin και νυν Zafiro στρίβοντας δεξιά και αμέσως αριστερά. Δεν θυμάμαι το όνομα του δρόμου αλλά από τη στροφή και στα επόμενα δέκα μέτρα έχει πέσει η κλήση και β) προς Γαλάτσι μέσω Παλαιού Ψυχικού, αμέσως μετά το φαρμακείο του Π.Ψυχικού, στο τέλος της ανηφόρας έχει μία μεγάλη κατηφόρα με στροφή πριν πέσει στην ευθεία της Πρωτοπαπαδάκη. Στη μεγάλη κατηφορική στροφή πέφτει εγγυημένα η κλήση με Vodafone.... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ο χάρτης έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με άλλες Βόντα; Γιατί εγώ δυο-τρεις φορές που πήγα σε μια θάλασσα μέσα στο κέντρο της Κέρκυρας (Μον Ρεπό), το κινητό μου συνδέθηκε κατευθείαν με Βόντα Αλβανία. Το ίδιο ισχύει -με μικρότερη όμως ένταση- και στην περιοχή των Μπενιτσών. :X Ο χάρτης αναφέρει (πολύ χονδρικά) την κάλυψη. Συνδέθηκες λόγω έλλειψης σήματος της VF GR? Αν ναι, τότε πρόκειται για τρύπα της εδώ VF. Αν όχι, τότε ναι μεν πάλι ευθύνεται η εδώ VF, αλλά όχι λόγω έλλειψης σήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ήρθα για διακοπές στο χωριό της γυναίκας μου έξω από αρχαία Ολυμπία όταν έφτασα το σήμα ήταν 0 με ένα κόκκινο χ μου την είπε η γυναίκα μου ότι έχει καμπάνα με την wind το έβαλα σε κατάσταση πτήσης και Μόλις το εβγαλα βρήκε σήμα full γιατί άραγε το έκανε αυτό; :confused: Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ο χάρτης έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με άλλες Βόντα; Γιατί εγώ δυο-τρεις φορές που πήγα σε μια θάλασσα μέσα στο κέντρο της Κέρκυρας (Μον Ρεπό), το κινητό μου συνδέθηκε κατευθείαν με Βόντα Αλβανία. Το ίδιο ισχύει -με μικρότερη όμως ένταση- και στην περιοχή των Μπενιτσών. :X φέτος που ήμουν και εγώ στα Γουβιά, ενώ είχα 3g κάλυψη σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ξαφνικά για ένα 5λεπτο (ίσως και λιγότερο) βρέθηκα στη vodafone Αλβανίας. Στις 8 μέρες που ήμουν εκεί μόνο εκείνη τη φορά παρουσιάστηκα αυτό το θέμα. Κατά τ' άλλα όλα καλά. Συγκριτικά με ένα what's up που κουβαλούσα επίσης μαζί μου, μπορώ να πω ότι η ποιότητα κλήσεων της vodafone ήταν καλύτερη! Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ήρθα για διακοπές στο χωριό της γυναίκας μου έξω από αρχαία Ολυμπία όταν έφτασα το σήμα ήταν 0 με ένα κόκκινο χ μου την είπε η γυναίκα μου ότι έχει καμπάνα με την wind το έβαλα σε κατάσταση πτήσης και Μόλις το εβγαλα βρήκε σήμα full γιατί άραγε το έκανε αυτό; :confused: Μάλλον το radio έχασε κάποιο LAC update και όταν επικοινώνησε με το δίκτυο δεν "επέμεινε" αρκετά. Δεν είναι κάτι φοβερό, κατά καιρούς συμβαίνει. Σιγουρέψου ότι έχεις την τελευταία έκδοση firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Μάλλον το radio έχασε κάποιο LAC update και όταν επικοινώνησε με το δίκτυο δεν "επέμεινε" αρκετά. Δεν είναι κάτι φοβερό, κατά καιρούς συμβαίνει. Σιγουρέψου ότι έχεις την τελευταία έκδοση firmware. Radio λες την έκδοση φάσματος; Που λέει στης πληροφορίες τηλεφώνου; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ακόμα και τέτοια... περιστασιακά φαινόμενα, πρέπει τα δίκτυα να τα διορθώσουν! Μπορεί ο συνδρομητής να... οδηγεί και να θέλει να κάνει μια σημαντική κλήση. Έχοντας ένα bluetooth για να είναι όσο το δυνατό πιο ασφαλής, νομίζω ότι δεν είναι καλό να κάθεται να βγάζει το κινητό του εκτός και εντός δικτύου ή να κάνει... reboot... Άποψή μου πάντα ως απλού χρήστη... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Radio λες την έκδοση φάσματος; Που λέει στης πληροφορίες τηλεφώνου; Ναι, βασικά το hardware που τρέχει το λογισμικό, την έκδοση του οποίου βλέπεις εσύ στην έκδοση φάσματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ακόμα και τέτοια... περιστασιακά φαινόμενα, πρέπει τα δίκτυα να τα διορθώσουν! Τα δίκτυα να διορθώσουν σφάλμα στο firmware του modem του εκάστοτε κατασκευαστή?? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Από σήμερα άρχισαν οι διακοπές μου. Ξεκίνησα από Σύρο. Η διαδρομή Πειραιάς - Σύρος full σήμα . Data μια έβγαζε H μια χανότανε. Σύρος - Ερμούπολη full σημα - χάλια internet. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Ναι, βασικά το hardware που τρέχει το λογισμικό, την έκδοση του οποίου βλέπεις εσύ στην έκδοση φάσματος. Από που το κάνω αναβάθμιση; Ίσως αν βρω Wifi (λίγο δύσκολο εδώ στο χωριό :)) γιατί ξανά κάνει τα ίδια και χάνω το σήμα μια full μια κολλάει. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionfire Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Πλακα Λιτοχωρου με στικακι κοσμοτε και blackberry playbook. 4.6 mbps download kai 1,26 mbps upload... Vodafone kai Wind εχουν ....edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Τα δίκτυα να διορθώσουν σφάλμα στο firmware του modem του εκάστοτε κατασκευαστή?? :blink: Αν αυτό εμφανίζεται συχνά μπορούν να το μεταφέρουν στον κατασκευαστή για να το διορθώσει. Είναι δηλ αποδεκτό να έχει πρόβλημα ο συνδρομητής στην επικοινωνία του; Εγώ πληρώνω το δίκτυο για να έχω υπηρεσίες, τα υπόλοιπα είναι για μένα περιττές λεπτομέρειες... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Περνούσα από την κεντρική πλατεία και είδα σε κάποια φάση... -31 dBm! Είναι δυνατόν; :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts