Nosferatu Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 (edited) Θεωρώ ότι το myphone είναι το πιο καταξιωμένο forum σε ζητήματα τεχνολογίας και είναι το μέρος όπου θα ανατρέξει ακόμα και ο άπειρος χρήστης για να βρει αξιόπιστη πληροφορία για το θέμα το οποίο τον απασχολεί. Και ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα είναι η κάλυψη ενός δικτύου στην περιοχή όπου διαμένει και κινείται. Αναμένει λοιπόν να βρει μέσα σε ένα θέμα "Αναφορές προβλημάτων στην κάλυψη της Vodafone. Συζητήσεις-απόψεις" ποιά είναι τα προβληματικά σημεία του συγκεκριμένου δικτύου στις περιοχές όπου ενδιαφέρεται. Όταν κάθε μήνυμα αναφοράς προβληματικού σημείου ακολουθείται από μία σειρά εκτός θέματος μηνυμάτων, ποικίλης αντικειμενινότητας, είναι δύσκολο να παρακολουθήσει. Αναρωτιέμαι αν οι εκτενείς αναφορές σε ζητήματα καρτοκινητών, φορητότητας, περιαγωγής (passport), ακόμα και συγκρίσεις στα όρια διαμάχης μεταξύ δικτύων, μπορούν να συμπεριληφθούν σε αυτό το θέμα. Ίσως θα έπρεπε να δημοσιεύονται σε πιο σχετικά θέματα για να διατηρείται το παρόν θέμα όσο γίνεται πιο "καθαρό".... Άποψή μου πάντα... Edited June 2, 2012 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Κάποιες εργασίες πρέπει να γίνονται στη βόρεια Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Ακούστε το ηχογραφημένο μήνυμα σε κάποιες από τις εξερχόμενες κλήσεις από κινητό Vodafone. Τι εργασίες λέτε να γίνονται;:ninja: Μήπως είναι σε επίπεδο γραμμής; Μου το έστειλε ένας φίλος μου με καρτοκινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Δηλαδή πήγε να πάρει τηλ και του έβγαλε αυτό το μήνυμα; :confused: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Δηλαδή πήγε να πάρει τηλ και του έβγαλε αυτό το μήνυμα; :confused: Ακριβώς. Αλλά δεν το έκανε σε όλες τις κλήσεις.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Στη χαλκιδικη πολυ μαπα η cosmote,αντιθετα βλεπω οτι η vodafone με τη wind εχουν πολλα colocation και ειναι βελτιωμενες και οι δυο,ιδιαιτερα για τη wind που παλιοτερα δεν την ειχα σε εκτιμηση φετος εντυπωσιαστηκα,παρα πολυ καλη στο 2G λιγακι απουσα στο 3G,απο κει και περα η cosmote ειναι ενα ματσο χαλια,ειδικα στο 2G μπαζοεταιρια,η vodafone μπορει να εκανε καποιες εσκεμενες ενεργειες με καποιους λογαριασμους παλιοτερα αλλα το δικτυο της πεταει σε 2G/3G και εμεις εδω ασχολουμαστε με τα δικτυα της κινητης κι οχι με το τμημα λογαριασμων,στο 2G οπως ειχε πει κι ο mixtri παλιοτερα η wind ειναι ισως η καλυτερη αυτη τη στιγμη,στο 3G vodafone με κλειστα ματια........nosferatu βγες τωρα να μας πεις για το vodafone fan club και για τους γνωστους-αγνωστους φανατισμενους οπαδους της....ισως θα πρεπει να δημιουργηθει ενα νημα με τιτλο "αποψεις των αγανακτισμενων συνδρομητων της vodafone-δεν παει αλλο" με επικεφαλη εσενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Καλώς ορίσατε στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας ή αλλιώς στο... Vodafone Fan Club, ή αλλιώς στο παρόν θέμα: όπου ένας αριθμός ατόμων μετρημένος στα δάχτυλα του ενός χεριού υποστηρίζει ότι η Wind έχει καλύτερο δίκτυο από την Cosmote, η Cosmote έχει παντού και πάντα τρισάθλιο δίκτυο, το οποίο προφανώς αντιλαμβάνονται μόνο αυτά τα άτομα τα μετρημένα στα δάχτυλα ενός χεριού, ενώ το υπόλοιπο 52% του συνόλου συνδρομητών πρέπει να έχει παραισθήσεις και μαζοχισμό, ή να.. παίρνει τόσο μεγάλη έκπτωση (ουπς) ώστε να μένει εκεί, και η Vodafone του 28% έχει παντού απίστευτο δίκτυο και όσοι αναφέρουν προβλήματα εδώ απλά βιώνουν παρα/μεταφυσικές εμπειρίες... Αυτό είναι η ζώνη του λυκόφωτος... ΥΓ: Ξέχασα να αναφέρω ότι αυτοί οι τόσο αντικειμενικοί σχολιαστές δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ και πουθενά κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο δίκτυο, αδιάψευστη απόδειξη της αντικειμενικότητάς τους, και κατέχουν μόνον αυτοί εξελιγμένη τεχνολογία μέτρησης η οποία διαψεύδει όλα τα προβληματικά σημεία που αναφέρονται εδώ, όλες τις αποτυχίες κλήσης και τις πεσμένες κλήσεις... ΥΓ2: Έχει και η διαφήμιση τα όριά της... Edited June 5, 2012 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Στο θεμα κινητης η γκαουσιανη κατανομη ζει και βασιλευει..ευτυχως δηλαδη για μενα για να μη παρει χαμπαρι την προγραμματαρα καρτοκινητης που εχει η voda και την κανει σα τα μουτρα του what's up... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλώς ορίσατε στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας ή αλλιώς στο... Vodafone Fan Club, ή αλλιώς στο παρόν θέμα: όπου ένας αριθμός ατόμων μετρημένος στα δάχτυλα του ενός χεριού υποστηρίζει ότι η Wind έχει καλύτερο δίκτυο από την Cosmote, η Cosmote έχει παντού και πάντα τρισάθλιο δίκτυο, το οποίο προφανώς αντιλαμβάνονται μόνο αυτά τα άτομα τα μετρημένα στα δάχτυλα ενός χεριού, ενώ το υπόλοιπο 52% του συνόλου συνδρομητών πρέπει να έχει παραισθήσεις και μαζοχισμό, ή να.. παίρνει τόσο μεγάλη έκπτωση (ουπς) ώστε να μένει εκεί, και η Vodafone του 28% έχει παντού απίστευτο δίκτυο και όσοι αναφέρουν προβλήματα εδώ απλά βιώνουν παρα/μεταφυσικές εμπειρίες... Αυτό είναι η ζώνη του λυκόφωτος... ΥΓ: Ξέχασα να αναφέρω ότι αυτοί οι τόσο αντικειμενικοί σχολιαστές δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ και πουθενά κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο δίκτυο, αδιάψευστη απόδειξη της αντικειμενικότητάς τους, και κατέχουν μόνον αυτοί εξελιγμένη τεχνολογία μέτρησης η οποία διαψεύδει όλα τα προβληματικά σημεία που αναφέρονται εδώ, όλες τις αποτυχίες κλήσης και τις πεσμένες κλήσεις... ΥΓ2: Έχει και η διαφήμιση τα όριά της... Δεν παει ετσι,το whats up εχει περισσοτερους συνδρομητες απο τη συνολικη συνδρομητικη βαση της wind,ενα πακετο-μια εταιρια δηλαδη κι ομως εαν τo συγκρινεις με CU και F2G προσφερει πολυ λιγοτερα.....δεν με επηρεαζει το γεγονος της συνδρομητικης βασης μιας εταιριας,αυτο δε λεει τιποτα,απλα το χω ξαναπει ο κοσμος ειναι προκατειλημενος οτι επειδη ειναι του οτε εμπνεει μια αξιοπιστια,οπως επισης εχω τονισει οτι στον τομεα της κινητης ειναι πολυ πιο ευκολα να δημιουργησεις ενα καλοσχεδιασμενο δικτυο σε αντιθεση με τη σταθερη,που εκει ολες οι εταιριες εχουν μηχανηματα διπλα στο καφαο του οτε........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Δεν παει ετσι,το whats up εχει περισσοτερους συνδρομητες απο τη συνολικη συνδρομητικη βαση της wind,ενα πακετο-μια εταιρια δηλαδη κι ομως εαν τo συγκρινεις με CU και F2G προσφερει πολυ λιγοτερα.....δεν με επηρεαζει το γεγονος της συνδρομητικης βασης μιας εταιριας,αυτο δε λεει τιποτα,απλα το χω ξαναπει ο κοσμος ειναι προκατειλημενος οτι επειδη ειναι του οτε εμπνεει μια αξιοπιστια,οπως επισης εχω τονισει οτι στον τομεα της κινητης ειναι πολυ πιο ευκολα να δημιουργησεις ενα καλοσχεδιασμενο δικτυο σε αντιθεση με τη σταθερη,που εκει ολες οι εταιριες εχουν μηχανηματα διπλα στο καφαο του οτε........ Μπλα μπλα μπλα... Για τα προβλήματα με τις κλήσεις που πέφτουν ή δεν βγαίνουν σε όλο και περισσότερες περιοχές έχετε να πείτε κάτι αγαπητέ φίλε; Δεν έχω ακούσει ούτε μία απάντηση επί της ουσίας για τα προβληματικά σημεία... Μόνο για... επενδύσεις δικτύου, κανάλια και άλλα πολλά μεν, άσχετα δε διαβάζω από σας και άλλους... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) Θα σου πω την άποψή μου και πραγματικά μη μου πεις ότι υποστηρίζω τη vodafone. Χρησιμοποίησα 3 διαφορετικές συσκευές με Vodafone CU. Blackberry Bold 9700, Nokia N82, Nokia 6267 (καθοδική τάση στην ποιότητα των συσκευών που χρησιμοποιώ με το δίκτυο της vodafone :p) Και οι τρεις κλειδωμένες σε 3G αλλά πειράματα έγιναν και με 2G/DUAL MODE. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το 3G δίκτυο της Vodafone είναι κατά πολύ ανώτερο του 2ης γενιάς Vodafone. Επιπλέον, δεν είχα καμία πεσμένη κλήση - στην επαρχία πάντα - και η ποιότητα ήχου στην περιοχή μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανέβηκε αισθητά. Στην πόλη μου και στο σπίτι μου - δεν έχω VAG - όπως σε σε πολλές πολλές περιοχές παρατηρώ ότι το 3G πετάει σε σχέση με το 2G. Και σε σήμα και σε ταχύτητες η Vodafone έχει κορυφαίο 3.5G στην περιοχή μου με ταχύτητες 7.2Mbps. Η Cosmote μερικές φορές νομίζεις ότι συνδέει με dial up τις κεραίες της ενώ η WIND όπου έχει νέο εξοπλισμό πετάει σε 3G (το δίκτυο 2ης γενιάς το βρίσκω πολύ καλύτερο σε σχέση με Cosmote/Vodafone έτσι κι αλλιώς). Δεν έχω κάποια σχέση με τις εταιρείες, δε τα παίρνω απλά υποστηρίζω αυτό που συμβαίνει στο Ν. Καρδίτσας. ;) Edited June 6, 2012 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Μπλα μπλα μπλα... Για τα προβλήματα με τις κλήσεις που πέφτουν ή δεν βγαίνουν σε όλο και περισσότερες περιοχές έχετε να πείτε κάτι αγαπητέ φίλε; Δεν έχω ακούσει ούτε μία απάντηση επί της ουσίας για τα προβληματικά σημεία... Μόνο για... επενδύσεις δικτύου, κανάλια και άλλα πολλά μεν, άσχετα δε διαβάζω από σας και άλλους... Εαν ημουν τεχνικος δικτυου vodafone θα σου ειχα καταθεσει πορισμα,το λες και το ξαναλες δε κουραστηκες,παρτους ενα τηλεφωνο για να τους υποδειξεις τα προβληματα,απο κει και περα εαν σε αγνοησουν το πολυ πολυ κανεις τη δουλεια σου με αλλη εταιρια,οπως εσυ λες για μενα οτι υποστηριζω τη vodafone και δε δεχομαι κατι αρνητικο γι αυτην απο την αλλη πλευρα εγω πιστευω οτι η σταση σου ειναι εσκεμενη για να δημιουργησεις ντορο μια και λες συνεχεια τα ιδια και επειδη δεν ειχες ασχοληθει ποτε σου με τους κοκκινους επρεπε να κανεις κατι τωρα,με τη cosmote ασχοληθηκες τοτε,τη wind την αποκαλουσες απνοια,τωρα ηρθε η σειρα της vodafone να μπει στη μαυρη λιστα σου,αν υπηρχε κι αλλη εταιρια στο χωρο δε θα αφηνες τιποτα να παει χαμενο,συνελθε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Θα σου πω την άποψή μου και πραγματικά μη μου πεις ότι υποστηρίζω τη vodafone. Χρησιμοποίησα 3 διαφορετικές συσκευές με Vodafone CU. Blackberry Bold 9700, Nokia N82, Nokia 6267 (καθοδική τάση στην ποιότητα των συσκευών που χρησιμοποιώ με το δίκτυο της vodafone :p) Και οι τρεις κλειδωμένες σε 3G αλλά πειράματα έγιναν και με 2G/DUAL MODE. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το 3G δίκτυο της Vodafone είναι κατά πολύ ανώτερο του 2ης γενιάς Vodafone. Επιπλέον, δεν είχα καμία πεσμένη κλήση - στην επαρχία πάντα - και η ποιότητα ήχου στην περιοχή μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανέβηκε αισθητά. Στην πόλη μου και στο σπίτι μου - δεν έχω VAG - όπως σε σε πολλές πολλές περιοχές παρατηρώ ότι το 3G πετάει σε σχέση με το 2G. Και σε σήμα και σε ταχύτητες η Vodafone έχει κορυφαίο 3.5G στην περιοχή μου με ταχύτητες 7.2Mbps. Η Cosmote μερικές φορές νομίζεις ότι συνδέει με dial up τις κεραίες της ενώ η WIND όπου έχει νέο εξοπλισμό πετάει σε 3G (το δίκτυο 2ης γενιάς το βρίσκω πολύ καλύτερο σε σχέση με Cosmote/Vodafone έτσι κι αλλιώς). Δεν έχω κάποια σχέση με τις εταιρείες, δε τα παίρνω απλά υποστηρίζω αυτό που συμβαίνει στο Ν. Καρδίτσας. ;) Δεν θα σου πω ότι υποστηρίζεις τη Vodafone, καθώς εκφράζεσαι κόσμια -όχι διαφημιστικά- και αναφέρεσαι σε περιοχή την οποία δεν γνωρίζω. Στην Αθήνα πάντως η ομιλία με 3G οδηγεί συνήθως σε χειρότερα αποτελέσματα ως πεσμένη κλήση σε σχέση με 2G. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει θέμα όταν σε περιοχές όπου δεν υπήρχε πρόβλημα τώρα υπάρχει με την καλή μας Vodafone... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Εαν ημουν τεχνικος δικτυου vodafone θα σου ειχα καταθεσει πορισμα,το λες και το ξαναλες δε κουραστηκες,παρτους ενα τηλεφωνο για να τους υποδειξεις τα προβληματα,απο κει και περα εαν σε αγνοησουν το πολυ πολυ κανεις τη δουλεια σου με αλλη εταιρια,οπως εσυ λες για μενα οτι υποστηριζω τη vodafone και δε δεχομαι κατι αρνητικο γι αυτην απο την αλλη πλευρα εγω πιστευω οτι η σταση σου ειναι εσκεμενη για να δημιουργησεις ντορο μια και λες συνεχεια τα ιδια και επειδη δεν ειχες ασχοληθει ποτε σου με τους κοκκινους επρεπε να κανεις κατι τωρα,με τη cosmote ασχοληθηκες τοτε,τη wind την αποκαλουσες απνοια,τωρα ηρθε η σειρα της vodafone να μπει στη μαυρη λιστα σου,αν υπηρχε κι αλλη εταιρια στο χωρο δε θα αφηνες τιποτα να παει χαμενο,συνελθε!!!! Να είσαι βέβαιος ότι τα προβλήματα έχουν αναφερθεί και στο δίκτυο αλλά αυτό επιμένει να κάνει τον Αλέκο... Δεν δημιουργώ ντόρο εγώ αλλά οι τρύπες της Vodafone, οι αποτυχίες κλήσης και οι χαμένες κλήσεις... Έχω κατά καιρούς ασχοληθεί και με τα τρία δίκτυα και έχω αναφέρει προβλήματα στην κάλυψή τους στα αντίστοιχα θέματα, όσο παράξενο και αν σου φαίνεται στα θέματα για την κάλυψη ο κόσμος αναφέρει συνήθως προβλήματα στην κάλυψη αντί να λέει συνέχεια πόσο σούπερ ντούπερ είναι το δίκτυό του! Συνήθως είναι επιθυμητό αυτό από όσους ενδιαφέρονται να μάθουν αν πιάνει το δίκτυο στην περιοχή τους. Μόνο οπαδοί μπορεί να εκνευρίζονται από αναφορές προβλημάτων στην κάλυψη δικτύου και ίσως και το ίδιο το δίκτυο αν του χαλάει την εικόνα που θέλει να δείχνει προς τα έξω... Μάλλον εσύ πρέπει να συνέλθεις και να ξεπεράσεις την εμμονή σου με τη Vodafone... Εύχομαι να το καταφέρεις... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Ρε παιδιά δεν έχετε κουραστεί; Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) Η αλήθεια απελευθερώνει, δεν κουράζει! Και να αναφέρω ότι το προβληματικό σημείο στον περιφερειακό στο ύψος του Καρέα, στη γνωστή κατηφόρα με κατεύθυνση προς Αθήνα συνεχίζει να υπάρχει, με κλειδωμένο κινητό σε 2G αρχικά δεν ακούς καλά το συνομιλητή σου καθώς κάνει διακοπές και πολύ σύντομα πέφτει η κλήση... Όποιος έγραψε ότι διορθώθηκε μάλλον βιάστηκε... ΥΓ: Υπάρχει και η θετική πλευρά των προβλημάτων: αν δούλευε τέλεια δεν θα έκανε εκπτώσεις στο πάγιο 45-55% κατόπιν αίτησης αποσύνδεσης. Αν οι περισσότερες επαφές σου είναι σε Vodafone, οικονομικά είναι μία πολύ συμφέρουσα επιλογή εφόσον πιάνει εκεί όπου κινείσαι.. Edited June 11, 2012 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Vodafone μη με εκνευριζεις,θελω να επαναφερεις τις αυτοματες ρυθμισεις δικτυου ημερομηνιας/ωρας,για μενα πολυ χρησιμη υπηρεσια,ειδικα οταν εχεις μια συσκευη και πολλες καρτες σιμ στο βαλε-βγαλε,ειναι καλο να υπαρχει αυτη η ρυθμιση,την ειχε η vodafone,δε ξερω ποιος ηταν ο λογος που την απενεργοποιησε.....η wind το χει 2G/3G παντοτε απο τοτε που την ξερω,η cosmote το βαλε προσφατα σε 3G μονο,ενω στη vodafone υπηρχε και τωρα δεν υπαρχει,βαλτε το ξανα σε λειτουργια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Δε το πιασα, δεν ρυθμιζει το κινητο απο μονο του την ωρα με voda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Δε το πιασα, δεν ρυθμιζει το κινητο απο μονο του την ωρα με voda? όχι μόνο πάλιa γινόταν αυτο. Τώρα δεν γίνεται με την vodafone ενώ με τα αλλά δυο δίκτυa γίνεται κανονικά. Άστα να πάνε!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τους ενδεχόμενους λόγους που έχω πολλά dropped calls; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τους ενδεχόμενους λόγους που έχω πολλά dropped calls; πες μας περιοχη κι αν περνας καθημερινα απο το συνταγμα σαν τον nosferatu....εχεις dropcalls και στους δυο τυπους δικτυων??? το χεις γυρισει σε 3G η 2G αντιστροφα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 μου εκανε μεγαλη εντυπωση που στο Ελαφονησι στα Χανια η vodafone ειχε φουλ 3G με πολυ γρηγορες ταχυτητες... ειχα και το mifi της wind μαζι..... αλλα ματαια... 2G και πολυ ηταν. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Μόνιμα σε 3G έχω το τηλέφωνο, κι όχι, δεν περνάω καθημερινά από Σύνταγμα :-) Από Περιστέρι (με κινητό Βόνταφον) σε Αχαρνές (επίσης Βόνταφον κινητό) τηλεφωνώ συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 (edited) πες μας περιοχη κι αν περνας καθημερινα απο το συνταγμα σαν τον nosferatu....εχεις dropcalls και στους δυο τυπους δικτυων??? το χεις γυρισει σε 3G η 2G αντιστροφα??? Αν περνάς συχνότερα από εκεί θα δεχτώ την άποψή σου... Αναμένω να διαβάσω την υπερασπιστική σου γραμμή: ξεκινάς από το 2G/3G... Θα υποστηρίξεις ότι το ένα δουλεύει και το άλλο όχι; Δεν θα καταρρίψει αυτό το επιχείρημα την εικόνα του τέλειου δικτύου την οποία διαδίδεις; Πού πήγε το "ποτέ, πουθενά, κανένα πρόβλημα" ;:D ΥΓ: Αν δεν σου κάνει κόπο πες μας πάλι πού μένεις και πού κινείσαι... Ποιά η εμπειρία σου από το Σύνταγμα και την Αθήνα σε καθημερινή βάση... :) Edited June 25, 2012 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Και επειδή εγώ περνάω καθημερινά από Σύνταγμα, επιβεβαιώνω για πολλοστή φορά, ότι η Vodafone έχει τρομερά προβλήματα με πεσμένες κλήσεις, και ανύπαρκτες ταχύτητες δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Και επειδή εγώ περνάω καθημερινά από Σύνταγμα, επιβεβαιώνω για πολλοστή φορά, ότι η Vodafone έχει τρομερά προβλήματα με πεσμένες κλήσεις, και ανύπαρκτες ταχύτητες δικτύου. Όχι για όλους... Όσοι δεν περνάνε από το Σύνταγμα δεν έχουν προβλήματα. Επίσης όσοι δεν μένουν στην Αθήνα, δεν έχουν προβλήματα στις προβληματικές περιοχές της Αθήνας... Άλλωστε το δίκτυο κάνει... επενδύσεις σε... κάλυψη και υπάρχει και κόσμος (2-3 άτομα) τα οποία ποτέ πουθενά δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Η πλήρης ανατροπή της στατιστικής... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts