Gv2008 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 4 ώρες πριν, Antonio21 said: Για την απόσταση και την κίνηση είναι σχετικά καλά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου (edited) Απολαυση είναι η ατιμη🤣🥳 Edited 4 Μαΐου by Nickchris36 2 5 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 2 minutes ago, Nickchris36 said: Απολαυση είναι η ατιμη🤣🥳 Καλά σήμερα που έρχεται στην επαρχία η Αθήνα είναι όλα χάλια 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου (edited) 3 minutes ago, elkons said: Καλά σήμερα που έρχεται στην επαρχία η Αθήνα είναι όλα χάλια Ναι γιατί τις άλλες μέρες γαζώνει εδώ?🤣μπαντ 20 φορεβερ Βέβαια κάτι γίνεται έχουν πρόβλημα από προχθές ειδικά στο download σε πολλές περιοχές της Χώρας,ασχέτως Πάσχα. Edited 4 Μαΐου by Nickchris36 2 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 1 ώρα πριν, Nickchris36 said: Ναι γιατί τις άλλες μέρες γαζώνει εδώ?🤣μπαντ 20 φορεβερ Βέβαια κάτι γίνεται έχουν πρόβλημα από προχθές ειδικά στο download σε πολλές περιοχές της Χώρας,ασχέτως Πάσχα. Άστα αυτά οι άλλες έχουν 2g εκεί όμως πεστα όλα 🤣 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Just now, cmvr said: Άστα αυτά οι άλλες έχουν 2g εκεί όμως πεστα όλα 🤣 🤣🥳 Ισχυει έχουν ετζ σα κα 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 1 minute ago, cmvr said: Άστα αυτά οι άλλες έχουν 2g εκεί όμως πεστα όλα 🤣 Έχω πολύ καιρό να δω σε Cosmote το σούπερ Edge 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 1 minute ago, Nickchris36 said: 🤣🥳 Ισχυει έχουν ετζ σα κα Σε παρακαλώ το edge sa είναι copywrite της νοβάρας. Η κόσμοτε είχε απλά Edge σκέτο 🤣🤣🤣🤣🤣 1 minute ago, elkons said: Έχω πολύ καιρό να δω σε Cosmote το σούπερ Edge Εγώ βλέπω μέσα στο σπίτι κάθε μέρα 🤣 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Just now, cmvr said: Σε παρακαλώ το edge sa είναι copywrite της νοβάρας. Η κόσμοτε είχε απλά Edge σκέτο 🤣🤣🤣🤣🤣 Μη με μαλωνεις, έχεις δικιο!🤣 3 minutes ago, cmvr said: Σε παρακαλώ το edge sa είναι copywrite της νοβάρας. Η κόσμοτε είχε απλά Edge σκέτο 🤣🤣🤣🤣🤣 Εγώ βλέπω μέσα στο σπίτι κάθε μέρα 🤣 Περαστικά σου και σενα🤣 4 minutes ago, elkons said: Έχω πολύ καιρό να δω σε Cosmote το σούπερ Edge Ετζ παουερ🥳🤣 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 1 ώρα πριν, elkons said: Έχω πολύ καιρό να δω σε Cosmote το σούπερ Edge Στο σπίτι μου, μόνο Edge by Cosmote. Όσες αναφορές κι αν έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, ακόμα το φτιάχνουν. 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Και στην περιοχή μου αυτό έχουν οι συνδρομητές της πράσινης. Ε 2 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 2 minutes ago, p_k said: Και στην περιοχή μου αυτό έχουν οι συνδρομητές της πράσινης. Ε Εμένα η πράσινη Κ η μαύρη είναι καλές Η κόκκινη.... G! 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Σε αρκετές περιοχές είναι για κλάματα και οι τρεις. Άμα δεν ανοίξουν όλες οι μπάντες στο 5G από Ν28 μέχρι Ν78 δεν θα γίνει προκοπή ούτε με το SA, όταν το ενεργοποιήσουν. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Η πράσινη έχει όμως τα λιγότερα 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 1 minute ago, aektzhs 1 said: Η πράσινη έχει όμως τα λιγότερα Λιγότερα σε τι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου (edited) 7 minutes ago, katsiletra said: Λιγότερα σε τι; Λογικά Edge θα εννοεί 9 minutes ago, katsiletra said: Σε αρκετές περιοχές είναι για κλάματα και οι τρεις. Άμα δεν ανοίξουν όλες οι μπάντες στο 5G από Ν28 μέχρι Ν78 δεν θα γίνει προκοπή ούτε με το SA, όταν το ενεργοποιήσουν. Σου έχει τύχει σε περιοχή με κατοληστησεις να είναι και οι 2 εκτός δικτύου και η πράσινη G και εκτός μερικές φορές 😂 Edited 4 Μαΐου by elkons 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Είναι.κ οι 3 για τα πανηγυρια 5 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 17 minutes ago, katsiletra said: Λιγότερα σε τι; 12 minutes ago, elkons said: Λογικά Edge θα εννοεί Αυτό ακριβώς 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 24 minutes ago, elkons said: Λογικά Edge θα εννοεί Σου έχει τύχει σε περιοχή με κατοληστησεις να είναι και οι 2 εκτός δικτύου και η πράσινη G και εκτός μερικές φορές 😂 Μου χει τύχει να πάω στα Άγραφα και να μην πιάνει καμία. Το καλύτερο μέρος να κρυφτείς. 20 minutes ago, Nickchris36 said: Είναι.κ οι 3 για τα πανηγυρια Όπως λένε και οι μετερεωλόγοι κατά τόπους για τα πανυγήρια. Άντε σε κάνα μήνα να ξεκινήσουν να πάμε. 🤣🤣🤣 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSo Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Ερέτρια Ευβοίας περιοχή Μαγουλα , έχω βάλει χειροκίνητα το 4g ρούτερ στο κανάλι 7 για να έχω κάπου 5down / 3up mbps . Σε οποιοδήποτε άλλο δεν έχω υπηρεσία ίντερνετ από θέμα ταχύτητας ... μιλάμε 50kbps. Κάθε χρόνο τα ίδια όταν έρχεται όλη η Αθήνα εδώ. Και όλο το καλοκαίρι πολύ μετριες ταχύτητες και τα ΣΚ χάλια. Το χειμώνα μόνο είναι οκ με 60-80 mbps. 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 3 minutes ago, GiannisSo said: Ερέτρια Ευβοίας περιοχή Μαγουλα , έχω βάλει χειροκίνητα το 4g ρούτερ στο κανάλι 7 για να έχω κάπου 5down / 3up mbps . Σε οποιοδήποτε άλλο δεν έχω υπηρεσία ίντερνετ από θέμα ταχύτητας ... μιλάμε 50kbps. Κάθε χρόνο τα ίδια όταν έρχεται όλη η Αθήνα εδώ. Και όλο το καλοκαίρι πολύ μετριες ταχύτητες και τα ΣΚ χάλια. Το χειμώνα μόνο είναι οκ με 60-80 mbps. Ελληνικά δίκτυα όλε.. είπαμε η περιφέρεια χε....κάνε είναι ξεκάθαρο πια. 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 4 minutes ago, GiannisSo said: Ερέτρια Ευβοίας περιοχή Μαγουλα , έχω βάλει χειροκίνητα το 4g ρούτερ στο κανάλι 7 για να έχω κάπου 5down / 3up mbps . Σε οποιοδήποτε άλλο δεν έχω υπηρεσία ίντερνετ από θέμα ταχύτητας ... μιλάμε 50kbps. Κάθε χρόνο τα ίδια όταν έρχεται όλη η Αθήνα εδώ. Και όλο το καλοκαίρι πολύ μετριες ταχύτητες και τα ΣΚ χάλια. Το χειμώνα μόνο είναι οκ με 60-80 mbps. Πηγαίνω συνέχεια Ερέτρια καθώς μένω και κοντά πιο πάνω απο τον χειμώνα τσουλαει το δίκτυο, τώρα που έρχονται σιγά σιγά κόσμος ζοριζεται λίγο,όταν έρθουν το καλοκαίρι θα σέρνεται 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSo Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Το θέμα είναι ότι συμπεριφέρεται ακριβώς το ίδιο και η κόσμοτε εδώ. Λες και είναι ίδιο δίκτυο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Λόφος Περάνθης Άρτα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Παραλία Αιγίου με πάρα πολύ κόσμο. 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts