Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 ώρες πριν, akalos said:

πώς θα καταλάβω ότι ήρθε 5g στην περιοχή μου ,δεν έχω τηλέφωνο 5g

https://www.speedtest.net/my-result/a/9989262188

IMG_20240319_234204.jpg

Στο cellmapper (εφαρμογή που δείχνει τις κεραίες και τις συχνότητες που εκπέμπει η καθεμία) η κεραια που σε καλύπτει φαινεται να έχει όλο το σετ των συχνοτήτων του 4G της Vodafone, μεταξύ των οποίων και η μπάντα που χρησιμοποιείται και για το 5G. 

Εκτος απροόπτου έχει 5G. 

13 minutes ago, panos.k2 said:

Στο cellmapper (εφαρμογή που δείχνει τις κεραίες και τις συχνότητες που εκπέμπει η καθεμία) η κεραια που σε καλύπτει φαινεται να έχει όλο το σετ των συχνοτήτων του 4G της Vodafone, μεταξύ των οποίων και η μπάντα που χρησιμοποιείται και για το 5G. 

Εκτος απροόπτου έχει 5G. 

έχει?

IMG_20240320_130656.jpg

20 minutes ago, akalos said:

έχει?

IMG_20240320_130656.jpg

Βλέποντας αυτό που έστειλες κάποιος θα έλεγε πως όχι δεν έχει. 
Το κινητό σου δεν φαινεται να συνδεεται στην Β1 που χρησιμοποιείται και στο 4G και στο 5G. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράγματα, οπως στο ότι η χρήση σου δεν το απαιτεί. 

Σου ειπα ομως και πριν οτι στο αρχείο και τους χάρτες του cellmapper, ο σταθμός φαινεται αναβαθμισμένος και υπάρχει η μπάντα 2100(Β1-Ν1) που χρησιμοποιείται και στο 5G. IMG_2428.thumb.jpeg.76b4caabbeeb351342e2c306fcc91169.jpeg

Ακολούθησε και τη συμβουλή του συμφορουμιτη @Gv2008να δεις και κει τι λέει. 

Edited by panos.k2

15 minutes ago, panos.k2 said:

Βλέποντας αυτό που έστειλες κάποιος θα έλεγε πως όχι δεν έχει. 
Το κινητό σου δεν φαινεται να συνδεεται στην Β1 που χρησιμοποιείται και στο 4G και στο 5G. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράγματα, οπως στο ότι η χρήση σου δεν το απαιτεί. 

Σου ειπα ομως και πριν οτι στο αρχείο και τους χάρτες του cellmapper, ο σταθμός φαινεται αναβαθμισμένος και υπάρχει η μπάντα 2100(Β1-Ν1) που χρησιμοποιείται και στο 5G. IMG_2428.thumb.jpeg.76b4caabbeeb351342e2c306fcc91169.jpeg

Ακολούθησε και τη συμβουλή του συμφορουμιτη @Gv2008να δεις και κει τι λέει. 

Ε αυτό λέω το έκανα αλλά δεν μου ανοίγει το μενού να την επιλέξω αλλά δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει 

Screenshot_2024-03-20-13-39-55-225_cellmapper.net.cellmapper.jpg

5 ώρες πριν, akalos said:

ευχαριστώ αλλά δεν μου βγάζει κανένα μενού να διαλέξω ,μήπως σε σιαομι είναι αλλο

Για xiaomi συσκευές είναι αυτό που σου ανέφερα.

3 ώρες πριν, Gv2008 said:

Για xiaomi συσκευές είναι αυτό που σου ανέφερα.

έχω ανοικτά τα developer options αλλά δεν ανοίγει το μενού που αναφέρεις ,τι να σε πω τωρα,edit αυτό μας έφαγε ,προφανώς εννοείς πέφτει σε 2g,οπότε ναι πέφτει άρα δεν έχει 5g ακόμα 

IMG_20240320_191628.jpg

Edited by akalos

4 ώρες πριν, akalos said:

έχω ανοικτά τα developer options αλλά δεν ανοίγει το μενού που αναφέρεις ,τι να σε πω τωρα,edit αυτό μας έφαγε ,προφανώς εννοείς πέφτει σε 2g,οπότε ναι πέφτει άρα δεν έχει 5g ακόμα 

IMG_20240320_191628.jpg

Ναι ακριβώς. Πέφτει εννοούσα 

On 12/3/2024 at 12:19 ΜΜ, memoriesradio said:

Καλημέρα από Αθήνα (Φάληρο, Ζωγράφου, Μαρούσι, Ηλιούπολη).

Μεσημέρι ξεμπερδεύω από τις δουλειές και όσοι πιστοί προσέλθετε για καφέ φαγητό.

Ειχες έρθει και Φάληρο, είχες πάει και στα λημέρια μου στο Ναύπλιο και γω τώρα βλεπω τα ποστ. Πρέπει να γίνω πιο βονταφονακιας να σε διαβάζω πιο συχνά εδώ μέσα 😏🤣

On 14/3/2024 at 11:41 ΜΜ, memoriesradio said:

Θα σε καλύψει. Σήμερα είχε πολύ κόσμο. Από αύριο όμως που θα καταφθάσουν οι ορδές των βαρβάρων, τι θα γίνει; Μόνο με πολλά βαν από όλες τις εταιρείες θα σωθεί λίγο η κατάσταση. Θα βουλιάξει η πόλη το Σ/Κ λόγω του καρναβαλιού. Από αύριο και το Σάββατο κάθε 5 λεπτά θα έρχεται λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Λίγο παραέξω από το κέντρο σήμερα οι ταχύτητες ήταν νορμάλ (25-50Mbps). Στο 5G δεν είχα εικόνα λόγω συσκευής.

Πάτρα είναι σκέτη απογοήτευση και οι δύο. Ειδικά η nova 😢. 5G μόνο στον πύργο της Cosmote καθώς μπαίνεις στον λόφο αριστερά σου που έχουν συνεγκατασταση όλες. (Προάστιο λέγεται η περιοχή). Και φοβάμαι ένα sector μόνο οι δύο μαζί 😢

5 ώρες πριν, johnny_htc said:

Ειχες έρθει και Φάληρο, είχες πάει και στα λημέρια μου στο Ναύπλιο και γω τώρα βλεπω τα ποστ. Πρέπει να γίνω πιο βονταφονακιας να σε διαβάζω πιο συχνά εδώ μέσα 😏🤣

Πάτρα είναι σκέτη απογοήτευση και οι δύο. Ειδικά η nova 😢. 5G μόνο στον πύργο της Cosmote καθώς μπαίνεις στον λόφο αριστερά σου που έχουν συνεγκατασταση όλες. (Προάστιο λέγεται η περιοχή). Και φοβάμαι ένα sector μόνο οι δύο μαζί 😢

Κυκλοφορώ κάθε Τρίτη στα περίπτερα αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή.

Τώρα χτυπάω σουβλάκια στην Άνω Τούμπα (Θεσσαλονίκη).

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

5 ώρες πριν, johnny_htc said:

Λοιπόν, για Πάτρα εχω να πω πως η Nova είναι για τα πανηγύρια. Θέλει δουλειά, η μισή πόλη ήταν με 4G την τελευταία φορά που πέρασα. Η Vodafone αξιοπρεπής σε γενικές γραμμές.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

12 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Λοιπόν, για Πάτρα εχω να πω πως η Nova είναι για τα πανηγύρια. Θέλει δουλειά, η μισή πόλη ήταν με 4G την τελευταία φορά που πέρασα. Η Vodafone αξιοπρεπής σε γενικές γραμμές.

Ναι την έχω "φάει στη μάπα" με το κιλό. Μακριά και αγαπημένοι απλά 😏🤣

16 minutes ago, aektzhs 1 said:

Πάτρα η vf καλή είναι

Ναι για τη nova μιλούσα εγώ. Vodafone είναι αρκετά καλύτερη 😏

Παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνω το κινητό να συνδέεται σε συγκεκριμένη κεραία? Το cellmaper μου δείχνει ότι με πετάει συνέχεια από κεραία σε κεραία με μεγάλες αποκλείσεις σε ταχύτητα (περιοχή μεταξύ Κασσάνδρου και Ολυμπιάδος Θεσσαλονίκη, όποιος ξέρει καταλαβαίνει).

Με συνδέει συνέχεια με Αριστοτέλους, που πιάνω γύρω στα 3-4 Mbps ενώ όταν συνδέομαι ποιο κοντά φτάνω τα 16-17. 

Στο ύψωμα μετά τα διόδια του Τερόβου, η γνωστή κοντή κοκκινόασπρη στην αερογέφυρα.

Screenshot_2024-03-24-11-50-53-636_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.4c4ce2872369be9aa4f12c079bebdc3b.jpgScreenshot_2024-03-24-11-50-41-336_cz.mroczis.netmonster.thumb.jpg.4e65fb1fbba8e6c13590bcf331592171.jpg

2 ώρες πριν, memoriesradio said:

Στο ύψωμα μετά τα διόδια του Τερόβου, η γνωστή κοντή κοκκινόασπρη στην αερογέφυρα.

Screenshot_2024-03-24-11-50-53-636_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.4c4ce2872369be9aa4f12c079bebdc3b.jpgScreenshot_2024-03-24-11-50-41-336_cz.mroczis.netmonster.thumb.jpg.4e65fb1fbba8e6c13590bcf331592171.jpg

Με 4G τετοια ταχυτητα σε VF?Φοβερο 🤯

1 ώρα πριν, CamuCamu said:

Με 4G τετοια ταχυτητα σε VF?Φοβερο 🤯

Εν κινήσει και χωρίς να έχω χρόνο να τεστάρω κι άλλους servers.

Θεσσαλονίκη ΚΤΕΛ (πιάτσα ταξί με βενζινάδικο Θεοδώρου) 120Mbps. Γιαννιτσών (One Salonika) 270Mbps.

Edited by memoriesradio

5 minutes ago, CamuCamu said:

Αυτο τι σχεση εχει με το topic της Vodafone? Εντελως ακυρο.. 

Δεν θυμάμαι να απαγορεύεται η σύγκριση των δικτύων... 

Υπάρχει ειδικό νήμα για συγκρίσεις 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

3 minutes ago, p_k said:

Υπάρχει ειδικό νήμα για συγκρίσεις 

Εντάξει χαλάρωσε δεν έκανα κάτι κακό 

26 minutes ago, elkons said:

Screenshot_2024-03-25-18-31-35-982.thumb.jpg.40a2d2eb77f75119d6e33a3f76e0e9e8.jpg

Like από μένα φίλε μου, αλλά καλύτερα βάζε το στους διαξιφισμους για να μη γίνονται τα νήματα τουρλουμπουκι 😉

4 minutes ago, johnny_htc said:

Like από μένα φίλε μου, αλλά καλύτερα βάζε το στους διαξιφισμους για να μη γίνονται τα νήματα τουρλουμπουκι 😉

🙌🙌🙌. Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και δεν έχω μεγάλη εμπειρία οπότε ας μην πέσουν να με φάνε αν είμαι off topic ... Εσύ έχεις σεβασμό φένεται . Θα αποχωρήσω από την κοινότητα του my phone καθώς δεν αξίζει να μιλάω με ανθρώπους που δεν αξίζουν τον σεβασμό μου . Εσύ φυσικά είσαι στην εξαίρεση 

Edited by elkons