zerokill Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Χανιά η Cosmote έχει αναβαθμίσει σχεδόν όλη την πόλη.Στο σπίτι μου χαρακτηριστικά πριν 2 χρονια έπαιζε στα ίδια επίπεδα με vf 50-60 αλλα με μια γραμμή σήμα μέσα και σε ισόγεια γυρνούσε και σε edge.Τους τελευταίους 6 μήνες εχει ξεφύγει με διαφορά σχεδόν σε όλη την πόλη σε θέμα ταχυτήτων η vf πλέον πάει με πατερίτσες και όταν ανοίξει η σεζόν για τα καλά θα βλέπουμε μονοψήφια. 11 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Έχει αρχίσει το ίδιο τροπάριο, με το οποίο η Cosmote μου είπε με τις ευλογίες της, πως μπορώ να φύγω από το δικό της δίκτυο πριν 1.5 χρόνια. Λόγο κακού σχεδιασμού του δικτύου μου είχαν πει στην εξυπηρέτηση. Όλα πήγαν καλώς, εφόσον όλα είχαν καταγραφει (both sides). Ούτε πρόστιμο, ούτε τίποτα. Ανεξάρτητα από την κάθε εταιρεία, αυτό που ενδιαφέρει πλέον, είναι η αξιοπιστία. Πέρασε η ηλικία του φανατισμού, της αδυναμίας και της ευκαιριακής κατάστασης, σε κάθε εταιρεία. Υπάρχουν θέματα υποδομής, τα οποία έπρεπε να έχουν λυθεί τουλάχιστον εδώ και 10 χρόνια. Τα χρήματα σίγουρα δεν είναι το πρόβλημα για τις εταιρείες. Δουλεύω σε υπηρεσία όπου οι "τεχνικοί" της, είναι απόφοιτοι του '80 με γνώσεις του '60. Σε θέματα αναβάθμισης, πάντα σκαλώνει στις γνώσεις τους αυτή, η όποια αναβάθμιση (τα βρίσκουν πάντα στο δημόσιο). Έχω συνηθίσει. Στον ιδιωτικό τομέα όμως, γνωρίζω πως υπάρχουν τσακάλια τεχνικοί. Δεν φταίει σίγουρα αυτός ο τομέας. Η τακτική του περισσότερου κέρδους, δυστυχώς είναι η αιτία του να μην μας παρέχουν, υπηρεσίες τις οποίες έχουμε, ήδη πληρώσει. 5 1 Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Θεριζει η βονταφοναρα 🤣 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Τσουναμι....... 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Βονταφοναρα στο χωριό με λατρεμενη συνήθεια β20ονλι εγγυηση 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Φίλε, μια χαρά παίζει η βονταφον. Κάνεις τα πάντα με αυτές τις ταχύτητες, επομένως θεωρώ ότι υπερβάλλεις. Πάντα φιλικά. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 6 minutes ago, p_k said: Φίλε, μια χαρά παίζει η βονταφον. Κάνεις τα πάντα με αυτές τις ταχύτητες, επομένως θεωρώ ότι υπερβάλλεις. Πάντα φιλικά. Δεν υπερβάλλω πουθενα απλά ανέβασα μετρήσεις από την αγαπημένη μπαντ 20 ονλι της βονταφοναρας.Εννοείται μια χαρά ειναι αυτές οι ταχύτητες.. 5 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 2 ώρες πριν, p_k said: Φίλε, μια χαρά παίζει η βονταφον. Κάνεις τα πάντα με αυτές τις ταχύτητες, επομένως θεωρώ ότι υπερβάλλεις. Πάντα φιλικά. Θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά είναι σε χωριό. Υποψιν στην 2899 παίζει και η Nova με μονοψήφια που έχει ανεβάσει ο @Nickchris36 κατά καιρούς. 2 ώρες πριν, Nickchris36 said: Βονταφοναρα στο χωριό με λατρεμενη συνήθεια β20ονλι εγγυηση Δύναμη η Vodafone, μια χαρά είσαι. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Nikolas14 said: Θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά είναι σε χωριό. Υποψιν στην 2899 παίζει και η Nova με μονοψήφια που έχει ανεβάσει ο @Nickchris36 κατά καιρούς. Δύναμη η Vodafone, μια χαρά είσαι. Καλή Σαρακοστή,οταν θα μπει 2100 και Ν28 θα γινει ακομα.πιο κορυφή.😊 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Το θέμα είναι να μην πέφτει σε edge, όλα τα άλλα παλεύονται. 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) πώς θα καταλάβω ότι ήρθε 5g στην περιοχή μου ,δεν έχω τηλέφωνο 5g https://www.speedtest.net/my-result/a/9989262188 Edited 19 Μαρτίου by akalos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 6 ώρες πριν, akalos said: πώς θα καταλάβω ότι ήρθε 5g στην περιοχή μου ,δεν έχω τηλέφωνο 5g https://www.speedtest.net/my-result/a/9989262188 Πατά στις κλήσεις *#*#3646633#*#* και θα σε βάλει σε ένα menu με τις μπάντες. Θα από επιλέξεις όλες τις μπάντες εκτός από την B1. Εν έχεις 4G από B1 πιθανότατα εχει 5G η κεραία. Αν σε φταίει σε 2G τότε δεν έχει ακόμα. Για να δουλέψει αυτό πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη τη λειτουργία προγραμματιστή από τις ρυθμίσεις. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 4 ώρες πριν, Gv2008 said: Πατά στις κλήσεις *#*#3646633#*#* και θα σε βάλει σε ένα menu με τις μπάντες. Θα από επιλέξεις όλες τις μπάντες εκτός από την B1. Εν έχεις 4G από B1 πιθανότατα εχει 5G η κεραία. Αν σε φταίει σε 2G τότε δεν έχει ακόμα. Για να δουλέψει αυτό πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη τη λειτουργία προγραμματιστή από τις ρυθμίσεις. ευχαριστώ αλλά δεν μου βγάζει κανένα μενού να διαλέξω ,μήπως σε σιαομι είναι αλλο Edited 20 Μαρτίου by akalos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 13 ώρες πριν, akalos said: πώς θα καταλάβω ότι ήρθε 5g στην περιοχή μου ,δεν έχω τηλέφωνο 5g https://www.speedtest.net/my-result/a/9989262188 Στο cellmapper (εφαρμογή που δείχνει τις κεραίες και τις συχνότητες που εκπέμπει η καθεμία) η κεραια που σε καλύπτει φαινεται να έχει όλο το σετ των συχνοτήτων του 4G της Vodafone, μεταξύ των οποίων και η μπάντα που χρησιμοποιείται και για το 5G. Εκτος απροόπτου έχει 5G. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 13 minutes ago, panos.k2 said: Στο cellmapper (εφαρμογή που δείχνει τις κεραίες και τις συχνότητες που εκπέμπει η καθεμία) η κεραια που σε καλύπτει φαινεται να έχει όλο το σετ των συχνοτήτων του 4G της Vodafone, μεταξύ των οποίων και η μπάντα που χρησιμοποιείται και για το 5G. Εκτος απροόπτου έχει 5G. έχει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 20 minutes ago, akalos said: έχει? Βλέποντας αυτό που έστειλες κάποιος θα έλεγε πως όχι δεν έχει. Το κινητό σου δεν φαινεται να συνδεεται στην Β1 που χρησιμοποιείται και στο 4G και στο 5G. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράγματα, οπως στο ότι η χρήση σου δεν το απαιτεί. Σου ειπα ομως και πριν οτι στο αρχείο και τους χάρτες του cellmapper, ο σταθμός φαινεται αναβαθμισμένος και υπάρχει η μπάντα 2100(Β1-Ν1) που χρησιμοποιείται και στο 5G. Ακολούθησε και τη συμβουλή του συμφορουμιτη @Gv2008να δεις και κει τι λέει. Edited 20 Μαρτίου by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 15 minutes ago, panos.k2 said: Βλέποντας αυτό που έστειλες κάποιος θα έλεγε πως όχι δεν έχει. Το κινητό σου δεν φαινεται να συνδεεται στην Β1 που χρησιμοποιείται και στο 4G και στο 5G. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράγματα, οπως στο ότι η χρήση σου δεν το απαιτεί. Σου ειπα ομως και πριν οτι στο αρχείο και τους χάρτες του cellmapper, ο σταθμός φαινεται αναβαθμισμένος και υπάρχει η μπάντα 2100(Β1-Ν1) που χρησιμοποιείται και στο 5G. Ακολούθησε και τη συμβουλή του συμφορουμιτη @Gv2008να δεις και κει τι λέει. Ε αυτό λέω το έκανα αλλά δεν μου ανοίγει το μενού να την επιλέξω αλλά δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 5 ώρες πριν, akalos said: ευχαριστώ αλλά δεν μου βγάζει κανένα μενού να διαλέξω ,μήπως σε σιαομι είναι αλλο Για xiaomi συσκευές είναι αυτό που σου ανέφερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Για xiaomi συσκευές είναι αυτό που σου ανέφερα. έχω ανοικτά τα developer options αλλά δεν ανοίγει το μενού που αναφέρεις ,τι να σε πω τωρα,edit αυτό μας έφαγε ,προφανώς εννοείς πέφτει σε 2g,οπότε ναι πέφτει άρα δεν έχει 5g ακόμα Edited 20 Μαρτίου by akalos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 4 ώρες πριν, akalos said: έχω ανοικτά τα developer options αλλά δεν ανοίγει το μενού που αναφέρεις ,τι να σε πω τωρα,edit αυτό μας έφαγε ,προφανώς εννοείς πέφτει σε 2g,οπότε ναι πέφτει άρα δεν έχει 5g ακόμα Ναι ακριβώς. Πέφτει εννοούσα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου On 12/3/2024 at 12:19 ΜΜ, memoriesradio said: Καλημέρα από Αθήνα (Φάληρο, Ζωγράφου, Μαρούσι, Ηλιούπολη). Μεσημέρι ξεμπερδεύω από τις δουλειές και όσοι πιστοί προσέλθετε για καφέ φαγητό. Ειχες έρθει και Φάληρο, είχες πάει και στα λημέρια μου στο Ναύπλιο και γω τώρα βλεπω τα ποστ. Πρέπει να γίνω πιο βονταφονακιας να σε διαβάζω πιο συχνά εδώ μέσα 😏🤣 On 14/3/2024 at 11:41 ΜΜ, memoriesradio said: Θα σε καλύψει. Σήμερα είχε πολύ κόσμο. Από αύριο όμως που θα καταφθάσουν οι ορδές των βαρβάρων, τι θα γίνει; Μόνο με πολλά βαν από όλες τις εταιρείες θα σωθεί λίγο η κατάσταση. Θα βουλιάξει η πόλη το Σ/Κ λόγω του καρναβαλιού. Από αύριο και το Σάββατο κάθε 5 λεπτά θα έρχεται λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Λίγο παραέξω από το κέντρο σήμερα οι ταχύτητες ήταν νορμάλ (25-50Mbps). Στο 5G δεν είχα εικόνα λόγω συσκευής. Πάτρα είναι σκέτη απογοήτευση και οι δύο. Ειδικά η nova 😢. 5G μόνο στον πύργο της Cosmote καθώς μπαίνεις στον λόφο αριστερά σου που έχουν συνεγκατασταση όλες. (Προάστιο λέγεται η περιοχή). Και φοβάμαι ένα sector μόνο οι δύο μαζί 😢 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 5 ώρες πριν, johnny_htc said: Ειχες έρθει και Φάληρο, είχες πάει και στα λημέρια μου στο Ναύπλιο και γω τώρα βλεπω τα ποστ. Πρέπει να γίνω πιο βονταφονακιας να σε διαβάζω πιο συχνά εδώ μέσα 😏🤣 Πάτρα είναι σκέτη απογοήτευση και οι δύο. Ειδικά η nova 😢. 5G μόνο στον πύργο της Cosmote καθώς μπαίνεις στον λόφο αριστερά σου που έχουν συνεγκατασταση όλες. (Προάστιο λέγεται η περιοχή). Και φοβάμαι ένα sector μόνο οι δύο μαζί 😢 Κυκλοφορώ κάθε Τρίτη στα περίπτερα αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή. Τώρα χτυπάω σουβλάκια στην Άνω Τούμπα (Θεσσαλονίκη). 5 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου (edited) 5 ώρες πριν, johnny_htc said: Ειχες έρθει και Φάληρο, είχες πάει και στα λημέρια μου στο Ναύπλιο και γω τώρα βλεπω τα ποστ. Πρέπει να γίνω πιο βονταφονακιας να σε διαβάζω πιο συχνά εδώ μέσα 😏🤣 Πάτρα είναι σκέτη απογοήτευση και οι δύο. Ειδικά η nova 😢. 5G μόνο στον πύργο της Cosmote καθώς μπαίνεις στον λόφο αριστερά σου που έχουν συνεγκατασταση όλες. (Προάστιο λέγεται η περιοχή). Και φοβάμαι ένα sector μόνο οι δύο μαζί 😢 Λοιπόν, για Πάτρα εχω να πω πως η Nova είναι για τα πανηγύρια. Θέλει δουλειά, η μισή πόλη ήταν με 4G την τελευταία φορά που πέρασα. Η Vodafone αξιοπρεπής σε γενικές γραμμές. Edited 21 Μαρτίου by Nikolas14 9 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 12 ώρες πριν, Nikolas14 said: Λοιπόν, για Πάτρα εχω να πω πως η Nova είναι για τα πανηγύρια. Θέλει δουλειά, η μισή πόλη ήταν με 4G την τελευταία φορά που πέρασα. Η Vodafone αξιοπρεπής σε γενικές γραμμές. Ναι την έχω "φάει στη μάπα" με το κιλό. Μακριά και αγαπημένοι απλά 😏🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts