Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

17 minutes ago, VIPdriver said:

Γισ να βαλω τη σιμ και να δινει ίντερνετ τι συσκευή ζητάω; 

4g ρουτερ 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

7 ώρες πριν, minast said:

Σχεδόν πάντα όταν μιλάμε για κατηγορία στα συμφραζόμενα LTE modem αναφερόμαστε στο ασύρματο δίκτυο.
Πίνακας από τυχαία σελίδα (https://www.cablefree.net/wirelesstechnology/4glte/lte-ue-category-class-definitions/)
CableFree LTE UE Categories

Παραπομπή σε Wikipedia για όποιον θέλει να διαβάσει περισσότερα:

https://en.wikipedia.org/wiki/E-UTRA#User_Equipment_(UE)_categories

Οκ.. αλλά ποιο απλό 4g πιάνει 150 για να πιάσει και 300 download;

Το μόντεμ είναι απλό 4g που πάει να πει πως θα παίζει χειρότερα από το κινητό του @ParafronGR.

On 26/11/2023 at 9:59 ΜΜ, ParafronGR said:

Ρε παίδες, αν πάρω ένα μόντεμ 4G CAT 7 λέτε να δω καμία αξιόλογη διαφορά σε σύγκριση με το mifi που έχω τώρα; 

Ξέρω ότι τα mifi είναι ψιλό σάπια, αλλά στο σπίτι μου που με ενδιαφέρει, και το κινητό δεν πιάνει πάνω από 8-9mbps από το απόγευμα κ μετά. 

Με ένα τέτοιο μόντεμ λέτε να γίνει κάνα θαύμα η τσάμπα λεφτά; 

γενικα το 5g router ειναι ακριβο , εγω εχω παρει το tip link mr 600 4g+ , γενικα ποιανει χαμηλοτερες ταχυτητες απο το κινητο μου σε speedtest αλλα μια χαρα κανω την δουλεια μου μπορει το κινητο να ποιασει 90mbs με vodafone και βαζωντας την σημ στο mr600 να πιασω 40 mbs και παλια μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι. Βεβαια επενδυση στο 5g router ειναι ολα τα λεφτα! , ειδα το κινητο του πατερα μου πηρε με 5g με 2 γραμμες σημα και επιανε πανω απο 120mbs χωρις επαφη με την κεραια αλλα νομιζω οτι ειναι υπερβολη τοσο πολυ δυνατες ταχυτητες και με 30-45mbs ειμαι ευχαριστημενος εγω με το δικτυο κινητης. 

Καλησπέρα από Πάτρα.

Μέσα και έξω από τον Άγιο Ανδρέα, 150Mbps.

Μέσα και έξω από το Patras Mall (Σκλαβενίτης) στον Γλαύκο, 0.5Mbps D/U.

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Τυχεροί οι πελάτες και επισκέπτες του Patras Mall. 

Αντι να ξημεροβραδιάζονται πάνω από μία οθόνη, αξιοποιούν με πολύ καλύτερους τρόπους τον χρόνο τους. 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

43 minutes ago, p_k said:

Αντι να ξημεροβραδιάζονται πάνω από μία οθόνη, αξιοποιούν με πολύ καλύτερους τρόπους τον χρόνο τους. 

Έτσι!

46 minutes ago, p_k said:

Εμείς οι πουροτινεϊτζεrς μπορει τα πιτσιρίκια με το κινητό κομπολόι στο χέρι είναι και στα mall μέσα. Πιο πολύ οθόνη κοιτάνε παρά τον κανονικό κόσμο 

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Καλησπέρα από Πάτρα.
Μέσα και έξω από τον Άγιο Ανδρέα, 150Mbps.
Μέσα και έξω από το Patras Mall (Σκλαβενίτης) στον Γλαύκο, 0.5Mbps D/U.
Α καλά. Ακόμα έχει εκεί πάνω αυτό το χάλι; Πιάνει από Αρόη, στάνταρ.. Νομίζω εκεί χτυπάει ο ιστός της Nova με σκέτη band 20 αν δεν απατώμαι... Τι να πρώτο κάνει η φουκαριάρα η 20αρα

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

On 1/12/2023 at 11:22 ΜΜ, johnny_htc said:

Α καλά. Ακόμα έχει εκεί πάνω αυτό το χάλι; Πιάνει από Αρόη, στάνταρ.. Νομίζω εκεί χτυπάει ο ιστός της Nova με σκέτη band 20 αν δεν απατώμαι... Τι να πρώτο κάνει η φουκαριάρα η 20αρα emoji22.png

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ σωστά. Ντιραλάχ φωνάζει η Β20.

Edited by memoriesradio

17 minutes ago, Antonio21 said:

Screenshot_20231204_201223.jpg

Screenshot_20231204_201238.jpg

Κάργα από κόσμο ο συγκεκριμένος σταθμός, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Just now, Antonio21 said:

Τα άτομα τα βλέπετε στο νούμερο 1623;

RSRQ

https://wiki.teltonika-networks.com/view/Mobile_Signal_Strength_Recommendations#4G_.28LTE.29

Καλησπέρα, έχει κανείς θέμα με το 4G/5G στη Vodafone στη Χαλκιδική. Έχω ένα Giga Wifi On the spot στο iPhone, μια κάθεται 4g και έπειτα E.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

6 minutes ago, zurabi_97 said:

Καλησπέρα, έχει κανείς θέμα με το 4G/5G στη Vodafone στη Χαλκιδική. Έχω ένα Giga Wifi On the spot στο iPhone, μια κάθεται 4g και έπειτα E.

Κανονικά έχεις 4G πάντα;

Κανονικά έχεις 4G πάντα;

Πρέπει αρκετές φορές να βάλω το κινητό σε λειτουργία πτήσης, και όταν πιάνει 4G, μετά από ένα χρονικό διάστημα πέφτει σε Edge.

Edit: δοκίμασα σε Android συσκευή και το 4G έπαιξε κανονικά. Το τι σκάλωμα έφαγε το iPhone δεν ξέρω.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

1 ώρα πριν, geofak said:

Screenshot_20231213-132858.thumb.png.a1940709c7c5d892589d4d50b8cecf29.pngScreenshot_20231213-113937.thumb.png.3dbecc96ca80f54f92956792d9e91a92.pngScreenshot_20231213-113924.thumb.png.bc9c62fe0bc9bfb5d1bf6ef540b06f35.png

Καθόλου κίνηση, αλλά μεγάλη απόσταση και πολύ καλή ταχύτητα για τέτοια απόσταση 

Καθόλου κίνηση, αλλά μεγάλη απόσταση και πολύ καλή ταχύτητα για τέτοια απόσταση 
Μόνιμοι κάτοικοι στα 5 χωριά από τον "κεντρικό" δρόμο βαριά 30 τέτοιες εποχές. Αν πιάσει κόσμο θα είναι 5 μέρες το Πάσχα και 15 μέρες τον Αύγουστο. Πάντως καλά έκαναν που αναβαθμίστηκε γιατί παλιότερα δεν έπιανε τίποτα. Είναι και σε καλή τοποθεσία η συγκεκριμένη κεραία χωρίς εμπόδια γύρω της.

Στάλθηκε από το Pixel 6a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

13 minutes ago, geofak said:

Μόνιμοι κάτοικοι στα 5 χωριά από τον "κεντρικό" δρόμο βαριά 30 τέτοιες εποχές. Αν πιάσει κόσμο θα είναι 5 μέρες το Πάσχα και 15 μέρες τον Αύγουστο. Πάντως καλά έκαναν που αναβαθμίστηκε γιατί παλιότερα δεν έπιανε τίποτα. Είναι και σε καλή τοποθεσία η συγκεκριμένη κεραία χωρίς εμπόδια γύρω της.

Στάλθηκε από το Pixel 6a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά. Άσε που στην αρτα κυριαρχούν Nova-Vodafone. Από άποψη καλυψης είναι πολυ μπροστά. 

Αν κινείσαι στην πόλη, θέλω να μας ενημερώσεις όταν μπει η κεραια της Vodafone κοντά στο κέντρο. Είναι η μόνη που δεν πιανει σημα για Ίντερνετ  στο κέντρο της αρτας. 

Παίδες SOS γιατί η VF με εχει αφήσει χωρίς τηλ κ δεν ξέρω τι να κάνω. 

Ειμαι Βουδαπέστη και έχω συνδεθεί με VF Hungary. Ενώ εχψ ίντερνετ κανονικά (4G), δεν βγάζω κλήσεις. Παίρνω τηλ, και ή από το πρώτο δευτερόλεπτο δεν θα με ακούνε και στα 3" θα πέφτει η γραμμή ή Μάξ θα μιλήσω 20" και πάλι θα πέσει η γραμμή. 

Η vf μκυ λέει ότι είναι θέμα συσκευής και να συνδεθώ σε άλλο δίκτυο, αλλά το T mobile HU είναι απαγορευμένο (έτσι λέει στα δίκτυα κινητής) και ένα άλλο δίκτυο (Hanno?) δεν συνδέεται ποτέ. Επίσης, δεν μου βγάζει καν σαν επιλογή τη Yettel (τοπικό δίκτυο). 

Ο μόνος τρόπος που βρήκα κατά λάθος και βγαίνουν κλήσεις είναι να είμαι συνδεδεμένος σε wifi. Δεν ξέρω πως γινεφαι αυτό μιας και η συσκευή μου δεν υποστηρίζει wifi calling (Pixel 6),αλλα όταν συνδέομαι σε οποιοδήποτε wifi, μιλάω κανονικά (έχω μαζί μου το mifi και έχω αγοράσει κάρτα της T mobile HU) 

Καμια ιδέα;;; 

Επίσης, και μηνύματα φεύγουν κανονικά 

Screenshot_20231214-064758.png

Άσχετο, αλλά η δικιά μου που έχει Cosmote, εχεθ συνδεθεί σε T mobile HU και έχει μέχρι και VOLTE 

Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

15 minutes ago, ParafronGR said:

Παίδες SOS γιατί η VF με εχει αφήσει χωρίς τηλ κ δεν ξέρω τι να κάνω. 

Ειμαι Βουδαπέστη και έχω συνδεθεί με VF Hungary. Ενώ εχψ ίντερνετ κανονικά (4G), δεν βγάζω κλήσεις. Παίρνω τηλ, και ή από το πρώτο δευτερόλεπτο δεν θα με ακούνε και στα 3" θα πέφτει η γραμμή ή Μάξ θα μιλήσω 20" και πάλι θα πέσει η γραμμή. 

Η vf μκυ λέει ότι είναι θέμα συσκευής και να συνδεθώ σε άλλο δίκτυο, αλλά το T mobile HU είναι απαγορευμένο (έτσι λέει στα δίκτυα κινητής) και ένα άλλο δίκτυο (Hanno?) δεν συνδέεται ποτέ. Επίσης, δεν μου βγάζει καν σαν επιλογή τη Yettel (τοπικό δίκτυο). 

Ο μόνος τρόπος που βρήκα κατά λάθος και βγαίνουν κλήσεις είναι να είμαι συνδεδεμένος σε wifi. Δεν ξέρω πως γινεφαι αυτό μιας και η συσκευή μου δεν υποστηρίζει wifi calling (Pixel 6),αλλα όταν συνδέομαι σε οποιοδήποτε wifi, μιλάω κανονικά (έχω μαζί μου το mifi και έχω αγοράσει κάρτα της T mobile HU) 

Καμια ιδέα;;; 

Επίσης, και μηνύματα φεύγουν κανονικά 

Screenshot_20231214-064758.png

Άσχετο, αλλά η δικιά μου που έχει Cosmote, εχεθ συνδεθεί σε T mobile HU και έχει μέχρι και VOLTE 

Επανεκκίνηση συσκευής,αλλαγή σε όποιο δίκτυο σου επιτρέπει εκτός από την τοπική vf. Πάντως εγώ Ολλανδία αν και η Vodafone είναι υποδεέστερη του ανταγωνισμού κάνει τα πάντα