p_k Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 17 minutes ago, VIPdriver said: Γισ να βαλω τη σιμ και να δινει ίντερνετ τι συσκευή ζητάω; 4g ρουτερ 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 7 ώρες πριν, minast said: Σχεδόν πάντα όταν μιλάμε για κατηγορία στα συμφραζόμενα LTE modem αναφερόμαστε στο ασύρματο δίκτυο. Πίνακας από τυχαία σελίδα (https://www.cablefree.net/wirelesstechnology/4glte/lte-ue-category-class-definitions/) Παραπομπή σε Wikipedia για όποιον θέλει να διαβάσει περισσότερα: https://en.wikipedia.org/wiki/E-UTRA#User_Equipment_(UE)_categories Οκ.. αλλά ποιο απλό 4g πιάνει 150 για να πιάσει και 300 download; Το μόντεμ είναι απλό 4g που πάει να πει πως θα παίζει χειρότερα από το κινητό του @ParafronGR. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Κερατσίνι Ταμπούρια σε εσωτερικό χώρο. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 On 26/11/2023 at 9:59 ΜΜ, ParafronGR said: Ρε παίδες, αν πάρω ένα μόντεμ 4G CAT 7 λέτε να δω καμία αξιόλογη διαφορά σε σύγκριση με το mifi που έχω τώρα; Ξέρω ότι τα mifi είναι ψιλό σάπια, αλλά στο σπίτι μου που με ενδιαφέρει, και το κινητό δεν πιάνει πάνω από 8-9mbps από το απόγευμα κ μετά. Με ένα τέτοιο μόντεμ λέτε να γίνει κάνα θαύμα η τσάμπα λεφτά; γενικα το 5g router ειναι ακριβο , εγω εχω παρει το tip link mr 600 4g+ , γενικα ποιανει χαμηλοτερες ταχυτητες απο το κινητο μου σε speedtest αλλα μια χαρα κανω την δουλεια μου μπορει το κινητο να ποιασει 90mbs με vodafone και βαζωντας την σημ στο mr600 να πιασω 40 mbs και παλια μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι. Βεβαια επενδυση στο 5g router ειναι ολα τα λεφτα! , ειδα το κινητο του πατερα μου πηρε με 5g με 2 γραμμες σημα και επιανε πανω απο 120mbs χωρις επαφη με την κεραια αλλα νομιζω οτι ειναι υπερβολη τοσο πολυ δυνατες ταχυτητες και με 30-45mbs ειμαι ευχαριστημενος εγω με το δικτυο κινητης. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 Καλησπέρα από Πάτρα. Μέσα και έξω από τον Άγιο Ανδρέα, 150Mbps. Μέσα και έξω από το Patras Mall (Σκλαβενίτης) στον Γλαύκο, 0.5Mbps D/U. 4 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 Τυχεροί οι πελάτες και επισκέπτες του Patras Mall. Αντι να ξημεροβραδιάζονται πάνω από μία οθόνη, αξιοποιούν με πολύ καλύτερους τρόπους τον χρόνο τους. 4 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 43 minutes ago, p_k said: Τυχεροί οι πελάτες και επισκέπτες του Patras Mall. Αντι να ξημεροβραδιάζονται πάνω από μία οθόνη, αξιοποιούν με πολύ καλύτερους τρόπους τον χρόνο τους. Έτσι! 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 46 minutes ago, p_k said: Τυχεροί οι πελάτες και επισκέπτες του Patras Mall. Αντι να ξημεροβραδιάζονται πάνω από μία οθόνη, αξιοποιούν με πολύ καλύτερους τρόπους τον χρόνο τους. Εμείς οι πουροτινεϊτζεrς μπορει τα πιτσιρίκια με το κινητό κομπολόι στο χέρι είναι και στα mall μέσα. Πιο πολύ οθόνη κοιτάνε παρά τον κανονικό κόσμο 4 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 Καλησπέρα από Πάτρα. Μέσα και έξω από τον Άγιο Ανδρέα, 150Mbps. Μέσα και έξω από το Patras Mall (Σκλαβενίτης) στον Γλαύκο, 0.5Mbps D/U.Α καλά. Ακόμα έχει εκεί πάνω αυτό το χάλι; Πιάνει από Αρόη, στάνταρ.. Νομίζω εκεί χτυπάει ο ιστός της Nova με σκέτη band 20 αν δεν απατώμαι... Τι να πρώτο κάνει η φουκαριάρα η 20αρα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 (edited) On 1/12/2023 at 11:22 ΜΜ, johnny_htc said: Α καλά. Ακόμα έχει εκεί πάνω αυτό το χάλι; Πιάνει από Αρόη, στάνταρ.. Νομίζω εκεί χτυπάει ο ιστός της Nova με σκέτη band 20 αν δεν απατώμαι... Τι να πρώτο κάνει η φουκαριάρα η 20αρα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ σωστά. Ντιραλάχ φωνάζει η Β20. Edited December 5, 2023 by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 Πελοπίδου,Περιστέρι Αθηνών(mikri διαφορά με το 5G): 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 17 minutes ago, Antonio21 said: Κάργα από κόσμο ο συγκεκριμένος σταθμός, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 Τα άτομα τα βλέπετε στο νούμερο 1623; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 Just now, Antonio21 said: Τα άτομα τα βλέπετε στο νούμερο 1623; RSRQ https://wiki.teltonika-networks.com/view/Mobile_Signal_Strength_Recommendations#4G_.28LTE.29 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 Ευχαριστώ πολύ μ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Καλησπέρα, έχει κανείς θέμα με το 4G/5G στη Vodafone στη Χαλκιδική. Έχω ένα Giga Wifi On the spot στο iPhone, μια κάθεται 4g και έπειτα E. 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 6 minutes ago, zurabi_97 said: Καλησπέρα, έχει κανείς θέμα με το 4G/5G στη Vodafone στη Χαλκιδική. Έχω ένα Giga Wifi On the spot στο iPhone, μια κάθεται 4g και έπειτα E. Κανονικά έχεις 4G πάντα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Κανονικά έχεις 4G πάντα;Πρέπει αρκετές φορές να βάλω το κινητό σε λειτουργία πτήσης, και όταν πιάνει 4G, μετά από ένα χρονικό διάστημα πέφτει σε Edge. Edit: δοκίμασα σε Android συσκευή και το 4G έπαιξε κανονικά. Το τι σκάλωμα έφαγε το iPhone δεν ξέρω. 3 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 1 ώρα πριν, geofak said: Καθόλου κίνηση, αλλά μεγάλη απόσταση και πολύ καλή ταχύτητα για τέτοια απόσταση 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 Καθόλου κίνηση, αλλά μεγάλη απόσταση και πολύ καλή ταχύτητα για τέτοια απόσταση Μόνιμοι κάτοικοι στα 5 χωριά από τον "κεντρικό" δρόμο βαριά 30 τέτοιες εποχές. Αν πιάσει κόσμο θα είναι 5 μέρες το Πάσχα και 15 μέρες τον Αύγουστο. Πάντως καλά έκαναν που αναβαθμίστηκε γιατί παλιότερα δεν έπιανε τίποτα. Είναι και σε καλή τοποθεσία η συγκεκριμένη κεραία χωρίς εμπόδια γύρω της.Στάλθηκε από το Pixel 6a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 13 minutes ago, geofak said: Μόνιμοι κάτοικοι στα 5 χωριά από τον "κεντρικό" δρόμο βαριά 30 τέτοιες εποχές. Αν πιάσει κόσμο θα είναι 5 μέρες το Πάσχα και 15 μέρες τον Αύγουστο. Πάντως καλά έκαναν που αναβαθμίστηκε γιατί παλιότερα δεν έπιανε τίποτα. Είναι και σε καλή τοποθεσία η συγκεκριμένη κεραία χωρίς εμπόδια γύρω της. Στάλθηκε από το Pixel 6a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά. Άσε που στην αρτα κυριαρχούν Nova-Vodafone. Από άποψη καλυψης είναι πολυ μπροστά. Αν κινείσαι στην πόλη, θέλω να μας ενημερώσεις όταν μπει η κεραια της Vodafone κοντά στο κέντρο. Είναι η μόνη που δεν πιανει σημα για Ίντερνετ στο κέντρο της αρτας. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 (edited) Παίδες SOS γιατί η VF με εχει αφήσει χωρίς τηλ κ δεν ξέρω τι να κάνω. Ειμαι Βουδαπέστη και έχω συνδεθεί με VF Hungary. Ενώ εχψ ίντερνετ κανονικά (4G), δεν βγάζω κλήσεις. Παίρνω τηλ, και ή από το πρώτο δευτερόλεπτο δεν θα με ακούνε και στα 3" θα πέφτει η γραμμή ή Μάξ θα μιλήσω 20" και πάλι θα πέσει η γραμμή. Η vf μκυ λέει ότι είναι θέμα συσκευής και να συνδεθώ σε άλλο δίκτυο, αλλά το T mobile HU είναι απαγορευμένο (έτσι λέει στα δίκτυα κινητής) και ένα άλλο δίκτυο (Hanno?) δεν συνδέεται ποτέ. Επίσης, δεν μου βγάζει καν σαν επιλογή τη Yettel (τοπικό δίκτυο). Ο μόνος τρόπος που βρήκα κατά λάθος και βγαίνουν κλήσεις είναι να είμαι συνδεδεμένος σε wifi. Δεν ξέρω πως γινεφαι αυτό μιας και η συσκευή μου δεν υποστηρίζει wifi calling (Pixel 6),αλλα όταν συνδέομαι σε οποιοδήποτε wifi, μιλάω κανονικά (έχω μαζί μου το mifi και έχω αγοράσει κάρτα της T mobile HU) Καμια ιδέα;;; Επίσης, και μηνύματα φεύγουν κανονικά Άσχετο, αλλά η δικιά μου που έχει Cosmote, εχεθ συνδεθεί σε T mobile HU και έχει μέχρι και VOLTE Edited December 14, 2023 by ParafronGR 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2023 15 minutes ago, ParafronGR said: Παίδες SOS γιατί η VF με εχει αφήσει χωρίς τηλ κ δεν ξέρω τι να κάνω. Ειμαι Βουδαπέστη και έχω συνδεθεί με VF Hungary. Ενώ εχψ ίντερνετ κανονικά (4G), δεν βγάζω κλήσεις. Παίρνω τηλ, και ή από το πρώτο δευτερόλεπτο δεν θα με ακούνε και στα 3" θα πέφτει η γραμμή ή Μάξ θα μιλήσω 20" και πάλι θα πέσει η γραμμή. Η vf μκυ λέει ότι είναι θέμα συσκευής και να συνδεθώ σε άλλο δίκτυο, αλλά το T mobile HU είναι απαγορευμένο (έτσι λέει στα δίκτυα κινητής) και ένα άλλο δίκτυο (Hanno?) δεν συνδέεται ποτέ. Επίσης, δεν μου βγάζει καν σαν επιλογή τη Yettel (τοπικό δίκτυο). Ο μόνος τρόπος που βρήκα κατά λάθος και βγαίνουν κλήσεις είναι να είμαι συνδεδεμένος σε wifi. Δεν ξέρω πως γινεφαι αυτό μιας και η συσκευή μου δεν υποστηρίζει wifi calling (Pixel 6),αλλα όταν συνδέομαι σε οποιοδήποτε wifi, μιλάω κανονικά (έχω μαζί μου το mifi και έχω αγοράσει κάρτα της T mobile HU) Καμια ιδέα;;; Επίσης, και μηνύματα φεύγουν κανονικά Άσχετο, αλλά η δικιά μου που έχει Cosmote, εχεθ συνδεθεί σε T mobile HU και έχει μέχρι και VOLTE Επανεκκίνηση συσκευής,αλλαγή σε όποιο δίκτυο σου επιτρέπει εκτός από την τοπική vf. Πάντως εγώ Ολλανδία αν και η Vodafone είναι υποδεέστερη του ανταγωνισμού κάνει τα πάντα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts