cmvr Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου και με γράφεται αδιακρίτως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ 4G η εταιρία. Θα μείνει μόνο για VOICE. Χωνέψτε το να πάμε παρακάτω 😃 11 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Ντροπή να μην αναβαθμίζουν το 4G σε 4G+! Ωραία πολιτική έχουν! Αναγκαστική μετάβαση σε 5G συσκευή για αξιοπρεπείς (όχι ακόμη) ταχύτητες. Απορώ με τους φανς της! Καλύτερα να αλλάξει χέρια! Εμείς εδώ στο φόρουμ βλέπουμε μόνο δυο τρεις να είναι υπερφανατικοί με τη νόβα σε βαθμό τζιχαντιστων της εταιρίας που παίζει να είναι και ίδιος άνθρωπος με πολλά προφίλ 🤣 Οι υπόλοιποι απλά δεν ασχολούνται με τρίχες δηλαδή με τις εταιρίες και με οπαδισμό γιατί έχουν πραγματικές ζωές με προβλήματα και δεν έχουν καμία σχέση οικονομική εργασιακή με καμία από τις τρεις εταιρίες. Χ@στ@καν δηλαδή πραγματικά και για τις τρεις εταιρίες οι φυσιολογικοί άνθρωποι 🤣 9 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 Τα panel από Β1 & Β7 είναι φορτωμένα στον αγρότη. Αφέθηκε μόνο η Β3 για ξεκάρφωμα... Την κάτσαμε!Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 2 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 (edited) 6 ώρες πριν, cmvr said: χει μαλλιάσει η γλώσσα μου και με γράφεται αδιακρίτως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ 4G η εταιρία. Θα μείνει μόνο για VOICE. Χωνέψτε το να πάμε παρακάτω 😃 17 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Κατανοητό αυτό, φαινεται άλλωστε η πολιτική της και το προς τα που βαδίζει. Απλα μην ξεχνάμε ότι προς το παρόν η βάση των δικτύων κινητης 5G είναι το 4G, έχουμε καιρό ακόμα για να φτάσουμε στο σημείο που το 4G θα είναι μόνο Voice. Edited November 18, 2023 by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 6 ώρες πριν, cmvr said: Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου και με γράφεται αδιακρίτως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ 4G η εταιρία. Θα μείνει μόνο για VOICE. Χωνέψτε το να πάμε παρακάτω 😃 Εμείς εδώ στο φόρουμ βλέπουμε μόνο δυο τρεις να είναι υπερφανατικοί με τη νόβα σε βαθμό τζιχαντιστων της εταιρίας που παίζει να είναι και ίδιος άνθρωπος με πολλά προφίλ 🤣 Οι υπόλοιποι απλά δεν ασχολούνται με τρίχες δηλαδή με τις εταιρίες και με οπαδισμό γιατί έχουν πραγματικές ζωές με προβλήματα και δεν έχουν καμία σχέση οικονομική εργασιακή με καμία από τις τρεις εταιρίες. Χ@στ@καν δηλαδή πραγματικά και για τις τρεις εταιρίες οι φυσιολογικοί άνθρωποι 🤣 Παράδειγμα φυσιολογικών ανθρώπων. Ο zerokill και εγώ. Στον αγρότη έχουμε και τις 3 εταιρείες. Όποια πιάσει έπιασε. Μην μείνουμε και εκτός δικτύου και τρέχουμε... 7 ώρες πριν, panos.k2 said: Ο Ανδρουλακης wind είχε όταν παρακολουθήθηκε, το είχα ακούσει στο ράδιο ή στην τηλεόραση. Βέβαια ήταν εξωκοινοβουλευτικος. Τωρα αυτοί που είναι στη Βουλή λογικα Cosmote. Ίσως τους δίνεται και η δυνατότητα να επιλέγουν εταιρεία. Παντως μέσα στη Βουλή υπάρχει συσκευή παρεμβολης σηματος και δεν φτανει καμία συχνότητα κινητης από έξω. Εν ώρα συνεδριάσεων ίσως να ισχύει αυτό, αν και τις έχουμε δει τις "κοπριές", ανά διαστήματα να "παίζουν" με τα κινητά τους... Σε επίσκεψη στη βουλή (εκπαιδευτική) πάντως, υπήρχε κανονικά λειτουργικό σήμα χωρίς παρεμβολές εντός του χώρου συνεδριάσεων. 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 (edited) 10 minutes ago, memoriesradio said: Εν ώρα συνεδριάσεων ίσως να ισχύει αυτό, αν και τις έχουμε δει τις "κοπριές", ανά διαστήματα να "παίζουν" με τα κινητά τους... Σε επίσκεψη στη βουλή (εκπαιδευτική) πάντως, υπήρχε κανονικά λειτουργικό σήμα χωρίς παρεμβολές εντός του χώρου συνεδριάσεων. Δεν ξερω πότε ενεργοποείται αλλά υπάρχει τέτοια συσκευή στην Βουλή. Είναι λογικο θεωρω. 10 minutes ago, memoriesradio said: έχουμε δει τις "κοπριές", ανά διαστήματα να "παίζουν" με τα κινητά τους... Το candy crush λειτουργεί και χωρίς WiFi/δεδομενα φίλε! Edited November 18, 2023 by panos.k2 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 (edited) 1 minute ago, panos.k2 said: Δεν ξερω πότε ενεργοποείται αλλά υπάρχει τέτοια συσκευή στην Βουλή. Είναι λογικο θεωρω. Το candy crush λειτουργεί και χωρίς WiFi/δεδομενα φίλε! Οι "κοπριές" δεν παίζουν μόνο παιχνίδια αγαπητέ... Edited November 18, 2023 by memoriesradio 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 (edited) 8 minutes ago, memoriesradio said: Οι "κοπριές" δεν παίζουν μόνο παιχνίδια αγαπητέ... Ειπα να μην το πάω εκεί χαχαχαχα. Πάντως για το candy crush σας το λέω με σιγουρια γιατί το εχω φτάσει 6000 level και συνεχίζω δυναμικά. Και νταξει όλοι άνθρωποι είμαστε, παρεκκλίνουμε που και που… Edited November 18, 2023 by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 4 minutes ago, panos.k2 said: Πάντως για το candy crush σας το λέω με σιγουρια γιατί το εχω φτάσει 6000 level και συνεχίζω δυναμικά. Και νταξει όλοι άνθρωποι είμαστε, παρεκκλίνουμε που και που... Εγώ το είχα στο παλιό κινητό και το είχα αφήσει πιο κάτω από εσένα(γύρω στο 4200) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 Μπορεί κάποιος να δικαιολόγησει τις άθλιες ταχύτητες σήμερα στα Πετράλωνα; συνήθως είχα από 100& άνω 6 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 1 minute ago, ParafronGR said: Μπορεί κάποιος να δικαιολόγησει τις άθλιες ταχύτητες σήμερα στα Πετράλωνα; συνήθως είχα από 100& άνω Καλά δεν τις λες και άθλιες. Λειτουργικότατο είναι. Μηπως παίζει καμία αναβάθμιση στην κεραια; Βλέπω δεν εχεις 5G. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 10 minutes ago, ParafronGR said: Μπορεί κάποιος να δικαιολόγησει τις άθλιες ταχύτητες σήμερα στα Πετράλωνα; συνήθως είχα από 100& άνω Καλές είναι οι ταχύτητες. Έχεις 5G συσκευή;;;;Ίσως παίζει αναβάθμιση ή απλά έχει μπουκώσει η κεραία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 Όντως, ήμουν υπερβολικός με το άθλιες, αλλά είναι επειδή είναι μόνο φαινομενικες. Δλδ στο spoedtest έχει συνεχώς μέχρι 10mbps και βαράει 30-50 στο τελείωμα ενώ δεν φορτώνει σχεδόν τίποτα όταν κάνω κάτι πχ πριν έβλεπα Netflix και με έριξε μόνο του σε 480p από 4Κ που είχα κανονικά 4 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 35 minutes ago, ParafronGR said: Όντως, ήμουν υπερβολικός με το άθλιες, αλλά είναι επειδή είναι μόνο φαινομενικες. Δλδ στο spoedtest έχει συνεχώς μέχρι 10mbps και βαράει 30-50 στο τελείωμα ενώ δεν φορτώνει σχεδόν τίποτα όταν κάνω κάτι πχ πριν έβλεπα Netflix και με έριξε μόνο του σε 480p από 4Κ που είχα κανονικά 5G συσκευή έχεις;;;;Ρώτα αν έχεις χρόνο την εξυπηρέτηση πελατών και δώσε το enb να ελέγχουν αν γίνεται αναβάθμιση στην εν λόγω κεραία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 16 ώρες πριν, ParafronGR said: Μπορεί κάποιος να δικαιολόγησει τις άθλιες ταχύτητες σήμερα στα Πετράλωνα; συνήθως είχα από 100& άνω Άθλια είναι μονοψήφια όχι αυτά που ανέβασες. Τι θα κάνεις από το κινητό που δε σου φτάνει ; 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 (edited) ειχα παει εκδρομη στο Καλαβρυτα το περασμενο Σαββατο σταματησαμε για καφε στο γρηγορη ΣΕΑ ΒΕΛΟΥ, Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών 103χλμ, Κιάτο 200 02 και δεν επιανε καθολου η vodafone μεσα μονο στα τραπεζια κοντα στην πορτα . με μια γραμμη 4g και βγηκα στο εξωτερικο χωρο να κανω κληση, σιγουρα δεν θα ακουγα καλα . Τοσο χαλι δεν το περιμενα.Παντως βλεπω οτι η περιοχη εχει μονο adsl απο οτε και εχουνε βαλει ιντερνετ με πιατο ασυρματο εκει αρα δεν εχει καθολου καλες ταχυτητες ουτε το σταθερο ιντερνετ . Γυρνωντας απο τα καλαβρυτα που σταματησαμε απεναντι παλι στον γρηγορη σε εξωτερικο χωρο που πηγα να κατεβασω βιντεο απο το viber της εκδρομης , κατεβαιναν παρα πολυ αργα δεν καταφεραν να κατεβουνε μεχρι και που μπηκα στο λεωφορειο και το εκλεισα, τι χαλι και αυτο, εκανα speedtest και επιασε down 1.73 και up 1,92mbs. 😞 Edited November 24, 2023 by JOHNMEGARYTHMOS 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 (edited) Σπάτα - Metropolitan Expo Outdoor Πιο πίτα πεθαίνεις. Και Εσωτερικά Edited November 26, 2023 by memoriesradio 5 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 22 minutes ago, memoriesradio said: Σπάτα - Metropolitan Expo Πιο πίτα πεθαίνεις. εκείνο το σημείο δεν θα το αναβαθμίσουν ποτέ όπως φαίνεται. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 Σχεδόν σε όλη την Αττική οδό (πλην μερικών εξαιρέσεων) πολύ χαμηλές ταχύτητες. 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 35 minutes ago, memoriesradio said: Σχεδόν σε όλη την Αττική οδό (πλην μερικών εξαιρέσεων) πολύ χαμηλές ταχύτητες. Πρέπει να το φτιάξουν. Στο 5G είναι καλή. Όταν με το καλό πάρεις 5G συσκευή θα το διαπιστώσεις 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 Ελευσίνα εντός Ήτα Βήτα (για ματζάρε). 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 Ρε παίδες, αν πάρω ένα μόντεμ 4G CAT 7 λέτε να δω καμία αξιόλογη διαφορά σε σύγκριση με το mifi που έχω τώρα; Ξέρω ότι τα mifi είναι ψιλό σάπια, αλλά στο σπίτι μου που με ενδιαφέρει, και το κινητό δεν πιάνει πάνω από 8-9mbps από το απόγευμα κ μετά. Με ένα τέτοιο μόντεμ λέτε να γίνει κάνα θαύμα η τσάμπα λεφτά; 2 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 (edited) 16 minutes ago, ParafronGR said: Ρε παίδες, αν πάρω ένα μόντεμ 4G CAT 7 λέτε να δω καμία αξιόλογη διαφορά σε σύγκριση με το mifi που έχω τώρα; Ξέρω ότι τα mifi είναι ψιλό σάπια, αλλά στο σπίτι μου που με ενδιαφέρει, και το κινητό δεν πιάνει πάνω από 8-9mbps από το απόγευμα κ μετά. Με ένα τέτοιο μόντεμ λέτε να γίνει κάνα θαύμα η τσάμπα λεφτά; Είδες το dlink στα 59€ ε; Το cat 7 έχει να κάνει με την ταχύτητα του τοπικού ενσύρματου δικτύου. Κατά τα άλλα είναι απλό 4g μόντεμ και μην περιμένεις πολλά. Αν πάρεις πάρε σε 4g+. Edited November 26, 2023 by kalitexnis_g 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 34 minutes ago, ParafronGR said: Ρε παίδες, αν πάρω ένα μόντεμ 4G CAT 7 λέτε να δω καμία αξιόλογη διαφορά σε σύγκριση με το mifi που έχω τώρα; Ξέρω ότι τα mifi είναι ψιλό σάπια, αλλά στο σπίτι μου που με ενδιαφέρει, και το κινητό δεν πιάνει πάνω από 8-9mbps από το απόγευμα κ μετά. Με ένα τέτοιο μόντεμ λέτε να γίνει κάνα θαύμα η τσάμπα λεφτά; Το κινητό σου είναι 4G+ και πιάνεις αυτές τις ταχύτητες μετά το μεσημέρι;;;;Αν δεν είναι πάρε modem 4g+ αν είναι και πιάνεις αυτές τις ταχύτητες δεν αξίζει,θα πας για 5G modem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 30 minutes ago, kalitexnis_g said: Είδες το dlink στα 59€ ε; Το cat 7 έχει να κάνει με την ταχύτητα του τοπικού ενσύρματου δικτύου. Κατά τα άλλα είναι απλό 4g μόντεμ και μην περιμένεις πολλά. Αν πάρεις πάρε σε 4g+. Σχεδόν πάντα όταν μιλάμε για κατηγορία στα συμφραζόμενα LTE modem αναφερόμαστε στο ασύρματο δίκτυο. Πίνακας από τυχαία σελίδα (https://www.cablefree.net/wirelesstechnology/4glte/lte-ue-category-class-definitions/) Παραπομπή σε Wikipedia για όποιον θέλει να διαβάσει περισσότερα: https://en.wikipedia.org/wiki/E-UTRA#User_Equipment_(UE)_categories 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 Γισ να βαλω τη σιμ και να δινει ίντερνετ τι συσκευή ζητάω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts