TakeOverNet Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Σε ποια περιοχή μέτρησες τόσο ? Καραισκάκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Να βάλω και εγώ από άλλο(προβληματικό; ) σημείο να συγκρίνουμε τα (Lidl)4G+ μας.Με 1800 band. http://i64.tinypic.com/2jcgea1.png http://i66.tinypic.com/2vvl16s.png Μπάλα παει... η ταχυτητα ειναι ετσι καιρο δηλαδη δεν ειχε ποτε πιο γρηγορη ταχυτητα? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 (edited) Το δίκτυο έχει συχνα πρόβλημα αναλόγως την κεραία που συνδέεται το κινητο. Μια άλλη 1800αρα έχει τύχει να ξεπεράσει τα 90mbps με μέσο όρο τα 20 τις πρωινες ωρες. Ειδικά σε περιπτώσεις κακοκαιρίας η κεραία δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα να συνδέεται σε Edge ή σε μακρινή 800αρα 4G. Για τα drop calls δεν χρειάζεται να πω είναι συχνα μιας και το 3G είναι διαθέσιμο μόνο εξωτερικά. Εσωτερικά η εναλλαγή από 4G σε edge είναι αδύνατη και λέει ότι είναι κλειστο. Με σώνει το full σημα σε αυτό. Edited January 26, 2018 by alexm26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Καραισκάκη Η χορηγός του Γαύρου, πιάνει 170 Mbps στο γήπεδό του (θαύμα!) και μας το "πετάς" στη μούρη, ως αντιστάθμιση για τα 5 και τα 7 Mbps, που βλέπουμε σε νορμάλ περιοχές... :lol: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 5 και 7 mbps Δεν βλέπεις. Στην περιοχή σου & σε περιοχές που υπάρχει πρόβλημα, ναι. Όπως και στις άλλες 2 συμβαίνει το ίδιο κατά τόπους. Όχι όμως γενικά. Και εν τέλει, αν έχεις θέμα, σταμάτα να την χρησιμοποιείς. Έτσι έκανα κι εγώ με την Cosmote και βρήκα την υγειά μου στις περιοχές που κινούμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 5 και 7 mbps Δεν βλέπεις. Στην περιοχή σου & σε περιοχές που υπάρχει πρόβλημα, ναι. Όπως και στις άλλες 2 συμβαίνει το ίδιο κατά τόπους. Όχι όμως γενικά. Και εν τέλει, αν έχεις θέμα, σταμάτα να την χρησιμοποιείς. Έτσι έκανα κι εγώ με την Cosmote και βρήκα την υγειά μου στις περιοχές που κινούμαι Θέλω να κάνω συγκρίσεις. Ούτως ή άλλως, έχω δωρεάν ΜΒ από το Φοιτητικό CU και έχω σχεδόν 2 χρόνια να του βάλω κάρτα... Δεν είπα ότι έχω παντού πρόβλημα. Πχ στο Πεδίο Άρεως είχα 70 Mbps με απλό 4G. Στην πλατεία Αγίας Παρασκευής σήμερα, είχα 20 Mbps πάλι με απλό 4G. Απλά αυτά είναι νορμάλ και ανάξια αναφοράς... Υ.Γ. Η Vodafone στην περιοχή μου έχει πολύ μεγάλα "σκαμπανεβασματα" στις ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Η χορηγός του Γαύρου, πιάνει 170 Mbps στο γήπεδό του (θαύμα!) και μας το "πετάς" στη μούρη, ως αντιστάθμιση για τα 5 και τα 7 Mbps, που βλέπουμε σε νορμάλ περιοχές... :lol: :wacko: Και μενα εχει 80Mbps σε απλο 4G με iPhone 5s στο γηπεδο του Αρη αλλα παραδιπλα εχει 5-10Mbps. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θέλω να κάνω συγκρίσεις. Ούτως ή άλλως, έχω δωρεάν ΜΒ από το Φοιτητικό CU και έχω σχεδόν 2 χρόνια να του βάλω κάρτα... Δεν είπα ότι έχω παντού πρόβλημα. Πχ στο Πεδίο Άρεως είχα 70 Mbps με απλό 4G. Στην πλατεία Αγίας Παρασκευής σήμερα, είχα 20 Mbps πάλι με απλό 4G. Απλά αυτά είναι νορμάλ και ανάξια αναφοράς... Υ.Γ. Η Vodafone στην περιοχή μου έχει πολύ μεγάλα "σκαμπανεβασματα" στις ταχύτητες. Και μενα στο σπιτι εχει 10Mbps.Μετα απο 2-3 τετραγωνα εχω 60 με 80Mbps. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Η χορηγός του Γαύρου, πιάνει 170 Mbps στο γήπεδό του (θαύμα!) και μας το "πετάς" στη μούρη, ως αντιστάθμιση για τα 5 και τα 7 Mbps, που βλέπουμε σε νορμάλ περιοχές... :lol: :wacko: Τοτε ψαξε τα ποστ μου και θα δεις αναλογες ταχυτητες σε πολλες περιοχες. Δεν θα θελα να επαναλαμβανομαι. Κουραζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 (edited) Καλημέρα απο γηροκομείο http://i65.tinypic.com/110yeyg.png Edited January 30, 2018 by TakeOverNet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Καλημέρα απο γηροκομείο http://i65.tinypic.com/110yeyg.png Καλες ταχυτητες βλεπω,το ping ομως μου κανει εντυπωση.Εγω στην Θεσσαλονικη βλεπω τριψηφιο αριθμο στο ping. Εκανα σε 4G τωρα στο σπιτι,20Mbps Down/10 Mbps Upload με 106ms ping.Σε 3G ειδα 3,5Mbps Down/0,53Mbps Upload και 160ms ping.Οσο για την εμπειρια χρησης... το 4G δουλευει μακραν καλυτερα και σε κινητα που δεν εχουν 4G Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Καλες ταχυτητες βλεπω,το ping ομως μου κανει εντυπωση.Εγω στην Θεσσαλονικη βλεπω τριψηφιο αριθμο στο ping. Εκανα σε 4G τωρα στο σπιτι,20Mbps Down/10 Mbps Upload με 106ms ping.Σε 3G ειδα 3,5Mbps Down/0,53Mbps Upload και 160ms ping.Οσο για την εμπειρια χρησης... το 4G δουλευει μακραν καλυτερα και σε κινητα που δεν εχουν 4G Κάτι είναι χαλασμένο στην συσκευή σου ή στην κεραία που σε εξυπηρετεί. Στην Πάτρα έχω 23ms με Vodafone 4G, αν και σε φόρτο πάει 50ms-60ms. Σε καμία περίπτωση 3ψήφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 (edited) Κάτι είναι χαλασμένο στην συσκευή σου ή στην κεραία που σε εξυπηρετεί. Στην Πάτρα έχω 23ms με Vodafone 4G, αν και σε φόρτο πάει 50ms-60ms. Σε καμία περίπτωση 3ψήφια. Για το 4G παντως δεν εχω θεμα.Στο 3G παντως και σε 2ο κινητο MLS που εχω με mediatek soc τα ιδια κανει. Το ιδιο και σε xiaomi redmi note 3 με τον mediatek helio x10. Τα Android κινητα που ανεφερα ειναι με android 4.4.2 και 5.0.2. Το iPhone 5s μου που εχω σαν βασικο κινητο τρεχει την 10.3.3. Με αλλες καρτες στο ιδιο σημειο δεν εχω θεμα,αρα οι συσκευες δεν εχουν θεμα. Οσο για το αν εχει θεμα η κεραια ή το backbone.Τελευταια φορα που πηγα Κηφισια-Βοτση και ειχα το cu μου στο mls που ειναι 3G κινητο δεν ειχα θεμα με το ping. Θεμα κεραιας καθαρα γιατι μεσα-εξω το κινητο εχει 4G απο B20.Πρεπει να το κλειδωσω με καποιο τροπο σε B3 για να παιξει ή να δοκιμασω με iPhone 5.Το xiaomi redmi note 3 δεν εχει B20 και μπαινει στην B3 που πιανει μαζι με την B20.Εμενα αν με συνδεσει πρεπει να ειμαι στο wifi μου και να ειναι σε αναμονη πολυ ωρα χωρις να δεχτω κληση και να εχει γεμισει η B20 και αναγκαστικα θα διαλεξει την B3. Edited January 30, 2018 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 (edited) Καλημέρα απο γηροκομείο Καλησπέρα από Γηροκομείο. :lol: Το αστείο είναι ότι 1 λεπτό αργότερα με άλλαξε Cell στην ίδια 2600 κεραία, κι έπιασε περισσότερο. :wacko: Δεν έχω κάνει root στο κινητό μου, οπότε δεν ξέρω ποιες μπάντες συνδέει στο LTE-A... H μία είναι σίγουρα 2600. https://imgur.com/gallery/Tg13K Edited January 30, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 (edited) Καλησπέρα από Γηροκομείο. :lol: Το αστείο είναι ότι 1 λεπτό αργότερα με άλλαξε Cell στην ίδια 2600 κεραία, κι έπιασε περισσότερο. :wacko: Δεν έχω κάνει root στο κινητό μου, οπότε δεν ξέρω ποιες μπάντες συνδέει στο LTE-A... H μία είναι σίγουρα 2600. https://imgur.com/gallery/Tg13K κατέβασε το network cell info,λογικά θα τις δείχνει,δεν χρειάζεται ρουτ,όταν κάνει την αλλαγή αλλά αν δουλεύει το LTE-A .... χμ... edit:αν τεσταρω τις μπάντες μία μία και στο σύνολο έχω π.χ 40mbps ενώ μαζί 70,να υποθέσω ότι δουλεύει? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited January 30, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Κάτι είναι χαλασμένο στην συσκευή σου ή στην κεραία που σε εξυπηρετεί. Στην Πάτρα έχω 23ms με Vodafone 4G, αν και σε φόρτο πάει 50ms-60ms. Σε καμία περίπτωση 3ψήφια. Με τη εφαρμογή της Vodafone για μέτρηση ταχύτητας σε iPhone το ping ειναι στο θεό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 κατέβασε το network cell info,λογικά θα τις δείχνει,δεν χρειάζεται ρουτ,όταν κάνει την αλλαγή αλλά αν δουλεύει το LTE-A .... χμ... edit:αν τεσταρω τις μπάντες μία μία και στο σύνολο έχω π.χ 40mbps ενώ μαζί 70,να υποθέσω ότι δουλεύει? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Θες Nougat για να δεις μπάντες με QC και αν δεν έχει κάνει stub τα APIs ο κατασκευαστής (τραγικό). Αλλιώς root. Ναι, αυτή είναι η λογική στο CA. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 με QC . τι είναι το QC? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 τι είναι το QC? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Qualcomm. Sorry, ήμουν σε μουντ εργασίας :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Μερικά speedtests από Χάνια Πηλίου χτες. Στο χιονοδρομικό και στον οικισμό. Το 95% τουλάχιστον της διαδρομής από Βόλο προς Χάνια καλύπτεται με LTE. http://i66.tinypic.com/2s7cm1i.jpg http://i66.tinypic.com/2ur5saa.jpg http://i65.tinypic.com/scvo87.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 (edited) άρα είμαι κομπλέ,thanks για την διευκρίνιση οπότε δουλεύει και το LTE-A Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited January 31, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Μερικά speedtests από Χάνια Πηλίου χτες. Στο χιονοδρομικό και στον οικισμό. Το 95% τουλάχιστον της διαδρομής από Βόλο προς Χάνια καλύπτεται με LTE. http://i66.tinypic.com/2s7cm1i.jpg http://i66.tinypic.com/2ur5saa.jpg http://i65.tinypic.com/scvo87.jpg Περάσαμε και εμείς από εκεί το καλοκαίρι και η κάλυψη και οι ταχύτητες ήταν πολύ καλές. Βέβαια ήταν γύρω στα 60mbps αλλά αν λάβεις υπόψιν σου ότι το καλοκαίρι αυτοί οι σταθμοί εχουν λιγότερη κίνηση είναι οκ... :) η κεραία στη στροφή προς Άγιο Λαυρέντιο έχει ενεργοποιηθεί από την κόκκινη ή ακόμη; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Με τη εφαρμογή της Vodafone για μέτρηση ταχύτητας σε iPhone το ping ειναι στο θεό Την ίδια εφαρμογή τρέχω στο LTE iPad και βγάζω τα νούμερα που σου λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Κι άλλο προβληματικό σημείο με Vodafone. Από ψηλά στην οδό Πριγκιποννησων και μέχρι τα δικαστήρια της Ευελπίδων, το 4G με ΦΟΥΛ σήμα δεν το κράταγε με τίποτα (έπιανε 2 Mbps) και με γύριζε συνεχώς σε H+. Το οποίο όπως βλέπετε, σέρνεται ακόμα περισσότερο... Το ωραίο είναι ότι πιο κάτω, στην Ευελπίδων και Σπετσών, έπιανα 60 Mbps. :wacko: Υ.Γ. Η καινούργια μου συσκευή, είναι το 5ο smartphone, που έχει προβλήματα με τις εναλλαγές στη Vodafone... Λέτε να είναι και αυτή "χαλασμένη";; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Υ.Γ. Η καινούργια μου συσκευή, είναι το 5ο smartphone, που έχει προβλήματα με τις εναλλαγές στη Vodafone... Λέτε να είναι και αυτή "χαλασμένη";; :lol: 1. Όχι, οι δικές μας που δεν κάνουν εναλλαγές είναι οι χαλασμένες. 2. Αφού ήταν τόσο χάλια όπως λες το LTE, δεν σκέφτηκες ότι σε γυρνάει σε 3G ακριβώς για να μην έχεις θέματα;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 1. Όχι, οι δικές μας που δεν κάνουν εναλλαγές είναι οι χαλασμένες. 2. Αφού ήταν τόσο χάλια όπως λες το LTE, δεν σκέφτηκες ότι σε γυρνάει σε 3G ακριβώς για να μην έχεις θέματα;:rolleyes: Και με γυρίζει σε 3G, για να έχω περισσότερα "θέματα"; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts