AntonisDedos92 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλή χρονιά σε όλους μετά από καιρό γράφω για 3 μετρήσεις σε Αριδαία, Αλεξάνδρεια και Κοζάνη... Στο Λεκανοπέδιο της Αριδαίας εκτός από την ίδια την Αριδαία και το Ποζαρ και 4 χωρια Ακόμα οπουδήποτε αλλού είδα 4G από Θηριοπετρα!!! Γενικά σχεδόν όλες οι κεραίες έχουν λειτουργικό 3G Εκτός από 2 (Άψαλος και Θεοδωρακι) στο αυτόματο όμως κάνει πολλές εναλλαγές 2G/3G κι ελάχιστα 4G ενώ είναι εντός κάλυψης Β20 μιλάμε... σε 4G μόνο κανένα πρόβλημα... Σε 3G μόνο δεν έχω πάλι πρόβλημα... Στο αυτόματο δεν παλεύεται στα περισσότερα σημεία... το καλύτερο για 3G Είναι 7+ το καλύτερο για 4G Είναι ούτε 30... Το κενό σημείο της Voda και Wind Είναι στη Νέα Ζωή που μόνο η πράσινη έχει σήμα φουλ οι άλλες 2 ούτε G Για 2 χιλιόμετρα... Πάμε στην Αλεξάνδρεια τώρα που είδα εκτός από ένα Β3 είδα κι ένα Β20 μέσα στην πόλη... Κανονικά είναι η μοναδική εταιρία για την Αλεξάνδρεια που έχει συνολικά 5 κεραίες Όταν οι άλλες 2 έχουν μόνο 1!!! 1 κεραία στα βόρεια της πόλης 1 στα νότια της πόλης και 3 στο κέντρο (Οι 2 έχουν 4G η Τρίτη μόνο G είναι απο vf shop)... Είδα 50αρια πρόσφατα που ξαναπήγα γιατί την προηγούμενη φορά έπεσα σε πρόβλημα γενικώς που δεν έπιανε ούτε 20 (δείτε λίγα ποστ πισω) Ακόμα και στο Β3 δεν είδα πάνω από 50... Στα τούνελ έχει φουλ σήμα όπως και η Wind μόνο η πράσινη δεν καλύπτει τα τούνελ κι εκεί και βλέπω μετά τα διόδια πλέον 4G Μέχρι και την πόλη της Κοζάνης και την διαδρομή για Πτολεμαΐδα... Στο χάρτη Ακόμα δείχνει ότι δεν έχει... Αλλά μεγαλώνει η κάλυψη... Έχει πολλά Β20 Γενικά και μόνο 2 Β3 κεραίες σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα (Για κέντρο μιλάμε) κι εδώ είδα 70αρια σαν την Βέροια... Αυτά για την ώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλή χρονιά σε όλους μετά από καιρό γράφω για 3 μετρήσεις σε Αριδαία, Αλεξάνδρεια και Κοζάνη... Στο Λεκανοπέδιο της Αριδαίας εκτός από την ίδια την Αριδαία και το Ποζαρ και 4 χωρια Ακόμα οπουδήποτε αλλού είδα 4G από Θηριοπετρα!!! Γενικά σχεδόν όλες οι κεραίες έχουν λειτουργικό 3G Εκτός από 2 (Άψαλος και Θεοδωρακι) στο αυτόματο όμως κάνει πολλές εναλλαγές 2G/3G κι ελάχιστα 4G ενώ είναι εντός κάλυψης Β20 μιλάμε... σε 4G μόνο κανένα πρόβλημα... Σε 3G μόνο δεν έχω πάλι πρόβλημα... Στο αυτόματο δεν παλεύεται στα περισσότερα σημεία... το καλύτερο για 3G Είναι 7+ το καλύτερο για 4G Είναι ούτε 30... Το κενό σημείο της Voda και Wind Είναι στη Νέα Ζωή που μόνο η πράσινη έχει σήμα φουλ οι άλλες 2 ούτε G Για 2 χιλιόμετρα... Πάμε στην Αλεξάνδρεια τώρα που είδα εκτός από ένα Β3 είδα κι ένα Β20 μέσα στην πόλη... Κανονικά είναι η μοναδική εταιρία για την Αλεξάνδρεια που έχει συνολικά 5 κεραίες Όταν οι άλλες 2 έχουν μόνο 1!!! 1 κεραία στα βόρεια της πόλης 1 στα νότια της πόλης και 3 στο κέντρο (Οι 2 έχουν 4G η Τρίτη μόνο G είναι απο vf shop)... Είδα 50αρια πρόσφατα που ξαναπήγα γιατί την προηγούμενη φορά έπεσα σε πρόβλημα γενικώς που δεν έπιανε ούτε 20 (δείτε λίγα ποστ πισω) Ακόμα και στο Β3 δεν είδα πάνω από 50... Στα τούνελ έχει φουλ σήμα όπως και η Wind μόνο η πράσινη δεν καλύπτει τα τούνελ κι εκεί και βλέπω μετά τα διόδια πλέον 4G Μέχρι και την πόλη της Κοζάνης και την διαδρομή για Πτολεμαΐδα... Στο χάρτη Ακόμα δείχνει ότι δεν έχει... Αλλά μεγαλώνει η κάλυψη... Έχει πολλά Β20 Γενικά και μόνο 2 Β3 κεραίες σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα (Για κέντρο μιλάμε) κι εδώ είδα 70αρια σαν την Βέροια... Αυτά για την ώρα... Στην Νεα Ζωη οπου περναει ο ποταμος Λουδιας με Vodafone/Wind κανενα θεμα με 2G/3G σημα.Η Vodafone στο 4G κανει κατι κενα,και μεχρι το Γυμνασιο της Νεας Χαλκηδονας,λιγο εξω απο το χωριο δεν εχει καλυψη.Αν πας προς την διαταυρωση για την Γεφυρα ερχεται και το 4G απο B20. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Λάρισα κέντρο πόλης αλλα και στα προάστια ... Εξαιρετική κάλυψη 4G VODA Το test έγινε στο κέντρο της πόλης με φουλ σήμα http://a66.tinypic.com/dc8tu0.jpg Τωρα ειμαι λιγο πιο εξω με 1-2 γραμμές 4G και παίζει μια χαρά για browsing απο κινητο http://a67.tinypic.com/e9g5qt.jpg Λάρισα έχει πολύ πυκνό και καλορυθμισμένο δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Που κολλάει τώρα η Νέα Ζωή με την Χαλκηδόνα και την Γέφυρα και τον Λουδία;;; Μπερδεύτηκες αρκετά βλέπω... Νέα Ζωή είναι στην διαδρομή για Αριδαία και δεν έχει ποτάμι εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiathos_2017 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Λάρισα έχει πολύ πυκνό και καλορυθμισμένο δίκτυο Αυτό είναι ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια Κωνσταντίνε , όντως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Πολύ κάλυψη LTE εδώ και μερικούς μήνες σε όλη τη διαδρομή προς Πορταριά Πηλίου. Οι άλλες χάλια. EDGE πολύ και λίγο UMTS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 (edited) Καλή χρονιά σε όλους μετά από καιρό γράφω για 3 μετρήσεις σε Αριδαία, Αλεξάνδρεια και Κοζάνη... Στα τούνελ έχει φουλ σήμα όπως και η Wind μόνο η πράσινη δεν καλύπτει τα τούνελ κι εκεί και βλέπω μετά τα διόδια πλέον 4G Μέχρι και την πόλη της Κοζάνης και την διαδρομή για Πτολεμαΐδα... Στο χάρτη Ακόμα δείχνει ότι δεν έχει... Αλλά μεγαλώνει η κάλυψη... Έχει πολλά Β20 Γενικά και μόνο 2 Β3 κεραίες σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα (Για κέντρο μιλάμε) κι εδώ είδα 70αρια σαν την Βέροια... Αυτά για την ώρα... Φίλε κάτι δεν γραφεις εδώ σωστά ή δεν βγάζω εγώ νόημα.η πράσινη στη διαδρομή που αναφέρεις Θεσσαλονίκη Κοζάνη δηλαδή τούνελ πολυμυλου καλύπτει και με band 3 πέρα από 20 όλη την διαδρομή.Και μεσα στα τουνελ κανονικά σημα.εχω μετρηση 75/45 μέσα σε τούνελ από κινητό χωρίς 20αρα.Απλα σε κάποια σημεία πέφτει σε 3g στο αυτόματο και αν βάλεις lte only είσαι παντού με 4g έστω και με μια γραμμή σημα. Από την άλλη η wind που αναφέρεις ότι καλύπτει μαζί με voda (δεν ξέρω για voda καθως δεν έχω) αλλά η μπλε δεν καλύπτει... Στάλθηκε από το Le X626 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 3, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Πολύ κάλυψη LTE εδώ και μερικούς μήνες σε όλη τη διαδρομή προς Πορταριά Πηλίου. Οι άλλες χάλια. EDGE πολύ και λίγο UMTS Κάποιο λάθος κάνεις. Το καλοκαίρι το είχαμε κάνει με τον Athens UK και ήταν πολύ καλή κάλυψη και από τους δύο συνεργαζόμενους. Edge δεν είχα δει στο Πήλιο από μπλε στο κομμάτι που αναφέρεις. Αφού έχουν στα ίδια σημεία σταθμό, πως είναι δυνατόν... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Κάποιο λάθος κάνεις. Το καλοκαίρι το είχαμε κάνει με τον Athens UK και ήταν πολύ καλή κάλυψη και από τους δύο συνεργαζόμενους. Edge δεν είχα δει στο Πήλιο από μπλε στο κομμάτι που αναφέρεις. Αφού έχουν στα ίδια σημεία σταθμό, πως είναι δυνατόν... Από ποιο σημείο ανεβήκατε; εγώ έκανα τη διαδρομή Άγιος Γεώργιος Νηλείας- Περιφερειακός- Άλλη Μεριά- Πορταριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 (edited) Από ποιο σημείο ανεβήκατε; εγώ έκανα τη διαδρομή Άγιος Γεώργιος Νηλείας- Περιφερειακός- Άλλη Μεριά- Πορταριά Με τον Athens πήγαμε από άλλη διαδρομή, αλλά την έχω κάνει και αυτή που λες και είχα κανονικά FULL LTE σε όλη τη διαδρομή με τη συνεργάτιδα :wacko: Δε ξέρω για το άλλο δίκτυο ή τουλάχιστον δε θυμάμαι. :ninja: Υπάρχει μια περίπτωση να άλλαξε ο Σωρός σε 2600 - ήταν σε πλάνο - άλλα δε νομίζω να έκλεισαν τα 1800 τα οποία κάλυπταν εξαιρετικά αυτό το κομμάτι της διαδρομής. Και σε αυτό το κομμάτι καλύπτουν και άλλοι σταθμοί που έχουν μαζί, όχι μόνο ο Σωρός. Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα, ξανακάνε τη διαδρομή και πες μας :) Μπορεί να έτυχες στην ημέρα. Θυμάμαι μια περίοδο παλιότερα που έκαναν rebuild ένα σταθμό στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και μπήκε μετά από δύο λεπτά κάποιος και έγραψε εδώ και 2 λεπτά δεν έχουμε σήμα... Και μου έστειλε ο γνωστός μου "Καλά ρε, με ραντάρ μας εντοπίζουν που κάνουμε αλλαγές και πάνε από κάτω;" ΧΑΧΑ! Έβαλε LTE η Vodafone στη Δράκεια ή όχι; Γιατί μέχρι το καλοκαίρι ήταν η μόνη που δεν είχε. Edited January 4, 2018 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Από Δράκεια δεν κάλυπτε Αγριά, Κάτω - Άνω Λεχώνια - Άγιο Βλάσιο - Άγιο Γεώργιο κλπ;:confused: Όπως και να έχει, η κάλυψη πλέον σε όλο αυτό το κομμάτι του Πηλίου είναι πάρα πολύ καλή, σχεδόν χωρίς καθόλου κενά, ακόμη και σε μέρη όπως το Παλαιόκαστρο. Επίσης, καλύφθηκαν με ισχυρό LTE και τα Πλατανίδια, καθώς και όλη η διαδρομή μέχρι και το Μαλάκι. Και δεν αναβαθμίστηκαν όλοι οι σταθμοί ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Από Δράκεια δεν κάλυπτε Αγριά, Κάτω - Άνω Λεχώνια - Άγιο Βλάσιο - Άγιο Γεώργιο κλπ;:confused: Όπως και να έχει, η κάλυψη πλέον σε όλο αυτό το κομμάτι του Πηλίου είναι πάρα πολύ καλή, σχεδόν χωρίς καθόλου κενά, ακόμη και σε μέρη όπως το Παλαιόκαστρο. Επίσης, καλύφθηκαν με ισχυρό LTE και τα Πλατανίδια, καθώς και όλη η διαδρομή μέχρι και το Μαλάκι. Και δεν αναβαθμίστηκαν όλοι οι σταθμοί ακόμη. Όχι, από Άνω Λεχώνια κάλυπτε τα μέρη που αναφέρεις. Στην Δράκεια είχε μόνο 3η το καλοκαίρι. Ο σταθμός στον Άγιο Λαυρέντιο δεν είχε αναβαθμιστεί. Ποιοι σταθμοί έχουν μείνει εκτός από αυτόν που αναφέρω; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionfire Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Ένα μπράβο στη Voda που μετά από αρκετά χρόνια έφερε 4G φουλ σήμα, σε όλη σχεδόν την Πλάκα Λιτοχώρου, από σταθμό Πλάκας μέχρι όρια Λεπτοκαρυάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiathos_2017 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Μπράβο στην Vodafone . Νικόλα ελπίζω να σε χαροποίησαν αυτά τα ευχαριστα νέα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Ένα μπράβο στη Voda που μετά από αρκετά χρόνια έφερε 4G φουλ σήμα, σε όλη σχεδόν την Πλάκα Λιτοχώρου, από σταθμό Πλάκας μέχρι όρια Λεπτοκαρυάς. Αναβαθμισε ολες τις κεραιες; Ελπιζω να εχει 20Mhz Bandwidth στο 4G απο B3/1800Mhz γιατι μεχρι το καλοκαιρι εδιναν μονο 10mhz οταν στη Θεσσαλονικη και στην Βορεια ελλαδα γενικα παιζει 15Mhz τουλαχιστον σχεδον σε ολους τους σταθμους.Στα ορια λεπτοκαρυας απο την πρωτη ανισοπεδη μεχρι το Olympian Bay ειχα 4G B3 επιανες αν ησουν τυχερος,και απο B20 δεν ηταν σταθερη η καλυψη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Στην Κερατέα έφτιαξαν το σήμα!! Μπράβο!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Χθες πηγα στην περιοχη της Βοτση,ειχα την καρτα σε ενα MLS που εχει μονο 2G/3G.Κακο σημα 3g,γυρισματα σε Edge στην αναμονη ακομα και με ανοιχτα δεδομενα και οι κλησεις μπουκωμενες και με θεματα. Με 2G τις εκανε τις κλησεις.Φιλος με iPhone 5s ειχε το ιδιο θεμα.Και γω που εκανα κλησεις μετα και κατεβαινα προς Χαριλαου το ιδιο θεμα.Η μπλε στα ιδια σημεια παιζει πολυ καλα ειδικα στο κομματι ομιλια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Χθες στο κέντρο της Σπάρτης. Ανοίγω data, έδειχνε 3/5 σκάλες 3G. Και ξαφνικά γυρίζει σε EDGE. Χρειάστηκε να το βάλω σε flight mode, για να με γυρίσει σε 4G με 2/5 σκάλες, ώστε να κάνω τη δουλειά μου... Υ.Γ. Χρησιμοποιώ τα δωρεάν 2018ΜΒ data, γι αυτό τον τελευταίο καιρό έχω τη Vodafone στην πρώτη μου συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiathos_2017 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Πάντως εγώ προσωπικά Nicola , στον Βόλο ΔΕΝ έχω κάποιο πρόβλημα με την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των κλήσεων με την Vodafone . Aντιθέτως , η ποιότητα των κλήσεων , είναι άξια λόγου . Αυτά για την πόλη του Βόλου . Δεν ξέρω για την Θεσσαλονίκη που αναφέρεις . Αν θέλει να μας πει και την άποψη του επί του θέματος , ο Kotsianis , που τον εμπιστεύομαι πολύ ;) Και ο Μιχάλης εννοείται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Πάντως εγώ προσωπικά Nicola , στον Βόλο ΔΕΝ έχω κάποιο πρόβλημα με την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των κλήσεων με την Vodafone . Aντιθέτως , η ποιότητα των κλήσεων , είναι άξια λόγου . Αυτά για την πόλη του Βόλου . Δεν ξέρω για την Θεσσαλονίκη που αναφέρεις . Αν θέλει να μας πει και την άποψη του επί του θέματος , ο Kotsianis , που τον εμπιστεύομαι πολύ ;) Και ο Μιχάλης εννοείται ;) Συμφωνω μαζι σου οτι ειναι καλη η ποιοτητα.Αλλα και οι φορες που ειχα θεμα δεν ηταν πολλες.Σε δικτυο 3G ειχα αρκετα καλη ποιοτητα και οι κλησεις μου ηταν χωρις θεματα.Στο δικτυο 2G ωστοσο υπηρξαν φορεα που ειχα θεμα.Φιλος με iPhone 5s χθες με cu μιλουσε με αριθμο cu.Στη 1η κληση τον εχανε και δεν τον ακουγε καθολου,τον ξαναπηρε τηλεφωνο για να συνεχισει.Επισης πανω στη κληση ειχε μαλλον θεμα με το σημα γιατι δεν μπορουσε να τον ακουσει,τον εχανε. Μετα καλεσα εγω εβγαλα κληση,πιο μετα εκανα κληση με σημα 3G 1-2 γραμμες απο τις 4,εκανε πτωση σε Edge με θεματα στον ηχο πανω στη κληση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Θεσσαλονίκη είναι κάπως μέτρια αλλά η λύση είναι να το ρυθμίσεις 4G/3G Χωρίς το 2G και όλα καλώς... Το μόνο κομμάτι που ξενερώνει είμαι μετά τον Άγιο Αθανάσιο μέχρι και λίγο μετά την Νέα Χαλκηδόνα όπου δεν έχει 4G καθόλου... Έχω δει και περιοχές που έχει κάποιες κεραίες μόνο G Όπως μια κρυφή κεραία σε ένα ξενοδοχείο στην διασταύρωση Παραλίμνης που ανακάλυψα χθες... Πέρασα και από το κομμάτι από Αξιουπολη Θανος Σκρα Αρχαγγελος Νοτια Περικλεια Θηριοπετρα μεχρι την Αριδαία διασχίζοντας τον επικίνδυνο δρόμο πίσω από το Παικο όπου εκεί μόνο η πράσινη έχει σήμα μέχρι πριν τον Αρχαγγελο μετά βγαίνουν και οι 3... Αλλιώς roaming για 30 χιλιόμετρα συγκεκριμένα... Κεραία Vodafone έχει μετά τους καταρράκτες του Σκρα στο δρόμο για Λιβάδια αλλά είναι μέσα χωμένο στο κέντρο του Παικου... Σήμα G... G δίνει και η κεραία στον Αρχαγγελο αλλά είδα κάτι απίθανο... 4G Από πριν τον Αρχαγγελο μέχρι την Αριδαία χωρίς διακοπές... Μόνο μέσα στην Αριδαια έχει θέμα μέχρι και το Ποζαρ... Αν δεν έβαζε η Θηριοπετρα 4G Ακόμα εκείνα τα χωριά θα ήταν χωρίς internet... και η πράσινη εκεί είναι Ακόμα με Ε!!! Το πρόβλημα στην Θηριοπετρα για την πρσσινη Ακόμα δεν φτιάχτηκε... Όλα τα άλλα είναι γνωστά για την ώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Κατερίνη, όχι πολύ μακρία από το κέντρο, σε σπίτι, full 4G σήμα (Vodafone CU). Με Cosmote έπεφτε το σήμα του 4G και στις δύο γραμμές ή και σε καθόλου γραμμή. Κάτοχος Xiaomi Redmi 4X. Δεν ξέρω, αλλά η Vodafone παίζει πολύ καλά σε αυτό το κινητό. Ίσως έχει να κάνει με κάποια μπάντα που έχει το εν λόγο κινητό. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Κατερίνη, όχι πολύ μακρία από το κέντρο, σε σπίτι, full 4G σήμα (Vodafone CU). Με Cosmote έπεφτε το σήμα του 4G και στις δύο γραμμές ή και σε καθόλου γραμμή. Κάτοχος Xiaomi Redmi 4X. Δεν ξέρω, αλλά η Vodafone παίζει πολύ καλά σε αυτό το κινητό. Ίσως έχει να κάνει με κάποια μπάντα που έχει το εν λόγο κινητό. Ακομα και σε κινητα χωρις την B20 στην Πιερια η Vodafone παιζει καλα. Το βλεπω στο xiaomi redmi note 3 με mediatek. Η Cosmote στην Κατερινη εχει καλυψη B7 στο κεντρο και στον πεζοδρομο σε εξωτερικο χωρο.Μεσα σε σπιτια και μαγαζια παιζει με B20 και B3.Η Vodafone εχει πολυ δυνατη καλυψη B3 και B20 στην Κατερινη. Στα χωρια εχει B3 και B20 σε δυσκολα σημεια.Η πρασινη παιζει με B20 και σε κεντρικα σημεια με B3. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Ακομα και σε κινητα χωρις την B20 στην Πιερια η Vodafone παιζει καλα. Το βλεπω στο xiaomi redmi note 3 με mediatek. Η Cosmote στην Κατερινη εχει καλυψη B7 στο κεντρο και στον πεζοδρομο σε εξωτερικο χωρο.Μεσα σε σπιτια και μαγαζια παιζει με B20 και B3.Η Vodafone εχει πολυ δυνατη καλυψη B3 και B20 στην Κατερινη. Στα χωρια εχει B3 και B20 σε δυσκολα σημεια.Η πρασινη παιζει με B20 και σε κεντρικα σημεια με B3. Η Vodafone παίζει άριστα στην Κατερίνη, όχι όμως και στα χωριά της. Πέρυσι τουλάχιστον είχα κάποια θέματα (Με γυρνούσε σε Edge.). Φέτος δεν ξέρω, μπορεί να το έφτιαξαν. Εδώ και κάποιους μήνες, διακρίνω μεγάλη βελτίωση στο σήμα της. Πιστεύω πως άρχισαν να το φτιάχνουν. Επιτέλους. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 (edited) Η Vodafone παίζει άριστα στην Κατερίνη, όχι όμως και στα χωριά της. Πέρυσι τουλάχιστον είχα κάποια θέματα (Με γυρνούσε σε Edge.). Φέτος δεν ξέρω, μπορεί να το έφτιαξαν. Εδώ και κάποιους μήνες, διακρίνω μεγάλη βελτίωση στο σήμα της. Πιστεύω πως άρχισαν να το φτιάχνουν. Επιτέλους. Αυτα τα θεματα τα ειχα και εγω απο Γριτσα Λιτοχωρου εως Πλαταμωνα.Εκανε αρκετα γυρισματα απο 4G σε Edge σχεδον ολη μερα. Ειδικα αν ηταν κατω απο 3/5 σημα στο iPhone. Επισης αναφερθηκε απο συμφορουμιτη οτι καλυψαν ολη την Λεπτοκαρυα και την Πλακα με σταθερο σημα 4G με αρκετα καλο σημα σε ολη την διαδρομη. Ηταν καιρος,οταν ειχαν ακομα 10Mhz στο 4G B3,τη στιγμη που η πλειοψηφια των κεραιων στην βορεια ελλαζα ειναι στα 15Mhz και αρχισαν να γυρνανε και στα 20Mhz. Γιατι με τοσο μικρο bandwidth,20Mhz το οποιο ηταν 10+10 απο B3+B20 ηταν η χωρητικοτητα στα ορια της,με ταχυτητες 5Mbps.Ειτε πρωι,ειτε απογευμα σταθερα 5Mbps Download ειχα. Και εκτος αυτου,ειχα στειλει το καλοκαιρι παραπονα μεσω της εγγυησης δικτυου και μεσα απο το facebook page.Και ειχα στειλει μερικα screenshots και speedtests ωστε να δειξω οτι οντως υπαρχει θεμα. Edited January 7, 2018 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts