TakeOverNet Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Δοκιμασα και εγω τη νυχτα που μας πέρασε με την προσφορα τον 10giga να κατεβασω ενα αρχειο 2giga μεσο ενος MiFi της Voda που εχω να δω και γω με τα ματια μου τι γινεται με το πολυποθητο οριο του 1,5giga. Δε χρησιμοποιω vodafone απλα την εχω σα δευτερο για καβατζα άμα τύχη καπου και μου χρειαστεί. Πραγματικά ξεκινησε να κατεβαζει κανονικα αψογα, σε μια φαση κατα τα 65% του αρχειου να χτυπαει το γνωστο μηνυμα στο MiFi, μετα δε μπορουσε να ανοιξεις ουτε τον μεσσεντζερ, προσπαθησα να παω να κανω καμποσες φορες speedtest, τιποτα με την καμια, ουσιαστικα μετα το 1,5 giga σου κλεινει παντελως το ιντερνετ. Παντελώς ομως. Τραγικο τι να πεις, πολυ τραγικο, οχι απλα τραγικο. Μαρεσει που λεει 10giga για 4ημερες, στην πραγματικοτητα ειναι μεχρι 6giga. Οκ ας σου κατεβαζει ταχυτητα, δε λεω, αλλα σε φυσιολογικα πραγματα και ορια, εγω πχ απο εκει που ειχα download 28με30 Mbps (με Η+ κιολας) ας μου το κατεβαζε στα 10-12 ξερω γω οχι αυτο το τραγικο να με αφηνει χωρις ιντερνετ ουσιαστικα. Ο οποιοςδηποτε μπορει να χρειαστει να φαει 1,5giga σε μια μερα. Ειναι 10 Giga για 4 ημερες, αλλα ΔΕΝ ειναι για καρτοκινητα Η εταιρια το εχει ανακοινωσει οτι η προφορα ΔΕΝ απευθυνεται σε καρτοκινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Μόνο τα συμβόλαια δεν έχουν όριο στο 1.5, μην ξεχνάς. Οπότε ένας με συμβόλαιο άνετα τα τρώει τα 10 GB. Και η προσφορά δεν βγήκε για τα καρτοκινητά, επίσημα. Επί του θέματος, κι εγώ συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτο να βάζει όριο στο 1.5 GB, ενώ ο ανταγωνισμός δεν έχει. Όποιος δεν το θέλει, αλλάζει πάροχο απλά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 (edited) Ειναι 10 Giga για 4 ημερες, αλλα ΔΕΝ ειναι για καρτοκινητα Η εταιρια το εχει ανακοινωσει οτι η προφορα ΔΕΝ απευθυνεται σε καρτοκινητα. Αφου ΔΕΝ απευθηνεται σε καρτοκινητα γιατι το δινει σε καρροκινητα;;; Μόνο τα συμβόλαια δεν έχουν όριο στο 1.5, μην ξεχνάς. Οπότε ένας με συμβόλαιο άνετα τα τρώει τα 10 GB. Και η προσφορά δεν βγήκε για τα καρτοκινητά, επίσημα. Επί του θέματος, κι εγώ συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτο να βάζει όριο στο 1.5 GB, ενώ ο ανταγωνισμός δεν έχει. Όποιος δεν το θέλει, αλλάζει πάροχο απλά;) Δε την χρησιμοποιω ως βασικο παροχο. Την εχω για καμια ωρα αναγκης αν παω καπου και πιανει μονο αυτη. Αλλα οντως αθλιο αυτο το οριο. Δε το πιστευα αν δε το εβλεπα με ρα ματια μου και το πιο τραγικο ειναι οτι σου κοβει παντελως το ιντερνετ. Αθλιο απλα. Μπορεις να κρεμαστεις ανετα εξαιτιας τους αν δε ξερεις την αθλιοτητα αυτη του οριου. Edited May 1, 2017 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Αφου ΔΕΝ απευθηνεται σε καρτοκινητα γιατι το δινει σε καρροκινητα;;; Δε την χρησιμοποιω ως βασικο παροχο. Την εχω για καμια ωρα αναγκης αν παω καπου και πιανει μονο αυτη. Αλλα οντως αθλιο αυτο το οριο. Δε το πιστευα αν δε το εβλεπα με ρα ματια μου και το πιο τραγικο ειναι οτι σου κοβει παντελως το ιντερνετ. Αθλιο απλα. Μπορεις να κρεμαστεις ανετα εξαιτιας τους αν δε ξερεις την αθλιοτητα αυτη του οριου. Δεν είπε κανεις να το χρησιμοποιήσει καρτοκινητο. Για μένα είναι λάθος. Μπορεί στο τέλος να βγαινει κερδισμένο το καρτοκινητο αλλά είναι λάθος που είναι ανοικτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Ειναι 10 Giga για 4 ημερες, αλλα ΔΕΝ ειναι για καρτοκινητα Η εταιρια το εχει ανακοινωσει οτι η προφορα ΔΕΝ απευθυνεται σε καρτοκινητα. Αφού δεν απευθύνεται σε καρτοκινητό, γιατί αφήνει να γίνει η ενεργοποίηση; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Αφού δεν απευθύνεται σε καρτοκινητό, γιατί αφήνει να γίνει η ενεργοποίηση; :rolleyes: Για να αρπάξουν το 2ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 http://www.speedtest.net/android/2836899365.png Ορεινή Νάξος, Κόρωνος, με Η+ παρακαλώ. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 τύφλα να χει το 4γκι στο down LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Αφού δεν απευθύνεται σε καρτοκινητό, γιατί αφήνει να γίνει η ενεργοποίηση; :rolleyes: Πιθανότατα από λάθος και δεν πρέπει. Φαντάζομαι τα καρτοκινητά θα έχουν βέβαια άλλο τρόπο να πάρουν 1.5 GB την ημέρα με 2 ευρώ, όποτε λογικά κόπτεσαι για το συμφέρον του χρήστη του καρτοκινητου. Τι ; Δεν μπορούν; Δηλαδή ακόμα και με το λάθος αυτό βγαίνει υπέρ του καρτοκινητου;;;; Όποτε ας γκρινιάζουμε λίγο για λάθος που οφέλει τα καρτοκινητά. Πάντως σαν προσφορά έπαιζε και για το roaming όποτε την έκανε ακόμα πιο super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Πιθανότατα από λάθος και δεν πρέπει. Φαντάζομαι τα καρτοκινητά θα έχουν βέβαια άλλο τρόπο να πάρουν 1.5 GB την ημέρα με 2 ευρώ, όποτε λογικά κόπτεσαι για το συμφέρον του χρήστη του καρτοκινητου. Τι ; Δεν μπορούν; Δηλαδή ακόμα και με το λάθος αυτό βγαίνει υπέρ του καρτοκινητου;;;; Όποτε ας γκρινιάζουμε λίγο για λάθος που οφέλει τα καρτοκινητά. Πάντως σαν προσφορά έπαιζε και για το roaming όποτε την έκανε ακόμα πιο super. Ακριβως,εγω ειμαι τωρα Ιταλια και πραγματικα η Vodafone ειναι σαν τα χαλια της δικιας μας.Ο πατερας μου με Wind παιζει με Wind IT κα Tim οι οποιες ειναι καλυτερες σε σημα.Με γυρισε και μενα σε Wind.Στην 3 ITA δεν με βαζει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 τύφλα να χει το 4γκι στο down LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Αν είναι μόνος του στην κεραία τότε δεν με εκπλήσει η ταχύτητα. Προφανώς είναι καλή αλλά όπου υπάρχει κίνηση οι ταχύτητες είναι χαμηλότερες. Στη 3η γενιά μάλιστα η χωρητικότητα μειώνεται δραματικά με την κίνηση. @Νικόλα, πρώτον η βόνταφον Ιταλίας είναι πάαααρα πολύ καλή σε γενικές γραμμές, και δεύτερον η wind+3 είναι ένα δίκτυο και αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή στην Ιταλία. Σε λίγο καιρό που θα ολοκληρωθεί το merging του δικτύου και αλλάξει ο εξοπλισμός σε ΖΤΕ + TDD LTE μπορεί να γίνει η πιο ανταγωνιστική. Αυτά για το ιστορικό :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Αν είναι μόνος του στην κεραία τότε δεν με εκπλήσει η ταχύτητα. Προφανώς είναι καλή αλλά όπου υπάρχει κίνηση οι ταχύτητες είναι χαμηλότερες. Στη 3η γενιά μάλιστα η χωρητικότητα μειώνεται δραματικά με την κίνηση. @Νικόλα, πρώτον η βόνταφον Ιταλίας είναι πάαααρα πολύ καλή σε γενικές γραμμές, και δεύτερον η wind+3 είναι ένα δίκτυο και αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή στην Ιταλία. Σε λίγο καιρό που θα ολοκληρωθεί το merging του δικτύου και αλλάξει ο εξοπλισμός σε ΖΤΕ + TDD LTE μπορεί να γίνει η πιο ανταγωνιστική. Αυτά για το ιστορικό :) Μιχαλη στη φλωρεντια μεσα στο κεντρο,εχω βρει σημεια με θεματα οπου ελεγε το κινητο no service.Στο τρενο απο Μιλανο εως Φλωρεντια αψογη ηταν και με 4G στα 800mhz. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Αν είναι μόνος του στην κεραία) ορεινή Νάξο γράφει....άντε να ναι άλλος ένας :p :p :p LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 (edited) Αν είναι μόνος του στην κεραία τότε δεν με εκπλήσει η ταχύτητα. Προφανώς είναι καλή αλλά όπου υπάρχει κίνηση οι ταχύτητες είναι χαμηλότερες. Στη 3η γενιά μάλιστα η χωρητικότητα μειώνεται δραματικά με την κίνηση. @Νικόλα, πρώτον η βόνταφον Ιταλίας είναι πάαααρα πολύ καλή σε γενικές γραμμές, και δεύτερον η wind+3 είναι ένα δίκτυο και αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή στην Ιταλία. Σε λίγο καιρό που θα ολοκληρωθεί το merging του δικτύου και αλλάξει ο εξοπλισμός σε ΖΤΕ + TDD LTE μπορεί να γίνει η πιο ανταγωνιστική. Αυτά για το ιστορικό :) ορεινή Νάξο γράφει....άντε να ναι άλλος ένας :p :p :p LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Επιδει η ασχετοσυνη ειναι κακο πραγμα κ δε κανει κιολας. Φυσικα και δεν ειμαι ενας στη κεραια, η συγκεκριμενη κεραια ειναι για 3 χωρια τουλαχιστον και δε ξερω ποση αλλη εκταση. 4G δεν έχει η συγκεκριμενη κεραια αλλα το 3G τους ειναι αψογο, ποτε δε πεφτει κατω απο 28Mbps. Η Ναξος ειναι υποτιθεται απο τις περιοχες που αναβαθμισε η εραιρεια του ανεμου και την εχει μπλε ο χαρτης. Ελατε εδω να γελασουμε να δουμε την αναβαθμιση. Τσεκαρισμενα πραγματα, οχι μπουρδες. http://www.speedtest.net/android/2838436174.png Και άλλο ενα speedtest μόλις τώρα ;-) Edited May 2, 2017 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 (edited) Επιδει η ασχετοσυνη ειναι κακο πραγμα κ δε κανει κιολας. Φυσικα και δεν ειμαι ενας στη κεραια, η συγκεκριμενη κεραια ειναι για 3 χωρια τουλαχιστον και δε ξερω ποση αλλη εκταση. 4G δεν έχει η συγκεκριμενη κεραια αλλα το 3G τους ειναι αψογο, ποτε δε πεφτει κατω απο 28Mbps. Η Ναξος ειναι υποτιθεται απο τις περιοχες που αναβαθμισε η εραιρεια του ανεμου και την εχει μπλε ο χαρτης. Ελατε εδω να γελασουμε να δουμε την αναβαθμιση. Τσεκαρισμενα πραγματα, οχι μπουρδες. http://www.speedtest.net/android/2838436174.png Και άλλο ενα speedtest μόλις τώρα ;-) Καλό θα είναι λοιπόν να επιβεβαιώνουμε αυτά που λέμε. Μιας και μίλησες για ασχετοσύνη, το νούμερο που έδειξες δείχνει ότι όχι μόνο είσαι μόνος στην κεραία αλλά ότι είσαι και δίπλα στην κεραία. Εκτός αν η vodafone greece χρησιμοποιεί κάποια διαστημική τεχνολογία την οποία θα πρέπει να υποδείξει στους κατασκευαστές εξοπλισμού για να την υιοθετήσουν. Φαντάζομαι ότι αυτή η τεχνολογία που μας παρουσιάζεις αποκλειστικά από τη Νάξο παράγει περισσότερα scrambling codes από αυτά που μπορεί το ίδιο το πρωτόκολλο και θα πρέπει να πάρει η εταιρεία Νόμπελ τεχνολογίας. Αυτά λοιπόν, περί ασχετοσύνης. Ευτυχώς κάποιοι άνθρωποι δε τρώμε κουτόχορτο. Δε με ενδιαφέρει τη κάνουν οι άλλες εταιρείες στο νησί σου. Το ποστ σου σχολίασα. Edited May 2, 2017 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Καλό θα είναι λοιπόν να επιβεβαιώνουμε αυτά που λέμε. Μιας και μίλησες για ασχετοσύνη, το νούμερο που έδειξες δείχνει ότι όχι μόνο είσαι μόνος στην κεραία αλλά ότι είσαι και δίπλα στην κεραία. Εκτός αν η vodafone greece χρησιμοποιεί κάποια διαστημική τεχνολογία την οποία θα πρέπει να υποδείξει στους κατασκευαστές εξοπλισμού για να την υιοθετήσουν. Φαντάζομαι ότι αυτή η τεχνολογία που μας παρουσιάζεις αποκλειστικά από τη Νάξο παράγει περισσότερα scrambling codes από αυτά που μπορεί το ίδιο το πρωτόκολλο και θα πρέπει να πάρει η εταιρεία Νόμπελ τεχνολογίας. Αυτά λοιπόν, περί ασχετοσύνης. Ευτυχώς κάποιοι άνθρωποι δε τρώμε κουτόχορτο. Δε με ενδιαφέρει τη κάνουν οι άλλες εταιρείες στο νησί σου. Το ποστ σου σχολίασα. Το χωριο μου σε ευθεία απο την κεραία ειναι στα 5χλμ+, το σπιτι μου δε βλεπει την κεραια καν. Και μιλαμε για πολλους συνδρομιτες βοντα εδω. Συν τα σπιτια ειναι πετροχτιστα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Το χωριο μου σε ευθεία απο την κεραία ειναι στα 5χλμ+, το σπιτι μου δε βλεπει την κεραια καν. Και μιλαμε για πολλους συνδρομιτες βοντα εδω. Συν τα σπιτια ειναι πετροχτιστα. Η ένταση κίνησης - μετριέται σε Erlangs - δεν έχει σχέση με την ποσότητα συνδρομητών σε μια περιοχή. Με MIMO + DC δεν είναι περίεργα τα αποτελέσματα που μας δείχνεις, σε μια επαρχιακή περιοχή. 42.2Mbps είναι το μέγιστο. Πρακτικά εώς 35Mbps φτάνεις. Αλλά σίγουρο το δίκτυο δεν έχει πολύ κίνηση στην περιοχή σου. Αν όλες οι κλήσεις πέφτουν σε UMTS Band 8 το νούμερο που δείχνεις είναι φυσιολογικό για επαρχία. Αυτά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Αυτό τον καιρό ξαναπήγε η Victus Λήμνο. Αν και έχει βάλει στο νησί, μάλλον θα βάλει κι αλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Η ένταση κίνησης - μετριέται σε Erlangs - δεν έχει σχέση με την ποσότητα συνδρομητών σε μια περιοχή. Με MIMO + DC δεν είναι περίεργα τα αποτελέσματα που μας δείχνεις, σε μια επαρχιακή περιοχή. 42.2Mbps είναι το μέγιστο. Πρακτικά εώς 35Mbps φτάνεις. Αλλά σίγουρο το δίκτυο δεν έχει πολύ κίνηση στην περιοχή σου. Αν όλες οι κλήσεις πέφτουν σε UMTS Band 8 το νούμερο που δείχνεις είναι φυσιολογικό για επαρχία. Αυτά. Τωρα εδω που ειμαι δε βλεπω την κεραια ουτε με δορυφορο. Αψοοοοοογο H+ λεεεεμεεε. http://www.speedtest.net/android/2839148384.png Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Κοιτα μην περάσεις το 1,5GB με τόσα speedtests και μετά δεν ανοίγει ούτε zero facebook.:lol::lol::rolleyes::rolleyes::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Χαχαχα και ομως ισχυει!! Ακομη και μεσα απο την δικη τους εφαρμογη net perform εχει οριο Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 (edited) Κοιτα μην περάσεις το 1,5GB με τόσα speedtests και μετά δεν ανοίγει ούτε zero facebook.:lol::lol::rolleyes::rolleyes::lol: Αλλο αυτο, το φαγα προχτες :p Το βασικο μου η cote παντως στα ιδια ακριβως μερη εδω κατω απο 50Mbps δε πεφτει. Η αναβαθμισμενη μπλε σε καποιες αυλες βγαζει ενα στοιχειωδες 4G αλλα αμα μπεις μεσα στα σπιτια χανεται σα να ακους ραδιο και της αυλης ειναι 1,5 με 2 Mbps :lol: Edited May 2, 2017 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Τωρα εδω που ειμαι δε βλεπω την κεραια ουτε με δορυφορο. Αψοοοοοογο H+ λεεεεμεεε. http://www.speedtest.net/android/2839148384.png Άσε φίλε σε έφαγα.. Με dc-hspa άλλης εταιρίας έβγαλα το Πάσχα 38mbps και 5mbps up στην Τρίπολη. Έχω δημοσιεύσει το speedtest στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) Άσε φίλε σε έφαγα.. Με dc-hspa άλλης εταιρίας έβγαλα το Πάσχα 38mbps και 5mbps up στην Τρίπολη. Έχω δημοσιεύσει το speedtest στο αντίστοιχο θέμα. Και οι 2 είχατε λοιπόν πάνω από 30 Αν είχατε 10, τι διαφορά εμπειρίας θα είχατε; Απλή απορία είναι, να μη παρεξηγηθώ. Edited May 3, 2017 by TakeOverNet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) Και οι 2 είχατε λοιπόν πάνω από 30 Αν είχατε 10, τι διαφορά εμπειρίας θα είχατε; Απλή απορία είναι, να μη παρεξηγηθώ. Όσο ενεργοποιούνται νέες 4g συσκευές τόσο θα άδειαζει το data στο 3g Το dc-hspa απλά καμία φορα τείνει ταχύτερο από το 4g κάποιων... Edited May 3, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts