kotsianis7 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 (edited) Καμία πληροφορία για το speed+ υπάρχει; Η Cosmote ήδη το παρέχει από τον Μάιο Αλμυρός ν. Μαγνησίας HSPA+, server OTE ping: 49 ms, download: 16.27 mbps, upload: 4.6 mbps Edited September 14, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 (edited) Ναι δεν έχω τι άλλο να κάνω απ το να λέω ψέμματα για το σήμα της Vodafone. Πήγαινε μια βόλτα από Μεταξουργείο απ το μετρό μέχρι το μαγαζί MODU, την πλατεία καρϊσκάκη και το ψητοπωλείο στην Οδυσσέως και μετά έλα πες μας οτι λέμε ψέμματα και δεν είμαστε δείγμα. Δεν ανέφερα πως η Vodafone είναι για πέταμα, ή έχει κακό σήμα σε ΟΛΗ την Αθήνα. Ανέφερα για ένα συγκεκριμένο πολύ κεντρικό σημείο όπου έχει σοβαρό πρόβλημα Θα συμφωνήσω. Και σε ορισμένα σημεία στα δυτικά προάστια (Telescope, στην οδό Καραϊσκάκη (κεντρικότατος δρόμος του Χαϊδαρίου), apolis, terra petra) έχει κάποια θέματα η Vodafone. Υπάρχουν σημεία που δεν μπορείς να μπεις καλά-καλά σε ιστοσελίδες και άλλα που δεν ξέρεις τι να την κάνεις τόση ταχύτητα. Γενικά, είναι των ''άκρων'' η Vodafone. Μακάρι να είχε πιο ομοιόμορφη κάλυψη και ας μην είχε τόσο υψηλές ταχύτητες... Edited September 13, 2016 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καμία πληροφορία για το speed+ υπάρχει; Η Cosmote ήδη το παρέχει από τον Μάιο Το ξέχασαν μάλλον...... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Πορταριά Πηλίου δεν υπήρχε HSPA+ carrier χτες, αλλά μόνο HSDPA. Πριν έναν μήνα υπήρχε κανονικά HSPA+. Θα τελειώσουν κάποια στιγμή οι εργασίες σε Βόλο/Πήλιο γιατί το δίκτυο τα έχει παίξει εδώ και 3 εβδομάδες;:p Είδα πάντως ενεργοποίηση UMTS 900 και σε άλλους σταθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Στο Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνα πολύ καλή κάλυψη από Vodafone παντού 4G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Εκεί είναι απλά η καλύτερη χρόνια τώρα σε H+. Η βασική ανταγωνίστρια αγκομαχάει σε κάποια σημεία. Όταν είχα παρουσιαστεί, θυμάμαι ότι σε 3.5 βδομάδες είχα φάει κάπου 40 GB :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Εγώ πάντως με το Ν8 μου - ωραίες εποχές, έκανα και μετρήσεις στα φυλάκια - είχα φάει 10GB στην μπλε :lol: Πεζοναύτης με Ν8, τρελό γέλιο. :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Πού να είχαμε και LTE:pθα τρώγαμε τα 2πλάσια,Μιχάλη:lol: Ας γράψω κι εγώ τα δικά μου τώρα:η Wind έβαλε καλό LTE στον άγιο Νικόλαο, στον Βόλο. Η Vodafone θα μας τιμήσει ή δεν είμαστε τόσο elegant για τις προτιμήσεις της;:rolleyes: Διότι πέραν της κάλυψης, οι ταχύτητες είναι υπό το μηδέν. Η Wind με τον σταθμό στον Σωρό κάλυψε το μισό Βόλο σε εξωτερικούς χώρους και το μισό Πήλιο και με τον σταθμό στο κέντρο πλέον καλύπτει και μεγάλο μέρος του κέντρου. Η Vodafone από την άλλη, πλησιάζοντας στον Σωρό (κάπου προς νέες Παγασές δηλαδή) δίνει ένα μεγαλοπρεπές EDGE μιας και το UMTS είναι ανύπαρκτο. Ας σοβαρευτεί λοιπόν, γιατί γνωρίζω αρκετούς (& εμένα μαζί) που τελειώνει η υπομονή τους και η φορητότητα δεν αργεί:shifty: LTE 800 και UMTS 900 στο κέντρο της πόλης anyone; Διότι προτιμώ 5 mbps παρά μερικά kbps του EDGE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 H vodafone πάντως έχει πολλούς σταθμούς μέσα στην πόλη, πολύ περισσότερους από τις άλλες. Απλά στο Βόλο έχει μεγάλο κομμάτι της πίτας και αυτό ανεβάζει τις απαιτήσεις. Προς Σωρό πάντως δε μπορούμε να το θεωρήσουμε Βόλο, είναι προάστιο για να είμαστε ακριβείς. Ένα σταθμό στον Άγιο Νικόλαο θέλει, όπως λες και εσύ. Σε όλες τις άλλες περιοχές είναι η καλύτερη, με διαφορά. Η κεραία στο Σαρακηνό κάνει δουλειά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Απορία: εδώ και 1 μήνα περίπου, το δίκτυο σε Βόλο και Πήλιο τα έχει παίξει, προφανώς λόγω ρύθμισης/αναβάθμισης. Πολύ συχνά, ενώ είναι δικτυωμένες σε LTE οι συσκευές, με το που ξεκινάει data session, απευθείας μετάβαση σε UMTS. Όχι παντού και όχι συνέχεια, αλλά το κάνει αρκετά συχνά. Να μην αναφέρω το EDGE ώρες - ώρες στα καλά καθούμενα. Έχουν σκοπό να τελειώσουν κάποια στιγμή και να δούμε το νέο δίκτυο ή παίζουν με τους διακόπτες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Απορία: εδώ και 1 μήνα περίπου, το δίκτυο σε Βόλο και Πήλιο τα έχει παίξει, προφανώς λόγω ρύθμισης/αναβάθμισης. Πολύ συχνά, ενώ είναι δικτυωμένες σε LTE οι συσκευές, με το που ξεκινάει data session, απευθείας μετάβαση σε UMTS. Όχι παντού και όχι συνέχεια, αλλά το κάνει αρκετά συχνά. Να μην αναφέρω το EDGE ώρες - ώρες στα καλά καθούμενα. Έχουν σκοπό να τελειώσουν κάποια στιγμή και να δούμε το νέο δίκτυο ή παίζουν με τους διακόπτες;; όπως είπε ο takeovernet η Vodafone δουλεύει με διαφορετικά KPIs και πρέπει οι χαμένες κλήσεις να είναι στο 0%. Δεκτό και σεβαστό (σωστό) εφόσον αυτή είναι η βασική υπηρεσία αυτή τη στιγμή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Απορία: εδώ και 1 μήνα περίπου, το δίκτυο σε Βόλο και Πήλιο τα έχει παίξει, προφανώς λόγω ρύθμισης/αναβάθμισης. Πολύ συχνά, ενώ είναι δικτυωμένες σε LTE οι συσκευές, με το που ξεκινάει data session, απευθείας μετάβαση σε UMTS. Όχι παντού και όχι συνέχεια, αλλά το κάνει αρκετά συχνά. Να μην αναφέρω το EDGE ώρες - ώρες στα καλά καθούμενα. Έχουν σκοπό να τελειώσουν κάποια στιγμή και να δούμε το νέο δίκτυο ή παίζουν με τους διακόπτες;; Αυτό ακριβώς λέω τόσο καιρό, κι εσύ ήσουν ένας από αυτούς που μου απάντησαν ότι δεν το έχουν δει πουθενά. :) Εγώ το βλέπω σχεδόν παντού, ακόμα και στην Αθήνα. Δείχνει φουλ σήμα 4G το κινητό, ανοίγω τα δεδομένα και μόλις μπαίνω στο ίντερνετ, με γυρίζει σε 3G (στα 900 στην επαρχία). Μετά από 2-3 λεπτά σερφαρίσματος, με γυρίζει πάλι σε 4G και μετά κάθεται λίγο πιο σταθερά εκεί. Αν σε κάποια περιοχή δεν υπάρχει 4G, με το που ανοίξω τα δεδομένα σε 3G, μετά από λίγο με γυρίζει σε EDGE. Έτσι θα παραμείνει τώρα και στο Βόλο μάλλον, δύσκολα θ' αλλάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Εμένα για configuration μου ακούγεται άρα μάλλον έτσι θα είναι το δίκτυο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Ουδέποτε ήταν έτσι το δίκτυο, όπου κι αν μετακινήθηκα τόσα χρόνια. Και αυτό που ανέφερα, δεν το κάνει κάθε τρεις και λίγο. Το κάνει μια φορά στο τόσο. Και όλως τυχαίως, τις τελευταίες 3 εβδομάδες που είναι η Victus στον νομό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 (edited) Vodafone 4G στην Καλαμάτα, σε μπαλκόνι ρετιρέ, κοντά στο κέντρο. Αρκετά καλή ταχύτητα, από 1800 MHz συχνότητα. Όταν έκλεισα την B3, έπιασα και 2 σκάλες από μία 800αρα (δεν έκανα τεστ). Δοκίμασα και για 2600, αλλά δεν είχε. Υ.Γ. ΔΕΝ είναι Wind όπως λέει το τεστ, απλά είχα την κάρτα της Vodafone στη θέση 2 και η εφαρμογή έγραψε τον πάροχο που είχα στη θέση 1. :blink: http://www.speedtest.net/android/2235626924.png Edited September 24, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 (edited) Στην Καλαμάτα, στο κέντρο, η VF με 4G πιάνει κάπου εκεί στα 40-45Mbps ταχύτητα. Edited September 25, 2016 by Mark_K Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Λάρισα, στα 15 MHz το bandwidth στην Band 3 (1800 MHz). Μέσες ταχύτητες 45 - 50 mbps σε ώρες αιχμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Στείλτε και κανείς ακόμα παράπονα για περιοχή Ρετζίκι Θεσσαλονίκης Αγιας Τριάδος κτλ παράπονο για το σήμα. Μήπως και μας ακούσει κανείς. Ξεκινήσαμε με 4g μπήκαμε σε 3g τώρα δεν έχουμε ούτε g και πιάνουμε μια γραμμή και πέφτουν συνεχώς το 90% των κλήσεων μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Από πότε συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 (edited) Από πότε συμβαίνει αυτό; Όταν ήρθαμε στην περιοχή πριν 6 χρόνια πιάναμε 4g το λέω γιατί είχα πάθει σοκ με το i9506 το πρώτο μου 4g+ κινητό. Έκτοτε μετά από σχεδόν ένα χρόνο καπουτ οι γραμμές. Εδώ και 5 χρόνια δεν έχουμε σήμα ψηλά στην Αγίων Πάντων και Αγιας Τριάδος. Δεν ξέρω αν ξηλώθηκαν οι κεραίες ή εάν κάηκαν οι κεραίες από τους κεραυνούς που μου ανέφερε κάποιος υπάλληλος της voda ξέρω πως το ιντερνετ αλλά και το να μιλήσουμε με κάποιον χριστιανό σε μια διακοπή ρεύματος κατάντησε πολυτέλεια. Κοντολογίς εδώ και 5 χρόνια δεν έχουμε σήμα στο iphone (που έχει και μεγάλη κεραία και μεγάλη ακτινοβολία) έχουμε από τα πέντε κυκλάκια μόνο το 1 κυκλάκι μαύρο(1 γραμμή σήματος και δεν μας ακούνε στο 99% των περιπτώσεων) αυτό συμβαίνει εδώ και 5 χρόνια. Τυπικός στις πληρωμές του λογαριασμού δεν ζητάω 4g/4g+/3g σήμα ζητάω και δεν μένω σε υπόγειο αλλά σε οροφοδιαμέρισμα. Edited September 25, 2016 by tilaverboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Στο Ρετζίκι βασικά πάντα είχε πρόβλημα σε γενικές γραμμές. Κατά τόπους είχε καλό UMTS,γιατί τους είχε αφαιρεθεί σταθμός. Αλλά τώρα τελευταία δεν είδα κάτι για ξήλωμα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Στο Ρετζίκι βασικά πάντα είχε πρόβλημα σε γενικές γραμμές. Κατά τόπους είχε καλό UMTS,γιατί τους είχε αφαιρεθεί σταθμός. Αλλά τώρα τελευταία δεν είδα κάτι για ξήλωμα :confused: Δεν ξέρω την αιτία που γίνεται αυτό σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου. Εαν μπορείς και δεν σου είναι κόπος στείλε τους αύριο στο chat της βονταφον και πες οτι ανέβηκες σε έναν φίλο στην Αγίων Πάντων και ρώτα τους αν γίνει κάτι με το σήμα και πότε. 5 χρόνια είμαστε σε απελπιστική κατάσταση. Με το full σήμα κάτι γίνεται αλλά δεν είναι λύση του προβλήματος. Εάν πχ κατεβάζεις αρχείο χάνεται το σήμα στα κινητά εντελώς και αν κάνεις το σφάλμα να βγεις εκτός σπιτιού τέρμα το δίκτυο. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Δεν ξέρω την αιτία που γίνεται αυτό σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου. Εαν μπορείς και δεν σου είναι κόπος στείλε τους αύριο στο chat της βονταφον και πες οτι ανέβηκες σε έναν φίλο στην Αγίων Πάντων και ρώτα τους αν γίνει κάτι με το σήμα και πότε. 5 χρόνια είμαστε σε απελπιστική κατάσταση. Με το full σήμα κάτι γίνεται αλλά δεν είναι λύση του προβλήματος. Εάν πχ κατεβάζεις αρχείο χάνεται το σήμα στα κινητά εντελώς και αν κάνεις το σφάλμα να βγεις εκτός σπιτιού τέρμα το δίκτυο. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Τοσο χαλια ειναι η κατασταση; Πραγματικα ειναι απαραδεκτο ολο αυτο.Εγω Χαριλαου στο ισογειο και στο ασανσερ απλα σημα μηδεν,ουτε καν Edge.Ευχομαι με την Victus να το φτιαξει,γιατι η Wind με την οποια συνεργαζεται εχει σημα 2G και 4G. Πριν 10 χρονια ειχε κανει ο πατερας μου συμβολαιο,μετα κλειστηκαμε μια μερα στο ασανσερ και στο τελος το διεκοψε.Ακομα ομως και τωρα που εχουν φοιτητικο CU δεν αλλαξε τιποτα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Τοσο χαλια ειναι η κατασταση; Πραγματικα ειναι απαραδεκτο ολο αυτο.Εγω Χαριλαου στο ισογειο και στο ασανσερ απλα σημα μηδεν,ουτε καν Edge.Ευχομαι με την Victus να το φτιαξει,γιατι η Wind με την οποια συνεργαζεται εχει σημα 2G και 4G. Πριν 10 χρονια ειχε κανει ο πατερας μου συμβολαιο,μετα κλειστηκαμε μια μερα στο ασανσερ και στο τελος το διεκοψε.Ακομα ομως και τωρα που εχουν φοιτητικο CU δεν αλλαξε τιποτα. Κοίτα, το να επιλέξεις πάροχο με κριτήριο το αν πιάνει σε ένα ασανσέρ μιας πολυκατοικίας,δεν είναι και το καλύτερο:p όπως βολεύει βέβαια τον καθένα. Τώρα, άσχετα με Θεσσαλονίκη:στο Πήλιο η κατάσταση συνεχίζει. Το κινητό κλειδωμένο με LTE και όταν κάνει κίνηση δεδομένων πηγαίνει σε UMTS. Ώρα να βγάλουμε τις Cosmote κάρτες μας γιατί η Vodafone δε λέει να σοβαρευτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 μου ειπαν απο vodafone μεσω fb οτι υποστηριζει fast dormancy δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts