bezoss Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Λ Κηφισιάς https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160818/eeb3ea703c609f534c5e04d5ca309e9e.png Sent from my iPhone using Tapatalk 4g είναι αυτό? Να σημειώσουμε ότι λείπει η μισή Αθήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Θα μπορούσε να μην είναι 4G; Το 3G στα modem των κινητών έχει ταβάνι τα 42mbps, τα οποία στην καλύτερη θα δεις 25-30. Χώρια που το download είναι πολύ χαμηλότερο. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 4G είναι και τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ζουμπερι σήμερα προς έκπληξη βλέπω ενίσχυση του 4g μέσω Band 20. Μέχρι προχθές μόνο 3g είχε στο σημείο που είμαι Και σπάνια έμπαινε σε 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ζουμπερι σήμερα προς έκπληξη βλέπω ενίσχυση του 4g μέσω Band 20. Μέχρι προχθές μόνο 3g είχε στο σημείο που είμαι Και σπάνια έμπαινε σε 4g Γιατί σου κάνει εντύπωση; Οι σταθμοί 4G και 900 UMTS Πέφτουν βροχή! Ο κανονικός χάρτης κάλυψης είναι αυτός της Wind + πολλές παραπάνω περιοχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Δεν το λες και super δίκτυο στην Ομόνοια...κάτω από την κεραία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Στάθμος Ν Ιωνιας https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160818/82de0054e9f47c088f196082f746d040.png Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Vodafone 4G SpeedTest στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης (δημαρχείο), με το σημείο γεμάτο από κόσμο. http://www.speedtest.net/android/2138951370.png 3G SpeedTest http://www.speedtest.net/android/2138959042.png Το καλοκαιρι ειναι για κλαματα οι ταχυτητες.Ειδικα κεντρο ... τον χειμωνα διαφορετικη τελειως εικονα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Κέρκυρα. Παραλία Άγιου Γόρδη, γεμάτη από κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Και ένα 3G πάλι Ν Ιωνία. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160818/2378cb60678f5d42b4367a2a733e3472.png Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Πυλος Μεσσηνιας σημερα, LTE σχεδον ανυπαρκτο (απο καπου μακρια ελαχιστο μη αξιοποιησιμο σημα) ,το 3g μπουκωμενο. Και των άλλων δύο μπουκωμενα 3g λογω πολυκοσμιας Γιατί σου κάνει εντύπωση; Οι σταθμοί 4G και 900 UMTS Πέφτουν βροχή! Ο κανονικός χάρτης κάλυψης είναι αυτός της Wind + πολλές παραπάνω περιοχές. Oι εγκαταστασεις των 900αριων δεν εχει ακομη ολοκληρωθει? γνωριζουμε αν εκτος αθηνας ποιες αλλες πολεις εξαιρουνται της εγκαταστασης 900αριου? Συνεχόμενα Μηνύματα :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited August 18, 2016 by Mark_K προσθήκη μηνύματα και αφαίρεση off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ο κανονικός χάρτης κάλυψης είναι αυτός της Wind + πολλές παραπάνω περιοχές. Θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν ειναι καθόλου έτσι στην επαρχία. Για την αττική σχεδόν ναι ότι δείχνει στην wind αλλά όχι εκτός ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο και την Κρήτη από αυτά που μου στέλνει συνάδελφος υπεύθυνος της περιοχής. Συγκρισεις απαγορεύονται εδώ οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω :) Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Λοιπον πριν λιγο ξεπερασα με το ΜiFi μου το 1,5Giga του CU απο τζαμπα 6 με 6, λοιπον μου εριξε ταχυτητα αλλα ευτηχως οχι ιδιαιτερα, δλδ κ παλι σερφαρεις σχεδον ανετα. Ειχα την εντυπωση οτι την ριχνουν συνταρακτηκα χαμηλα αλλα ευτυχως το εφτιαξαν κ αυτο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Παιδια πραγματικα,μονο που δεν εχω παρει τηλεφωνο στην εξυπερετηση...προσπαθουσα να μπω στο ιντερνετ με το κινητο της μανας μου και η συνδεση ηταν αρκετα αργη.Για να εχει 3G πρεπει να το κλειδωνει σε 3η γενια.Αμα το αφησω αυτοματο γυρναει αμεσως σε Gprs/Edge.Και αυτο γινεται ολες τις ωρες.Ολο αυτο σε Λεπτοκαρυα Πιεριας και Πλακα Λιτοχωρου. Οι αλλες 2 τουλαχιστον το βραδυ ειναι καλυτερα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πυλος Μεσσηνιας σημερα, LTE σχεδον ανυπαρκτο (απο καπου μακρια ελαχιστο μη αξιοποιησιμο σημα) ,το 3g μπουκωμενο. Και των άλλων δύο μπουκωμενα 3g λογω πολυκοσμιας Oι εγκαταστασεις των 900αριων δεν εχει ακομη ολοκληρωθει? γνωριζουμε αν εκτος αθηνας ποιες αλλες πολεις εξαιρουνται της εγκαταστασης 900αριου? Συνεχόμενα Μηνύματα :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Οσο για 900,Πιερια ισως να εχει στον Παραλια Νεου Παντελεημονα γιατι ειναι χτισμενη η παραλια κατω απο το καστρο του Πλαταμωνα και το χωριο Νεος Παντελεημονας ειναι απεναντι απο το καστρο και περναει η Αθηνων-Θεσσαλονικης.Η περιοχη ειναι πολυ δυσκολη και οι αλλες δεν ειναι καλυτερες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Πυλος Μεσσηνιας σημερα, LTE σχεδον ανυπαρκτο (απο καπου μακρια ελαχιστο μη αξιοποιησιμο σημα) ,το 3g μπουκωμενο. Και των άλλων δύο μπουκωμενα 3g λογω πολυκοσμιας Oι εγκαταστασεις των 900αριων δεν εχει ακομη ολοκληρωθει? γνωριζουμε αν εκτος αθηνας ποιες αλλες πολεις εξαιρουνται της εγκαταστασης 900αριου? Συνεχόμενα Μηνύματα :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Φυσικά και δεν εχει τελειώσει. Ούτε στη μέση δεν ειναι. Όπου μπαίνει 4G μπαίνει και 900. ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν ειναι καθόλου έτσι στην επαρχία. Για την αττική σχεδόν ναι ότι δείχνει στην wind αλλά όχι εκτός ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο και την Κρήτη από αυτά που μου στέλνει συνάδελφος υπεύθυνος της περιοχής. Συγκρισεις απαγορεύονται εδώ οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω :) Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk. Θα σε απογοητεύσω και πάλι αλλά οι ενεργοποιήσεις δεν γίνονται ταυτόχρονα με της Wind. Πχ μόνο τον Ιούλιο μπήκαν πάνω 60 σταθμοί σε Ηράκλειο και Χανιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Θα σε απογοητεύσω και πάλι αλλά οι ενεργοποιήσεις δεν γίνονται ταυτόχρονα με της Wind. Πχ μόνο τον Ιούλιο μπήκαν πάνω 60 σταθμοί σε Ηράκλειο και Χανιά. Ξέρω την ιδιαίτερη αγάπη σου στο δίκτυο άλλα οι μετρήσεις που έκαναν οι συνεργάτες είναι της προηγούμενης εβδομάδας (πριν το 15αύγουστο) σε 90+ πελάτες σε ολόκληρη την Κρήτη σε πάρκα οπότε η εικόνα ειναι πολύ καλύτερη από τα υποθετικά λόγια. Προφανώς δεν ενεργοποίησαν ακόμα όλα αυτά που λες. Αρχές του μήνα θα έχω νέα ενημέρωση από μετρήσεις σε ολόκληρο το νησί οπότε εάν αλλάξει κάτι θα το γράψω εδώ δοθείσης αφορμής. Μακάρι να βελτιωθεί η κάλυψη και χωρητικότητα σε όλα τα δίκτυα μπας και γίνει το θαύμα και δώσουν unlimited όπως στην Ευρώπη και την Αμερική που πλέον τα δεδομένα στα κινητά ειναι απεριόριστα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 στην σπιαντζα στο κατακολο το σήμα είναι αδύναμο. συνήθως Ε και πολύ δύσκολα να μιλήσεις. όταν πάω στη παραλία 100 μέτρα από το σπίτι τότε είναι Η . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ένα φρέσκο από Χαλάνδρι. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160819/a4cbb0ebfe175cc48ee7bd34ab6e2d26.png Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ένα φρέσκο από Χαλάνδρι. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160819/a4cbb0ebfe175cc48ee7bd34ab6e2d26.png Sent from my iPhone using Tapatalk Πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλη ταχύτητα με Vodafone. Από 2600 συχνότητα να είναι αυτό; :blink: Σκέφτηκα μήπως είναι 4G+, αλλά το iPhone 6 δεν έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλη ταχύτητα με Vodafone. Από 2600 συχνότητα να είναι αυτό; :blink: Σκέφτηκα μήπως είναι 4G+, αλλά το iPhone 6 δεν έχει... Εγώ σε Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκη με 4g έπιασα πριν 5 μήνες 50 download και 27 upload. iphone 6 k εγώ. Edited August 19, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ξέρω την ιδιαίτερη αγάπη σου στο δίκτυο άλλα οι μετρήσεις που έκαναν οι συνεργάτες είναι της προηγούμενης εβδομάδας (πριν το 15αύγουστο) σε 90+ πελάτες σε ολόκληρη την Κρήτη σε πάρκα οπότε η εικόνα ειναι πολύ καλύτερη από τα υποθετικά λόγια. Προφανώς δεν ενεργοποίησαν ακόμα όλα αυτά που λες. Αρχές του μήνα θα έχω νέα ενημέρωση από μετρήσεις σε ολόκληρο το νησί οπότε εάν αλλάξει κάτι θα το γράψω εδώ δοθείσης αφορμής. Μακάρι να βελτιωθεί η κάλυψη και χωρητικότητα σε όλα τα δίκτυα μπας και γίνει το θαύμα και δώσουν unlimited όπως στην Ευρώπη και την Αμερική που πλέον τα δεδομένα στα κινητά ειναι απεριόριστα. Ξέροντας το ιδιαίτερο μενος που εχεις με την κόκκινη δεν παρεξηγώ. Μου άρκει που βλέπω εδω οτι εχει τα λιγότερα παράπονα σε σχεση με τους άλλους 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Στο χωριό του πατέρα μου, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Σπάρτη. Προς το παρόν, η Vodafone έχει το πιο δυνατό σήμα απ' όλες εδώ (!), αλλά σε ταχύτητες 3G/4G, για κάποιο λόγο έρχεται δεύτερη (μαντέψτε ποια είναι πρώτη με σχεδόν το μισό σήμα, όχι, μαντέψτε ξανά :rolleyes: )... 4G από 800αρα και με φουλ σήμα σε όλο το σπίτι! Τα Speedtests έγιναν σε μπαλκόνι. Πολύ χαμηλή ταχύτητα download για 10 MHz bandwidth, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει... Μιλάμε για φουλ σήμα 4G "κολλημένο". Χρειάστηκε να κλειδώσω το κινητό σε 4G για να κάνω το τεστ, γιατί συχνά με γυριζε σε 3G από 900... :down: http://www.speedtest.net/android/2145463326.png Σύγκριση με 3G στο ίδιο σημείο. Κάτι δεν πάει καλά και με αυτό. Εκτός από το χαμηλό upload, έχει και υψηλό Ping. Χρειάστηκε να κλείσω την 900 συχνότητα για να κάνω το τεστ, γιατί ακόμα και σε εξωτερικό χώρο έπαιζε με αυτήν, ενώ και η 2100 έχει φουλ σήμα εκεί... :down: http://www.speedtest.net/android/2145471377.png Δεν ξέρω τι γίνεται και αν η συσκευή μου τα βρίσκει "σκούρα" με το δίκτυο της Vodafone (και μόνο με αυτό). Σε 2 εβδομάδες θα έχω μια καινούργια συσκευή και θα δω αν αλλάξει κάτι (δεν το βλέπω). :p Edited August 19, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Δεν ξέρω, πάντως εμένα τα 30mbps μου φαίνονται μια χαρά για οτιδήποτε κάνω στο κινητό. Μετά από 1,5 μήνα αποκλειστικής χρήσης mobile internet, δεν με εμπνέει πλέον και τόσο η αριθμολαγνεία, ειδικά όταν μιλάμε για επαρχία. Προχθές με σύνδεση από άλλο καρτοκινητό, έπιανε μόνο 3G μέσα στο σπίτι και έβγαζε speedtest με 10/1 και 58ms ping. Ωστόσο σερνόταν. Είχε πολύ μεγάλο lag ακόμα και στο tapatalk που χρησιμοποιούσα. Εκείνη τη στιγμή δοκίμασα να γυρίσω τη σύνδεση δεδομένων στη Vodafone(μιας και δίκαρτο) όπου έπιανε 4g, αν και με πολύ χαμηλό σήμα. Κάνω ένα speedtest και βγάζει 5/2,2 και 22ms ping. Δοκιμάζω να σερφάρω όμως και πλέον άνοιγαν όλα μια χαρά. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να "σνομπάρω" τη χρήση της 800άρας σε επαρχιακά μέρη. Πόσο μάλλον όταν 2 χρόνια πριν δεν είχε τίποτα εδώ. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Ξέροντας το ιδιαίτερο μενος που εχεις με την κόκκινη δεν παρεξηγώ. Μου άρκει που βλέπω εδω οτι εχει τα λιγότερα παράπονα σε σχεση με τους άλλους 2. Μένος δεν έχω με καμία και κόλλημα με καμία εταιρία. Όταν τα χώνω στις άλλες δεν βλέπω να σε πειράζει :). Αν δεις τα χώνω εκεί που πρέπει. Στο μονό που έχω κράξει την κόκκινη ειναι η πολίτικη της πως συμπεριφέρεται στα συμβόλαια και τα καρτοκινητά που πάντα ειναι πρωτοπόρος σε αυξήσεις. Το δίκτυο ειναι αξιοπρεπέστατο και ειναι σε κάλο δρόμο. Δεν μπορεί όμως να μετράμε σε εκατοντάδες σημεία κάθε λίγους μήνες και να μην υπάρχει αντίλογος. Στην Κρήτη δεν τα ενεργοποίησε όλα αυτά που λες. Υπομονή. Να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνει. Η κόκκινη μια χαρά τα πάει και όσο βελτιώνεται μόνο για καλό ειναι για όλους τους συνδρομητές ανεξαρτήτως δικτύου. Να γίνει και λίγο σοβαρός ανταγωνισμός μπας και γίνει κανένα θαύμα και βελτιωθούν οι παροχές και βγει και κανένα συμβόλαιο της προκοπής. Edited August 19, 2016 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Μένος δεν έχω με καμία και κόλλημα με καμία εταιρία. Όταν τα χώνω στις άλλες δεν βλέπω να σε πειράζει :). Αν δεις τα χώνω εκεί που πρέπει. Στο μονό που έχω κράξει την κόκκινη ειναι η πολίτικη της πως συμπεριφέρεται στα συμβόλαια και τα καρτοκινητά που πάντα ειναι πρωτοπόρος σε αυξήσεις. Το δίκτυο ειναι αξιοπρεπέστατο και ειναι σε κάλο δρόμο. Δεν μπορεί όμως να μετράμε σε εκατοντάδες σημεία κάθε λίγους μήνες και να μην υπάρχει αντίλογος. Στην Κρήτη δεν τα ενεργοποίησε όλα αυτά που λες. Υπομονή. Να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνει. Η κόκκινη μια χαρά τα πάει και όσο βελτιώνεται μόνο για καλό ειναι για όλους τους συνδρομητές ανεξαρτήτως δικτύου. Να γίνει και λίγο σοβαρός ανταγωνισμός μπας και γίνει κανένα θαύμα και βελτιωθούν οι παροχές και βγει και κανένα συμβόλαιο της προκοπής. Η κόκκινη δεν έχει μόνο την πράσινη που πρέπει να κοιτάζει. Έχει και το group. Και όταν το group επιβάλει πχ οι dropped κλήσεις να είναι στο πάτωμα και ακόμα χαμηλότερα (γιατί βασική υπηρεσία είναι η φωνή) τότε να δεις ποσό γρήγορα πέφτεις πχ σε 2G, όταν πχ η πράσινη κρατάει το 3G η το 4G στην 0,5 μπάρα (αλλά αν λάβεις κλήση θα σου έρθει ειδοποίηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts