leosedf Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Στο Βόλο (Μογγολία) γενικά μην περιμένεις τίποτα, μόνο τσιπουράδικα έχουν. Λάρισα έχει πολλά πιπίνια οπότε έχει και κεραίες. Μέσα θα έχουν αναβαθμίσει λογικά. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Συμφωνώ με τα περί Μογγολίας, αλλά δεν είναι καιρός (έστω εκτός πόλης) να γίνει λίγη δουλειά; Στο μισό Πήλιο είναι μονόδρομος η Cosmote, δυστυχώς.. Δεν είναι ότι δεν έχει καλό δίκτυο η Vodafone, απλά θέλει 3-4 σταθμούς ακόμη, σε πιο απομακρυσμένα μέρη που είναι απλά εκτός δικτύου... Καλά, για μέσα στην πόλη δεν το συζητώ καν... Το LTE είναι τόσο μπουκωμένο που σε ώρες αιχμής δεν παίρνεις πάνω από 8-9 mbps. Τραγική εικόνα. Υπάρχουν επίσης σταθμοί, αδειοδοτημένοι, εντός πόλης που ακόμη δεν έχουν LTE (δεν συζητάμε καν για carrier aggregation). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) Σε γενικές γραμμές καλύπτει καλά. Σε ορισμένες περιοχές καλύτερα από Cosmote. Γενικότερα όμως, προς νοτιοανατολικό Πήλιο έχει ΠΟΛΛΑ θέματα. Δεν έχει σταθμούς. Όπως και στο δυτικό Πήλιο. Αν γυρίσει βέβαια το UMTS στα 900 και βάλει και LTE @800 σε όλους τους σταθμούς θα είναι ΟΚ Edited August 9, 2016 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Λοιπόν, ένα σύντομο review από πλευράς μου στο Πήλιο. 1) Αργαλαστή, η κάλυψη δείχνει πολύ καλή αλλά δυστυχώς έχουμε προβλήματα. Δεν αφορούν το LTE αλλά το UMTS. Πολλές εναλλαγές UMTS 900/2100 με battery drain, και πολλές φορές μη λειτουργικό. 2) Ξυνόβρυση, Καλλιθέα, Πάλτση, Ξυνόβρυση, Ποτιστικά, Μορτίτσα, Μελανή πολύ χαμηλή κάλυψη και πολλές φορές προβληματική. 3) Λαύκος, το μισό χωριό καλύπτεται τέλεια, το μισό δεν έχει σήμα. Καλή η θέση της κεραίας μαζί με τη Wind, αλλά θέλει άλλη μια κεραία από την άλλη πλευρά του χωριού (το χωριό απλώνεται σε δύο πλαγιές) δίπλα σε αυτή της ΚΟΣΜΟΤΕ. 4) Πολλά drop call στη διαδρομή Αργαλαστή Βόλος. Αν κράτησα κλήση πάνω από 1 λεπτό θα πω ψέμα. Αναφέρομαι στο Κομμάτι Αργαλαστή Αφέτες, και Καλά Νερά, Γατζέα κτλ 5) Είναι η μόνη που προσφέρει καλή κάλυψη στο Προμύρι και Πλατανιά - μπράβο. 6) Φοβερή κάλυψη σε Μηλιές Βυζίτσα Πινακάτες Γενικά, χαμηλή ποιότητα ήχου, καλές ταχύτητες data. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 (edited) 1η φωτο καπου στα ορεινα της Ναξου ακρη θεου, 2η φωτο σε ενα αλλο πολυ δυσκολο σημειο του νησιου. Σχεδον αψογη. Edited August 10, 2016 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 @mixtri επιβεβαιώνω τις τρελές εναλλαγές μεταξύ UMTS 900 και 2100, όχι μόνο στην Αργαλαστή, αλλά και στην Άφησσο. Ακόμη και μέσα στον Βόλο, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου γίνονται συνέχεια εναλλαγές κάθε 3 και λίγο. Όσον αφορά τη διαδρομή Αργαλαστή - Γατζέα, άστα να πάνε! Φίλος μου καθημερινά έκανε αυτό το δρομολόγιο και σίγουρα έκλεινε η γραμμή κάθε 3 και λίγο! Μπορεί να κάναμε και 7-8 κλήσεις. Για παραλίες όπως Παλτση, Μελανή, Μυλοπόταμος, Πλάκα, Πάου είναι στην ουσία ανύπαρκτη και σε 2G. Καλά Νερά και Άφησσος,πάλι στην ουσία μη λειτουργική ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. 1-2 γραμμές 2G και αν... Θέλει στρώσιμο στα σημεία αυτά ή να έχεις και μια κάρτα Cosmote να έχεις Mobile Internet και μπαταρία:p Επίσης,ας ρυθμίσουν λίγο καλύτερα το δίκτυο 3G όσον αφορά τις εναλλαγές...είναι ικανό να σου φάει την μπαταρία σε χρόνο dt,ακόμη και σε αναμονή. Βέβαια, χωρίς την ύπαρξη σταθμών σε προβληματικά σημεία, αυτά γίνονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 @mixtri επιβεβαιώνω τις τρελές εναλλαγές μεταξύ UMTS 900 και 2100, όχι μόνο στην Αργαλαστή, αλλά και στην Άφησσο. Ακόμη και μέσα στον Βόλο, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου γίνονται συνέχεια εναλλαγές κάθε 3 και λίγο. Όσον αφορά τη διαδρομή Αργαλαστή - Γατζέα, άστα να πάνε! Φίλος μου καθημερινά έκανε αυτό το δρομολόγιο και σίγουρα έκλεινε η γραμμή κάθε 3 και λίγο! Μπορεί να κάναμε και 7-8 κλήσεις. Για παραλίες όπως Παλτση, Μελανή, Μυλοπόταμος, Πλάκα, Πάου είναι στην ουσία ανύπαρκτη και σε 2G. Καλά Νερά και Άφησσος,πάλι στην ουσία μη λειτουργική ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. 1-2 γραμμές 2G και αν... Θέλει στρώσιμο στα σημεία αυτά ή να έχεις και μια κάρτα Cosmote να έχεις Mobile Internet και μπαταρία:p Επίσης,ας ρυθμίσουν λίγο καλύτερα το δίκτυο 3G όσον αφορά τις εναλλαγές...είναι ικανό να σου φάει την μπαταρία σε χρόνο dt,ακόμη και σε αναμονή. Βέβαια, χωρίς την ύπαρξη σταθμών σε προβληματικά σημεία, αυτά γίνονται... Δε καταλαβαίνω γιατί γίνονται αναλλαγές. Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει το τηλέφωνό μου (μη γελιόμαστε :) ) αλλά το iPhone 6s plus δε θα έπρεπε να έχει το ίδιο πρόβλημα :cry: Μιλάμε για τρελό battery drain. Σε βαθμό να ζεσταίνεται το τηλέφωνο. Και η συνομιλία ακούγεται στο βάθος όταν είσαι σε 3G. Δε μπορώ να δω σε βάθος τι γίνεται, το σήμα είναι πολύ καλό και στο 2100 και στο 900. Δεν εξηγείται να κάνει εναλλαγή χωρίς λόγο. Μπορείς να το κάνεις δήλωση βλάβης; Κάνω roaming, δεν έχω νούμερο Vodafone. :worry: Στην Πάου είχα κανονικά 3G. Στην Άφησσο δε πήγα φέτος, για τα υπόλοιπα συμφωνώ. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι η Victus θα κάνει "κινήσεις" στην περιοχή και θα μπούνε νέοι σταθμοί. Η Wind έχει κάποια θέματα αλλά όχι και έτσι... Η Vodafone έχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ. η Wind δεν είναι άψογη... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Αυτή την στιγμη είμαι σε ενα χωριό μετά την Ακράτα που λέγεται παραλία Πλατάνου . Το σήμα της VODAFONE είναι απαράδεκτο πολύ χάλια απο πλευρας data . Εχει 3g στην καλυτερη ενώ στην χειροτερη δεν μπορείς να δεις ουτε τα email σου. Η ερωτηση μου ειναι η εξης . Εστειλα feedback στην VODAFONE για το απαράδεκτο σημα στα data και μου εστειλε 300mb για 24 ωρες την στιγμή που δεν μπορώ να τα χρησιμποποιήσω . Η VODAFONE θα το κοιταξει να βελτιωσει την περιοχη ή δινει τα mb για να δειξει οτι προσπαθεί ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Αυτή την στιγμη είμαι σε ενα χωριό μετά την Ακράτα που λέγεται παραλία Πλατάνου . Το σήμα της VODAFONE είναι απαράδεκτο πολύ χάλια απο πλευρας data . Εχει 3g στην καλυτερη ενώ στην χειροτερη δεν μπορείς να δεις ουτε τα email σου. Η ερωτηση μου ειναι η εξης . Εστειλα feedback στην VODAFONE για το απαράδεκτο σημα στα data και μου εστειλε 300mb για 24 ωρες την στιγμή που δεν μπορώ να τα χρησιμποποιήσω . Η VODAFONE θα το κοιταξει να βελτιωσει την περιοχη ή δινει τα mb για να δειξει οτι προσπαθεί ; Μάλλον δίνει τα δώρα, για να δείξει στον κόσμο το πόσο σίγουρη είναι ότι έχει καλό δίκτυο, με ελάχιστα προβλήματα. Αν ήταν όμως τόσο σίγουρη, δε τα έδινε μόνο 1 φορά το μήνα και 6 φορές το χρόνο. :rolleyes: Κανείς δεν ξέρει αν όντως ασχοληθεί με αυτά. Έχω δηλώσει εδώ και 2-3 μήνες περιοχές που είχε χοντρό πρόβλημα, πιο πολύ με το ίντερνετ. Όταν περάσω ξανά από εκεί, θα ενημερώσω αν αλλαξε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Την κάλυψη την ξέρει ποια είναι.ποιο πολυ κοιτάζει να δει επισκεψιμότητα ώστε να καλύψει κάποιες περιοχές.Αν στείλει τώρα ένας για μια παραλία στην Ακράτα σιγά μην βάλει κεραία. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Μπράβο Vodafone σε Μηλιές-Πινακάτες-Βυζίτσα. Εξαιρετική κάλυψη, ιδίως το LTE.Το μόνο δίκτυο σε όλη την περιοχή αυτή (& στις διαδρομές) που έχει τόσο καλή κάλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Μπράβο Vodafone σε Μηλιές-Πινακάτες-Βυζίτσα. Εξαιρετική κάλυψη, ιδίως το LTE.Το μόνο δίκτυο σε όλη την περιοχή αυτή (& στις διαδρομές) που έχει τόσο καλή κάλυψη. Και Κάλαμο χθες full 3g/LTE. Από Χάνια. Θέλει δουλίτσα κατά περιοχές αλλά θα καθαρίσει η Victus πιστεύω εν καιρώ. Το καλό είναι ότι τα προβλήματα πάνε πακέτο συνήθως με Wind άρα θα έχουμε βελτιώσεις. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Και εγώ δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι . Πιστεύω ότι είναι θέμα marketing και μόνο. Για την ιστορία η cosmote έχει πολυ καλό 4G δίκτυο . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Και εγώ δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι . Πιστεύω ότι είναι θέμα marketing και μόνο. Για την ιστορία η cosmote έχει πολυ καλό 4G δίκτυο . Με Vodafone έχω δει τεράστια διαφορά προς το καλύτερο στο Πήλιο. Παλιότερα δε παλευόταν η κατάσταση. Τώρα το δίκτυο είναι λειτουργικό. Δε μπορούν να κάνουν τα πάντα σε ένα βράδυ. Δε γίνεται. Άλλαξαν πολλοί σταθμοί, έχει γίνει πρόοδος. Μπορεί να έρθω το 2017 το χειμώνα. Εγώ κρατάω τα log μου και θα σας πω αν άλλαξε κάτι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Κερατεα,Ανω Δασκαλειο σημερα ολη μερα 2 mbps απο 11 εχθες.. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Την κάλυψη την ξέρει ποια είναι.ποιο πολυ κοιτάζει να δει επισκεψιμότητα ώστε να καλύψει κάποιες περιοχές.Αν στείλει τώρα ένας για μια παραλία στην Ακράτα σιγά μην βάλει κεραία. Ίσως να γίνει αυτό. Περιμένει να δει σε ποιες περιοχές θα δηλώσουν τα περισσότερα προβλήματα, για να πάει εκεί να τα φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Με Vodafone έχω δει τεράστια διαφορά προς το καλύτερο στο Πήλιο. Παλιότερα δε παλευόταν η κατάσταση. Τώρα το δίκτυο είναι λειτουργικό. Δε μπορούν να κάνουν τα πάντα σε ένα βράδυ. Δε γίνεται. Άλλαξαν πολλοί σταθμοί, έχει γίνει πρόοδος. Μπορεί να έρθω το 2017 το χειμώνα. Εγώ κρατάω τα log μου και θα σας πω αν άλλαξε κάτι. Δεν κατηγορησα την vodafone ουτε βέβαι περιμένω να φτιάξουν το σημα σε ένα χωριό που έχει κόσμο μονο καλοκαίρι .Αντιθετως ειμαι ευχαριστημένος με το δικτυο της γιαυτό την κρατάω . Αλλά νιώθω ότι με δουλεύουν με το να μου δίνουν δωρεάν data την στιγμή που δεν μπορώ να ανοίξω ούτε email . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Παιδια για αλλη μια φορα η Vodafone στην πιερια σκιζει.Παραλια Νεου Παντελεημονα Πιεριας η κοκκινη εχει τερμα H+ και 4G απο 1800 οριακο ομως(βλεπω με το χιαομι του πατερα μου).Αλλα λογω κινησης σημερα το δικτυο ειχε θεμα χωρητικοτητας στο 3G και με πετουσε σε Edge. Παρολα αυτα πιθανο να ειχε LTE απο Band 20. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Θα ήθελα να ξέρω πότε πρακτικά δουλεύει το δίκτυο 3ης γενιας σε υψηλή κίνηση. Τόσα χρήματα έχουν ρίξει οι πάροχοι παγκοσμίως και σε κίνηση απλά δε δουλεύει. :cry: Πραγματικά ότι χειρότερο στην ιστορία των ασύρματων επικοινωνιών. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Θα ήθελα να ξέρω πότε πρακτικά δουλεύει το δίκτυο 3ης γενιας σε υψηλή κίνηση. Τόσα χρήματα έχουν ρίξει οι πάροχοι παγκοσμίως και σε κίνηση απλά δε δουλεύει. :cry: Πραγματικά ότι χειρότερο στην ιστορία των ασύρματων επικοινωνιών. Εγω ειμαι σε ενα πολυσυχναστο νησι των Κυκλαδων. Το H+ της βοντα βγαζει 30αρια. Το 4G δε πεφτει κατω απο 64Mbps. Edited August 14, 2016 by Mark_K Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Σε ποιο νησί είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Σε ποιο νησί είσαι; Νάξος. Και μιλαμε απο ακρη σακρη του νησιου. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Περιοχή Άνω Γλυφάδα, σήμα 3g 4/5 κουκίδες. Δεν άνοιγε καμιά σελίδα. πάτησα speedtest download 1mbps upload έσκασε. Μεγάλη επιτυχία λέμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Περιοχή Άνω Γλυφάδα, σήμα 3g 4/5 κουκίδες. Δεν άνοιγε καμιά σελίδα. πάτησα speedtest download 1mbps upload έσκασε. Μεγάλη επιτυχία λέμε.... Τα ιδια χθες απο ταχυτητες στον Νεο Παντελεημονα της Πιεριας.Η παραλια γεματη κοσμο και οι ταχυτητες ηταν χελωνας. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Μετόχι Ν.Μαγνησίας. Vodafone Full LTE band 20, ασθενές UMTS 2100/Full UMTS 900. Ταχύτητες 25-35Μbps. Φοβερές δεδομένης της ημέρας! :) Μπράβο! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts