TakeOverNet Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 έχει μαλιασει η γλώσσα μου να λέω ότι στον Φλοίσβου η κατάσταση είναι απαράδεκτη με το ΕΙΚΟΝΙΚΌ σήμα! έχω πάρει την βοντα άπειρα τηλέφωνα! είναι απαράδεκτο σε περιοχή χωρίς ψηλά κτήρια να έχει τόσο χαλιά σήμα σε σημείο να μην μπορείς να μιλήσεις καλά καλά ειδικά σε 3g! πήρα κάρτα κοσμοτε για το ίντερνετ τουλάχιστον και ησύχασα στις διακοπές ! Στον Φλοισβο δεν υπαρχει κεραια Η Cosmote εχει μεσα στη μαρινα κεραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 έχει μαλιασει η γλώσσα μου να λέω ότι στον Φλοίσβου η κατάσταση είναι απαράδεκτη με το ΕΙΚΟΝΙΚΌ σήμα! έχω πάρει την βοντα άπειρα τηλέφωνα! είναι απαράδεκτο σε περιοχή χωρίς ψηλά κτήρια να έχει τόσο χαλιά σήμα σε σημείο να μην μπορείς να μιλήσεις καλά καλά ειδικά σε 3g! πήρα κάρτα κοσμοτε για το ίντερνετ τουλάχιστον και ησύχασα στις διακοπές ! Μου κάνει εντύπωση για την κάλυψη, γιατί δυο στενά περίπου ποιο μέσα σε πολυκατοικία υπάρχει κεραία(κοντά σε εγκαταλελειμμένο κιν/φο) Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Με βλέπω πάντως να εγκαταλείπω την Vodafone προς Cosmote, διότι τον τελευταίο μισό χρόνο παρατηρώ ελάχιστες βελτιώσεις στην κάλυψη, ιδίως προς Πήλιο μεριά που επισκέφτηκα πολλές φορές αυτό το καλοκαίρι και δεν μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Βλέπω επίσης την Cosmote να επεκτείνει το 4G σαν τρελή και με πολύ καλές ταχύτητες μάλιστα, ενώ η Vodafone στασιμότητα στο UMTS (το 900άρι γιατί δεν το απελευθερώνουν σε δύσκολες περιοχές, όπως το Πήλιο που αποδεδειγμένα έχουν πρόβλημα;; ). H Cosmote ακόμη και στα δύσκολα σημεία είχε 4G σε πολλές περιπτώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Με βλέπω πάντως να εγκαταλείπω την Vodafone προς Cosmote, διότι τον τελευταίο μισό χρόνο παρατηρώ ελάχιστες βελτιώσεις στην κάλυψη, ιδίως προς Πήλιο μεριά που επισκέφτηκα πολλές φορές αυτό το καλοκαίρι και δεν μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Βλέπω επίσης την Cosmote να επεκτείνει το 4G σαν τρελή και με πολύ καλές ταχύτητες μάλιστα, ενώ η Vodafone στασιμότητα στο UMTS (το 900άρι γιατί δεν το απελευθερώνουν σε δύσκολες περιοχές, όπως το Πήλιο που αποδεδειγμένα έχουν πρόβλημα;; ). H Cosmote ακόμη και στα δύσκολα σημεία είχε 4G σε πολλές περιπτώσεις Μια απο τα ιδια με το που πηγα να κανω φορητοτητα με το καρτοκινητο μου λογω ελειψη σηματος στο σπιτι τσουπ δωρεαν το φουλ σημα.Ελπιζω να βελτιωθει η κατασταστη τουλαχιστον στο σπιτι αλλα ναι γενικα οι ταχυτητες ειναι για γελια στο 3g πλεον και η καλυψη 4G απειροελαχιστη. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Μια απο τα ιδια με το που πηγα να κανω φορητοτητα με το καρτοκινητο μου λογω ελειψη σηματος στο σπιτι τσουπ δωρεαν το φουλ σημα.Ελπιζω να βελτιωθει η κατασταστη τουλαχιστον στο σπιτι αλλα ναι γενικα οι ταχυτητες ειναι για γελια στο 3g πλεον και η καλυψη 4G απειροελαχιστη. Στο σπίτι μου αντιθέτως η Cosmote είναι χάλι στο σήμα και η Vodafone έχει 3 γραμμές 4G:p:lol: Αλλά σε γενικές γραμμές στο Πήλιο η Cosmote έχει 4G σε κάποια απίθανα μέρη και η Vodafone παλεύει με EDGE/GPRS.. Και είναι στάσιμη χρόνια τώρα..Γι'αυτό μάλλον θα την κάνω μέχρι να βελτιωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Ήμουν χρόνια στο δίκτυο της WIND και πριν 1 μήνα ήρθα στο δίκτυο της vodafone. Μένω στη Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά. Όταν πιάνει δίκτυο 3G οι ταχύτητες στο internet είναι πολύ χαμηλές, εκτός κι αν βρίσκεσαι σε πιο κεντρικά σημεία με πολύ καλό σήμα όπου οι ταχύτητες είναι απλά καλές. Συγκριτικά, το δίκτυο της WIND ήταν πολύ πιο γρήγορο στο 3G, ακόμα και όταν έδειχνε 1 γραμμή στο κινητό. Επίσης, στη Καλαμαριά όπου βρίσκομαι πιάνω πιο σπάνια 3G σε σχέση με τη WIND (και όταν πιάνω είναι σα να μην έχω), ενώ το σύνηθες είναι να είμαι με GPRS και πιο σπάνια με Edge. Οπότε γενικά συμφωνώ με όλα όσα παρατήρησες για το δίκτυο της vodafone. Από το δίκτυο της WIND τώρα, τόσα χρόνια που είχα ήμουν ευχαριστημένος τόσο από την κάλυψη όσο και από την ποιότητα. Το τελευταίο διάστημα όμως η ποιότητα του ήχου ήταν τόσο τραγική που συνέχεια ζητούσα να μου επαναλάβουν τι μου λένε στο άλλο άκρο της γραμμής. Αυτό συνέβαινε και όταν το σήμα μου ήταν πολύ καλό. Επίσης πάρα πολύ συχνά συνέβαινε να με παίρνουν τηλέφωνο και να φαίνεται το κινητό μου κλειστό ενώ ήταν ανοιχτό και είχε σήμα. Τη τελευταία φορά που συνέβει κοιτούσα το κινητό μου, είχε σήμα, με έπαιρναν τηλέφωνο και έβλεπα να έρχονται τα μηνύματα που με πληροφορούσαν για τις χαμένες κλήσεις. Χρειάστηκαν 6 προσπάθειες για να καταφέρουμε να μιλήσουμε. Αυτό το περιστατικό ήταν και η αφορμή για να φύγω από τη WIND και να πάω στη Vodafone, πράγμα που μετάνοιωσα πικρά. Ναι μεν η ποιότητα του ήχου που έχω στις κλήσεις μου πλέον είναι πολύ καλύτερη, το internet είναι τόσο κακό που δε μπαίνω πλέον στον κόπο να το χρησιμοποιήσω. Ενδεικτικά, στη WIND συνήθως κατανάλωνα πάνω από 600 MB/μήνα, ενώ 1 μήνα τώρα στη vodafone με το ζόρι έχω καταναλώσει 200 ΜΒ. Όχι επειδή δε τα χρειάστηκα, αλλά επειδή όταν τα χρειαζόμουν δεν είχα κάλυψη. Έκανα αίτηση μεταφοράς του αριθμού μου στη Cosmote. Είναι η πιο ακριβή, αλλά ελπίζω να μην έχω τα προβλήματα που είχα στις άλλες δύο εταιρίες. Είχα αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση στην κάλυψη της vodafone στην Καλαμαριά και Νέα Κρήνη (εκεί κατοικώ). Η κάλυψη είναι σημαντικά ασθενής κάτι που κατά τη γνώμη μου οφείλεται στις λίγες κεραίες (σύμφωνα με τον χάρτη της εεαε) που υπάρχουν συν το γεγονός πως είναι παλιές. Συγκεκριμένα στην περιοχή μου, Νέα Κρήνη, δεν υπάρχει καν 3G σήμα και όπου βρει κανείς, η στάθμη σήματος που θα δει στο κινητό του είναι ~ -99dBm, που σε αυτή την περίπτωση καλό είναι το κινητό να είναι 'μακρυά' ... Τώρα σε 2G δίκτυο, δεν υπάρχει edge παρά μόνο gprs. Σε επικοινωνία που είχα με τη vodafone, ανέφεραν πως γνωρίζουν οτι υπάρχει ανεπαρκής κάλυψη και γίνονται προσπάθειες να βελτιωθεί. Αυτή η επικοινωνία έγινε 4 μήνες πριν. Η wind έχει σχετικά καλύτερο σήμα αλλα δε μπορώ να εκφέρω αντικειμενική γνώμη διότι είμαι πολύ κοντά στην αντίστοιχη κεραία οπότε είναι αναμενόμενο να έχω καλύτερη κάλυψη. Edited September 7, 2014 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Είχα αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση στην κάλυψη της vodafone στην Καλαμαριά και Νέα Κρήνη (εκεί κατοικώ). Η κάλυψη είναι σημαντικά ασθενής κάτι που κατά τη γνώμη μου οφείλεται στις λίγες κεραίες (σύμφωνα με τον χάρτη της εεαε) που υπάρχουν συν το γεγονός πως είναι παλιές. Συγκεκριμένα στην περιοχή μου, Νέα Κρήνη, δεν υπάρχει καν 3G σήμα και όπου βρει κανείς, η στάθμη σήματος που θα δει στο κινητό του είναι ~ -99dBm, που σε αυτή την περίπτωση καλό είναι το κινητό να είναι 'μακρύα' ... Τώρα σε 2G δίκτυο, δεν υπάρχει edge παρά μόνο gprs. Σε επικοινωνία που είχα με τη vodafone, ανέφεραν πως γνωρίζουν οτι υπάρχει ανεπαρκής κάλυψη και γίνονται προσπάθειες να βελτιωθεί. Αυτή η επικοινωνία έγινε 4 μήνες πριν. Η wind έχει σχετικά καλύτερο σήμα αλλα δε μπορώ να εκφέρω αντικειμενική γνώμη διότι είμαι πολύ κοντά στην αντίστοιχη κεραία οπότε είναι αναμενόμενο να έχω καλύτερη κάλυψη. To Site της εεαε εχει οσες κεραιες εχουν ελεχθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 To Site της εεαε εχει οσες κεραιες εχουν ελεχθει Σωστή παρατήρηση αλλά λόγω επαγγελματικής ιδιότητας ξέρω τις θέσεις.Στην προκειμένη περίπτωση όσες φαίνονται στον χάρτη, αυτές λειτουργούν μόνον. Σε αλλες περιοχές υπάρχει αναντιστοιχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Καλημέρα παιδιά, Είχα κάνει ερώτηση σε προηγούμενο ποστ. Το κινητό μου (galaxy s5) έπαψε ξαφνικά να συνδέεται σε 4G . Το 3G δουλεύει κανονικά. Από την υποστήριξη της vodafone μου λένε χαζομάρες τύπου , φταίει η τελευταία αναβάθμιση λογισμικού, γιατί το κινητό είναι unbranded. Κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Καλημέρα παιδιά, Είχα κάνει ερώτηση σε προηγούμενο ποστ. Το κινητό μου (galaxy s5) έπαψε ξαφνικά να συνδέεται σε 4G . Το 3G δουλεύει κανονικά. Από την υποστήριξη της vodafone μου λένε χαζομάρες τύπου , φταίει η τελευταία αναβάθμιση λογισμικού, γιατί το κινητό είναι unbranded. Κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση? Μήπως απλά έπεσε η κεραία 4G στην περιοχή σου; Μπορείς να ξαναδοκιμάσεις να στείλεις το sms που ενεργοποιεί το 4G μπας και αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 http://www.naftemporiki.gr/finance/story/853177/isxuro-paron-tis-vodafone-stin-ellada-me-700-ekat-euro shortlink     Ποσό της τάξεως των 700 εκατ. ευρώ προτίθεται να διαθέσει το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα η Vodafone για την απόκτηση επιπλέον συχνοτήτων (ψηφιακό μέρισμα), τον έλεγχο της hellas online ΗΟΛ(hol) και πιθανότατα της Forthnet, ΦΟΡΘ+1,39%χωρίς να υπολογίζονται στο ποσό αυτό οι επενδύσεις στο δίκτυο (π.χ. το πέρασμα στην 4η γενιά κινητής τηλεφωνίας). Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα του παγκόσμιου κολοσσού στη χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Μήπως απλά έπεσε η κεραία 4G στην περιοχή σου; Μπορείς να ξαναδοκιμάσεις να στείλεις το sms που ενεργοποιεί το 4G μπας και αλλάξει κάτι. Τα έχω δοκιμάσει... Καμιά άλλη ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Τα έχω δοκιμάσει... Καμιά άλλη ιδέα? Δοκίμασε την SIM σου σε άλλη συσκευή. Μπορεί όντως να έχει hardware/software πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Πίσω απ'την Ροτοντα(Καμάρα, Θεσσαλονίκη) σε εσωτερικούς χώρους, ισόγεια, μόνο 2-3 γραμμές GPRS/EDGE. Cosmote full 3G. Όταν το πάρουν είδηση να βάλουν νέους σταθμούς(όχι μόνο εκεί), τα ξαναλέμε:p Μέχρι τότε, με βλέπω Cosmote γιατί η στασιμότητα της Vodafone τον τελευταίο χρόνο με κούρασε:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Φέτος ήταν το πρώτο καλοκαίρι που πήγα διακοπές με vodafone (είχα wind όλα τα προηγούμεναα χρόνια και vodafone πριν το 2008 πάλι για καμιά 5ετια). Η κατάσταση απλά τραγική... Στη Πάργα-Σύβοτα-Πρέβεζα σε καμία παραλία 3G και σε πολλές ούτε καν 2G. Ιντερνετ ουτε λόγος αφού ακόμα και σε 3G σελίδα δεν άνοιγε καθόλου τις περισσότερες φορές. Με αποκορύφωμα το 15Αυγουστο που στη Πάργα μέσα στη πόλη τη μισή μέρα δε μπορούσες καν να βγάλεις κλήση, έβγαζε διαρκώς δίκτυο απασχολημένο σαν κάτι παλιές Πρωτοχρονιές. Για καλή μου τύχη λόγω δίκαρτου έβαλα μια καρτα cosmote και έβαλα εκεί ένα πακέτο να χω νετ και η εκπληξη μου ήταν απίστευτη έπιανε 3G σε όλες τις παραλίες ακόμα και στους αντίπαξους μέσα στην ερημιά και το καλό ότι και με G/E (σπανίως) μπορούσες να στείλεις έστω whatsapp/viber που με voda κολλούσαν ακόμα και με 3G. Δε περίμενα τέτοιο χάλι η αλήθεια είναι. Ειδικά το να βλέπω το κινητό μου να δείχνει full 3G και να μην ανοίγει σελίδα είναι το μεγαλύτερο σπάσιμο. Αναγκαστικά μένω voda λόγω μιας προσφοράς που έχω το φοιτητικό για κάποια χρόνια αλλά με μια κάρτα cosmote πάντα μαζί πλέον. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Έχει και το what's up φοιτητικό με τις ίδιες παροχές/τιμές. Κι εγώ το φοιτητικό CU είχα, και ήρθα διακοπές στο εξοχικό μου(Τήνος) και ήταν το internet σχεδόν όπως περιγράφεις. Μέγιστη ταχύτητα 2mbps και πολλές φορές δεν έμπαινε καν 3G όταν το χρειαζόσουν. Είχα μαζί μου το what's up το οποίο το είχα κάνει και αυτό φοιτητικό αλλά δεν το χρησιμοποιούσα. Πήρα την προσφορά για τα δωρεάν mb που είχε το καλοκαίρι και έπαθα πλάκα. Στη χώρα έπιανε 4G και άγγιξε τα 108mbps σε speedtest (την ώρα που στην Αθήνα το καλύτερο που ειχα πετύχει με 4G στη Vodafone ήταν 48mbps), και σε απλό 3G(Η) έπιασα 22mbps. Μετά από αυτό άρχισα να το χρησιμοποιώ σαν κύριο νούμερο και έβαλα στην άκρη το CU, με το σκεπτικό ότι και που μου δίνει και εκείνο αρκετά MB δεν έχει μεγάλο νόημα αν δεν έχει δίκτυο να τα χρησιμοποιήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Έχει και το what's up φοιτητικό με τις ίδιες παροχές/τιμές. Κι εγώ το φοιτητικό CU είχα, και ήρθα διακοπές στο εξοχικό μου(Τήνος) και ήταν το internet σχεδόν όπως περιγράφεις. Μέγιστη ταχύτητα 2mbps και πολλές φορές δεν έμπαινε καν 3G όταν το χρειαζόσουν. Είχα μαζί μου το what's up το οποίο το είχα κάνει και αυτό φοιτητικό αλλά δεν το χρησιμοποιούσα. Πήρα την προσφορά για τα δωρεάν mb που είχε το καλοκαίρι και έπαθα πλάκα. Στη χώρα έπιανε 4G και άγγιξε τα 108mbps σε speedtest (την ώρα που στην Αθήνα το καλύτερο που ειχα πετύχει με 4G στη Vodafone ήταν 48mbps), και σε απλό 3G(Η) έπιασα 22mbps. Μετά από αυτό άρχισα να το χρησιμοποιώ σαν κύριο νούμερο και έβαλα στην άκρη το CU, με το σκεπτικό ότι και που μου δίνει και εκείνο αρκετά MB δεν έχει μεγάλο νόημα αν δεν έχει δίκτυο να τα χρησιμοποιήσεις... Μόνο που εγώ δεν είμαι φοιτητής ήμουν πριν καμία δεκαετία... Οπότε δε μπορώ να φύγω εύκολα δυστυχώς οπότε θα βολευτώ με το δικαρτο σε διακοπές και ταξίδια. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Janis77 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Στην Αγρια Βολου απο χθες δεν μπορω παρω τηλεφωνο ουτε sms δεν περνανε με iPhone κ με android ολα καλα. Εχει ξαναγινει. Δεν εχω μονο εγω το προβλημα. Τους εστειλα μηνυμα στο FB για να μην χρεωθω την κληση κ μου ειπαν οτι αυτοι δεν βλεπουν καποιο προβλημα κ να κανω επανεκκινηση τη συσκευη. Οταν τους απαντησα οτι το εκανα δεν ξαναπαντησανε. Το Γεναρη που τελειωνει το συμβολαιο εχω φυγει για Cosmote αν κανει καλη τιμη στο Α65 και αν οχι θα παρω μια Wind F2G οπου ειδα βελτειωση σε σχεση με περσι στο Πηλιο. Και σημα κ 3g internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Δυστυχώς ή ευτυχώς η λύση της cosmote είναι μονόδρομος.Η vodafone δεν υπάρχει στο θέμα του internet.Δεν ζούμε το 2000 αλλά σε λίγο θα έρθει το 2015.Η τιμημένη vodafone έχει μείνει σε άλλες εποχές.Ευτυχώς υπάρχει η cosmote που δείχνει με έργα ότι ακούει.Και πάλι μπράβο στη cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Janis77 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Τελικα κ οι android κ τα παλια κινητα εχουν προβλημα αρα ειναι 100% δικο τους προβλημα, βεβαια αυτοι (Vodafone) επιμενουν οτι δεν εχουν. Για 4g που δεν εχει Βολος καθολου κ αν θες να δεις πρεπει να πας Λαρισα δε λεω καν. Του χρονου Cosmote, ετσι απλα. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Στην Αγρια Βολου απο χθες δεν μπορω παρω τηλεφωνο ουτε sms δεν περνανε με iPhone κ με android ολα καλα. Εχει ξαναγινει. Δεν εχω μονο εγω το προβλημα. Τους εστειλα μηνυμα στο FB για να μην χρεωθω την κληση κ μου ειπαν οτι αυτοι δεν βλεπουν καποιο προβλημα κ να κανω επανεκκινηση τη συσκευη. Οταν τους απαντησα οτι το εκανα δεν ξαναπαντησανε. Το Γεναρη που τελειωνει το συμβολαιο εχω φυγει για Cosmote αν κανει καλη τιμη στο Α65 και αν οχι θα παρω μια Wind F2G οπου ειδα βελτειωση σε σχεση με περσι στο Πηλιο. Και σημα κ 3g internet. Είσαι λιιιιιιγο υπερβολικός...είπαμε ότι έχει μείνει στάσιμη τους τελευταίους μήνες, αλλά όχι να την συγκρίνουμε με Wind σε κάλυψη (και γενικά και στο Πήλιο):p Τελικα κ οι android κ τα παλια κινητα εχουν προβλημα αρα ειναι 100% δικο τους προβλημα, βεβαια αυτοι (Vodafone) επιμενουν οτι δεν εχουν. Για 4g που δεν εχει Βολος καθολου κ αν θες να δεις πρεπει να πας Λαρισα δε λεω καν. Του χρονου Cosmote, ετσι απλα. ;-) 4G παραδόξως στον Βόλο υπάρχει & Μάλιστα καλύτερο από Κοσμοτέ!! (Νοσοκομείο-Γοριτσα-Ανάληψη-Νέα Δημητριάδα-ΒΙ.ΠΕ) η Κοσμοτέ ουσιαστικά είναι ανύπαρκτη σε 4G... Από την άλλη, η Κοσμοτέ έχει σε αρκετά μέρη στο Πήλιο... παραλιακά ιδίως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Στην Ε.Ο Χανίων-Κισσαμου πολυ κακη καλυψη σηματος γενικοτερα.σχεδον πουθενα 3G.Στο γερανι χθες ειχα 3 γραμμες σημα 3G αλλα με το που επιανα στο κινητο και συνδεομουν στο ιντερνετ αμεσως σε gprs.Στην Κισσαμο φουλ 3G αλλα οι ταχυτητες χαμηλοτερες απο 7Mbps Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Στην Ε.Ο Χανίων-Κισσαμου πολυ κακη καλυψη σηματος γενικοτερα.σχεδον πουθενα 3G.Στο γερανι χθες ειχα 3 γραμμες σημα 3G αλλα με το που επιανα στο κινητο και συνδεομουν στο ιντερνετ αμεσως σε gprs.Στην Κισσαμο φουλ 3G αλλα οι ταχυτητες χαμηλοτερες απο 7Mbps εγώ οτι θέλω να μπω ίντερνετ κλειδώνω το κινητό στο 3g για να μπαίνω γρήγορα και να μην μου κάνει εναλλαγές . Ίσως άμα το είχες κλείδωσει να μην πέταγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) Μετα τον κομβο του Πλατανια στον Βοακ και η κοσμοτε εχει τρυπαρες στη καλυψη χρονια τωρα. Απειρα drop calls στο συγκεκριμενο σημειο. Για την ιστορια με κοσμοτε φετος το καλοκαιρι στον Ταυρωνιτη Χανιων και στα γυρω χωρια ειδα αργα το βραδυ 13.5Mbps και τη μερα χαλαρα 8-9Mbps. Με Η+. Επισης λιγο εξω απο Βουκολιες σε ενα χωριο ενος φιλου που χα να παω 2 χρονια, ειχε τοτε 2 γραμμες G, για 3g ουτε λογος. Φετος η κοσμοτε σχεδον φουλ H+ με 9Μbps και η voda 3/4 G/E μονο. Ριχνει φραγκα η κοσμοτε κανει μπαμ!! Edited September 14, 2014 by skoulikomirmigot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Στην πόλη της Καβάλας ανύπαρκτο το 4G, Cosmote έχει σε αρκετά σημεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts