Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κεραία στην περιοχή ή το κτίριο είναι...προβληματικό για μετάδοση σήματος; Σε εξωτερικό χώρο πόση είναι η ένταση περίπου;

Κεραία δεν υπάρχει στην περιοχή εκει κοντα, σε αντιθεση με την cosmote που εβαλε στα 200μέτρα μέσα στην Β. Περιοχή. Η κεραίες που πιάνουν εκεί βρίσκονται στα 5-7km αναλόγως απο που πιανει. Επειδη ειναι πολλα κτιρια (οχι με οροφους) στα κοντινα του δρομου πιανει καλυτερα από οτι στα τελευταία απο την αντιθετη πλευρά δηλαδή.

Εξωτερικά ειναι στα -90, -95dBm.. ενα κτιριο πως ειναι... προβληματικο δλδ για μεταδοση σηματος; :confused:

Samsung S21 Ultra

ενα κτιριο πως ειναι... προβληματικο δλδ για μεταδοση σηματος; :confused:

Υλικά κατασκευής.;)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μ' αρέσει που αυτό το θέμα έχει γεμίσει μηχανικούς ασύρματων επικοινωνιών που έχουν το θεωρητικό υπόβαθρο και την πρακτική εμπειρία ώστε με τα καρτοκινητά τους να ξεχωρίσουν ποιό δίκτυο είναι στημένο καλύτερα, σε ποιά κομμάτια υπερέχει και παράλληλα μπορούν και ταξιδεύουν συνεχώς σε ολόκληρη την Ελλάδα για να έχουν συνολική άποψη αφού σίγουρα μερικά καρτοκινητά και το χωριό μας είναι η μικρογραφία και το αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι συμβαίνει σε ευρείας κλίμακας περιοχές και κατά προέκταση σε ολόκληρη την χώρα.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μ' αρέσει που αυτό το θέμα έχει γεμίσει μηχανικούς ασύρματων επικοινωνιών που έχουν το θεωρητικό υπόβαθρο και την πρακτική εμπειρία ώστε με τα καρτοκινητά τους να ξεχωρίσουν ποιό δίκτυο είναι στημένο καλύτερα, σε ποιά κομμάτια υπερέχει και παράλληλα μπορούν και ταξιδεύουν συνεχώς σε ολόκληρη την Ελλάδα για να έχουν συνολική άποψη αφού σίγουρα μερικά καρτοκινητά και το χωριό μας είναι η μικρογραφία και το αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι συμβαίνει σε ευρείας κλίμακας περιοχές και κατά προέκταση σε ολόκληρη την χώρα.

Συμφωνω κι επαυξάνω. Θεωρω ότι οι προσωπικές εμπειρίες του κάθενός μας δεν μπορούνε να αποτελέσουν ένδειξη για τίποτα.

Αν θελήσουμε να συγκρίνουμε εταιρείες θα πρέπει να αναητήσουμε συγκριτικά τεστ με πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα διαδρομών απο έγκυρο tester σαν κι αυτο που είχε κάνει κάποτε το ... PC magazine!

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Συμφωνω κι επαυξάνω. Θεωρω ότι οι προσωπικές εμπειρίες του κάθενός μας δεν μπορούνε να αποτελέσουν ένδειξη για τίποτα.

Αν θελήσουμε να συγκρίνουμε εταιρείες θα πρέπει να αναητήσουμε συγκριτικά τεστ με πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα διαδρομών απο έγκυρο tester σαν κι αυτο που είχε κάνει κάποτε το ... PC magazine!

Ένα συνοθύλευμα προσωπικών εμπειριών μπορεί να δείξει όμως κάτι.

Όπως ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα τα μηχανήματα δε μπορούν να τα δείξουν όλα και πόσο μάλλον να τα ερμηνεύσουν όλα ;)

Τα test δε σημαίνουν τίποτα για κάποιον που δεν έχει καλή κάλυψη από το δίκτυο που το χρησιμοποιεί.

Κατά βάση σου τα τέστ σου λένε τις πιθανότητες να έχεις καλύτερη εμπειρία με την Χ εταιρεία δεδομένου ότι κινείσαι κάπου συγκεκριμένα. Τίποτα παραπάνω.

Και κακά τα ψέμματα οι εταιρείες ξέρουν πάνω κάτω τι συμβαίνει. Τα στατιστικά που μαζεύουν τους βοηθούν να διατηρήσουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο ποιότητας υπηρεσίας συνολικά χωρίς να τους ενδιαφέρει αν ένας χρήστης αντιμετωπίζει συνεχώς πρόβλημα. Αν για παράδειγμα πέσει η γραμμή στο Σύνταγμα σε έναν χρήστη 100 φορές σε μια μέρα ο νόμος των μεγάλων αριθμών μπορεί να τον βγάλει τρελό, δεδομένου ότι η ραδιοκάλυψη δεν είναι κάτι ντετερμινιστικό ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως στο pc magazine που εγινε συγκριση μεταξυ πακετων καρτοκινητης βγαλανε το vodafone cu πρωτο και δευτερο το wind F2G.....ενα αυτο,δευτερο οταν παλι εγινε μια συγκριση μεταξυ δικτυων βγηκε η vodafone ως το πιο γρηγορο δικτυο μεταφορας δεδομενων,δευτερη η cosmote και πολυ πιο πισω η wind,τριτον οι προσωπικες εμπειριες αποτελουν ενα μικρο δειγμα για την προσωπικη γνωμη καποιου πανω στα δικτυα,θα μου επιτρεψετε να εχω τη vodafone ως το δικτυο με την καλυτερη καλυψη με βαση το netmonitor αλλα και οπου εχω παει,απο Αθηνα,μεχρι θεσσαλονικη και σε ολη τη κεντρικη Μακεδονια....πιστευω οτι η cosmote ειδικα στο 2G παρουσιαζει τις περισσοτερες διακοπες απο καθε αλλο δικτυο στην Ελλαδα κι αυτο γιατι τα καναλια δεν τα εχει προσαρμοσει σωστα,mixtri θελω τη γνωμη σου πανω σε αυτο.... Edited by Picard

Τελικά πόσο δύσκολο είναι να κατανοήσει κανείς ότι σε ένα θέμα με τίτλο "Αναφορές προβλημάτων στην κάλυψη της Vodafone" αναφέρονται προβλήματα στην κάλυψη;

Δεν είναι γενικό συγκριτικό δικτύων, ούτε έκθεση ιδεών όσον αφορά πόσες δικαιολογίες μπορεί να βρει κανείς για να δικαιολογήσει την επιδείνωση της κάλυψης ενός δικτύου, ούτε "ποιό δίκτυο γουστάρω τρελλά σαν οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας και προσπαθώ να πείσω τους άλλους για την επιλογή μου"...

Δεν πέρασε λίγος χρόνος από τις τελευταίες αψιμαχίες και άρχισε πάλι η απροκάλυπτη διαφήμιση της vodafone... Αναρωτιέμαι αν ενδιαφέρεται ο συνδρομητής ο οποίος δυσκολεύεται να βγάλει γραμμή ή πέφτει η κλήση του στα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας (και όχι μόνο)για όλα τα απίθανα με τα οποία κάποιοι προσπαθούν να τον παραμυθιάσουν...Μόνο και μόνο από την τέλεια κατάσταση την οποία διαφημίζουν κάποιοι καταλαβαίνει κανείς πόσο αντικειμενικοί είναι...

Αν δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω κατανοητό, ας μετονομαστεί το θέμα σε "Vodafone Fan Club" και ας μην μπαίνουν όσοι θέλουν να είναι αντικειμενικοί...

Έχω να διαβάσω για προβληματικά σημεία σελίδες ολόκληρες με τα μηνύματα παραπληροφόρησης τα οποία ελεύθερα δημοσιεύονται εδώ μέσα και δημιουργούν στον αδαή εσφαλμένη εντύπωση...

ΥΓ: Το συγκριτικό του pc magazine χρονολογείται ΠΡΙΝ την σοβαρή επιδείνωση του δικτύου της vodafone...

Edited by Nosferatu

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Τελικά πόσο δύσκολο είναι να κατανοήσει κανείς ότι σε ένα θέμα με τίτλο "Αναφορές προβλημάτων στην κάλυψη της Vodafone" αναφέρονται προβλήματα στην κάλυψη;

Δεν είναι γενικό συγκριτικό δικτύων, ούτε έκθεση ιδεών όσον αφορά πόσες δικαιολογίες μπορεί να βρει κανείς για να δικαιολογήσει την επιδείνωση της κάλυψης ενός δικτύου, ούτε "ποιό δίκτυο γουστάρω τρελλά σαν οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας και προσπαθώ να πείσω τους άλλους για την επιλογή μου"...

Δεν πέρασε λίγος χρόνος από τις τελευταίες αψιμαχίες και άρχισε πάλι η απροκάλυπτη διαφήμιση της vodafone... Αναρωτιέμαι αν ενδιαφέρεται ο συνδρομητής ο οποίος δυσκολεύεται να βγάλει γραμμή ή πέφτει η κλήση του στα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας (και όχι μόνο)για όλα τα απίθανα με τα οποία κάποιοι προσπαθούν να τον παραμυθιάσουν...Μόνο και μόνο από την τέλεια κατάσταση την οποία διαφημίζουν κάποιοι καταλαβαίνει κανείς πόσο αντικειμενικοί είναι...

Αν δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω κατανοητό, ας μετονομαστεί το θέμα σε "Vodafone Fan Club" και ας μην μπαίνουν όσοι θέλουν να είναι αντικειμενικοί...

Έχω να διαβάσω για προβληματικά σημεία σελίδες ολόκληρες με τα μηνύματα παραπληροφόρησης τα οποία ελεύθερα δημοσιεύονται εδώ μέσα και δημιουργούν στον αδαή εσφαλμένη εντύπωση...

ΥΓ: Το συγκριτικό του pc magazine χρονολογείται ΠΡΙΝ την σοβαρή επιδείνωση του δικτύου της vodafone...

Εγω λεω να φτιαξουμε ενα νημα για τους αγανακτισμενους της vodafone,εκει θα βγαζετε τα απωθημενα σας γι αυτο το δικτυο που σας εκανε τη ζωη δυσκολη,ουτε μια κληση δε βγαινει στην Αθηνα,τι θα γινει???

Δεν είπα ότι δεν βγαίνει καμμία κλήση στην Αθήνα αλλά ότι δεν βγαίνουν πολλές κλήσεις στην Αθήνα (και όχι μόνο) όπως και πέφτουν πολλές κλήσεις στην Αθήνα σε πολλές διαφορετικές περιοχές. Πλην ελαχίστων, το ίδιο ισχυρίζονται και πολλοί άλλοι εδώ μέσα!

Σίγουρα είναι πολύ πιο αντικειμενικό από το "το δίκτυο της vodafone είναι σούπερ ντούπερ όπου και να πάω, και ποτέ πουθενά δεν είχα πρόβλημα". Είναι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στον αντικειμενικό συνδρομητή και στο μέλος του "Vodafone Fan Club".

Παρακαλώ ένα mod να ΣΒΗΣΕΙ όλα τα μηνύματα τα οποία δεν αναφέρονται σε προβλήματα δικτύου (όπως λέει ο τίτλος του θέματος), συμπεριλαμβανομένου και του παρόντος! Δεν είναι δυνατό να μπαίνει κάποιος να ενημερωθεί αν θα έχει δίκτυο στην περιοχή όπου ενδιαφέρεται και να διαβάζει αφενός μεν τα διθυραμβικά σχόλια για το δίκτυο της vodafone, αφετέρου δε τις απαντήσεις όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα στα πρώτα.

Αν κάποιοι πιστεύουν ότι το δίκτυο δουλεύει τέλεια, προφανώς δεν έχουν λόγους να γράφουν στο συγκεκριμένο θέμα...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Τι θα γίνει με την κάλυψη στην περιοχή του Παγκρατίου της Αθήνας?? ΑΙΣΧΟΣ κυριολεκτικά δεν μπορείς να μιλήσεις πάνω από 5''

Ας μην αναφερθώ στο δίκτυο τρίτης γενιάς που γενικά παραπαίει στις περισσότερες επαρχιακές πόλεις... και ειδικότερα στα Γιάννενα...

Edited by Freewayn

Υπάρχει κανείς στην Νεάπολη Νίκαιας που έχει καλό σήμα VODAFONE;Μία γραμμή 2G η vodafone,πέντε γραμμές 2G η wind.Από χθες με το που πατάω το κουμπί της κλήσης δεν ακούγεται τίποτα και το κινητό επανέρχεται στην αρχική οθόνη με την VODAFONE.Πρέπει να προσπαθήσω 2-3 φορές να βγάλω κλήση.:mad:

TCL 40 NXTPAPER

Υπάρχει κανείς στην Νεάπολη Νίκαιας που έχει καλό σήμα VODAFONE;Μία γραμμή 2G η vodafone,πέντε γραμμές 2G η wind.Από χθες με το που πατάω το κουμπί της κλήσης δεν ακούγεται τίποτα και το κινητό επανέρχεται στην αρχική οθόνη με την VODAFONE.Πρέπει να προσπαθήσω 2-3 φορές να βγάλω κλήση.:mad:

ρε συ η wind στην Αττικη σκιζει μιλαμε,τετοια ποιοτητα δεν εχω ξαναδει οντως,παντως επειδη μιλησες για νικαια το περασμενο καλοκαιρι που κατεβηκα εκει η vodafone ηταν πιο δυνατη..απο τοτε μπορει να αλλαξαν πολλα,ισως να βγαλανε καμια κεραια η micro...

Και εγώ είχα πάει πέρσυ στο χωριό του παππού μου και τότε η vodafone έπιανε καλά εκεί.... Τί σημασία έχει αν ΚΑΠΟΤΕ έπιανε κάπου η vodafone εφόσον τώρα στο ίδιο μέρος δεν πιάνει;

Όσο για τη Wind, χωρίς να έχω, μου κάνει εντύπωση που, όσοι έχουν μείνει άφωνοι από την... ποιότητά της, δεν εκτιμούν καθόλου την αντίστοιχη ποιότητα της κοσμοτέ τόσο σε κλήσεις όσο και σε δεδομένα....

Τελικά ΚΑΝΕΙΣ mod δεν θέλει να κάνει το αυτονόητο; Για ΚΑΘΕ αρνητικό post για το δίκτυο έχουμε τουλάχιστο άλλο ένα θετικό (χωρίς επιχειρήματα) από τους γνωστούς αγνώστους....

Βολταίρος

Και εγώ είχα πάει πέρσυ στο χωριό του παππού μου και τότε η vodafone έπιανε καλά εκεί.... Τί σημασία έχει αν ΚΑΠΟΤΕ έπιανε κάπου η vodafone εφόσον τώρα στο ίδιο μέρος δεν πιάνει;

Όσο για τη Wind, χωρίς να έχω, μου κάνει εντύπωση που, όσοι έχουν μείνει άφωνοι από την... ποιότητά της, δεν εκτιμούν καθόλου την αντίστοιχη ποιότητα της κοσμοτέ τόσο σε κλήσεις όσο και σε δεδομένα....

Τελικά ΚΑΝΕΙΣ mod δεν θέλει να κάνει το αυτονόητο; Για ΚΑΘΕ αρνητικό post για το δίκτυο έχουμε τουλάχιστο άλλο ένα θετικό (χωρίς επιχειρήματα) από τους γνωστούς αγνώστους....

Εγω εχω wind, δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος στην Ελλαδα που να τον ρωτησεις, κ να σου πει οτι η wind εχει καλυτερο σημα απο την κοσμοτε, δε στεκι αυτο, ειπαμε καλη η υπερβολη αλλα μη τρελαθουμε κιολας. Το 90% των συνδρομητων που εχουν wind εχουν γιατι εχουν τρελες εκπωσεις, οπως κ σε μενα. Δε νομιζω να πληρωνα τις ιδιες τιμες με τους αλλους κ να ειχα ποτε wind.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Εγω εχω wind, δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος στην Ελλαδα που να τον ρωτησεις, κ να σου πει οτι η wind εχει καλυτερο σημα απο την κοσμοτε, δε στεκι αυτο, ειπαμε καλη η υπερβολη αλλα μη τρελαθουμε κιολας. Το 90% των συνδρομητων που εχουν wind εχουν γιατι εχουν τρελες εκπωσεις, οπως κ σε μενα. Δε νομιζω να πληρωνα τις ιδιες τιμες με τους αλλους κ να ειχα ποτε wind.

η ποιοτητα ηχου στη wind ειναι πολυ καλυτερη απο τη κοσμοτε, μη μου πεις οτι δεν το βλεπεις αυτο...

Στην περιοχή μου όχι απλά έχει πολύ καλύτερο σήμα η WIND από Cosmote. Απλά δε συγκρίνεται. Με τους ΟΤΕ έχουν μείνει και τους βάζουν τέρμα μπας και αλλά...δεν!!! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην περιοχή μου όχι απλά έχει πολύ καλύτερο σήμα η WIND από Cosmote. Απλά δε συγκρίνεται. Με τους ΟΤΕ έχουν μείνει και τους βάζουν τέρμα μπας και αλλά...δεν!!! :p

Ετυχε. Ειπαμε να μην ειμαστε υπερβολικοι.

Ετυχε. Ειπαμε να μην ειμαστε υπερβολικοι.

Πάντως και η Vodafone και η WIND @ Thessaly μου φαίνονται πλέον καλύτερες από Cosmote :O Προφανώς αυτό δεν ισχύει σε όλη την Ελλάδα. Αλλά μια γενική εικόνα που έχω είναι ότι η Cosmote έχει παρατήσει λίγο το δίκτυο και οι χρήστες καρτοκινητής έχουν πολύ χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών.:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως και η Vodafone και η WIND @ Thessaly μου φαίνονται πλέον καλύτερες από Cosmote :O Προφανώς αυτό δεν ισχύει σε όλη την Ελλάδα. Αλλά μια γενική εικόνα που έχω είναι ότι η Cosmote έχει παρατήσει λίγο το δίκτυο και οι χρήστες καρτοκινητής έχουν πολύ χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών.:wacko:

Τα πραγματα ειναι απλα, το whats up οπως ειναι αυτη την στιγμη η αγορα, αν βγαλει ενα πακετο 100λεπτα προς ολα τα δικτυα δε θα κλεισουν μονονημερα οι αλλες 2εταιρειες?? Να σκεφτομαστε κ λιγο.. Ετσι κ βγαλει ενα απλο πακετο με 100λεπτουλαλια προς ολους αντε γεια οι αλλες δυο!

Τα πραγματα ειναι απλα, το whats up οπως ειναι αυτη την στιγμη η αγορα, αν βγαλει ενα πακετο 100λεπτα προς ολα τα δικτυα δε θα κλεισουν μονονημερα οι αλλες 2εταιρειες?? Να σκεφτομαστε κ λιγο.. Ετσι κ βγαλει ενα απλο πακετο με 100λεπτουλαλια προς ολους αντε γεια οι αλλες δυο!

Αν θες την άποψή μου, όχι. Το what's up είναι πολύ ακριβό γι'αυτά που προσφέρει. Η έλλειψη αναγνώριση κλήσης στο εξωτερικό, η έλλειψη συνδιάσκεψης και η κακή ποιότητα υπηρεσιών το καθιστά για εμένα σχεδόν άχρηστο. Το έχω για να με καλούν και ανανεώνω με την ελάχιστη κάρτα μια φορά τον χρόνο για να μη λήξει το πακέτο. Αυτό δε με καθιστά συνδρομητή της Cosmote.

Εδώ δεν έχει κανένα σοβαρό πακέτο για δεδομένα το 2012.

Όποιον ρωτάω και έχει Cosmote (για what's up) είναι ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ. Το ότι κανένας δε φεύγει λόγω αδράνειας είναι ένα μεγάλο θέμα που δείχνει την καταναλωτική συνείδηση των Ελλήνων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν βιάζομαι να βγάλω κλήση καλώ απευθείας από το εταιρικό μου WIND χωρίς να το σκεπτώ είτε έχει ΚΟΣΜΟΤΕ ο άλλος είτε όχι. Σε δοκιμή που έχω κάνει το what's up κάνει ως και 8 δευτερόλεπτα παραπάνω σε σχέση με WIND/Vodafone να βγάλει κλήση:!:

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι απειλητικό πακέτο προς τις άλλες εταιρείες... Κανένας σοβαρός χρήστης δε θα έπαιρνε what's up για κυρίως γραμμή. Προσωπικά ούτε συμβόλαιο δε θα εμπιστευόμουν στη ΚΟΣΜΟΤΕ αλλά για άλλους λόγους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προ 3 εβδομάδων έστειλα mail στην εξυπηρέτηση πελατών αναφορικά με το πρόβλημα κάλυψης στον κόμβο 7 του περιφερειακού της Θεσσαλονίκης, το οποίο σύμφωνα με προηγούμενη ενημέρωσή τους θα έπρεπε να επιλυόταν μέχρι τέλη Μαρτίου. Όσο ενημέρωσαν εσάς, άλλο τόσο ενημέρωσαν εμένα...

Μαπα ειναι η cosmote,το επιβεβαιωνω κι εγω,το χειροτερο δικτυο ειναι αυτη τη στιγμη,πολλες διακοπες κατα την κληση,η wind ειναι σταθερη ακομη κι οταν μιλας με -98dbm....θελει δουλεια ομως στο 3G,οσο για τη vodafone ειναι πρωτη σε ολα!!! nosferatu ειναι πρωτη σε ολα,ειναι πρωτη σε ολα!!!!

Αν θες την άποψή μου, όχι. Το what's up είναι πολύ ακριβό γι'αυτά που προσφέρει. Η έλλειψη αναγνώριση κλήσης στο εξωτερικό, η έλλειψη συνδιάσκεψης και η κακή ποιότητα υπηρεσιών το καθιστά για εμένα σχεδόν άχρηστο. Το έχω για να με καλούν και ανανεώνω με την ελάχιστη κάρτα μια φορά τον χρόνο για να μη λήξει το πακέτο. Αυτό δε με καθιστά συνδρομητή της Cosmote.

Εδώ δεν έχει κανένα σοβαρό πακέτο για δεδομένα το 2012.

Όποιον ρωτάω και έχει Cosmote (για what's up) είναι ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ. Το ότι κανένας δε φεύγει λόγω αδράνειας είναι ένα μεγάλο θέμα που δείχνει την καταναλωτική συνείδηση των Ελλήνων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν βιάζομαι να βγάλω κλήση καλώ απευθείας από το εταιρικό μου WIND χωρίς να το σκεπτώ είτε έχει ΚΟΣΜΟΤΕ ο άλλος είτε όχι. Σε δοκιμή που έχω κάνει το what's up κάνει ως και 8 δευτερόλεπτα παραπάνω σε σχέση με WIND/Vodafone να βγάλει κλήση:!:

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι απειλητικό πακέτο προς τις άλλες εταιρείες... Κανένας σοβαρός χρήστης δε θα έπαιρνε what's up για κυρίως γραμμή. Προσωπικά ούτε συμβόλαιο δε θα εμπιστευόμουν στη ΚΟΣΜΟΤΕ αλλά για άλλους λόγους.

Εχω κ γω ενα whats up, για το λογο οτι αν δεν εχεις εισαι αποκομενος! Κλησεις συνδιασκεψεις τουλαχιστον σε μενα εχει, καρτα εχω να του βαλω απο αρχες ιανουαριου, ποιοτικο ξεποιοτικο ολη η Ελλαδα εχει whats up, απο τους μαθητες γυμνασιου, λυκειου μεχρι φοιτητες και βαλε μεχρι 30χρωνων, το 80% των συνδρομιτων των κατηγοριων που σου αναφερω εχει w.u. αποδεδειγμενα. Βεβαια αν θες να το αναλυσουμε το θεμα, ας μην ηταν κλεφτες της βονταφον να ειχαν ολοι cu, γτ ολοι απ το cu ξεκινησαν.

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις