mixtri Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Καλημέρα, δες εδώ ...---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327508 και εδώ...--->http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327753 Καλημέρα! Αυτά τα ξέρω, απλά λέω μην έχουμε κανένα νεότερο... Εν όψει και του LTE! Thanks για το reply ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Ενώ το θέμα αφορά τα προβλήματα στην κάλυψη της vodafone, υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία μπαίνουν και μιλούν για τις... επενδύσεις δικτύου της vodafone (ως ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας ακούγονται κάποιες δημοσιεύσεις), ή για το πόσο καλύτερο είναι το άλλο δίκτυο, και άλλα άσχετα. Ας σβηστούν όλα τα άσχετα μηνύματα. Μέσα σε όλες τις τρύπες, αναφέρω ξανά και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ τρύπα της vodafone στην περιοχή Χολαργού όπου έχεις μόνο 2G και αυτό με δυσκολία... Επαναλαμβάνω την ερώτηση, πώς γίνεται να μην πιάνει εκεί όπου παλιά έπιανε χωρίς να της έχουν κατεβάσει κεραίες... Εκτός πια αν τις κατεβάζει... μόνη της, για να γλυτώσει τα νοίκια! :X Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Ενώ το θέμα αφορά τα προβλήματα στην κάλυψη της vodafone, υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία μπαίνουν και μιλούν για τις... επενδύσεις δικτύου της vodafone (ως ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας ακούγονται κάποιες δημοσιεύσεις), ή για το πόσο καλύτερο είναι το άλλο δίκτυο, και άλλα άσχετα. Ας σβηστούν όλα τα άσχετα μηνύματα. Μέσα σε όλες τις τρύπες, αναφέρω ξανά και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ τρύπα της vodafone στην περιοχή Χολαργού όπου έχεις μόνο 2G και αυτό με δυσκολία... Επαναλαμβάνω την ερώτηση, πώς γίνεται να μην πιάνει εκεί όπου παλιά έπιανε χωρίς να της έχουν κατεβάσει κεραίες... Εκτός πια αν τις κατεβάζει... μόνη της, για να γλυτώσει τα νοίκια! :X 1.αλλαγές στη δόμηση μιας περιοχής μπορεί να απηρεάσουν τη κάλυψη 2.είσαι σίγουρος ότι δεν έχει πέσει ξήλωμα; Ή ότι π.χ δεν άλλαξε ο ιδιοκτήτης του χ κτηρίου που έχει σταθμό η vf και δεν ήθελε να συνεχίσει τη μίσθωση (γνωρίζω τέτοια περίπτωση πριν χρόνια). 3. Πάρε στο 13830 να δεις τι θα σου πούνε. Ότι και να λέμε εμείς μόνο στη Vodafone ξέρουν τι παίζει με τη περιοχή που αναφέρεις. Με αυτό που λες για τα νοίκια γελάω, σε περιοχή στην Αθήνα πιο πολλά λεφτά χάνει με το να μην έχει κάλυψη κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 η κοσμοτε ειναι συνηθισμενο να εχει χαλια ποιοτητα. Προσωπικά, με τη wind δεν ειχα θεμα (σε ολη τη Καλαμαριά). Εαν δε μπορει η voda να εχει καλυψη σε κατοικημένες περιοχες (οπως Καλαμαριά, οπου ζει το 1/3 του πληθυσμου της θεσ/νικης), ας το κλεισει το μαγαζακι! vodafone σοβαρεψου, γιατι στο τελος δε θα σου μεινει πελατης ουτε για δειγμα :lol: Βασικα στο καραμπουρνακι Κερασουντος με καλλιδου και γυρω εκει μεσα εξω το σημα ειναι μια χαρα.(το πατρικο μου ειναι στο παρκο και εχω παντα 3G τουμπανο σημα) τωρα σε αλλες περιοχες της καλαμαριας ισως καπου να υπαρχει θεμα... (πληροφοριακα η καλαμαρια εχει περιπου 90.000 κατοικους... οποτε ειναι ουτε το 1/10 ολης της θεσσαλονικης...) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 (edited) 1.αλλαγές στη δόμηση μιας περιοχής μπορεί να απηρεάσουν τη κάλυψη 2.είσαι σίγουρος ότι δεν έχει πέσει ξήλωμα; Ή ότι π.χ δεν άλλαξε ο ιδιοκτήτης του χ κτηρίου που έχει σταθμό η vf και δεν ήθελε να συνεχίσει τη μίσθωση (γνωρίζω τέτοια περίπτωση πριν χρόνια). 3. Πάρε στο 13830 να δεις τι θα σου πούνε. Ότι και να λέμε εμείς μόνο στη Vodafone ξέρουν τι παίζει με τη περιοχή που αναφέρεις. Με αυτό που λες για τα νοίκια γελάω, σε περιοχή στην Αθήνα πιο πολλά λεφτά χάνει με το να μην έχει κάλυψη κάπου. 1. Αυτό το γενικής φύσης συμπέρασμα δεν έχει σχέση με όσα συζητάμε διότι αναφερόμαστε κυρίως σε μέρη όπου έπιανε πριν και τώρα δεν πιάνει. Και, όπως και να'χει, μου ακούγεται ως κακή δικαιολογία μέσα στο κλιμα της κουβέντας μας εδώ μέσα. Άλλωστε μιλάμε για σημεία όπου λογικά πιάνει, όχι για το τέταρτο υπόγειο ενός πάρκινγκ! 2. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ξηλώματα κεραιών συμβαίνουν κυρίως σε προεκλογική περίοδο δημοτικών εκλογών καθώς οι τοπικοί πολιτικάντηδες καθοδηγούν τους ιθαγενείς. Πλην αυτών των ξηλωμάτων, σπανιότατα ξηλώνονται κεραίες. Όσο για να νοίκια, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν η vodafone πληρώνει καλά ή όχι τους ιδιοκτήτες για τις έτσι και αλλιώς παράνομες κεραίες της, καθώς η πολεοδομία κάνει χρόνια να κάνει τη δουλειά της. Ακριβώς όμως επειδή είναι έτσι και αλλιώς παράνομες, ας βρει κάποιον άλλο ιδιοκτήτη εκεί κοντά με "λεπτά αισθήματα" για να λύσει το πρόβλημα. 3. ΓΙΑΤΙ να πάρω στο 13830; Για να ακούσω τις κάθε λογής απίθανες δικαιολογίες, αν δηλ. δεν πάνε να με πείσουν όπως άλλοι εδώ μέσα ότι έχει πρόβλημα το κινητό μου; Σε ΌΛΕΣ τις περιοχές που περιγράφουμε υπάρχει πρόβλημα. Το ξέρουμε εμείς, το ξέρουν και στη vodafone αλλά κάνουν το κορόιδο... Για τα νοίκια να σου απαντήσω ότι μάλλον εγώ γελάω και με την κάλυψη της εταιρείας όπως έχει γίνει, και με τα "λάθη συστήματος" τα οποία οδηγούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε δική σου χρέωση. Με αυτά τα "λάθη" λοιπόν, άσε να έχω τις επιφυλάξεις μου... Και μια τελευταία ερώτηση, η οποία δεν απευθύνεται σε σένα, το τονίζω διότι έχω κάνει παραπάνω παράθεση το μήνυμά σου. ΓΙΑΤΙ υπάρχει ΤΟΣΟΣ κόσμος έτοιμος να δικαιολογήσει τα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ; Δεν είναι κακεντρεχείς αυτοί που λένε εδώ μέσα ότι έχουν πρόβλημα με το δίκτυο σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημεία. Αν σε αυτά τα συγκεκριμένα σημεία κάνουν τον κόπο να πάνε όσοι υπερασπίζονται την εταιρεία, θα δουν ότι θα έχουν όντως πρόβλημα με το δίκτυο. Συνεπώς, τί συμβαίνει; Δεν έχουν vodafone; Έχουν vodafone αλλά προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα; ΓΙΑΤΙ; Μήπως δουλεύουν στην εταιρεία -η οποία σε καμμία περίπτωση δεν νομίζω ότι θα τους ζητούσε να κάνουν κάτι τέτοιο- και θεωρούν τους εαυτούς τους αυτόκλητους υπερασπιστές; Δεν αντιλαμβάνονται ότι κάνουν ζημιά τελικά; Ή έχουμε να κάνουμε απλά με ένα φαινόμενο φανατισμού όπως στις ποδοσφαιρικές ομάδες; Κάθε άποψη δεκτή... Edited March 11, 2012 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 (edited) 2. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ξηλώματα κεραιών συμβαίνουν κυρίως σε προεκλογική περίοδο δημοτικών εκλογών καθώς οι τοπικοί πολιτικάντηδες καθοδηγούν τους ιθαγενείς. Πλην αυτών των ξηλωμάτων, σπανιότατα ξηλώνονται κεραίες. Όσο για να νοίκια, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν η vodafone πληρώνει καλά ή όχι τους ιδιοκτήτες για τις έτσι και αλλιώς παράνομες κεραίες της, καθώς η πολεοδομία κάνει χρόνια να κάνει τη δουλειά της. Ακριβώς όμως επειδή είναι έτσι και αλλιώς παράνομες, ας βρει κάποιον άλλο ιδιοκτήτη εκεί κοντά με "λεπτά αισθήματα" για να λύσει το πρόβλημα. Γνωρίζω περιοχή (σε προσκείμενο δρόμο στην Επταπυργίου-δήμος Συκεών στην Θεσσαλονίκη) , όπου λόγω ιθαγενών κατοίκων, το συνεργείο δεν μπορούσε να πάει να επιδιορθώσει βλάβη στον σταθμό επί 1.5 χρόνο. 100άδες αναφορές στο τεχνικό τμήμα - στη αρχή υπέθετα πως απλά έφαγε ξήλωμα ο σταθμός - αλλά το θέμα ήταν άλλο. Δεν μπορώ να ξερω τι συμβαίνει στην περιοχή αυτή της Αθήνας που αναφέρεις, όμως είναι πολύ πιθανό - χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την Vodafone - να συμβαίνει κάτι παρεμφερές και εκεί. Στην τελική, τι σκας; H VF χάνει λεφτά, μιας και όπως λες υπάρχει τρύπα, άρα και λιγότερες πιθανότητες να την επιλέγουν οι κάτοικοι. Βασικα στο καραμπουρνακι Κερασουντος με καλλιδου και γυρω εκει μεσα εξω το σημα ειναι μια χαρα.(το πατρικο μου ειναι στο παρκο και εχω παντα 3G τουμπανο σημα) τωρα σε αλλες περιοχες της καλαμαριας ισως καπου να υπαρχει θεμα... (πληροφοριακα η καλαμαρια εχει περιπου 90.000 κατοικους... οποτε ειναι ουτε το 1/10 ολης της θεσσαλονικης...) Της έχουν μείνει κάποιοι σταθμοί Καλαμαριά(για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω τις οδούς που είναι τοποθετημένοι), αλλά σε κάποια μέρη όντως έχει πρόβλημα(όπως και όλες). Π.χ. η Wind είναι καλή αρχές Σοφούλη(και με φουλ 3G, αν θυμάμαι καλά), οι άλλες αλλού. Μην το ψάχνεις για Καλαμαριά, όπως και για Συκιές-Πολίχνη Edited March 12, 2012 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Γνωρίζω περιοχή (σε προσκείμενο δρόμο στην Επταπυργίου-δήμος Συκεών στην Θεσσαλονίκη) , όπου λόγω ιθαγενών κατοίκων, το συνεργείο δεν μπορούσε να πάει να επιδιορθώσει βλάβη στον σταθμό επί 1.5 χρόνο. 100άδες αναφορές στο τεχνικό τμήμα - στη αρχή υπέθετα πως απλά έφαγε ξήλωμα ο σταθμός - αλλά το θέμα ήταν άλλο. Δεν μπορώ να ξερω τι συμβαίνει στην περιοχή αυτή της Αθήνας που αναφέρεις, όμως είναι πολύ πιθανό - χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την Vodafone - να συμβαίνει κάτι παρεμφερές και εκεί. Στην τελική, τι σκας; H VF χάνει λεφτά, μιας και όπως λες υπάρχει τρύπα, άρα και λιγότερες πιθανότητες να την επιλέγουν οι κάτοικοι. Εντάξει, αλλά σε πόσα σημεία υπάρχει τέτοιο θέμα; Και ξήλωμα να έχει φάει, ας βρει μια λύση, εν μέσω κρίσης σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να εκτιμήσει τα "λεπτά αισθήματα" της εταιρείας... Σκάω διότι έχω ένα νο στη vodafone το οποίο δεν μπορώ να πάω αλλού για πολλούς και διάφορους λόγους. Το ίδιο και πολλοί κάτοικοι προβληματικών περιοχών διαμονής ή εργασίας. Και όταν βλέπω τις ηλίθιες διαφημίσςι για το... πόσο γρήγορα βγάζεις γραμμή, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι... :mad: Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Την βδομάδα που μας πέρασε διαπίστωσα οτι η VF συνεχίζει να έχει πρόβλημα στην αρχή του περιφερειακού Υμηττού, στην Κατεχάκη, στην ανηφορίτσα στο ύψος του εργοταξίου της Αττικής Οδού. Dropcall κατευθείαν! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Και όταν βλέπω τις ηλίθιες διαφημίσςι για το... πόσο γρήγορα βγάζεις γραμμή, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι... :mad: Σε γενικές γραμμές δε λέει ψέμματα. Έχει γρήγορο δίκτυο, το πιο γρήγορο στην Ελλάδα. Το ραδιοδίκτυο είναι αδύνατον να είναι παντού τέλειο. Στην εξυπηρέτηση πελατών βεβαίως να πάρεις. Ακόμα και να δικαιολογηθούν, όπως λες, εσύ θα το έχεις καταγράψει. Αν ΔΕ δεις βελτίωση τότε φύγε από Vodafone αν πιστεύεις ότι δε σε εξυπηρετεί. Ωστόσο, κατέγραψε προβλήματα. Χιλιάδες κεραίες έχουν να διαχειριστούνε, δεν είναι περίεργο να τους έχουν ξεφύγει λαθάκια. Αυτός δεν είναι λόγος να ισοπεδώνουμε. Εκτός αν πιστεύεις ότι οι άνθρωποι δε κάνουν λάθη!:p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Σημερα το πρωι και μεχρι και τωρα δεν μπορω να εχω GPRS (VODAFONE LIVE). Ενω ξεκιναει η συνδεση, δεν βρισκει τιποτα και μενει νεκρο.... Εμφανιζει αυτο: http://www.flickr.com/photos/27508895@N07/6830990176/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Σε γενικές γραμμές δε λέει ψέμματα. Έχει γρήγορο δίκτυο, το πιο γρήγορο στην Ελλάδα. Το ραδιοδίκτυο είναι αδύνατον να είναι παντού τέλειο. Στην εξυπηρέτηση πελατών βεβαίως να πάρεις. Ακόμα και να δικαιολογηθούν, όπως λες, εσύ θα το έχεις καταγράψει. Αν ΔΕ δεις βελτίωση τότε φύγε από Vodafone αν πιστεύεις ότι δε σε εξυπηρετεί. Ωστόσο, κατέγραψε προβλήματα. Χιλιάδες κεραίες έχουν να διαχειριστούνε, δεν είναι περίεργο να τους έχουν ξεφύγει λαθάκια. Αυτός δεν είναι λόγος να ισοπεδώνουμε. Εκτός αν πιστεύεις ότι οι άνθρωποι δε κάνουν λάθη!:p Για το πρώτο κομμάτι: ΠΟΥ το είδες το γρήγορο δίκτυο; Διότι έχω κάνει άπειρες μετρήσεις με το ίδιο κινητό μεταξύ voda και άλλου δικτύου και σχεδόν παντού τρώει σκόνη με διαφορά. Πιάνει 3-5Mbps ενώ το άλλο δίκτυο πιάνει 5-10Mbps... Δεν θέλω να γίνει συγκριτικό αλλά μόνο στις διαφημίσεις είναι γρήγορο το δίκτυό τους, όπου δηλ έχει 3G.... Τα συγκεκριμένα λαθάκια είναι μάλλον ύποπτα εφόσον μιλάμε για σημεία όπου έπιανε πριν. Όσο για τις... πεσμένες κλήσεις, συνεχίζω να εκπλήσσομαι δυσάρεστα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Για το πρώτο κομμάτι: ΠΟΥ το είδες το γρήγορο δίκτυο; Διότι έχω κάνει άπειρες μετρήσεις με το ίδιο κινητό μεταξύ voda και άλλου δικτύου και σχεδόν παντού τρώει σκόνη με διαφορά. Πιάνει 3-5Mbps ενώ το άλλο δίκτυο πιάνει 5-10Mbps... Δεν θέλω να γίνει συγκριτικό αλλά μόνο στις διαφημίσεις είναι γρήγορο το δίκτυό τους, όπου δηλ έχει 3G.... Τα συγκεκριμένα λαθάκια είναι μάλλον ύποπτα εφόσον μιλάμε για σημεία όπου έπιανε πριν. Όσο για τις... πεσμένες κλήσεις, συνεχίζω να εκπλήσσομαι δυσάρεστα... Εσυ μου φαινεται δε ξερεις τι θελεις,απνοια τη wind σημα μπανανα τη cosmote και τωρα ηρθε η σειρα της vodafone,διαλεξε εταιρια και μη μας ζαλιζεις.. Την βδομάδα που μας πέρασε διαπίστωσα οτι η VF συνεχίζει να έχει πρόβλημα στην αρχή του περιφερειακού Υμηττού, στην Κατεχάκη, στην ανηφορίτσα στο ύψος του εργοταξίου της Αττικής Οδού. Dropcall κατευθείαν! Μη χρησιμοποιεις vodafone τοτε,κανε βολτες με το f2g σου Edited March 13, 2012 by Picard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Δεν συμφωνώ καθόλου με το "κράξιμο" που γίνεται εδώ... Δεν αντιλέγω ότι η vodafone (όπως και κάθε άλλη εταιρία) έχει τις καλές και τις κακές περιοχές της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερη η χειρότερη! Καλύτερη ή χειρότερη γίνεται μια εταιρία στην συνολική εικόνα και στην συνολική εμπειρία που δίνει στον χρήστη. Προσωπικά έχω δουλέψει πολύ με vodafone και cosmote, και μπορώ να πω ότι η vodafone είναι απλά αιώνες μπροστά από cosmote τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία! Σε σύγκριση με cosmote, το μόνο που θυμάμαι είναι πεσμένες κλήσεις και το κλασσικό "δεν σε ακούω" σε πάρα πολλές περιοχές της Αθήνας (σχεδόν παντού βασικά), τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους (στην επαρχία ήταν καλύτερα τα πράγματα). Internet ήταν με τα κέφια του, αλλά σχεδόν ποτέ δεν πέρναγε το 1-2Mbps και μηνύματα τα οποία χρειαζόταν να στείλω 2 και 3 φορές για να πανε στον παραλήπτη. Με την vodafone, το ποσοστό των χαμένων κλήσεων ή των πεσμένων κλήσεων αν θέλετε είναι δραματικά μικρότερο, και επίσεις ξέρω πως από την στιγμή που θα βγεί η κλήση ο άλλος θα με ακούει καθαρά, ακόμα κι αν έχω μια γραμμή σήμα. Τα sms δεν μου έχει τύχει ούτε μια φορά να μην παραδοθούν αμέσως (ακόμα και την πρωτοχρονιά) και το internet πιάνει τουλάχιστον 2-3Mbps με μέσο όρο τα 4.5Mbps, τα οποία κακά τα ψέμματα είναι υπέρ αρκετά για την χρήση που γίνεται στο internet από το κινητό, ακόμα και όταν αυτό χρησιμοποιείται σαν modem για υπολογιστή... Δεν λέω πως η vodafone είναι "αγία" ή ότι πιάνει παντού, ή ότι έχει το υπέρτατο και αλάνθαστο δίκτυο, αλλά θεωρώ τουλάχιστον υπερβολή όλα όσα ακούγονται για το "πολύ προβληματικό δίκτυο, στο οποίο δεν μπορείς να βγάλεις κλήση και είναι πολύ χειρότερο από αυτό της cosmote"! Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι το μεγαλύτερο μερίδιο συνδέσεων και επίσεις και εταιρικών συνδέσεων (δηλαδή σοβαρών πελατών) το έχει η vodafone... Αν για οποιοδήποτε λόγο το σήμα σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή είναι τόσο χάλια, ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει και το VAG... ;) Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Είμαι στη Vodafone με συμβόλαιο τα τελευταία 5 χρόνια. Τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο χρόνο είναι απλά τραγικά. Το highlight έγινε σήμερα το πρωί όταν έπεσε το δίκτυο στο Σύνταγμα (ναι στο Σύνταγμα!) την ώρα που μιλούσα. Μετά και από αυτό έχασα πάσα ιδέα. Και ο λόγος που έχει χειροτερεύσει το δίκτυο είναι προφανής. Η κύριοι φωστήρες της Vodafone, στα πλάισια μείωσης λειτουργικού κόστους "κατέβασαν" κεραίες. Και όσων αφορά την Cosmote που έχω καρτοκινητό, σας ενημερώνω ότι τα προβλήματα είναι ανύπαρκτα σε σχέση με την Vodafone! Για να μην αναφέρω και τις ταχύτητες 3G που δεν έχουν καμμία σχέση.... Επίσης, σε πολλές περιοχές που έχουν αναφερθεί dropcalls, μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ οτί όντως συμβαίνουν. Και τέλος, επείδη σίγουρα κάποιοι τεχνικοί της εταιρίας διαβάζουν το forum, ας πάνε στους πανέξυπνους οικονομικούς διευθυντές που έχουν, να τους πείσουν να δώσουν λύση στα προβλήματα. Γιατί στο τέλος βλέπω το μερίδιο αγοράς να κατρακυλάει σε μονοψήφια νούμερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Είμαι στη Vodafone με συμβόλαιο τα τελευταία 5 χρόνια. Τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο χρόνο είναι απλά τραγικά. Το highlight έγινε σήμερα το πρωί όταν έπεσε το δίκτυο στο Σύνταγμα (ναι στο Σύνταγμα!) την ώρα που μιλούσα. Μετά και από αυτό έχασα πάσα ιδέα. Και ο λόγος που έχει χειροτερεύσει το δίκτυο είναι προφανής. Η κύριοι φωστήρες της Vodafone, στα πλάισια μείωσης λειτουργικού κόστους "κατέβασαν" κεραίες. Και όσων αφορά την Cosmote που έχω καρτοκινητό, σας ενημερώνω ότι τα προβλήματα είναι ανύπαρκτα σε σχέση με την Vodafone! Για να μην αναφέρω και τις ταχύτητες 3G που δεν έχουν καμμία σχέση.... Επίσης, σε πολλές περιοχές που έχουν αναφερθεί dropcalls, μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ οτί όντως συμβαίνουν. Και τέλος, επείδη σίγουρα κάποιοι τεχνικοί της εταιρίας διαβάζουν το forum, ας πάνε στους πανέξυπνους οικονομικούς διευθυντές που έχουν, να τους πείσουν να δώσουν λύση στα προβλήματα. Γιατί στο τέλος βλέπω το μερίδιο αγοράς να κατρακυλάει σε μονοψήφια νούμερα.... Εσενα σε πιστευω,εαν εγινε οντως μειωση στα λειτουργικα τοτε δε μας τα λενε καλα,πολυ πιθανο να εχει γινει σε πανελλαδικο επιπεδο κατι τετοιο απλα στην Αθηνα φαινεται η διαφορα επειδη εχει μεγαλυτερη κινηση,οσο να ναι.. Edited March 13, 2012 by Picard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παρατηρώ ότι το θέμα έχει αρχίσει να γίνεται flame χωρίς λόγο. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράσει τα παράπονα του εφόσον αντιμετωπίζει πρόβλημα και σαφέστατα αυτό δεν συνεπάγεται ότι όλοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Στη τελική είτε συζητήσεις για ένα εστιατόριο, είτε για μια τράπεζα, είτε για ένα συνεργείο αυτοκινήτων είτε για μια εταιρία παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών ποτέ δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Εν προκειμένω εγώ δεν αμφισβητώ ότι κάποιοι έχουν προβλήματα, το ίδιο ισχύει και στις άλλες δύο εταιρίες. Δεν έχουν όμως όλοι. Γενικά με τον περισσότερο κόσμο που μιλάω και έχει Vodafone η συντριπτική πλειοψηφία είναι ευχαριστημένη από το δίκτυο της και σε κάθε περίπτωση πιο ευχαριστημένοι από τον ανταγωνισμό. Το ίδιο και εγώ, δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα στο δίκτυο ούτε με τις κλήσεις ούτε με τα sms ούτε με το internet (το οποίο είναι πολύ γρήγορο) παρα μόνο σε περιοχές που η κάλυψη λόγω συνθηκών (ξηλώματα κ.τ.λ) είναι κακή, σε συγκεκριμένη περιοχή του Πειραιά και στο περιφερειακό Υμμητού. Μόνο εκεί. Ούτε έχω ακούσει κάτι άλλο. Και η κάλυψη το τελευταίο χρόνο σε πανελλαδικό επίπεδο έχει βελτιωθεί, έχω δει βελτίωση. Ακόμα και στο forum εδώ αν εξαιρέσεις τη συζήτηση που άνοιξε τις τελευταίες μέρες τα παράπονα είναι πολύ λιγότερα (έως και ανύπαρκτα) σε σχέση με τον ανταγωνισμό (εν αντιθέσει με τα παράπονα που υπήρχαν μέχρι και το Φεβρουάριο για λάθη στους λογαριασμούς και προβλήματα στην ενημέρωση υπολοίπου που ήταν πολλά). Προφανώς και όποιος έχει πρόβλημα πρέπει να το αναφέρει στην εξυπηρέτηση. Μπορεί η εταιρία (και η κάθε εταιρία) στις περιπτώσεις αυτές να έχει γνώση ήδη σε ένα ποσοστό 99% λόγω του ενδελεχούς remote control που γίνεται στο δίκτυο σε 24ωρη βάση και με προηγμένα συστήματα, υπάρχει όμως και το 1% να μην το γνωρίζουν. Και σε κάθε περίπτωση καλό είναι να καταγράφονται τα παράπονα για να έχει η εταιρία και ένα στατιστικό δείγμα βαθμού ικανοποίησης των πελατών. Γι'αυτά που λέτε περι μείωσης λειτουργικού κόστους και ξηλώματος κεραιών δεν ισχύουν. Προφανώς και η Vodafone σε παγκόσμιο επίπεδο προσπαθεί να μειώσει τα λειτουργικά έξοδα όπως κάνουν και οι ανταγωνιστές της αλλά αυτό δεν γίνεται προφανώς με ξήλωμα κεραιών που συνεπάγεται χειροτέρευση της κάλυψης και προβλήματα στο δίκτυο γιατι πολύ απλά αυτό οδηγεί σε απώλεια συνδρομητών και εσόδων. Μείωση λειτουργικού κόστους γίνεται με απολύσεις, με outscourcing τμημάτων, με κλείσιμο καταστημάτων κ.τ.λ Τώρα αν έχει μειωθεί το budget των αναβαθμίσεων στο δίκτυο και της συντήρησης αυτό δεν το γνωρίζω, πάντως σε βλάβες και downtimes είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από τις άλλες, αλλά και πάλι μπορεί τα προβλήματα που έχουν ορισμένοι να σχετίζονται με αυτό το ενδεχόμενο, κάτι όχι καλό φυσικά. Κάντε τα παράπονα σας πάτως στo cc να τα βλέπουν. Και όσο για τη Cosmote προφανώς και δεν έχει τόσα προβλήματα όσα της προσάπτουν κάποιοι. Εγώ είμαι ευχαριστημένος και δεν έχω πρόβλημα. Νομίζω προβλήματα έχει σε συγκεκριμένες περιοχές της επαρχίας και κυρίως στα καρτοκινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Εγω παλι οσο χρησιμοποιω συμβολαια cosmote και voda δε πεφτει κληση για κανενα λογο, με το που χρησιμοποιουσα καρτοκινητα τσοοουυπ να λιγο οι κλησεις drop call, να λιγο δε λεει να κανει load ο browser...απλα κρατησα το συμβολαιο της βοντα γιατι στο θησειο εχει καλυτερο σημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Γι'αυτά που λέτε περι μείωσης λειτουργικού κόστους και ξηλώματος κεραιών δεν ισχύουν. Προφανώς και η Vodafone σε παγκόσμιο επίπεδο προσπαθεί να μειώσει τα λειτουργικά έξοδα όπως κάνουν και οι ανταγωνιστές της αλλά αυτό δεν γίνεται προφανώς με ξήλωμα κεραιών που συνεπάγεται χειροτέρευση της κάλυψης και προβλήματα στο δίκτυο γιατι πολύ απλά αυτό οδηγεί σε απώλεια συνδρομητών και εσόδων. Μείωση λειτουργικού κόστους γίνεται με απολύσεις, με outscourcing τμημάτων, με κλείσιμο καταστημάτων κ.τ.λ Τώρα αν έχει μειωθεί το budget των αναβαθμίσεων στο δίκτυο και της συντήρησης αυτό δεν το γνωρίζω, πάντως σε βλάβες και downtimes είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από τις άλλες, αλλά και πάλι μπορεί τα προβλήματα που έχουν ορισμένοι να σχετίζονται με αυτό το ενδεχόμενο, κάτι όχι καλό φυσικά. Κάντε τα παράπονα σας πάτως στo cc να τα βλέπουν. Και όσο για τη Cosmote προφανώς και δεν έχει τόσα προβλήματα όσα της προσάπτουν κάποιοι. Εγώ είμαι ευχαριστημένος και δεν έχω πρόβλημα. Νομίζω προβλήματα έχει σε συγκεκριμένες περιοχές της επαρχίας και κυρίως στα καρτοκινητά. Κι ομως παιζει το ενδεχομενο για μειωση των εγκαταστασεων ανα περιοχη,π.χ εχω δει στον επαρχιακο δρομο κιλκις-πολυκαστρου τοποθεσια που ειχε 3 σταθμους οι οποιοι γινανε 2 επειδη εκανε colocation η vodafone με τη wind για να πληρωνουν ενα ενοικιο χωρισμενο στα δυο,κατι που συμφερει και τις δυο εταιριες.. Η cosmote αγορασε κι αλλο φασμα κατι που θα αυξησει τη χωρητικοτητα και θα πυκνωσει τη καλυψη,το μεγαλο ευρος συχνοτητων παιζει μεγαλο ρολο σε ενα δικτυο κινητης ποσο μαλλον στη cosmote που εχει περισσοτερους συνδρομητες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Η cosmote αγορασε κι αλλο φασμα κατι που θα αυξησει τη χωρητικοτητα και θα πυκνωσει τη καλυψη,το μεγαλο ευρος συχνοτητων παιζει μεγαλο ρολο σε ενα δικτυο κινητης ποσο μαλλον στη cosmote που εχει περισσοτερους συνδρομητες.. Οι διαφορές που έχουν οι εταιρείες στο φάσμα στο δίκτυο 2ης γενιάς είναι μικρές, τόσο που η διαφορά είναι αμελητέα ακόμη και σε επίπεδο σχεδίασης. Στο 3G μόνο παίζει τεράστιο ρόλο αλλά αυτή η τεχνολογία θα εγκαταληφθεί πιο γρήγορα και από το 2G όταν έρθει με το καλό το LTE. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Οι διαφορές που έχουν οι εταιρείες στο φάσμα στο δίκτυο 2ης γενιάς είναι μικρές, τόσο που η διαφορά είναι αμελητέα ακόμη και σε επίπεδο σχεδίασης. Στο 3G μόνο παίζει τεράστιο ρόλο αλλά αυτή η τεχνολογία θα εγκαταληφθεί πιο γρήγορα και από το 2G όταν έρθει με το καλό το LTE. Εμενα με ενδιαφερει το ασυρματο ιντερνετ εφοσον δοθουν προγραμματα απεριοριστης προσβασης με ενα σταθερο παγιο χωρις οριο δεδομενων,περιπου κατι σαν αυτο που προσφερεται στη σταθερη,μονο ετσι η νεα τεχνολογια που αναφερεις θα εχει νοημα αλλιως δε θα αλλαξει κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Είμαι στη Vodafone με συμβόλαιο τα τελευταία 5 χρόνια. Τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο χρόνο είναι απλά τραγικά. Το highlight έγινε σήμερα το πρωί όταν έπεσε το δίκτυο στο Σύνταγμα (ναι στο Σύνταγμα!) την ώρα που μιλούσα. Μετά και από αυτό έχασα πάσα ιδέα. Και ο λόγος που έχει χειροτερεύσει το δίκτυο είναι προφανής. Η κύριοι φωστήρες της Vodafone, στα πλάισια μείωσης λειτουργικού κόστους "κατέβασαν" κεραίες. Και όσων αφορά την Cosmote που έχω καρτοκινητό, σας ενημερώνω ότι τα προβλήματα είναι ανύπαρκτα σε σχέση με την Vodafone! Για να μην αναφέρω και τις ταχύτητες 3G που δεν έχουν καμμία σχέση.... Επίσης, σε πολλές περιοχές που έχουν αναφερθεί dropcalls, μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ οτί όντως συμβαίνουν. Και τέλος, επείδη σίγουρα κάποιοι τεχνικοί της εταιρίας διαβάζουν το forum, ας πάνε στους πανέξυπνους οικονομικούς διευθυντές που έχουν, να τους πείσουν να δώσουν λύση στα προβλήματα. Γιατί στο τέλος βλέπω το μερίδιο αγοράς να κατρακυλάει σε μονοψήφια νούμερα.... Επομενως εφοσον ο λογος ειναι προφανης, να υποθεσω οτι στο Συνταγμα πλεον εχει 2/5 καλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ήμουν σήμερα στο Σύνταγμα και στο Μοναστηράκι. Άψογη κάλυψη, χωρίς drop calls στους εξωτερικούς χώρους. Και μιλούσα πάνω από 45 λεπτά σε διαφορετικές κλήσεις.:happy: Ωστόσο, πιστεύω ότι χρειάζεται κάποια βελτίωση για τους εσωτερικούς χώρους στα ισόγεια. Στις καφετέριες της πλατείας Ειρήνης συγκεκριμένα, η κάλυψη είναι 1-2/4 σε 2G/3G.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ανέβηκε καινούρια κεραία 3G στο Γαλάτσι, στην Αγία Γλυκερία κοντά... Πλέον έχει 5/5 3G! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ανέβηκε καινούρια κεραία 3G στο Γαλάτσι, στην Αγία Γλυκερία κοντά... Πλέον έχει 5/5 3G! speedtest? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Αύριο το πρωί που θα περάσω θα κάνω τεστ... Πρός το παρόν όμως έχω αυτο το εκπληκτικό τεστ σήμερα το πρωί απ´ το ΤΕΙ Αθήνας στο Αιγάλεω... (το τεστ έγινε σε εσωτερικό χώρο) Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts