Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την αυτοματη ρυθμιση ημερομηνιας-ωρας γιατι την εβγαλε η vodafone???? η wind κραταει αυτη τη ρυθμιση,δηλαδη με το που ενεργοποιεις τις αυτοματες ρυθμισεις στη συσκευη σου ρυθμιζει το δικτυο αυτοματα την σωστη ημερομηνια και ωρα,πολυ καλο!!!

δεν ξερω και εμενα με βολευε . τωρα μονο η κοτε και η γουιντ το εχουνε .

δεν ξερω και εμενα με βολευε . τωρα μονο η κοτε και η γουιντ το εχουνε .

Μονο η wind το εχει,για την cosmote πως σου ηρθε??? εκεινη ποτε δεν το ειχε τοσα χρονια που την παρακολουθω..

Μονο η wind το εχει,για την cosmote πως σου ηρθε??? εκεινη ποτε δεν το ειχε τοσα χρονια που την παρακολουθω..

H Cosmote είχε ένα φεγγάρι και σου έδινε λάθος ώρα! Έλεοc!:lol:

Πολύ καλή κάλυψη η Vodafone σε 3η γενιά στο Θεσσαλικό κάμπο. Όλες οι κεραίες της έχουν γίνει dual mode! Well done,ολοκληρώθηκε το έργο εδώ!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και περιοχές Κιλκίς κάνει αναβαθμίσεις τώρα και γενικά πιο ψηλά στο βορά. Τα μηχανήματα παίζουν άψογα.

H Cosmote είχε ένα φεγγάρι και σου έδινε λάθος ώρα! Έλεοc!:lol:

Πολύ καλή κάλυψη η Vodafone σε 3η γενιά στο Θεσσαλικό κάμπο. Όλες οι κεραίες της έχουν γίνει dual mode! Well done,ολοκληρώθηκε το έργο εδώ!

Δεν πρέπει να έχουν γίνει όλες. Σε νομό Τρικάλων είναι κάποιες που δεν έχουν - ακόμη - 3η γενιά, νομίζω. Για κάνε τη διαδρομή Λάρισα-Τρίκαλα όποτε μπορέσεις και πρόσεξέ το! Αλλά ναι, είναι ελαχιστες αυτές που δεν έγιναν dual mode.

Και περιοχές Κιλκίς κάνει αναβαθμίσεις τώρα και γενικά πιο ψηλά στο βορά. Τα μηχανήματα παίζουν άψογα.

Να το επιβεβαιωσω κι εγω??? κυκλοφορω πλεον μονο με 3G εντος και εκτος πολης :lol:

εμενα στην κοσμοτε που εχω στο 3g που το εχω δοκιμασει ενημερωνει την ημερομηνια και την ωρα , το εχω βαλει να με ρωταει οταν θελει να ενημερωσει την ημερομηνια και την ωρα και το κανει κανονικα η ωρα και η ημερομηνια ειναι σωστη. ισως να μην το εχεις ενεργοποιησει εσυ στην συσκευη σου και να μην στο κανει , δοκιμασε το και πες μου. οσο για την απλη καλυψη δεν θυμαμαι αμα το κανει. αλλα για το 3g ειναι το μονο σιγουρο. επισης εχω παρατηρησει επιπλεον πολλες φορες που εχω παει και σε αλλα μερη που βλεπω να με ρωταει εαν θελω να την ενημερωσω την ημερομηνια και την ωρα ή οχι το ιδιο μου γινεται και με την γουιντ.

στο Πανοραμα θεσ/νικης, απο αμερικανικο κολλεγιο, εως το κεντρο του πανοραματος (μεγαλη εκταση, οπου βρισκονται και οι μεγαλυτερες βιλες της θεσ/νικης) η voda ειναι τραγικη! Ετσι εξηγειται και η ελλειψη καταστηματος voda στο πανοραμα... Μεγαλο τους λαθος που δεν το φτιαχνουν παντως... Χανουν τους καλυτερους πελατες (και πλουσιοτερους...)

Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά οι πλούσιοι θέλουν σήμα χωρίς κεραίες. Νομίζουν ότι λόγω χρημάτων έρχεται από δορυφόρο.

Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά οι πλούσιοι θέλουν σήμα χωρίς κεραίες. Νομίζουν ότι λόγω χρημάτων έρχεται από δορυφόρο.

σωστη παρατηρηση :)

μια φιλη μου στο πανοραμα τους κανει λογαριασμους minimum 600e εδω και χρονια, αλλά τωρα πια με ρωταει τι να της προτεινω για φορητοτητα... το σιγουρο ειναι οτι οταν δουν στα κεντρικα την αιτηση φορητοτητας, θα της δινουν κανενα 800 για να μεινει!

Όλες οι εταιρίες στο πανόραμα έχουν πρόβλημα, όπως σε όλες τις παρόμοιες κοινωνίες η αφρόκρεμα θέλει να είναι μέσα στη ζάχαρη (η έτσι υποθέτει) και να κρατάει απ' έξω τα πράματα του διαβόλου (κεραίες, μαύρους, αλλόθρησκους κλπ).

Όλες οι εταιρίες στο πανόραμα έχουν πρόβλημα, όπως σε όλες τις παρόμοιες κοινωνίες η αφρόκρεμα θέλει να είναι μέσα στη ζάχαρη (η έτσι υποθέτει) και να κρατάει απ' έξω τα πράματα του διαβόλου (κεραίες, μαύρους, αλλόθρησκους κλπ).

Ας ψηθούν λίγο παραπάνω... λεφτά υπάρχουν :shifty:

Samsung S21 Ultra

Εκεί στο Πανόραμα μπορεί να παίζουν με Full Σήμα. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν σήμα στα σπίτια τους ;) Η Vodafone έδωσε τη λύση για πραγματικά 100% κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους. Οι άλλες τι κάνουν...

Κανονικά όσοι έχουν Vodafone δε πρέπει να διαμαρτυρηθούνε ποτέ για κάλυψη στο σπίτι τους. Έχεις πρόβλημα; Full σήμα και ησύχασες. Στο Βόλο που το βάλαμε σε ένα γνωστό μου είναι άψογο σε επίδοση και λειτουργία.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλά όλοι στο πανόραμα έχουν cosmote... Όσοι βλέπουν προς θέρμη από νόμο και πάνω έχουν και βόντα..

Χολαργός, χάλια σήμα, μόνο για ομιλία, για δεδομένα άθλιες ταχύτητες...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Παδια το χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν πιανει στη ραφηνα.Στο λιμανι εχει 3 γραμμες το iphone4 και καμια φορα 3g.Τους εχω στειλει και μαιλ.δεν ειναι δυνατον στη ραφηνα που το καλοκαιρι μαζευει τοσο κοσμο να μην εχει καλυψη.Φιλος μου ακριβως διπλα με cosmote και xperia εχει φουλ 3g:mad:

Στην Ραφήνα δεν ξήλωσαν οι ντόπιοι σταθμούς βάσης εδώ και κάτι χρόνια; Προφανώς της Cosmote τη γλίτωσε(κwλοφαρδία) ή τον έχει επιμελώς καλυμμένο.

Στην Ραφήνα δεν ξήλωσαν οι ντόπιοι σταθμούς βάσης εδώ και κάτι χρόνια; Προφανώς της Cosmote τη γλίτωσε(κwλοφαρδία) ή τον έχει επιμελώς καλυμμένο.

Καθόλου καλυμενο.

Πάνω στον ΟΤΕ στο κέντρο της Ραφήνας είναι.

Γιατί δεν μπαίνουν και εκει να τον κατεβάσουν;;;;

γιατι οπως και να το κανεις αλλο να μπεις σε ενα ιδιωτικο κτιριο και αλλο στο κτιριο του οτε γιατι ο ιδιωτης μπορει να τους αφησει η να σπασουν κλειδαρια κτλ.στον οτε(αλλα και σε οποιαδηποτε αλλη μεγαλη εταιρια) αν το ζητησει μεχρι και ματ θα μαζευτουν

παιδιά εχω μια ερωτηση, αλλα δε ξερω που να την κανω. Εαν ξερει κανείς καποιο αλλο τοπικ, να με ενημερωσει. Θελω να μαθω τι BAND χρησιμοποιουν οι 3 εταιριες της Ελλαδας. Μπορει καποιος να μου απαντησει, με σιγουριά ομως; Ευχαριστω

Τί εννοείς BAND? Και οι τρείς εταιρίες χρησιμοποιούν GSM900, DCS1800, UMTS2100.

Μήπως εννοείς τις συχνότητες ακριβώς και σε πιό μέρος βρίσκονται?

Τί εννοείς BAND? Και οι τρείς εταιρίες χρησιμοποιούν GSM900, DCS1800, UMTS2100.

Μήπως εννοείς τις συχνότητες ακριβώς και σε πιό μέρος βρίσκονται?

υπαρχουν 4 bands gsm παγκοσμιως σωστα; π.χ. ποιο χρησιμοποιει η vodafone;

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις