Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει περασει ποσος καιρος και δεν εχει αλλαξει τιποτα απολυτως... (κηφισια)

και δεν ειναι μονο το προβλημα με την καλυψη (1 στις 2 κλησεις, χαμενη)

ειναι και η ελλειψη ενημερωσης για το τι και ποτε...

αρκετες κλησεις στην εξυπηρετηση πελατων, οπου παντα το σημειωναν και παντα θα μας απαντουσαν σε 4-5 μερες.... και μετα η απολυτη σιωπη....

και εχει βγει και διαφημιση για την εξυπηρετηση πελατων της voda...

Η εξυπηρέτηση πελατών δεν έχει καμία σχέση με τους δημαρχέους της Κηφισιάς ;)

Τι μας μας πεί η εξυπηρέτηση πελατών ότι οι "Zαπατίστας" όπως λέγεται η αυθαίρετη οργάνωση τους "κατά των κεραιών" έχει βγεί στο κατόπι και τα σπάει :X

πηγα προχθες στην Αθηνα-πειραια και διαπιστωσα οτι η vodafone ειναι κορυφη και στη Νικαια η μοναδικη που εχει σταθερο σημα,εκανα 10 φορες αναζητηση δικτυου στο σπιτι του και τις περισσοτερες μου βγαζε μονο τη vodafone και καμια φορα την cosmote,η Wind τιποτα,η vodafone παιζει να εχει ξεπερασει την cosmote σε ολους τους τομεις εκτος απο τον ογκο πελατων,σε καλυψη παντως πρεπει να εχει παρει πρωτια..... Edited by Picard

Η εξυπηρέτηση πελατών δεν έχει καμία σχέση με τους δημαρχέους της Κηφισιάς ;)

Τι μας μας πεί η εξυπηρέτηση πελατών ότι οι "Zαπατίστας" όπως λέγεται η αυθαίρετη οργάνωση τους "κατά των κεραιών" έχει βγεί στο κατόπι και τα σπάει :X

συμφωνω μαζι σου. απλα μετα απο διαφορα τηλεφωνα που εγινα στην τεχνικη υπηρεσια, ειπαν πως θα απαντουσαν σε 4 με 5 μερες...

βεβαια ουτε φωνη ουτε ακροαση....

τουλαχιστον να σου πουν οτι το ξερουν και περιπου σε χ μερες, θα φτιαχτει.

παλιοτερα, σε ιδια φαση, ειχαν φερει φορητο σταθμο (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΜΩΣ.....)

εμεις να ειμαστε ενταξει στις υποχρεωσεις μας.... αυτοι οχι;;;

καλως ή κακως ο κοσμος βασιζεται στο κινητο του για πολλα πραγματα....

εκει δειχνουν ποσο σεβονται τους πελατες τους ή τους εχουν γραμμενους...

Διαδρομή Θεσσαλονίκη-Καβάλα, υπάρχει σχεδόν παντού 3g, πέραν κάποιων λίγων χιλιομέτρων, λόγω μορφολογίας εδάφους, όπου ούτε η ανταγωνίστρια Κοσμοτέ έχει. Μάλιστα, σε αρκετά μεγάλο κομμάτι διαδρομής από το ύψος περίπου του Λαγκαδά μέχρι και λίγο πιο μετά τη διασταύρωση Ρεντίνας-Σταυρού η Κοσμοτέ είναι κάτω του μετρίου και σχεδόν ανύπαρκτη, ενώ η VF φουλαρισμένη.

Προς κόμβο Νέας Κεδρύλιας αλλά και πιο μετά, φουλ η VF, μέτρια ή κακή στα πιο πολλά σημεία η Κόσμο.

Επίσης, τη διαδρομή Ξάνθη-Κομοτηνή και φυσικά τα παρακείμενα χωριά τα καλύπτουν σχεδόν άψογα με 3g VF-Cote. Ωστόσο, κάλυψη 3g από VF μόνο στα χωριά Αμάραντα, Φύλακας, Καλλιθέα κλπ, έξω απ'την Κομοτηνή.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.

Απο την εγνατία εαν κατέβεις καβάλα, ξαφνικά στην έξοδο δεν έχει ουτε gsm! Ειναι μαλλον μια μικρη τρυπα αλλά εαν μιλας πεφτει η γραμμη παντα.
Samsung S21 Ultra

Απο την εγνατία εαν κατέβεις καβάλα, ξαφνικά στην έξοδο δεν έχει ουτε gsm! Ειναι μαλλον μια μικρη τρυπα αλλά εαν μιλας πεφτει η γραμμη παντα.

Πριν το νοσοκομείο αναφέρεσαι,ε; Νομίζω πως όντως εκεί υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, αν και ιστός υπάρχει, αλλά προφανώς δε βλέπει εκείνο το σημείο. Πάντως μέχρι και τον κόμβο, το 3G είναι ok;)

Γενικά τα πάει καλά η Vodafone στον Νομό Καβάλας σε 3G και απο παλιά που ειχα vodafone και σε χωρια κτλ :)
Samsung S21 Ultra

Φυσικά! Εκεί η voda έχει αρκετές κεραίες και οι περισσότερες είναι upgraded.

Στην Ξάνθη έχει μπεί η πρώτη DBS3900. (πρωτιά!!)

εχει περασει ποσος καιρος και δεν εχει αλλαξει τιποτα απολυτως... (κηφισια)

και δεν ειναι μονο το προβλημα με την καλυψη (1 στις 2 κλησεις, χαμενη)

ειναι και η ελλειψη ενημερωσης για το τι και ποτε...

αρκετες κλησεις στην εξυπηρετηση πελατων, οπου παντα το σημειωναν και παντα θα μας απαντουσαν σε 4-5 μερες.... και μετα η απολυτη σιωπη....

και εχει βγει και διαφημιση για την εξυπηρετηση πελατων της voda...

εγώ τους πήρα σήμερα και μου είπανε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κάλυψης στην κηφισιά. Καλά που είναι οι συνδρομητές τις βοντα στην συγκεκριμένη περιοχή ;.φύγανε όλοι για φορητοτητα; εξάλλου είναι γενικό το πρόβλημα από όλες τις εταιρείες και όχι μόνο από την βοντα. Μόνο εγώ και εσυ παραπονιόμαστε;. Θα τους ξανά πάρω τηλ και θα καταχώρησω το πρόβλημα κάλυψης διότι είναι σπάσιμο. Να μου το θυμηθείς την παραμονή τον χριστουγέννων και τα χριστούγεννα ή την παραμονή πρωτοχρονιάς και την πρωτοχρονιά θα δεις φουλ σήμα στην βοντα για να στείλεις μύνημα στις γιορτές και μετά θα πέσει πάλι όπως και την προηγούμενη φορά που κατέβηκε ο σταθμός στην κοδρου το έζησα για αυτό το λέω. Ίσως να μην έχει καταχωρηθεί σωστά το πρόβλημα κάλυψης από τους συνδρομητές. Εγώ δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι κεντρική πόλη χωρίς σήμα έλεος. Αν ψήφιζα στην κηφισιά δεν παταγα διότι το κηφισιά σος δεν έχει τι να κάνει και κατεβάζει σταθμούς... Ευτυχώς που ψηφίζω αλλού... Α και κάτι άλλο έχεις πάει καθόλου στο κατ αυτές τις μέρες από τότε που κατέβηκε ο σταθμός να τσεκαρεις εάν έχει σήμα; θυμάμαι ότι η βοντα στο ισόγειο δεν πιάνει όταν πας προς τα μέσα . Ενώ η κοσμοτε είχε φουλ σήμα διότι απέναντι από το κατ είχανε κεραία τις κοσμοτε αλλά τώρα που κατέβηκε δεν πρέπει να πιάνει η κοσμοτε. Εγώ που είχα πάει στο κατ πριν κανένα 1ή 2 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς λόγω του αδελφού μου το σήμα ήτανε ελάχιστο ίσα που εποιανε ακόμα και όροφο.. Κάλεσα την βοντα και τους αναφέρα το πρόβλημα και μου είπανε ότι το γνωριζουνε ότι στο κατ δεν έχει καλό σήμα και ότι γίνονται προσπάθειες βελτίωσης του αλλά δεν νομίζω να έχει γίνει κάτι εάν τύχει και περάσεις από εκεί πες μου. Μπορεί το παράδειγμα μου όσον αφορά το κατ να είναι ακραίο εάν δεν υπήρχε λόγος να πας στο νοσοκομείο για να το τσεκαρεις μην το παρεξηγήσεις απλά το λέω διότι στο νοσοκομείο εκεί πιο σημαντικό το σήμα όταν υπάρχει πρόβλημα υγείας.

Φυσικά! Εκεί η voda έχει αρκετές κεραίες και οι περισσότερες είναι upgraded.

Στην Ξάνθη έχει μπεί η πρώτη DBS3900. (πρωτιά!!)

Τώρα που σε πετύχαμε, ας σε ανακρίνουμε :p

Γνωρίζεις αν θα γίνουν κι άλλες προσθήκες 3g σε κεντρική/ανατολική Μακεδονία σύντομα;

Υ.Γ.: DBS3900; Wi-Max; WTF;:wacko::confused:

Edited by kotsianis7

'Εχει αρκετές.

Αυτές τις μέρες θα μπούν δυτικά μερικές. Για τις άλλες ακόμα δεν έχω ενημέρωση.

'Εχει αρκετές.

Αυτές τις μέρες θα μπούν δυτικά μερικές. Για τις άλλες ακόμα δεν έχω ενημέρωση.

Ελπίζω να γίνει καμια αναβάθμιση και στην Δράμα γιατί απο 3G εκτος απο λιγα τετράγωνα στο κεντρο δεν εχει αλλου χρόνια τώρα! Και ολη η υπόλοιπη περιοχή (οπου πήγα εκτος απο το κεντρο κεντρο) καλύπτεται απο τον λόφο του Κορυλόβου, που προφανώς δεν έχει 3G εκείνη η κεραία. Τωρα πως το κανει αυτο η vodafone, να έχει 1-2 κεραιες μικρης εμβελειας με 3g/gsm στο κεντρο κεντρο και μετα σε ολη την υπολοιπη πολη! να την καλυπτει απο τον λοφο του Κορυλοβου...... δεν ξερω.

Οι αλλες 2 έχουν πιο "πυκνες" κεραιες (και 3G εννοειτε σχεδον παντου στην πόλη, ανατολικά, δυτικα κτλ) ........

Samsung S21 Ultra

εγώ τους πήρα σήμερα και μου είπανε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κάλυψης στην κηφισιά. Καλά που είναι οι συνδρομητές τις βοντα στην συγκεκριμένη περιοχή ;.φύγανε όλοι για φορητοτητα; εξάλλου είναι γενικό το πρόβλημα από όλες τις εταιρείες και όχι μόνο από την βοντα. Μόνο εγώ και εσυ παραπονιόμαστε;. Θα τους ξανά πάρω τηλ και θα καταχώρησω το πρόβλημα κάλυψης διότι είναι σπάσιμο. Να μου το θυμηθείς την παραμονή τον χριστουγέννων και τα χριστούγεννα ή την παραμονή πρωτοχρονιάς και την πρωτοχρονιά θα δεις φουλ σήμα στην βοντα για να στείλεις μύνημα στις γιορτές και μετά θα πέσει πάλι όπως και την προηγούμενη φορά που κατέβηκε ο σταθμός στην κοδρου το έζησα για αυτό το λέω. Ίσως να μην έχει καταχωρηθεί σωστά το πρόβλημα κάλυψης από τους συνδρομητές. Εγώ δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι κεντρική πόλη χωρίς σήμα έλεος. Αν ψήφιζα στην κηφισιά δεν παταγα διότι το κηφισιά σος δεν έχει τι να κάνει και κατεβάζει σταθμούς... Ευτυχώς που ψηφίζω αλλού... Α και κάτι άλλο έχεις πάει καθόλου στο κατ αυτές τις μέρες από τότε που κατέβηκε ο σταθμός να τσεκαρεις εάν έχει σήμα; θυμάμαι ότι η βοντα στο ισόγειο δεν πιάνει όταν πας προς τα μέσα . Ενώ η κοσμοτε είχε φουλ σήμα διότι απέναντι από το κατ είχανε κεραία τις κοσμοτε αλλά τώρα που κατέβηκε δεν πρέπει να πιάνει η κοσμοτε. Εγώ που είχα πάει στο κατ πριν κανένα 1ή 2 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς λόγω του αδελφού μου το σήμα ήτανε ελάχιστο ίσα που εποιανε ακόμα και όροφο.. Κάλεσα την βοντα και τους αναφέρα το πρόβλημα και μου είπανε ότι το γνωριζουνε ότι στο κατ δεν έχει καλό σήμα και ότι γίνονται προσπάθειες βελτίωσης του αλλά δεν νομίζω να έχει γίνει κάτι εάν τύχει και περάσεις από εκεί πες μου. Μπορεί το παράδειγμα μου όσον αφορά το κατ να είναι ακραίο εάν δεν υπήρχε λόγος να πας στο νοσοκομείο για να το τσεκαρεις μην το παρεξηγήσεις απλά το λέω διότι στο νοσοκομείο εκεί πιο σημαντικό το σήμα όταν υπάρχει πρόβλημα υγείας.

ωστε σου ειπαν πως δεν εχει προβλημα στην καλυψη;; εμενα καθε φορα μου λενε πως θα επικοινωνησουν μαζι μου σε 4-5 μερες.... καθε φορα!! και ποτε δεν γινεται τιποτα :)))

παντως εχει φυγει αρκετος κοσμος προς κοσμοτε... η μονη με αξιοπρεπες σημα στην περιοχη.... απο ο,τι φαινεται δεν ενδιαφερεται κανεις στη βοντα....

η συγκεκριμενη περιοχη, ειναι απο τις σχετικα παλιες περιοχες με σπιτια (αρα οχι με πολλες βιλλες και μεζονετες.....)

στο κατ δεν ξερω τι γινεται. ξερω ομως σε πολυκατοικια στη βορινο τμημα του κατ, διπλα στη βιλα καζουλη, οτι κρεμονται απο τα μπαλκονια για να μιλησουν...

αν η επισημη απαντηση ειναι πως δεν υπαρχει προβλημα, τοτε δεν εχει νοημα να γκρινιαζουμε και να τους πρηζουμε κι αυτους, αλλα να φυγουμε

leosedf γνωριζεις αν προκεται να καλυφθεί με 3G το Παράλιο Άστρος του Νομου Αρκαδίας?

έχει καταντησει αστείο..εδω κ 2 χρονια απο το cc μου λένε προβλέπεται συντομα αλλά ακομα τιποτα, ενω η cote καμπανα 3G απο το 2007...κ μιλαμε για τον σημαντικοτερο τουριστικό προορισμό της Αρκαδίας (κ οχι μόνο καλοκαιρινό)!

Edited by stefanos1999

Στέφανε δεν ξέρω για εκεί κάτω. Είχανε μπεί μερικές εκεί τριγύρω αλλα δεν ξέρω περισσότερα.

Έχει κάποια για Αχαία και Ηλεία αλλα δεν ξέρω τί και πώς.

Γενικά τα πάει καλά η Vodafone στον Νομό Καβάλας σε 3G και απο παλιά που ειχα vodafone και σε χωρια κτλ :)

Εκτος τις παραλιες τις που δεν υπαρχει δειγμα 3g (και παρτο απο οφρυνιο μεχρι και αμμολοφοι εκτος μεσα στην περαμο εχει 3g fem)

σε ποιό email στελνουμε τα προβληματα/ανεπάρκειες της κάλυψης δικτυου?

πανε στην σελιδα της βονταφον και συμπληρωσε την φορμα επικοινωνιας.επισης μπορεις μεσω του 13840 δωρεαν να τους πεις αν καπου εχεις προβλημα τετοιου ειδους

Λοιπον απ' οτι φαινεται η voda το χει παρει ζεστα το θεμα και εχει κανει τεραστια αλματα μπροστα,καθε μερα ολοενα και καλυτερη γινεται,πλεον εχω full σημα 3G στο σπιτι μου και σταθερα στο -95dbm ,τωρα αναρωτιεμαι μηπως εβαλε καποιος γειτονας τη μικροκεραια της voda η τοποθετηθηκε καμια κεραια απο συνεργειο της voda καπου κοντα,ενα απο τα δυο,γιατι πριν δεν επιανα και τοσο καλα....επιβεβαιωνεται αυτο που λεω οτι εχει κερδισει στα σημεια την cosmote και πλεον εχει την καλυτερη καλυψη στην Ελλαδα..... Edited by Picard

Λοιπον απ' οτι φαινεται η voda το χει παρει ζεστα το θεμα και εχει κανει τεραστια αλματα μπροστα,καθε μερα ολοενα και καλυτερη γινεται,πλεον εχω full σημα 3G στο σπιτι μου και σταθερα στο -95dbm ,τωρα αναρωτιεμαι μηπως εβαλε καποιος γειτονας τη μικροκεραια της voda η τοποθετηθηκε καμια κεραια απο συνεργειο της voda καπου κοντα,ενα απο τα δυο,γιατι πριν δεν επιανα και τοσο καλα....επιβεβαιωνεται αυτο που λεω οτι εχει κερδισει στα σημεια την cosmote και πλεον εχει την καλυτερη καλυψη στην Ελλαδα.....

Τοποθετήθηκε κεραία λογικά. Ακόμη και να λειτουργεί κάποιος γείτονας το VAG, θα πρέπει για να λαμβάνεις σήμα να έχει δηλωμένο τον αριθμό σου. Εκτός αυτού, ακόμη και δηλωμένο να σε είχε υποθετικά, λόγω απόστασης δε θα μπορούσες να λάμβανες φουλ σήμα σε όλο το σπίτι

Λοιπον απ' οτι φαινεται η voda το χει παρει ζεστα το θεμα και εχει κανει τεραστια αλματα μπροστα,καθε μερα ολοενα και καλυτερη γινεται,πλεον εχω full σημα 3G στο σπιτι μου και σταθερα στο -95dbm ,τωρα αναρωτιεμαι μηπως εβαλε καποιος γειτονας τη μικροκεραια της voda η τοποθετηθηκε καμια κεραια απο συνεργειο της voda καπου κοντα,ενα απο τα δυο,γιατι πριν δεν επιανα και τοσο καλα....επιβεβαιωνεται αυτο που λεω οτι εχει κερδισει στα σημεια την cosmote και πλεον εχει την καλυτερη καλυψη στην Ελλαδα.....

Αυτό ισχύει.

Που να δεις, δε, τι ισχύει στο data κομμάτι. Εκεί οι διαφορές με την Cosmote είναι χαώδεις (το 40% της διαφήμισης έχει μείνει πίσω) - τις προάλλες ήμουν με ένα φίλο που είχε κι αυτός iPhone αλλά με Cosmote. Τρέξαμε κι οι δύο το speedest.net και οι διαφορά ήταν 5:1 υπέρ της Vodafone, ο φίλος έτρεχε να κρυφτεί..

Στην WIND δεν αναφέρομαι καν πριν αποκτήσει σοβαρές υπηρεσίες data :)

Edited by damokles

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

στη Νεα νομαρχια κιλκις ειχα -90dbm περσυ και εχω -38dbm φετος,πληθωρα καναλιων πραγμα που σημαινει οτι εχει μπει σταθμος η παιζει microcell αλλα δε μπορω να το ανακαλυψω,δε ξερω τι εχουν κανει οι ανθρωποι και δε φαινεται αλλα για να μου πεταει τοσο μεγαλη εμβελεια ειναι διπλα μου και δεν το βλεπω.

Αντιθετως η wind εχει μεινει οπως ηταν πριν 5 χρονια.

μην το ψαχνεις οταν αφαιρεθηκε ο σταθμος βασης απεναντι στο κατ στην κηφισιας 235

εχεις δικιο και για την περιοχη του ΚΑΤ στην κηφισια. εχτες ετυχε να προσπα8ω να κανω κληση, βρισκομενος στη νοτια πλευρα του (εξωτερικος χωρος...)

μετα απο 2 network busy (μαλλον λογω χωρητικοτητας) , καταφερα να παρω... σημα 2 στις 4 μπαρες...

αν αυτοι που εριξαν τις κεραιες , ειχαν καποιον στο νοσοκομειο, δεν θα τους αρεσε που δεν θα μπορουσαν να επικοινωνησουν...

αλλα και οι κυριοι της vodafone, δεν φαινεται να ενδιαφερονται για να βρουνε μια λυση... πρακτικα η εταιρια δεν εχει να κερδισει κατι, οποτε δεν κανει κανεις τιποτα (ή δεν κανει οσο γρηγορα θα επρεπε να κανει)

αλλα και οι κυριοι της vodafone, δεν φαινεται να ενδιαφερονται για να βρουνε μια λυση... πρακτικα η εταιρια δεν εχει να κερδισει κατι, οποτε δεν κανει κανεις τιποτα (ή δεν κανει οσο γρηγορα θα επρεπε να κανει)

Δε συμφωνώ με αυτό... Η κάθε εταιρία θέλει να έχει σήμα σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη, και πόσο μάλλον σε ολόκληρο ΚΑΤ όπου γίνονται και πολλές κλήσεις!

Απλά στην Ελλάδα, είναι τόσο μπρεδεμένα τα πράγματα με τις κεραίες και τις αδειοδοτήσεις, που ό,τι κι αν κάνει η εταιρία, δεν θα αποκατασταθεί το σήμα απ' τη μια μέρα στην άλλη... :X

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις