RAZR2 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Εγώ πάντος παρατηρώ ότι ενώ η GSM κάλυψη είναι πάρα πολύ καλή, η 3G είναι διαθέσιμη τουλάχιστον με καλό σήμα μόνο στο κέντρο.... Αναφέρεσαι στην Αθήνα? Ακόμα και στο κέντρο σήμα 3G έχω κυρίως σε ανοιχτούς χώρους και όχι μέσα σε κτίρια όπου το σχετικό σηματάκι εμφανίζεται πολύ σπάνια και μόνο για μερικά δευτερόλεπτα!:( Πάντως 3G σήμα και μάλιστα πολύ καλό υπάρχει και σε άλλες περιοχές της Αττικής, τα Βριλλήσια έχουν πολύ καλό σήμα, περιοχή του Αμαρουσίου επίσης (ίσως λόγω της κεραίας ή του ότι έχουν φυτέψει στο The Mall όπου και οι τρεις εταιρίες έχουν σήμα GSM και 3G καμπάνα) και άλλες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Παιδιά, μόλις έκανα ένα εταιρικό πρόγραμμα στη Vodafone και διαπιστώνω ότι η κάλυψη στο σπίτι μου (Μεγάλο Μοναστήρι Λάρισας, 500 μέτρα από την εθνική οδό) η ένταση σήματος του δικτύου της Vodafone είναι πρακτικά μηδέν. Καμιά από τις συσκευές δεν πιάνει εκεί δίκτυο. Υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσω αυτό? Και αν ναι, μπορεί να γίνει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Παιδιά, μόλις έκανα ένα εταιρικό πρόγραμμα στη Vodafone και διαπιστώνω ότι η κάλυψη στο σπίτι μου (Μεγάλο Μοναστήρι Λάρισας, 500 μέτρα από την εθνική οδό) η ένταση σήματος του δικτύου της Vodafone είναι πρακτικά μηδέν. Καμιά από τις συσκευές δεν πιάνει εκεί δίκτυο. Υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσω αυτό? Και αν ναι, μπορεί να γίνει κάτι; Εφόσον καμία συσκευή με sim της Vodafone δεν έχει σήμα τότε δεν χρειάζεσαι άλλη επιβεβαίοωση. Κάλεσε το 1399 και ζήτα να καταγραφεί το πρόβλημα. Λογικά σε καμια εβδομάδα θα έχεις απάντηση. Αν δεις ότι δεν γίνεται τίποτα ζήτα τους να διακόψεις χωρίς να πληρώσεις τις επιδοτήσεις συσκευών και στείλε μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ (όχι ότι φταίει απαραίτητα η Vodafone, απλώς κάνε μια προσπάθεια μήπως διακόψεις χωρίς κόστος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Παιδιά, μόλις έκανα ένα εταιρικό πρόγραμμα στη Vodafone και διαπιστώνω ότι η κάλυψη στο σπίτι μου (Μεγάλο Μοναστήρι Λάρισας, 500 μέτρα από την εθνική οδό) η ένταση σήματος του δικτύου της Vodafone είναι πρακτικά μηδέν. Καμιά από τις συσκευές δεν πιάνει εκεί δίκτυο. Υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσω αυτό? Και αν ναι, μπορεί να γίνει κάτι; Προτείνω να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών ώστε να ενημερωθείς αν υπάρχει κάλυψη στην περιοχή σου. Αυτό μπορούν να το δούν σχεδόν άμεσα. Εναλλακτικά μπορείς να επισκεφτείς και να θέσεις το πρόβλημα στο VF Shop που έκανες την σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σήμερα προσπάθησα και με το iPhone και το περίεργο είναι ότι ενώ μπορώ να καλέσω, δεν μπορώ να κληθώ. Το ίδιο και με τις άλλες συσκευές που δοκίμασα. Το δε σήμα κυμαίνεται μεταξύ Νo Service και μίας ή και δύο γραμμών- ή "ψευδογραμμών" καλύτερα, αφού ουσιαστικά δεν μπορώ να λάβω κλήσεις. Πάντως θεωρητικά δείχνει να έχει κάλυψη. Εννοείται ότι θα καλέσω την Εξυπ. Πελατών για το θέμα και θα ενημερώσω για την όποια εξέλιξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_name Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Μετά από ενός μήνα προβληματικές συνδιαλέξεις με το κινητό μου Vodafone και αφού τσέκαρα το καινούριο μου κινητό στο εξουσιοδοτημένο service αλλά και με sim άλλου δικτύου, κάλεσα εξυπηρέτηση πελατών για να διαμαρτυρηθώ για τα προβλήματα με το σήμα κυρίως όταν βρίσκομαι σπίτι μου. Όπως μου ανέφεραν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα που αφορά την περιοχή μου (Βύρωνας) εδώ και 20 μέρες και οι τεχνικοί τους το κοιτάνε χωρίς να έχουν δυνατότητα να πληροφορήσουν για χρόνο επίλυσης και περί τίνος πρόκειται. Συμβαίνει και σε άλλους κάτι αντίστοιχο, το έχουν επιβεβαιώσει καλώντας την εξυπηρέτηση και σε ποιες περιοχές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Μετά από ενός μήνα προβληματικές συνδιαλέξεις με το κινητό μου Vodafone και αφού τσέκαρα το καινούριο μου κινητό στο εξουσιοδοτημένο service αλλά και με sim άλλου δικτύου, κάλεσα εξυπηρέτηση πελατών για να διαμαρτυρηθώ για τα προβλήματα με το σήμα κυρίως όταν βρίσκομαι σπίτι μου. Όπως μου ανέφεραν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα που αφορά την περιοχή μου (Βύρωνας) εδώ και 20 μέρες και οι τεχνικοί τους το κοιτάνε χωρίς να έχουν δυνατότητα να πληροφορήσουν για χρόνο επίλυσης και περί τίνος πρόκειται. Συμβαίνει και σε άλλους κάτι αντίστοιχο, το έχουν επιβεβαιώσει καλώντας την εξυπηρέτηση και σε ποιες περιοχές? Κατα πασα πιθανοτητα σε καλυπτε η κεραια η οποια πριν απο 20 μερες βανδαλιστικε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Όπως μου ανέφεραν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα που αφορά την περιοχή μου (Βύρωνας) εδώ και 20 μέρες και οι τεχνικοί τους το κοιτάνε χωρίς να έχουν δυνατότητα να πληροφορήσουν για χρόνο επίλυσης και περί τίνος πρόκειται. Δυστυχώς φίλε μου απέναντι στους δειλούς εγκάθετους νυχτόβιους τραμπούκους που καταστρέφουν τις περιουσίες των άλλων δεν μπορείς να πάρεις ουσιαστικά μέτρα. Εννοείται ότι η οποιαδήποτε εταιρεία δεν μπορεί να πέσει το επιπεδό τους ξεκινώντας κλεφτοπόλεμο. Δεν τους πιάνεις πουθενά. Να είσαι σίγουρος ότι γίνονται προσπάθειες να λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Επειδή τυγχάνει να εργάζομαι σε τμήμα που κάνει telesales Vodafone τους τελευταίους μήνες, μπορώ να πω ότι πλέον το απαράδεκτο σήμα της VDF είναι ο νούμερο 1 λόγος από/για τους πελάτες που δεν την θέλουν. Ακόμα κι εγώ πλέον έκανα φορητότητα στην Cosmote για να μπορώ να έχω σήμα στην Αγία Παρασκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Παντως εχει καλυτερη καλυψη απο wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamClone Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Μπουρδες εχει! Στο Βασσιλικο (κεντρο εκπομπης Ηρακλειου Κρητης) ειναι Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 3G! Παράθεση ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΑ FM ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ?-->> :lol:http://mms://1045fm.live24.gr/1045fm/" max 600 users. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Ακόμα κι εγώ πλέον έκανα φορητότητα στην Cosmote για να μπορώ να έχω σήμα στην Αγία Παρασκευή. Στην Cosmote όχι μόνο δεν πρέπει να κάνετε φορητότητα αλλά πρέπει να τρώει ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ. Πολύ απλά, γιατί εκμεταλλεύεται τους πόρους του ΟΤΕ (κτίρια, ρεύμα, νερό, κλιματιστικά, συνεργεία) για να συντηρηθεί αυτή, ως ιδιωτική εταιρεία. Κοινώς, όλοι εμείς, συνδρομητές ή μη, βάζουμε κάθε μήνα το χέρι στην τσέπη μας για τον λογαριασμό του ΟΤΕ και μέσω αυτού συμβάλλουμε και στα κέρδη της ... Cosmote. Έτσι κάνω κι εγώ δίκτυο. Όσο για την Αγ. Παρασκευή, μάλλον είσαι σε ιδιάζον σημείο. Στην περιοχή αυτή όλες οι εταιρείες έχουν πρόβλημα γιατί κάποιοι φύτεψαν στο μυαλό του κοσμάκη την αντίληψη ότι όλες οι κεραίες πρέπει να φύγουν από τον δήμο. Όπως μου ανέφεραν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα που αφορά την περιοχή μου (Βύρωνας) εδώ και 20 μέρες και οι τεχνικοί τους το κοιτάνε χωρίς να έχουν δυνατότητα να πληροφορήσουν για χρόνο επίλυσης και περί τίνος πρόκειται. 8 στα 10 τέτοια προβληματα είναι μια ομάδα πολιτών "ευαισθητοποιημένων" που τρέχουνμε τσεκούρια να κατεβάσουν τις κεραίες, επειδή έχουν πάθει όλοι τους κακοήθη καρκινώματα. Πρέπει να καταλάβετε, ότι η απουσία σήματος, και η αντίστοιχη βλάβη που θα προκαλείται στα κεφάλια μας είναι ευθύ αποτέλεσμα αυτών των επιλογών μας. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Στην Cosmote όχι μόνο δεν πρέπει να κάνετε φορητότητα αλλά πρέπει να τρώει ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ. Πολύ απλά, γιατί εκμεταλλεύεται τους πόρους του ΟΤΕ (κτίρια, ρεύμα, νερό, κλιματιστικά, συνεργεία) για να συντηρηθεί αυτή, ως ιδιωτική εταιρεία. Κοινώς, όλοι εμείς, συνδρομητές ή μη, βάζουμε κάθε μήνα το χέρι στην τσέπη μας για τον λογαριασμό του ΟΤΕ και μέσω αυτού συμβάλλουμε και στα κέρδη της ... Cosmote. Έτσι κάνω κι εγώ δίκτυο. Όσο για την Αγ. Παρασκευή, μάλλον είσαι σε ιδιάζον σημείο. Στην περιοχή αυτή όλες οι εταιρείες έχουν πρόβλημα γιατί κάποιοι φύτεψαν στο μυαλό του κοσμάκη την αντίληψη ότι όλες οι κεραίες πρέπει να φύγουν από τον δήμο. ΣΣΣΣΣ....πιπέρι θα αφήσουν εμένα και θα πιάσουν εσένα τώρα. Λέγονται τέτοια πράγματα για τον Εθνικό Ευεργέτη Κάλυψης (EEK) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 H Cosmote ειναι 100% θυγατρικη του ΟΤΕ, οποτε λογικα δεν υπαρχει (πλεον) νομικο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 H Cosmote ειναι 100% θυγατρικη του ΟΤΕ, οποτε λογικα δεν υπαρχει (πλεον) νομικο προβλημα. Εννοείς ότι ενδεχόμενες παρανομίες που έκανε παλαιότερα εκμεταλλευόμενη τη θέση της(και του ΟΤΕ)πλέον είναι απόλυτα νόμιμες; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 ΣΣΣΣΣ....πιπέρι θα αφήσουν εμένα και θα πιάσουν εσένα τώρα. Λέγονται τέτοια πράγματα για τον Εθνικό Ευεργέτη Κάλυψης (EEK) :) Αυτό που λέτε παιδιά δε νομίζω να στέκει και πολύ. Εάν δεν ήταν η κοσμοτέ που στηρίχθηκε στον Οτε για την επέκταση του δικτύου της εμείς στην περιοχή μου θα είχαμε ακόμα τηλεκάρτες για να μιλάμε εκτός σπιτιού!!! Επίσης εσείς στην Αθήνα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα κάρο εναλλακτικούς εάν δε θέλετε να "πηγαίνουν τα λεφτά σας στην Κοσμοτέ". Η επαρχία στο μεγαλύτερο μέρος της έχει μόνο μία επιλογή, ΟΤΕ.Οπότε ναι θέλουμε να εκμεταλλεύεται η Κοσμοτέ τον ΟΤΕ για να έχουμε και εμείς κάτι που οι πλήρως ιδιωτικές πολλές φορές δε μπορούν ή δε θέλουν να μας προσφέρουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Αυτό που λέτε παιδιά δε νομίζω να στέκει και πολύ. Εάν δεν ήταν η κοσμοτέ που στηρίχθηκε στον Οτε για την επέκταση του δικτύου της εμείς στην περιοχή μου θα είχαμε ακόμα τηλεκάρτες για να μιλάμε εκτός σπιτιού!!! Επίσης εσείς στην Αθήνα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα κάρο εναλλακτικούς εάν δε θέλετε να "πηγαίνουν τα λεφτά σας στην Κοσμοτέ". Η επαρχία στο μεγαλύτερο μέρος της έχει μόνο μία επιλογή, ΟΤΕ.Οπότε ναι θέλουμε να εκμεταλλεύεται η Κοσμοτέ τον ΟΤΕ για να έχουμε και εμείς κάτι που οι πλήρως ιδιωτικές πολλές φορές δε μπορούν ή δε θέλουν να μας προσφέρουν... Δυστυχώς δεν εκμεταλλεύτηκε ο Cosmote τον ΟΤΕ αλλά τον Έλληνα φορολογούμενο για ίδιον όφελος και αυτό συνιστά παράνομη πράξη. Τα λεφτά δεν τα πλήρωσε ο ΟΤΕ αλλά εσύ και εγώ στον ΙΔΙΩΤΗ. Μην ξεχνάς ότι και ο Cosmote ιδιωτική ήταν και είναι. Απλά έτυχε "προνομιακής" μεταχείρισης. Δεν ξέρουμε αν το παιχνίδι ήταν επί ίσης όρης ποιος θα είχε καλύψει πρώτος ή αποκλειστικά την περιοχή σου. Και που επιλέγουμε άλλους εναλλακτικούς μέσω της εφορίας παρανόμως στον Cosmote καταλήγουν τα λεφτά. Όσοι δεν είμαστε συνδρομητές του όμως τι κερδίζουμε? Το απόλυτο τίποτα βέβαια. Σημασία δεν έχει σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι αλλά σε ποια τσέπη καταλήγουν τα ωραία μας λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 H Vodafone είναι η μόνη ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που ΑΡΝΕΙΤΑΙ να καλύψει κάποιες περιοχές. Είναι η μόνη που όταν κάνεις καταχώρηση σου απαντάει ότι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ να καλύψει μία περιοχή. Τώρα ως πελάτης στην επαρχία γιατί πρέπει να ενδιαφέρομαι να γίνω συνδρομητής της; :blink: Η Cosmote κάλυψε περιοχές που δεν είχε ουσιαστικό κέρδος συνδρομητών,συγκεκριμένα αν μιλάμε για Αργιθέα Καρδίτσας ανέπτυξε η ίδια ΔΙΚΤΥΟ κορμού ακόμα και για τον ΟΤΕ(να λέμε και το αντίστροφο,όχι μόνο το ευθύ) Η WIND τα τελευταία χρόνια καλύπτει κάτι άκυρες περιοχές στην επαρχία και δεν είναι λίγες οι φορές που μόνο αυτή έχει σήμα(δεν είναι τυχαίο ότι σωματεία κυνηγών στην καρδίτσα έχουν WIND ;) ) Με Vodafone η κάλυψη περιορίζεται στα μέρη που υπάρχει κάποιος πολυσύχναστος δρόμος ή τουριστικές περιοχές. Στη λίμνη Πλαστήρα για παράδειγμα αν βγεις από το δρόμο περιμετρικά της λίμνης η Vodafone χάνεται στα 50μ ενώ WIND & Cosmote καλύπτουν άριστα ακόμα και κάποια απίθανα μέρη! Επιτρέψτε μου να χαρακτηρίσω την κάλυψη της Vodafone καθαρά εμπορική... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 H Vodafone είναι η μόνη ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που ΑΡΝΕΙΤΑΙ να καλύψει κάποιες περιοχές. Είναι η μόνη που όταν κάνεις καταχώρηση σου απαντάει ότι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ να καλύψει μία περιοχή. Τώρα ως πελάτης στην επαρχία γιατί πρέπει να ενδιαφέρομαι να γίνω συνδρομητής της; :blink: Η Cosmote κάλυψε περιοχές που δεν είχε ουσιαστικό κέρδος συνδρομητών,συγκεκριμένα αν μιλάμε για Αργιθέα Καρδίτσας ανέπτυξε η ίδια ΔΙΚΤΥΟ κορμού ακόμα και για τον ΟΤΕ(να λέμε και το αντίστροφο,όχι μόνο το ευθύ) Η WIND τα τελευταία χρόνια καλύπτει κάτι άκυρες περιοχές στην επαρχία και δεν είναι λίγες οι φορές που μόνο αυτή έχει σήμα(δεν είναι τυχαίο ότι σωματεία κυνηγών στην καρδίτσα έχουν WIND ;) ) Με Vodafone η κάλυψη περιορίζεται στα μέρη που υπάρχει κάποιος πολυσύχναστος δρόμος ή τουριστικές περιοχές. Στη λίμνη Πλαστήρα για παράδειγμα αν βγεις από το δρόμο περιμετρικά της λίμνης η Vodafone χάνεται στα 50μ ενώ WIND & Cosmote καλύπτουν άριστα ακόμα και κάποια απίθανα μέρη! Επιτρέψτε μου να χαρακτηρίσω την κάλυψη της Vodafone καθαρά εμπορική... Δύσκολα τα πράγματα στην λίμνη Πλαστήρα. Ο σταθμός δεν ρευματοδοτήτηκε ποτέ . Η γεννήτρια "τσεκουρώθηκε". Η δεξαμενή πετρελαίου τρυπήθηκε...ε στο τέλος βανδαλίστηκε όλο το σύστημα και ησύχασαν όλοι:lol: Ναί υπάρχει πρόβλημα, Ναί υπάρχουν 2 σταθμοί έτοιμοι...ναι έχουν βρεθεί οι τοποθεσίες αλλά...οι τοπικοί άρχοντες αρνούνται να δώσουν άδεια στην συγκεκριμένη εταιρεία. Νομίζω κάλυψη υπάρχει απο ένα Colocation με την Wind. Οι υπόλοιποι έχουν απο 3 κεραίες στην περιοχή.;) Στην Κερατέα Αττικής μέσα στην πόλη έχουν κεραίες η Cote και η Wind. Στην Voda δεν δίδουν "άδεια". Ο εξοπλισμός ήταν έτοιμος. Οταν όμως αμφισβητήθηκε η εξουσία του τοπικού Φύλαρχου οι τεχνικοί εισέπραξαν το ανάλογο κλασσικό πλέον "ξυλοφόρτωμα". Το θέμα λύθηκε πάλι με "δημοκρατικές" διαδικασίες εν το μέσω πολεμικών ιαχών :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Δύσκολα τα πράγματα στην λίμνη Πλαστήρα. Ο σταθμός δεν ρευματοδοτήτηκε ποτέ . Η γεννήτρια "τσεκουρώθηκε". Η δεξαμενή πετρελαίου τρυπήθηκε...ε στο τέλος βανδαλίστηκε όλο το σύστημα και ησύχασαν όλοι:lol: Ναί υπάρχει πρόβλημα, Ναί υπάρχουν 2 σταθμοί έτοιμοι...ναι έχουν βρεθεί οι τοποθεσίες αλλά...οι τοπικοί άρχοντες αρνούνται να δώσουν άδεια στην συγκεκριμένη εταιρεία. Νομίζω κάλυψη υπάρχει απο ένα Colocation με την Wind. Οι υπόλοιποι έχουν απο 3 κεραίες στην περιοχή.;) Και εγω θυμαμαι περσυ οτι ειχε καλυψη απο το colocation. Λες να στραφει νομικα και σε αυτο? Η και εμεις ή κανενας. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Και εγω θυμαμαι περσυ οτι ειχε καλυψη απο το colocation. Λες να στραφει νομικα και σε αυτο? Η και εμεις ή κανενας. :cool: Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις υπέρ των εταιρειών. Το πρόβλημα είναι ότι οι ιθαγενείς είναι υπεράνω των νόμων και δεν βλέπω διάθεση να τους αναγκάσει κάποιος να δεχθούν τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης. Δυστυχώς ως πολίτες είμαστε έρμαια των διαφόρων "κινήσεων αγανακτισμένων πολιτών" που συστηματικά δρουν κατά βούληση και κατά παράβαση των νόμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 H Vodafone είναι η μόνη ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που ΑΡΝΕΙΤΑΙ να καλύψει κάποιες περιοχές. Είναι η μόνη που όταν κάνεις καταχώρηση σου απαντάει ότι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ να καλύψει μία περιοχή. Τώρα ως πελάτης στην επαρχία γιατί πρέπει να ενδιαφέρομαι να γίνω συνδρομητής της; :blink: Επιτρέψτε μου να χαρακτηρίσω την κάλυψη της Vodafone καθαρά εμπορική... Συμφωνώ απολύτως! Και για το λόγο αυτό θα διακόψω από τη Vodafone μόλις περάσει το απαραίτητο δίμηνο και θα επιστρέψω στην Cosmote. Είχα αναφέρει στην Vodafone το αδύναμο σήμα σε περιοχή μόλις 300 μέτρα από την εθνική οδό ΠΑΘΕ και την επόμενη μέρα κιόλας μου στείλανε SMS ότι κάνουν προσπάθειες ενίσχυσης του σήματος στην αναφερόμενη περιοχή (πότε πρόλαβαν και το μέτρησαν; πότε τελικά θα έχω σήμα; άγνωστο- απλώς να δείξουν ότι "ενδιαφέρθηκαν"). Είμαι σίγουρος ότι και πάλι σήμερα να κάνω παράπονα, αύριο θα μου έρθει το ίδιο μήνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Και εγω θυμαμαι περσυ οτι ειχε καλυψη απο το colocation. Λες να στραφει νομικα και σε αυτο? Η και εμεις ή κανενας. :cool: Και καλά θα κάνει.. Στην Κερατέα Αττικής μέσα στην πόλη έχουν κεραίες η Cote και η Wind. Στην Voda δεν δίδουν "άδεια". Ο εξοπλισμός ήταν έτοιμος. Οταν όμως αμφισβητήθηκε η εξουσία του τοπικού Φύλαρχου οι τεχνικοί εισέπραξαν το ανάλογο κλασσικό πλέον "ξυλοφόρτωμα". Το θέμα λύθηκε πάλι με "δημοκρατικές" διαδικασίες εν το μέσω πολεμικών ιαχών :blink: Δύσκολα τα πράγματα στην λίμνη Πλαστήρα. Ο σταθμός δεν ρευματοδοτήτηκε ποτέ . Η γεννήτρια "τσεκουρώθηκε". Η δεξαμενή πετρελαίου τρυπήθηκε...ε στο τέλος βανδαλίστηκε όλο το σύστημα και ησύχασαν όλοι:lol: Ναί υπάρχει πρόβλημα, Ναί υπάρχουν 2 σταθμοί έτοιμοι...ναι έχουν βρεθεί οι τοποθεσίες αλλά...οι τοπικοί άρχοντες αρνούνται να δώσουν άδεια στην συγκεκριμένη εταιρεία. Νομίζω κάλυψη υπάρχει απο ένα Colocation με την Wind. Οι υπόλοιποι έχουν απο 3 κεραίες στην περιοχή.;) Όταν διαβάζω τετοια γεγονότα τσαντίζομαι άγρια!Και γω ήμουν παθών στην περιοχή μου(άριστο 3g και στα υπόγεια,όχι αστεία...)αλλά.....μάντεψε τι έγινε!Εν τέλει πηγα στην Κοσμοτέ και βασικά μεν καλύπτει καλύτερα λόγω των wireless internet προγραμμάτων και λόγω καλυψης σε επαρχιακές περιοχές!Δεν παύει όμως τέτοιες τελεσίδικες αποφάσεις να καταδικάζονται άμεσα από το νομικό τμήμα της εταιρίας!Και επιτέλους,αυτή η Ευρωπαική ένωση δεν μπορεί να θεσπίσει καποιους νόμους για το ζητημα των κεραιών που να ακουλουθούνται κατά γράμμα απ’όλα τα κράτη-μέλη;Έχει θεσπίσει ένα σωρό άχρηστους κανονισμούς(εκτός των χρήσιμων βέβαια)αλλά για το πιο καυτό ζήτημα..κάνει την πάπια!Τ σημαίνει:‘‘δίνω άδεια όπου γουστάρω;;‘‘ :blink: Δεν έχει λογική μια τέτοια φράση καταρχήν!Κοινώς,εγώ κάνω κουμάντο και αντε γ....ε :X Δεν πάει έτσι όμως...Ή όλοι ή κανένας...Όχι 1 ή 2,αλλά και οι 3...Ελπίζω πραγματικά το νομικό τμήμα να πετύχει πολλά πράγματα υπέρ της εταιρίας και να πάψουν επιτέλους κάποιοι κωλό-βλαχοι(στη συμπεριφορά,όχι στην καταγωγή)να το παίζουν υπεράνω έχοντας μυαλο κουκούτσι.... Στην Καρδίτσα πάλι ποιο είναι το προβλημα;;Δε φτάνει που τους θυμήθηκαν οι εταιρίες,τους κάνουν και τερτιπια με τον εξοπλισμό;Καταρχήν,η αποξήλωση του σταθμού και η οποιαδήποτε φθορά συνιστά λόγο αγωγής κατά παντός υπευθύνου! Παραπονιόμαστε ότι πολλές απομακρυσμένες περιοχές τις γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια αλλά από την άλλη όταν κάνει κίνηση μια εταιρια,αμέσως να επιτεθούν...... Είμαστε μουρλο-λαός...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Συμφωνώ απολύτως! Και για το λόγο αυτό θα διακόψω από τη Vodafone μόλις περάσει το απαραίτητο δίμηνο και θα επιστρέψω στην Cosmote. Είχα αναφέρει στην Vodafone το αδύναμο σήμα σε περιοχή μόλις 300 μέτρα από την εθνική οδό ΠΑΘΕ και την επόμενη μέρα κιόλας μου στείλανε SMS ότι κάνουν προσπάθειες ενίσχυσης του σήματος στην αναφερόμενη περιοχή (πότε πρόλαβαν και το μέτρησαν; πότε τελικά θα έχω σήμα; άγνωστο- απλώς να δείξουν ότι "ενδιαφέρθηκαν"). Είμαι σίγουρος ότι και πάλι σήμερα να κάνω παράπονα, αύριο θα μου έρθει το ίδιο μήνυμα... Εχουν βελτιωθει οι χρονοι αποκρισης απο το τεχνικο τμημα Το εχω ακουσει ξανα για την ταχυτητα απαντησης τωρα τελευταια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Βρε παιδιά,αν κάποιος έχει κάποια άκρη στο τεχνικό τμημα,μπορεί να μάθει αν η κεραία που καλύπτει την περιοχή Επταπυργίου Θεσσαλονίκης ενδεχεται να ξαναλειτουργήσει; :p Να πω και οδό ή όχι; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts