gmarvel Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 προσπαθω να περασω τα 2005 στο 2020ι και μου βγαζει οτι εχω λαθος μοντελο(wrong model id) ξέρεται τιποτα.ευχαριστω Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 προσπαθω να περασω τα 2005 στο 2020ι και μου βγαζει οτι εχω λαθος μοντελο(wrong model id) ξέρεται τιποτα.ευχαριστω Φιλε μου,τα 2005 δεν περνουν στο 2020ι σου!!!Το ειχα κι εγω και ξερω!Για μελλοντικα δεν ξερω,αλλα προς το παρον δεν περνουν! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
general_trd Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Καλησπερα μηπως γνωρίζει καποιος κάποιο free ελληνικο προγραμματακι που να μα ς δειχνει στο 2020 ποιος γιορταζει καθημερινα;thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΟΚ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ 2020 :yahoo::yahoo::yahoo: Πρεπει να προσεξω κατι? Και τι τιμη λετε οτι θα ειναι καλη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitt Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Παιδιά, αυτή τη στιγμή έχω το 2020 που το αναβάθμησα σε Windows SE με ROM version: 2.06.00WWE ROM date: 06/14/04 Radio version: 1.18.00 Protocol version:1337.38 ExtROMversion 2.06.100a Υπάρχει τρόπος να μπούνε ελληνικά menu σε αυτή την έκδοση? Μπορώ να επιστρέψω σε παλαιότερα Windows που έχουν ελληνικά? Το 2020 το έχω από τον Σεπτέμβριο 2004 και είναι από το expansys και είχε αγγλικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitt Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Μόλις κατέβασα την 1.72 Έκδοση από την ACE-Hellas. Μπορώ να την βάλω πάνω από τα SE? Τα ελληνικά θα δουλέψουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 αυτο δεν το ξερω,το cd με τα ελληνικα για το 2020 που δινει η ace δεν το εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitt Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Το 2020 το έχω από τον Σεπτέμβριο 2004 και είναι από το expansys και είχε (έχει)αγγλικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 λογικα πρεπει να μπαινει η 1.72 για δοκιμασε το,δεν θα εχει σιγουρα ελληνικα οταν ξεκινησει αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα.στο φιναλε στα γραφω σε ενα cd και στα δινω,το θεμα ειναι να παρει την 1.72,προσπαθησε και τα λεμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitt Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Ξεκινώντας βγάζει το εξής μήνυμα: ERROR 120: COUNTRY ID ERROR The ROM image that you are trying tio use is not designated to work with your Pocket PC. Please check the vender Web site and download the correct ROM update. Τι κάνουμε τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 δυστυχως δεν ξερω!!!καποιος ποιο εμπειρος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zer0cool Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Ξεκινώντας βγάζει το εξής μήνυμα: ERROR 120: COUNTRY ID ERROR The ROM image that you are trying tio use is not designated to work with your Pocket PC. Please check the vender Web site and download the correct ROM update. Τι κάνουμε τώρα? Θα πρέπει να βρείς το πρόγραμμα που κάνεις διαχείρηση τις rom και να αλλάξεις το country id σε WWW εάν θυμάμαι καλά. Για πήγαινε στο http://buzzdev.net/index.php?option=com_docman&Itemid=32 κάνε ένα free registration και θα δείς έχει πολλά καλούδια εκει μέσα. Ελπίζω να σε βοήθησα. Υ.Γ. : εάν είσαι από Αθήνα μπορώ να σε βοηθήσω να το κάνουμε το downgrade μαζί. Παράθεση Xiaomi Mi4C / Xiaomi Mi4i / Xiaomi Redmi S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitt Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Πως μπορώ να δω bootloader version έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitt Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Λοιπόν, η υποβάθμιση έγινε επιτυχώς. Τελικά ήθελε το Operator ID να γίνει από qtek -> O2. Φίλε zer0cool σε ευχαριστώ για την καλή διέθεσή σου. Τώρα μένει μόνο να βρω το cd της ACE με τα ελληνικά, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Δε το χρειαζεσαι. Θα δεις οτι τα αγγλικα ειναι πιο ευχρηστα καθως στα ελληνικα καποιες λεξεις κοβονται στα μενου και ειναι σπαστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 παιδια εχει τυχει σε κανεναν να του στειλουν sms στο 2020 και να γραφει στην οθονη ''δεν υπαρχουν αδιαβαστα μηνυματα'' αλλα να υπαρχει πανω το φακελακι το οποιο αμα το ανοιξεις βλεπεις το sms; :confused: στα 15 μηνυματα μου το κανει 1 φορα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitt Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Το θέμα έληξε. Το downgrade πέτυχε, τα ελληνικά μπήκαν επιτυχώς και το 2020 πήγε σε άλλα χέρια :sorry: . Από σήμερα είμαι κάτοχος ενός S100, επιτέλους :up: . lagoudakis, thanks αλλά είμαι ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Αντε μπραβο :) καλοριζικο το καινουργιο σου μηχανακι,και καλα φορτωματα!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krisos Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Καλημέρα. Εδώ και 2 μέρες προσπαθώ μέσω του φορουμ αυτό να λύσω το κατωτέρω πρόβλημα. Εχω το qtek 2020 το παλίο όχι το νεότερο (2020i). Πριν μία εβδομάδα αγόρασα το Bt 800 της jabra. Aν και το εν λόγο BT έχει οθόνη αναγνώρισης του καλώντα, στο Qtek 2020 δεν έχω αναγνώριση. Έστειλα email στην κατασκευάστρια εταιρία (jabra) και η απάντηση ήταν πως ''I am very sorry but the Qtek 2020 is not compatible with the BT800 as it only has the headset profile and not the handsfree profile and in order to use the BT800 fully, you need this profile''. Για τον λόγο αυτό θα ήθελα να ρωτήσω έαν καποιος γνωρίζει πως αλλα και πού μπορώ να βρώ αυτό το profile ώστε να το εγκαταστίσω το qtek για να λειτουργήσει η αναγνώριση. Ο harryal μου είπε πως. ''Δυστυχώς μόνο σε κάποια αναβάθμιση firmware η οποία να προσθέτει το handsfree profile μπορείς να ελπίζεις... Ξεχωριστά δε γίνεται να εγκατασταθεί..'' Τον ευχαριστώ θερμά για την απάντηση. Ο SIRHC μου είπε '' Ή αλλίως γίνεται να περάσει του drivers της Broadcom? anyway, ρώτα στο thread του 2020'' Ελπίζωντας να είμαι στο σωστό thread θα ήθελα να ρωτήσω λοιπών εαν κάποιος γνωρίζει σχετικά με την λύση που μου πρότεινε Ο SIRHC. Ευχαριστώ εκ των προτέρων θερμά όλους σας για την απάντηση στο ερώτημά μου. Οπως καταλαβένεται μετά την εν λόγο αγορά ψάχνω απελπισμένα τρόπους ώστε να το κάνω το ριμάδι (ΒΤ 800) να λειτουργίσει. Παράθεση Με εκτίμηση Krisos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Παιδια επειδη αυριο-μεθαυριο θα παραλαβω και εγω ενα qteκ 2020 εχω μια απορια. Φορτωνει γρηγορα τις σελιδες ή κανει κανα 5λεπτο σαν το 6600 μου? Μιλαω για οταν δινω internet στο ppc απο τον υπολογιστη μεσω bt. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 καμμια σχεση φιλε μου!!!!και εγω ειχα 6600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Επειδή είναι λίγο δύσκολο να στο περιγράψω υπάρχουν 2 τρόποι : 1) Εάν είσαι Αθήνα συναντιόμαστε και το κάνουμε μαζί για να το δείς και να μπορέσεις να καταλάβεις την διαδικασία. 2) Εάν είσαι εκτός Αθηνών θα πρέπει να σε παραπέμψω σε ανάλογη σελίδα η οποία είναι στα Αγγλικά και θα μιλάμε με email or mobile για να το κάνεις.eimai entos A8inwn kai ean mporeseis na mou dia8eseis ligo apo ton hrono sou 8a itan iperoha!to pa kai to 3analew se efharisto poli!file Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krisos Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν είναι καποιος ο οποιος χρησημοποιέι BT ακουστικά με το qtek 2020. Εάν ναι τότε θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποιο πρόβλημα. Διότι πέραν των άλλων προβλημάτων που έχω με το εκπληκτιτό ''souper ntouper akoustiko'' tis jabra BT 800, otan pataw oste na moy apantisei apo to akoustiko kanei peripou, oxi poli, 10 me 15 deuterolepta gia na arxisei tin epikinonia. Enw diladi exei anoiksi tin grami (to kinito) kai o sinomilitis mou xreonetai, egw perimenw na ton akousw apo to BT akoustiko ton xrono pou proanefeta. Παράθεση Με εκτίμηση Krisos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krisos Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Ti na kanw Na to petaksw Na to spasw OR yparxei kamia lysi oste na to xrisimopoihsw sto qtek 2020. Episis tha ithela na rwtisw to thread gia to qtek 2020 einai auto sto opoio briskome twra or kapio allo. Ean einai allo as mou ipodiksei kapios pio akribos einai Παράθεση Με εκτίμηση Krisos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 καποιο χρονο κανει αλλα οχι και 10-15'' :blink: και το 2020 και το 100 που εχω με ακουστικα jabra 250v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts