Jump to content

murdof

Members
  • Δημοσιεύσεις

    606
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About murdof

  • Ημ. Γέννησης 21/04/1976

murdof's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αύριο απόγευμα θα ανέβει στο qtek.gr νέα ROM για το S100 που θα λύνει το πρόβλημα με τη Cosmote και τα MMS.
  2. Ευχαριστώ για τη πληροφορία! H εφαρμογή MMS όπως ξέρεις είναι στην ExtROM. Εσύ έχεις 1.01.124 ενώ το Qtek 1.03.155... Μάλλον το λάθος θα δημιουργείται με νεότερη έκδοση.... Το ελέγχουμε!
  3. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και την επιβεβαίωση ότι οι ρυθμίσεις είναι σωστές! Μπορείς να μας ενημερώσεις την έκδοση της ROM σου; Τώρα που μας κατηγορείς και μας λες ψεύτες θα δείς σε προηγούμενες σελίδες ότι χρήστης του forum τον ενημέρωσαν ότι γνωρίζουν το θέμα.
  4. Θα πρέπει στο Cosmote Internet να αλλάξεις στις ιδιότητες του το Access Point από internet σε 3g-internet Όσο για το MMS εαν δε παίζει θα πρέπει να το δούμε τι έχει να πει η Cosmote τη Δευτέρα.
  5. Γιατί οι ρυθμίσεις είναι ήδη μέσα στη συσκευή σου!!!!! Δε χρειάζεται να βάλεις cab ή να τρέξεις κάτι. Αυτόματα καταλαβαίνει η εφαρμογή μας που υπάρχει στην Ελληνική ROM στο boot ότι έχεις κάρτα Cosmote και σου περνάει τις ρυθμίσεις. Όπως καταλαβαίνεις αυτή η λύση είναι πολύ πιο εξελιγμένη από ένα χειροκίνητο cab! Αγοράζεις τη συσκευή, τη βγάζεις από το κουτί, βάζεις τη SIM κάρτα σου και οι ρυθμίσεις περνιούνται αυτόματα. Οι ρυθμίσεις βρίσκονται στο site μόνο για κάποιον που τις έσβησε! Εαν βαριέσαι να κοιτάζεις τις οδηγίες μπορείς να αλλάξεις κάρτα στο τηλέφωνο (πχ να βάλεις ΤΙΜ) και θα σου βγάλει μήνυμα το τηλέφωνο ότι βρέθηκε άλλη κάρτα και να σου αλλάξει τις ρυθμίσεις. Επιλέγεις Ναι. Μετά βάζεις τη κάρτα Cosmote και πάλι επιλέγεις Ναι για να σου περάσει τις ρυθμίσεις cosmote..
  6. Σχετικά με το S100 και τη Cosmote: Το S100 έχει ενσωμετωμένο πρόγραμμα στη ROM που αλλάζει τις ρυθμίσεις όταν αλλάζετε τη SIM κάρτα. Το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα υπάρχει και στο 9090. Οι ρυθμίσεις μεταξύ 9090 και S100 για τη Cosmote είναι ακριβώς ίδιες. Το πρόβλημα με το S100 οφείλεται στη Cosmote και όχι στις ρυθμίσεις. Οι ρυθμίσεις στο site και που υπάρχουν στη συσκευή είναι σωστές! Τελευταία επικοινωνία που υπήρχε χθες με τη Cosmote ήταν το κοιτάνε σαν θέμα υψηλής προτεραιότητας. Δεν αποκλείεται χτες αργά να το φιάξανε αλλά δε μπορώ να το επιβεβαιώσω καθώς είμαι στο εξωτερικό. Όσοι έχουν πρόβλημα με το GPRS Internet πάλι να πω ότι οι ρυθμίσεις είναι σωστές και για αυτό. Απλά η Cosmote επειδή έκανε αλλαγές στο δίκτυο της για τη ρύθμιση του MMS για το S100 ίσως να υπήρξαν διακοπές στη παροχή του internet. Τέλος όσοι έχουν USIM πρέπει να χρησιμοποιήσουν σαν APN το 3g-internet
  7. Το θέμα είναι γνωστό με τα MMS. Αναμένεται λύση.... Για τα SMS (από το FAQ του Qtek S100): Δε μπορώ να γράψω SMS 160 χαρακτήρων ή δε μπορώ να γράψω SMS με μικρά γράμματα Για να γράψετε μικρούς χαρακτήρες πρέπει να στείλετε το SMS με 70 χαρακτήρες. Για να στείλετε 160 χαρακτήρες πρέπει να είναι όλα κεφαλαία. Στις Ρυθμίσεις->Γλώσσα υπάρχει ένα εικονίδιο για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε την αποστολή Unicode και την αυτόματη κεφαλοποίηση των χαρακτήρων
  8. Δοκίμασα τις εφαρμογές που έχεις περάσει εκτός από: Wather Panel Destinator3 καθώς δεν τις έβρισκα. Έβαλα τις trial εκδόσεις φυσικά. Να σημειώσω ότι πολλές από τις εφαρμογές αυτές βγάζουν προειδοποιήση συμβατότητας με το Second Edition. Το 9090 παίζει μια χαρά με αυτές τις εφαρμογές και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Δοκίμασα μετά τις εφαρμογές που μου έστειλε ο viper. http://dump.ace-hellas.gr/1106053529/1.jpghttp://dump.ace-hellas.gr/1106053556/2.jpghttp://dump.ace-hellas.gr/1106053567/3.jpg Με αυτές τις εφαρμογές το 9090 δούλευε μετά από soft reset αλλά το X του Spb Pocket Plus δε δούλευε! Έβαλα και τις υπόλοιπες εφαρμογές του Viper μέχρι που όντως το 9090 έκατσε και δεν bootare. Οι εφαρμογές του viper είναι αυτές: Battery Pack 2004 v5.3.1 Battery Pack Pro v1.1.10 Handy Menu v2.7 Handy Switcher v2.0.0.1 MemMaid v1.41 Pocket Mechanic v1.49 Pocket Music Bundle v3.1 Pocket Privacy v1.2 Resco Explorer v5.00 Resco Photo Viewer v5.11 Spb GPRS Monitor v2.20 Spb Pocket Plus v2.2 Sprite Backup Premium Edition v3.1.3 Sunnysoft SunnyDays v1.0 Tweaks2K2 NET V3.0 VITO Sound Explorer v4.0 WorldMate 2004 Pro v1.0 XCPUScalar 2004 v2.85 Για εμένα αυτό που φταίει είναι κάποιο conflict μεταξύ κάποιων εφαρμογών, πράγμα που ενισχύεται με το ότι σταμάτησε να δουλεύει πιο πριν το Χ του Pocket Plus. Εαν έχεις χρόνο στείλε μου ένα PM να σου δώσω το ftp που έχει ανεβάσει ο viper τις εφαρμογές αυτές και να τις περάσεις και στο imate. Ετοιμάσου όμως για hard reset! Τα Ελληνικά είναι απίθανο να δημιουργούν το πρόβλημα! Εαν ήταν Ελληνικά της paragon που χρησιμοποιούνε "hook" τότε θα ναι θα υπήρχε μεγάλη περίπτωση. Εμείς χρησιμοποιούμε τα guidelines που δίνει η Microsoft στο SDK του Windows Mobile! Όπως βλέπεις και στο προηγούμενο post του Viper αναφέρει ότι τώρα το έχει στα Ελληνικά αλλά έχει εγκατεστημένες συγκεκριμένες εφαρμογές που έχει και ο geovass. Φυσικα όλα δουλεύουν χωρίς πρόβλημα με αυτές τις εφαρμογές. Το πρόβλημα εξάλλου το είχε ο viper και με την Αγγλική μόνο έκδοση. Τώρα θα μου πεις πάλι "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου", αλλά δε μπορείς να κατηγορείς τα Ελληνικά χωρίς αποδείξεις! Ξέρω ότι ο Πουλιάδης θα ήθελε να δημιουργήσει τέτοια "βρώμα" αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρει!
  9. Το κοιτάζουν τα παιδιά στο software development. Μου λένε είναι πολύ δύσκολο αλλά το παλεύουν. Για ότι νεότερο θα ενημερώσω!
  10. Δεν υπάρχει 1.22 για i-mate; Μπορείς να μου δώσεις ένα link να κατεβάσω τη ROM της i-mate;
  11. Πολύ ωραία τα είπε ο panaros! Επιτέλους γιατί εδώ μέσα μαζεύτηκαν πολλοί κομπλεξικοί και έπρεπε κάποιος να βάλει τα πράγματα στη θέση τους! Υπάρχουν πολλές επιλογές και ο καθένας βλέπει τι τον συμφέρει και αποφασίζει!
  12. Τα bugs που θα βγούνε; Μόνο στις test versions; Οι test versions βγαίνουν για να λύσουν bugs των shipping. Αυτό που λέμε βοήθεια είναι να αναφέρει κάποιος συγκεκριμένο πρόβλημα για να το προωθήσουμε στο εξωτερικό. Όχι να αρχίζει να "ουρλιάζει" δε δουλεύει τίποτα χωρίς να δίνει ουσιαστικό feedback για να βρεθεί το πρόβλημα και να λυθεί. Εμείς ότι προβλήματα που μας αναφέρονται από χρήστες και μπορούμε να τα αναπαραγάγουμε τα στέλνουμε στην HTC για έλεγχο. Ελπίζω να μη περιμένεις να φιάχνουμε τα bugs της HTC γιατί όπως καταλαβαίνεις και να θέλαμε δεν έχουμε τα sources! Ας μας πει και ο geovass με τις εφαρμογές που είχε πρόβλημα ο viper αυτός έχει; Εαν δεν τα έχει τότε να πάρουμε ένα i-mate στα Αγγλικά και ένα Qtek στα Αγγλικά και εαν κολλάει το Qtek τότε είναι το πιο εύκολο πράγμα καθώς θα οφείλεται καθαρά στη ROM version.
  13. Και θα βρεις και άλλα και αλλά δε διαφωνώ! Αλλά όταν έχεις 10.000.000 λέξεις να μεταφράσεις και δε βλέπεις σε ποιο σημείο εμφανίζονται, πρέπει να αρχίζεις να ψάχνεις μετά τις λειτουργίες του τηλεφώνου για να τα φιάχνεις. Σίγουρα θα βρείς και αλλά, αλλά όσα βρείς στείλε εαν δε σε κάνει κόπο ένα από email στο qtek@ace-hellas.gr για να φιαχτούν στην επόμενη version! Όσο για το πρόβλημα με τον ήχο: Έναρξη->Ρυθμίσεις->Ήχοι & Ειδοποιήσεις Στο Ειδοποιήσεις επέλεξε: ActiveSync: Έναρξη Συγρονισμού (χεχε και άλλο ορθογραφικό!!) και ενεργοποίησε τον ήχο!
  14. Τι σημαίνει το κλείδωμα ξέρεις; Γιατί οι master της παραπληροφόρησης κάνουν πολύ καλή δουλειά εδώ μέσα από όσο βλέπω!
  15. Molis egkatesthsa to Flash 6 kai paizei mia xara. Ksereis pos ginontai egkatastash oi efarmoges? To install_fp6_ppcax_en.exe to trexeis sto pc soy kai den to antigrafeis sth syskeyh gia na to trekseis!
×
×
  • Create New...