Jump to content

pitt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

pitt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Συμφωνω απολυτα για τα πλαστικα που αναφερει ο ssarl. Με το WiFi μου εκανε καποια κολπα μεχρι που χρειαστηκε να αλλαξω SSID στο router και να τον καρφωσω σε G-only mode. Αν και ειναι η πρωτη μου επαφη με Android η συσκευη φενεται να ειναι αψογη.
  2. Μία απλή ερώτηση για το P350: Το manual λέει ότι όταν τελειώσει η φόρτηση το πορτοκαλί λαμπάκι γίνεται πράσινο, έτσι είναι στα δικά σας; Στο δικό μου πάντως σβήνει το πορτοκαλί και δεν ανάβει πράσινο λαμπάκι μετά.
  3. Ευχαριστώ Stam, ναι είχε καλές ευκαιρίες, μόνο 370euro, αλλά το Α700 είναι κάπως πολύ κιτσ, μακάρι να είχε το Α701. Πάντος και το P350 με 180euro νομίζω πως ήτανε καλή αγορά. Αν και δεν ξέρεις, μπορεί να αλλάξω γνώμη και όλο και κάποιος από εμάς θα βρεθεί πάλι εκεί να μου το πάρει, σειρά σου τώρα......χε,χε.
  4. Παιδιά, πήρα ένα P350 από Ταιβάν με κινέζικη ROM, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου αγγλική ROM γι' αυτό το μηχάνημα γιατί με βλέπω να πηγαίνω στην Ομόνοια με κινέζικη καθοδήγιση.... πλάκα κάνω, τουλάχιστον ο Destinator δουλεύει κανονικά. Πάντος αν βρείτε αγγλική ROM please P.M. me!
  5. Στα 30Ε π.χ. για την μπροστινή δεν πρέπει να προσθέσεις και την εργασία της ace ή είναι όλα μαζι? Τελικά αν πάω ο ίδιος και ζητήσω μία θα μου δώσουνε η θα με στείλουνε .....
  6. Εχεις τσεκάρει πόση ελεύθερη μνήμη RAM έχεις στο ppc σου; Σέρνεται πάντα ή όταν υπολογίζει κάποια διαδρομή;
  7. Βεβαίως και έχει, μόνο ελληνικό TTS (Text to Speech) δεν έχει, Ερώτηση: Θα αποκτήσει ποτέ;
  8. Δεν το έγραψα εγώ αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: http://www.handit.de/index.php?fuseaction=detail&katid=64&produktid=3076
  9. Το ίδιο κάνει και σε έμενα καμιά φορά. Διστυχώς μόνο με νέο soft reset το διορθώνω. Μου έχει τύχει να θέλει και δεύτερο soft reset για να φτιάξει. Οποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το πρόβλημα αυτό ας ποστάρει κάτι γιατί είναι εκνευριστικό να θέλεις να κάνεις πλοήγιση στο αυτοκίνητο και να περιμένεις τα soft reset της συσκευής..
  10. Φίλε lagoudakis, επειδή ψάχνω κι εγώ, μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το μαγαζί αυτό (τηλ.); Γνωρίζεις ποια screen protector έχει διαθέσιμα; Τα κόβει πρώτα ή είναι στο μέγεθος του S100;
  11. Soft reset έκανες; Αν θυμάμαι καλά θέλει πριν κάνεις την αντικατάσταση του dll ένα soft reset.
  12. Φίλε tron13, που μπορούμε να βρούμε πρόσοψη για το S100;
×
×
  • Create New...