Jump to content

zer0cool

Members
  • Δημοσιεύσεις

    108
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zer0cool

  1. Επειδή έχω μπερδευτει διαβαζοντας το thread , ποια rom Μου προτείνετε , αυτή την στιγμή έχω την τελευταία developer miui 10 (8.9.13) αλλά επειδή όσο πάει και βαραίνει η όλη υπόθεση θα ήθελα να βάλω μια καινούργια rom η οποία να μπορεί να πάρει και google camera για καλύτερες φωτογραφίες.
  2. Υπάρχουν dual active σε 6589 ; Και ποια είναι ; Υπάρχουν προτάσεις δοκιμασμένες!!!
  3. Απο αυτά που προτείνεις παραπάνω είναι κανένα ή όλα dual active ; Και εαν ναι ποια είναι . Είμαι έτοιμος για αγορά απλά με ενδιαφέρει αυτή η τεχνική λεπτομέρεια.....
  4. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα έτσι ώστε να γίνεται συγχρονισμός με το Microsoft Outlook; Γιατί το κινητό έχει μια σουίτα μέσα η οποία λέει ότι το κάνει αλλά δυστυχώς μόλις πάει να ξεκινήσει ο συγχρονισμός κάνει επανεκίνηση το τηλέφωνο.
  5. zer0cool

    Asus P535

    Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού έχω κάνει τις αμέτρητες αναβαθμίσεις όλες σε 6.5 και τώρα προσπαθώ εδώ και καιρό να αλλάξω μια συγκεκριμένη που πέρασα αλλά είναι πολύ βαριά το βάζω σε bootloader mode με το γνωστό πάτημα των πλήκτρων (rec - power - reset), έχω περάσει το αρχείο GalaxyII.nb0 στην MiniSD μου και βάζω το καλώδιο USB συον Η/Υ και παραμένει στο μήνυμα waiting..... Επειδή είναι εργαλείο δουλειάς παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει. Σας ευχζαριστώ πολύ προκαταβολικά.
  6. Γιατί δεν παίρνεις ένα άλλο μεταχειρισμένο να κάνεις την δουλειά σου αφού σχεδόν τα ίδια λεφτά θα σου στοιχίσει. Εγώ τουλάχιστον έτσι θα έκανα, γιατί να μπεις σε διαδικασίες λύσε - δέσε κλπ .
  7. Γεια και χαρά σε όλους και καλό χειμώνα. Επέστρεψα Δημήτριος!!!! :lol: και μπορώ να βοηθήσω και εγώ όπου μπορώ. Λοιπόν για τα themes πήγαινε στο http://buzzdev.net/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=37&Itemid=32 , και θα βρείς αρκετά για 2005. Όσοι χρειάζονται την βοήθεια μου pm για να κανονίσουμε να τα πούμε. Καλά να περνάτε όλοι.......... :alien:
  8. Όχι γιατί είναι μόνο για να σου κρατάει τα δεδομένα (Φαντάσου το σαν backup). Εάν περάσει όμως τα 20-30 λεπτά τότε τα χάνεις όλα δυστυχώς :wacko:
  9. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος όμως εγω θα ρωτήσω το εξής , η πρώτη μπατάρία σε τι ποσοστό ήταν και η δευτέρη (backup) ήταν πάνω απο το 50% γιατί εάν πέσει ποιοκάτω τέλος χάνεις τα πάντα οπότε αυτό σημαίνει hard reset.
  10. Πολυ καλή επιλογή φίλε Στέργιε μπράβο!!!!! :up:
  11. 1. Σε αυτό το θέμα δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατι δεν γνωρίζω. 2. οκ 3. Και εμένα τόσο κάνει.
  12. 1. Η αναγνώριση που δεν δουλεύει ίσως να οφείλετε στο θέμα του profile που είχες αναφέρει. Δεν έχω δουλέψει handsfree με αναγνώριση για να σου πω 2. Εννοείς στο άνοιγμα ; Εάν ναι είναι θέμα χειρισμού και συνήθειας το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα. 3. Εγώ το έχω αυτό αλλά επειδή δεν χρησιμοποιώ το handsfree και είναι λογικό να γίνετε.
  13. Έχεις περάσει τα Bluetooth tools (νομίζω πως έτσι ονομάζονται) τα οποία τι κάνουν όταν έχεις εισερχόμενη κλήση ανοίγουν το bluetooth στέλνει την κλήση στο ακουστικό (περίπου 2-3 χτυπήματα χρειάζεται) πατάς το κουμπί ανοίγει η γραμμή μιλάς πατάς το κουμπί κλείνει η γραμμή και μετά από λίγα δευετρόλεπτα σου κλείνει το blutooth, έτσι έχεις και οικονομία στην μπαταρία χρησιμοποιόντας το hands free σου. Ελπίζω να σε βοήθησα. :rolleyes:
  14. Κανένα πρόβλημα φίλε μου απλά επειδή είμαι εκτός Αθηνών θα μιλήσουμε μετά τις 20 Αυγούστου.
  15. Θα πρέπει να βρείς το πρόγραμμα που κάνεις διαχείρηση τις rom και να αλλάξεις το country id σε WWW εάν θυμάμαι καλά. Για πήγαινε στο http://buzzdev.net/index.php?option=com_docman&Itemid=32 κάνε ένα free registration και θα δείς έχει πολλά καλούδια εκει μέσα. Ελπίζω να σε βοήθησα. Υ.Γ. : εάν είσαι από Αθήνα μπορώ να σε βοηθήσω να το κάνουμε το downgrade μαζί.
  16. Μπορείς να τα δοκιμάσεις. Απλά πάρε ένα καλό backup και κράτα και την τελευταία έκδοση του λειτουργικού σου σε setup μορφή , κάνε flash με 2005 , δοκίμασε και εάν δεν σου δουλεύει σωστά κλπ τότε μπορείς να ξανα γυρίσεις στην προηγούμενη έκδοση που είχες, να περάσεις και το backup και είσαι ξανά όπως ήταν πριν. :rolleyes:
  17. 3. Πολύ καλό αυτό 5. Σε άλλους επαιζε σε άλλους όχι, προβλήματα ποιότητας, zoom κλπ
  18. 1. Είναι πολύ σταθερά ακόμη και από τα 2003se 2. Δεν λειτουργούν σωστά τα MMS 3. Δεν λειτουργούν τα keyboards εκτός από το infomanos 4. Για να κάνεις Hard Reset πρέπει να χρησιμοποιήσεις και τα 2 χέρια αλλά και τρίτο :lol: 5. Υπήρξαν προβλήματα με την ψηφιακή 6. Έχουν καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης ενέργειας. 7. Media Player 10 8. Καλύτερο περιβάλλον με ουσιώδεις αλλαγές σε πλήκτρα - συντομεύσεις (βλέπε Contacts,etc) Αυτά είναι η προσωπική μου άποψη μετά από δοκιμή περίπου 2 μηνών με τα 2005. Τώρα για το πού θα τα βρεις είναι γνωστό , πήγαινε στο http://buzzdev.net/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=54&Itemid=32 αφού κάνεις register είναι free κατεβάζεις την τελευταία έκδοση. Σε άλλα κομμάτια του site θα βρεις πολλά χρήσιμα προγράμματα που θα σε βοηθήσουν να τελειοποιήσεις το upgrade. Ελπίζω να σε βοήθησα. :rolleyes:
  19. Κοίταξε να δεις η ψηφιακή του δεν είναι η καλύτερη αλλά όχι και η χειρότερη για fps δεν θυμάμαι πόσα.....πάντως το zoom είναι 2x
  20. Επειδή είναι λίγο δύσκολο να στο περιγράψω υπάρχουν 2 τρόποι : 1) Εάν είσαι Αθήνα συναντιόμαστε και το κάνουμε μαζί για να το δείς και να μπορέσεις να καταλάβεις την διαδικασία. 2) Εάν είσαι εκτός Αθηνών θα πρέπει να σε παραπέμψω σε ανάλογη σελίδα η οποία είναι στα Αγγλικά και θα μιλάμε με email or mobile για να το κάνεις.
  21. 1. Δέχεται (δεν υπάρχουν 2005se αλλά 2003se, τα 2005 τώρα κυκλοφορήσανε) 2. Ναι 3. Όχι δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα 4. Έχει βάση φόρτισης και σύνδεσης μέ USB στο PC Ελπίζω να σε βοήθησα...... :cool:
  22. Ρίξε μια ματία στο forum xda.developers.com (δεν είμαι 100% σίγουρος) νομίζω πως πρέπει να έχει γίνει.
  23. Θα βάλεις όποιον ήχο θέλεις με κατάληξη .wav μέσα στο φάκοελο των windows και μετά θα πάς να τον επιλέξεις μέσα από το menu. Σε ότι έχει να κάνει με την 2η ερώτηση σου για ραδιόφωνο για δες στο http://www.expansys.com.gr/accessory.asp?code=108269&atype=RADMP3&count=4
  24. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, την είδα αργά αλλά τελικά το έλυσα το πρόβλημα. Ευχαριστώ και πάλι.
  25. Γεια και χαρά σε όλους. Έχω ένα P900 το οποίο μου το έφερε ένας φίλος (επειδή δεν έχει Internet) για να του κάνω αναβάθμιση αλλά δεν τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα. Κάνω όλη την διαδικασία φτάνω στο σημείο της προετοιμασίας της συσκευής, ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε η συσκευή περιμένω κάποια ώρα και μετά μου βγάζει πρόβλημα επικοινωνίας με το τηλέφωνο. Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει; Ευχαριστώ προκαταβολικά για την πολύτιμη βοήθεια σας.
×
×
  • Create New...