Jump to content

Sony Ericsson Xperia Ray

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα και γω πρόσφατα upgrade σε 4.0.4 . Τι upgrade δηλαδή, το κινητό είναι για κλάματα... :mad: Παρόλο που αφαίρεσα αρκετές εφαρμογές που είχε προεγκατεστημένες, το κινητό κολλάει σε βαθμό τραγικό, είτε σε εφαρμογές, είτε τον dialer... Είναι πρόβλημα που το αντιμετωπίζετε και σεις; :confused:

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έκανα και γω πρόσφατα upgrade σε 4.0.4 . Τι upgrade δηλαδή, το κινητό είναι για κλάματα... :mad: Παρόλο που αφαίρεσα αρκετές εφαρμογές που είχε προεγκατεστημένες, το κινητό κολλάει σε βαθμό τραγικό, είτε σε εφαρμογές, είτε τον dialer... Είναι πρόβλημα που το αντιμετωπίζετε και σεις; :confused:

εγώ αντιμετωπίζω μόνο το πρόβλημα με τον dialer... το έχεις ροοταρισμένο το κινητό? αν όχι δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων..

εγώ αντιμετωπίζω μόνο το πρόβλημα με τον dialer... το έχεις ροοταρισμένο το κινητό? αν όχι δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων..

Όχι, stock ROM, έκανα επαναφορά εργοστασιακών, γενικά από ταχύτητα έχει πέσει 1-2 επίπεδα κάτω...

Όχι, stock ROM, έκανα επαναφορά εργοστασιακών, γενικά από ταχύτητα έχει πέσει 1-2 επίπεδα κάτω...

αν το κάνεις ροοτ(δεν υπάρχει εύκολος τρόπος ακόμα νομίζω..) και σβήσεις όλη την σαβούρα από μέσα πιστεύω θα δεις πραγματική διαφορά.. αλλά γενικά μην περιμένεις θαύματα η αναβάθμιση γενικά όλων των xperia(2011) για ξεπέτα μου κάνει..:rolleyes:

Γυρνας με flashαρισμα στην 2.3.4 G.B..

Γινεσαι με ενα κλικ root.

Aφαιρεις ολη την "σαβουρα" που λεει ο οδηγος.

Βρες μια 8gb καρτα μνημης class 10.

Kατεβαζεις το juicedefender και το βαζεις στο balance (αυξανει καπου 30% την διαρκεια της μπαταριας)

Κατεβαζεις το booster και το ρυθμιζεις στο auto optimize και απο τα settings ρυθμιζεις το auto optimize frequency στα 15 λεπτα.(υπαρχει και στις οδηγειες του zrx αλλος τροπος μεσω root)

Eχω παντα 140-170 mb ελευθερα,δεν κολαει πουθενα.

Κραταει σχεδον και τριτη μερα με αρκετη χρηση.....:)

.

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

μπορείς να μου πεις με ποιον τρόπο γυρνάς στην 2.3.4 από την 4.0.4;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789

Ειναι σχετικα ευκολο.

zxr,αυτο: "echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" που παει?

εδω: "στο τέλος του /system/etc/hw_config.sh",η μονο στο minfree?η και στα δυο?

Και ενω γραφω τα νουμερα ΔΕΝ τα αποθηκευει ο text editor!τοχω R/W.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Ειναι τρομερο το ποσο γρηγορα κλειδωνει το gps με την ics.οχι οτι ειχα προβλημα με την gb αλλα μιλαμε για μολις μερικα δευτερολεπτα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γινεσαι με ενα κλικ root.

Aφαιρεις ολη την "σαβουρα" που λεει ο οδηγος.

Βρες μια 8gb καρτα μνημης class 10.

Kατεβαζεις το juicedefender και το βαζεις στο balance (αυξανει καπου 30% την διαρκεια της μπαταριας)

Κατεβαζεις το booster και το ρυθμιζεις στο auto optimize και απο τα settings ρυθμιζεις το auto optimize frequency στα 15 λεπτα.(υπαρχει και στις οδηγειες του zrx αλλος τροπος μεσω root)

Eχω παντα 140-170 mb ελευθερα,δεν κολαει πουθενα.

Κραταει σχεδον και τριτη μερα με αρκετη χρηση.....:)

.

όταν λές booster ποιο εννοείς?

ευχαριστώ

όταν λές booster ποιο εννοείς?

ευχαριστώ

Γραφεις "Booster free - task killer" στο google play

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Εγώ πάντως μετά την αναβάθμιση σε ICS τα έχω φάει τα reboots μου αρκετές φορές, σήμερα +1 κατά την διάρκεια κλήσης .. :blink:

Ελπίζω να είναι θέμα software και να διορθωθεί στο μέλλον.

Εγώ πάντως μετά την αναβάθμιση σε ICS τα έχω φάει τα reboots μου αρκετές φορές, σήμερα +1 κατά την διάρκεια κλήσης .. :blink:

Ελπίζω να είναι θέμα software και να διορθωθεί στο μέλλον.

Βγαλε καθαρισε την sim καρτα με ενα πανακι.

Κρατα τα αρχεια που θες απο την microSD στο pc (ηχους,εικονες,βιντεο)και κανε φορματ στην καρτα μνημης.

Δοκιμασε επανεγκατασταση.

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον ήχο της συσκευής που είναι για κλάμματα; Αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ίσως;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789

Ειναι σχετικα ευκολο.

zxr,αυτο: "echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" που παει?

εδω: "στο τέλος του /system/etc/hw_config.sh",η μονο στο minfree?η και στα δυο?

Και ενω γραφω τα νουμερα ΔΕΝ τα αποθηκευει ο text editor!τοχω R/W.

Όπου και να τα γράψεις δυστυχώς δεν γίνεται η αλλαγή. Ή μάλλον για να το πω πιο σωστά: όταν ανοίγει το κινητό σου βλέπει την γραμμή που έδωσες στο post σου. Πάει λοιπόν και την γράφει στο αρχείο minfree. Το σύστημα επειδή το minfree αλλάχτηκε δημιουργεί ένα .bak αρχείο το οποίο κανονικά θα πρέπει να σβήσουμε. Έλα όμως που δεν μπορούμε να το βρούμε πουθενά οπότε η αλλαγή που κάνεις είναι σαν να μην γίνεται ποτέ.

Εγώ το είχα γράψει και στο hw_config.sh και το build.prop.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον ήχο της συσκευής που είναι για κλάμματα; Αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ίσως;

Δες πρωτα σε ρυθμισεις/ηχος αν ειναι ενεργοποιημενο το xLOUD.

Mετα πας τρεις θεσεις κατω στο "ενταση ηχου" οπου την πρωτη και την δευτερη γταμμη την πας ενα κλικ πριν το τερμα δεξια.

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Δες πρωτα σε ρυθμισεις/ηχος αν ειναι ενεργοποιημενο το xLOUD.

Mετα πας τρεις θεσεις κατω στο "ενταση ηχου" οπου την πρωτη και την δευτερη γταμμη την πας ενα κλικ πριν το τερμα δεξια.

Όλα αυτά είναι τσεκαρισμένα αλλά και πάλι ο ήχος είναι για κλάμματα. Π.χ στην εκφώνηση ανακοινώσεων σε gps πρόγραμμα iGo

ακούγεται πάρα πολύ χαμηλά (εννοείται έχουν ελεχθεί οι εντάσεις ήχου εντός του προγράμματος) όπως και το να ακούσεις μουσική από το ηχειάκι του κινητού είναι άστα να πάνε. Γι' αυτό ρώτησα αν υπάρχει τρόπος να αυξηθεί αισθητά η ένταση ήχου έστω με κάποιο πρόγραμμα.

λογικά θα χεις πέσει στη περίπτωση, γιατί το δικό μου τραγουδάει μια χαρά. εκτός αν έπεσα εγώ στη περίπτωση. αλήθεια αυτό το swype απενεργοποιείται ? Γιατί μου τη δίνει
Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα

Παίδες το εχω περιπου 1,5 μήνα το κινητό και παρατήρησα χθες 3 κάθετες γραμμές που φοσφωρίζουν ,παρουσίασε πρόβλημα η οθόνη? να το παω πίσω στο μαγαζί για service? νομίζω λέγονται stuck pixels help:-(
mobile fan user

Για δοκιμασε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartandroidapps.equalizer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbWFydGFuZHJvaWRhcHBzLmVxdWFsaXplciJd

Aλλα πιo πιθανον να σου κανει δουλεια αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AutoMod&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5BdXRvTW9kIl0.

Yπηρχε free εκδοση καπου την εχω......

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

[...] Kραταει σχεδον και τριτη μερα με αρκετη χρηση.....:)

Ωραίος :D Από αυτονομία έχω πάρει και μια μπαταρία 2300 mAh και δεν έχω παράπονο.. :happy:

Από αυτονομία έχω πάρει και μια μπαταρία 2300 mAh και δεν έχω παράπονο.. :happy:

Ποια μπαταρια πηρες ; Ποσο μεγαλυτερη αυτονομια εχει απο την εργοστασιακη :

Ποια μπαταρια πηρες ; Ποσο μεγαλυτερη αυτονομια εχει απο την εργοστασιακη :

Αυτή την μπαταρία --> http://bit.ly/KTJFHH. Η βελτίωση στην αυτονομία είναι λίγο δύσκολο να την καταγράψω, ωστόσο, θεωρώ ότι είναι άξια αναφοράς και πιστεύω ότι η αγορά της μπαταρίας αξίζει (έστω και για 2η - εγώ την έχω ως 1η και την εργοστασιακή για όταν χρειαστεί).

εχω τ κινητο 2 μηνες και παρουσιαζει το εξης προβλημα, η οθονη μπαινει σε κατασταση αναμονης και μετα αναβοσβηνει συνεχεια πως μπορω να διορθωσω αυτο το προβλημα?

Αφου στην αρχη δεν το εκανε,τοτε καποια εφαρμογη ενεργοποιει την οθονη.καποιο live wallpaper ή το go locker αν το εχεις
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφου στην αρχη δεν το εκανε,τοτε καποια εφαρμογη ενεργοποιει την οθονη.καποιο live wallpaper ή το go locker αν το εχεις

Το go locker δε το εχω..πιθανον να ειναι καποιο καποιο WALLPAPER αλλα και που τα διεγραψα σινεχιζει να μου το κανει...μηπως μπορουμε να κανω κατι καμια ιδεα?

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Ray