Jump to content

Sony Ericsson Xperia Ray

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες μήπως ξέρει κανείς τι χρώμα ανάβει το White στο home; Γιατί έχω δει μεν φωτογραφίες που ανάβει κανονικά άσπρο αλλά βρήκα τώρα δε κάτι αγγελίες και ανάβει ροζ (σίγουρα δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο..)! Και παρεμπίπτοντος παιδιά σε τι χρώμα το έχετε (εσείς που το έχετε);

Επίσης 0.96 W/kg SAR είναι καλά (σε σχέση με Satio 1.58 W/kg SAR..);

Edited by Koucos
Koucos.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

έχω περάσει το dialer one κ η κατάσταση έχει βελτιωθεί κατα το ήμισυ όταν πάω να πάρω τηλέφωνο η εφαρμογή αποκρίνεται γρήγορα αλλα όταν πάω να δώ κάποια αναπάντητη αργεί πολύ γιατι τρέχει πρώτα το κινητό,εντωμεταξύ το ψάχνω με το root uninstaller και δε το βρίσκω να το σβήσω

Θα σε συμβουλευα να μην σβησεις την μαμα εφαρμογη των κλησεων.ισως δημιουργηθει προβλημα στο τηλεφωνο.παρολα αυτα δ ειμαι ειδικος σε θεματα ICS καθως δεν την εχω περασει.ισως καποιο αλλο παληκαρι να γνωριζει.

Παίδες μήπως ξέρει κανείς τι χρώμα ανάβει το White στο home; Γιατί έχω δει μεν φωτογραφίες που ανάβει κανονικά άσπρο αλλά βρήκα τώρα δε κάτι αγγελίες και ανάβει ροζ (σίγουρα δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο..)! Και παρεμπίπτοντος παιδιά σε τι χρώμα το έχετε (εσείς που το έχετε);

Επίσης 0.96 W/kg SAR είναι καλά (σε σχέση με Satio 1.58 W/kg SAR..);

Δεν καταλαβα καλα την ερωτηση σου.ρωτας τι χρωματα αλλαζει το λεντακι;εγω το χω βαλει πρασινο αναπαντητες,μπλε μηνυματα.αλλα εχει και αλλα χρωματα και υπαρχουν εφαρμογες που μπορεις να το ρυθμισεις οπως θες.

Εγω το εχω στο αγαπημενο μου μαυρο-χρυσο αλλα δυστυχως πρεπει να του φορεσω θηκη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν καταλαβα καλα την ερωτηση σου.ρωτας τι χρωματα αλλαζει το λεντακι;εγω το χω βαλει πρασινο αναπαντητες,μπλε μηνυματα.αλλα εχει και αλλα χρωματα και υπαρχουν εφαρμογες που μπορεις να το ρυθμισεις οπως θες.

Εγω το εχω στο αγαπημενο μου μαυρο-χρυσο αλλα δυστυχως πρεπει να του φορεσω θηκη.

Δηλαδή το ρυθμίζεις εσύ να ανάβει ότι γουστάρεις; Ακόμα και στην αναμονή (μόλις ξεκλειδώσεις) ; Αυτές οι εφαρμογές που αναφέρεις υπάρχουν στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου;

Και κάτι ακόμα που ρώτησα πολλάκις. Το Birdphone είναι αξιόπιστο για αγορές μέσω internet; Θέλω να αγοράσω το White αλλά θέλω ένα αξιόπιστο κατάστημα. Επίσης περιέργως το Πλαίσιο και άλλα μεγάλα αξιόπιστα καταστήματα δεν έφεραν ποτέ White.. Μάλλον είναι εισαγωγής.. Και τι επιπτώσεις θα έχω επειδή είναι εισαγωγής; Για service και εγγύηση που πάω; Εσείς πιο μαγαζί έχετε να προτείνετε;

Koucos.

Δηλαδή το ρυθμίζεις εσύ να ανάβει ότι γουστάρεις; Ακόμα και στην αναμονή (μόλις ξεκλειδώσεις) ; Αυτές οι εφαρμογές που αναφέρεις υπάρχουν στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου;

Και κάτι ακόμα που ρώτησα πολλάκις. Το Birdphone είναι αξιόπιστο για αγορές μέσω internet; Θέλω να αγοράσω το White αλλά θέλω ένα αξιόπιστο κατάστημα. Επίσης περιέργως το Πλαίσιο και άλλα μεγάλα αξιόπιστα καταστήματα δεν έφεραν ποτέ White.. Μάλλον είναι εισαγωγής.. Και τι επιπτώσεις θα έχω επειδή είναι εισαγωγής; Για service και εγγύηση που πάω; Εσείς πιο μαγαζί έχετε να προτείνετε;

Οχι.απο τη μανα του δεν εχει ρυθμιση χρωματος led κανενα xperia.μια εφαρμογη που μου ερχεται στο μυαλο,ειναι το blink το οποιο κανει τη δουλεια που σου ειπα.αν βαλεις το handcent sms (εφαρμογη για μηνυματα) σου χει να επιλεξεις χρωμα led στα μηνυματα.φανταζομαι υπαρχουν και αλλες εφαρμογες.εγω σε ολα τα xperia το χα πρασινο-μπλε.

Τωρα για το καταστημα που λες,τι να σου πω;σιγουρα παραεισαγωγης.το θεμα της εγγυησης συζητα το με αυτους.λογικα δινουν 2 χρονια αλλα εγω δεν τα εμπιστευομαι γιατι τα σερβις της sony εχουν ενα κομπλεξ με τα παραεισαγωγης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εσύ από που το αγόρασες συνονόματε (και παρεμπιπτόντως χρόνια πολλά για αύριο!);

Λένε επίσης για την οθόνη πως δεν είναι όσο ευαίσθητη όσο θα έπρεπε να είναι, με αποτέλεσμα πολλές φορές να πρέπει να πρέπει να πατήσεις και να ξαναπατήσεις για να πάρει την εντολή. Ισχύει;

Edited by Koucos
Koucos.

Λένε επίσης για την οθόνη πως δεν είναι όσο ευαίσθητη όσο θα έπρεπε να είναι, με αποτέλεσμα πολλές φορές να πρέπει να πρέπει να πατήσεις και να ξαναπατήσεις για να πάρει την εντολή. Ισχύει;

Ποιος τα λεει αυτα;;

Ειναι ιδιας ποιοτητας με ολη τη σειρα xperia του 11. (και,πιστεψε με,την εχω δοκιμασει ολη τη σειρα για τα καλα.)

Το καλυτερο που εχεις να κανεις,ειναι να πας σε ενα καταστημα και να του πεταξεις τα ματια εξω απο κοντα!! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ! (Εσένα για κανένα Πλαίσιο σε κόβω να το πήρες :happy:) Εγώ πάντως μόνο από αξιόπιστα και μεγάλα μέρη παίρνω πάντα, αλλά να τώρα ένα εκατοστάρι παραπάνω για το πλαίσιο πολύ πάει. Κανένα άλλο αξιόπιστο μαγαζί που να το έχει και σε καλή τιμή υπάρχει;

*Δεν το έχει ούτε ο Γερμανός ούτε η Wind εδώ το Ray :mad: . Να δούμε τώρα πότε θα κατέβω Θεσσαλονίκη να το δω κι' από κοντά..*

Koucos.

Ευχαριστώ πολύ! (Εσένα για κανένα Πλαίσιο σε κόβω να το πήρες :happy:) Εγώ πάντως μόνο από αξιόπιστα και μεγάλα μέρη παίρνω πάντα, αλλά να τώρα ένα εκατοστάρι παραπάνω για το πλαίσιο πολύ πάει. Κανένα άλλο αξιόπιστο μαγαζί που να το έχει και σε καλή τιμή υπάρχει;

*Δεν το έχει ούτε ο Γερμανός ούτε η Wind εδώ το Ray :mad: . Να δούμε τώρα πότε θα κατέβω Θεσσαλονίκη να το δω κι' από κοντά..*

η αληθεια ειναι οτι και εγω εμπιστευομαι τα μεγαλα καταστηματα μονο λογω service.γιατι η μαμα σονυ κανει κονξες στα παραεισαγωγης.αλλα ευκολα θα αγοραζα απο σκρουτζομαγαζο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έτσι που είναι εισαγωγής θα έχει εγχειρίδια,γλώσσα τηλεφώνου,γλώσσα γραφής στα Ελληνικά το τηλέφωνο;
Koucos.

Έτσι που είναι εισαγωγής θα έχει εγχειρίδια,γλώσσα τηλεφώνου,γλώσσα γραφής στα Ελληνικά το τηλέφωνο;

Για τα εγχειριδια δεν γνωριζω αλλα νομιζω πως οχι.

Για τα υπολοιπα,ολα ελληνικα κομπλε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορει καποιος να μου πει πως να κανω root το xperia ray ICS 4.0.3 με ευκολο και ασφαλες τρόπο;;;;;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092791#post4092791

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Για τα εγχειριδια δεν γνωριζω αλλα νομιζω πως οχι.

Για τα υπολοιπα,ολα ελληνικα κομπλε!

Στους όρους του site αναφέρει αυτό όμως: "Κάθε Συσκευή που πωλείται από εμάς, οφείλει να περιλαμβάνει εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά, καθώς και τους όρους Εγγύησης του προϊόντος." Λες; Και αν ναι πως γίνεται αφού το προϊόν δεν είναι προορισμένο για Ελλάδα; Έστειλα και e-mail για επιβεβαίωση.

Koucos.

Δεν εχω κανει αγορα απο σκρουτζομαγαζο ακομα.αρα δεν μπορω να γνωριζω.οπως και ναχει,καλο για σενα αυτο!

Για να δουμε τι θα σου πουνε στο mail αλλα ρε συ,ειδικα το λευκο δεν εισαγεται επισημα στην Ελλαδα αποσο ξερω.πανεμορφο παντως

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά έχει κανένας απο εσάς πρόγραμμα φωνητικών εντολών?και αν ναι πιο είναι το καλύτερο γιατι πολλα κυκλοφορούν κ δύσκολο να τα αγοράσω όλα για να τα δοκιμάσω

ευχαριστώ

@Koucos

έχω το ray σε λευκό αγορασμένο από το Νοέμβριο από το birdphone.

Κανένα πρόβλημα. Έχει εγχειρίδιο ελληνικό, αλλά σε μικρογραφία (δεν ξέρω αν είναι έτσι στα κανονικής εισαγωγής).

Στο τηλέφωνο όλα είναι ελληνικά φυσικά.

Μην το πάρεις από κανονικό κατάστημα, δεν αξίζει (τουλάχιστον στις τιμές που το είχα πάρει εγώ: σε κανονικά έκανε γύρω στα 400 και εγώ το πήρα 220-230).

παιδιά έχει κανένας απο εσάς πρόγραμμα φωνητικών εντολών?και αν ναι πιο είναι το καλύτερο γιατι πολλα κυκλοφορούν κ δύσκολο να τα αγοράσω όλα για να τα δοκιμάσω

ευχαριστώ

Εχω αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberon.cvc.ELL&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jeWJlcm9uLmN2Yy5FTEwiXQ.. και ειναι πολυ καλο, δεν εχω δοκιμασει καποιο αλλο.

Ρωτησε και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 για να παρεις περισσοτερες γνωμες :)

Edit: ξεχασα να γραψω οτι για να μπορεις να καλεσεις απο της επαφες πρεπει τα ονοματα να ειναι σε Ελληνικα γραμματα και οχι μπερδεμενα με Αγγλικα.

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

@Koucos

έχω το ray σε λευκό αγορασμένο από το Νοέμβριο από το birdphone.

Κανένα πρόβλημα. Έχει εγχειρίδιο ελληνικό, αλλά σε μικρογραφία (δεν ξέρω αν είναι έτσι στα κανονικής εισαγωγής).

Στο τηλέφωνο όλα είναι ελληνικά φυσικά.

Μην το πάρεις από κανονικό κατάστημα, δεν αξίζει (τουλάχιστον στις τιμές που το είχα πάρει εγώ: σε κανονικά έκανε γύρω στα 400 και εγώ το πήρα 220-230).

Ευχαριστώ πολύ. Απλά φοβάμαι λίγο να αγοράσω από σκρουτζομάγαζο ειδικότερα από κάποιο που είναι πολύ μακριά από την περιοχή μου (Αττική -Πέλλα). Αν έχει κάποιο μικρο ελάττωμα (π.χ. καμιά γρατσουνίτσα) τι το κάνεις;

Koucos.

Καινούριο κινητό, γρατζουνιά δεν θα έχει. Αν έχει κανένα άλλο ελάττωμα, τους το στέλνεις πίσω. Το συγκεκριμένο εγώ το πήρα από την αποθήκη τους στον Άλιμο (μην φανταστείς κάτι εντυπωσιακό, ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα), αλλά όσες φορές χρειάστηκα βοήθεια από ηλεκτρονικό κατάστημα (γενικά αναφέρομαι, όχι μόνο στο birdphone), είχα καλύτερη αντιμετώπιση από το καλύτερο φυσικό κατάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, για να μην έχεις άγχος, ρόλο στην επιλογή σου πρέπει να παίξει η διαφορά τιμής. Για παράδειγμα, στη δική μου περίπτωση ήταν άνω των 150ευρώ, σχεδόν δηλαδή το 75% της αξίας του να το ξανα-αγόραζα.

Εγώ τόσο γκαντέμης που είμαι γίνονται κι' αυτά.. Εδώ πήρα Samsung Soul U900 που δεν καταλάβαινε την κάρτα μνήμης (ευτυχώς το αγαπητό πλαίσιο το πήρε πίσω και μου έδωσε ένα άλλο..) και το Satio με μια χαρακιά δίπλα από την μπροστινή κάμερα (πάντα μιλάμε για κινητά του κουτιού από Πλαίσιο και Γερμανό..)... Και κατά τ' άλλα νομίζω πως αξίζει.. Ένα εκατοστάρι δεν το βρίσκεις και στον δρόμο..

Από οθόνη πως τα πάει; Σας βόλεψε; Να πω την αλήθεια με φοβίζει λίγο (εάν και θέλω κάτι πιο συμμαζεμένο σαν μέγεθος από Satio)..

Και μια που έχεις το τηλέφωνο σε άσπρο greek_aeras θα ήθελα να σε ρωτήσω τι χρώμα ανάβει το home button (από την μάνα του) γιατί έχω ακούσει πως κάθε χρώμα συσκευής έχει το δικό της χρώμα στο home button.

Edited by Koucos
Koucos.

πηρε ενα φιλαρακι το ray απο ενα μαγαζι στο σκρουτζ και τελεικα ηταν παραεισαγωγης και με το ζορι πηρε τα λεφτα τ πισω, τωρα θελει να το αγοραση απο το πλαισιο ειναι αξιοπιστο η φερνει παραεισαγωγης κινητα?θα εχει καποιο προβλημα με την μαμα σονυ? Edited by komatias

ποιο ειναι το προβλημα το να αγορασεις ενα κινητο παραεισαγωγης απο καταστημα?????? :confused:
http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Καλη ερωτηση neo24gr.Θα μπορουσε να σου πει οτι το προβλημα ειναι το service αν δημιουργηθει καποιο προβλημα στο κινητο.

Οπως και ναχει,το πλαισιο δεν φερνει παραεισαγωγης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλη ερωτηση neo24gr.Θα μπορουσε να σου πει οτι το προβλημα ειναι το service αν δημιουργηθει καποιο προβλημα στο κινητο.

μη βαζεις ποτε το χερι σου στο ευαγγελιο για το μαγαζι που ανεφερες.

Edited by boymanos

μη βαζεις ποτε το χερι σου στο ευαγγελιο για το μαγαζι που ανεφερες.

Έλα ρε; Αν δεν μπορούμε ούτε αυτού του τύπου τα μαγαζιά να εμπιστευόμαστε τι μπορούμε να εμπιστευόμαστε;

Koucos.

να σαι καλα φιλε για την απαντηση.

δηλαδη μπορει να αρνηθει το service την οποιαδηποτε εγγυηση?

και πως εγω μπορω να ξεχωρισω ενα κινητο παρα εισαγωγης?

υπαρχει καποιο tip σε αυτο?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Ray