konstantinoslp Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 ok ευχαριστω.:):):) παιδια εχει κανα ledaki για να δω αμα ειχα καμια χαμενη κληση ή sms??? Εχει ενα πολυ ωραιο και μεγαλο λεντακι γυρω απο το home button οπως λεει και ο Patates Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Εχει ενα πολυ ωραιο και μεγαλο λεντακι γυρω απο το home button οπως λεει και ο Patates μόνο που με την 4.0.4 δεν δουλεύει... είναι bug το οποίο γνωρίζει η sony και όταν φιλοτιμηθεί θα βγάλει update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 μόνο που με την 4.0.4 δεν δουλεύει... είναι bug το οποίο γνωρίζει η sony και όταν φιλοτιμηθεί θα βγάλει update... Αυτο ειναι γνωστο αν και εμενα για καποιο λογο μου δουλευει και στις αναπαντητες και στα μηνυματα με εναν συνδυασμο blink και handcent Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxristos Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλσπέρα έβαλα την έκδοση 4.1.β.0.431 υπάρχει περίπτωση να β'αλω την παλαιότερη 4.0.2.Α.0.42 ?????? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλσπέρα έβαλα την έκδοση 4.1.β.0.431 υπάρχει περίπτωση να β'αλω την παλαιότερη 4.0.2.Α.0.42 ?????? ευχαριστω Μπορείς να γυρίσεις στην παλαιότερη μέσω Flashtool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxristos Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Μπορείς να γυρίσεις στην παλαιότερη μέσω Flashtool. Σε ευχαριστώ πολύ, μόλις τα κατάφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios3 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να το πάρω στην κόρη μου, μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποια καλή προσφορά; Στο scroutz το έχω βρεί στα 197€. Yπάρχει περίπτωση να πάει πιό κάτω; Ευχαριστώ!! Edited July 23, 2012 by stelios3 Ορθογραφικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να το πάρω στην κόρη μου, μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποια καλή προσφορά; Στο scroutz το έχω βρεί στα 197€. Yπάρχει περίπτωση να πάει πιό κάτω; Ευχαριστώ!! στο πλαισιο το εχουν προσφορα το μαυρο+χαρτες dont panic ελληνικο στα 199 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 παιδια εχει η αδερφη μου το ray για να στειλει MMS πρεπει να εχει ανοκτη την χρηση δεδομενων? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 26, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 παιδια εχει η αδερφη μου το ray για να στειλει MMS πρεπει να εχει ανοκτη την χρηση δεδομενων? Δυστυχώς ναι, δες αυτό... https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CE8QFjAA&url=https%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fapps%2Fdetails%3Fid%3Dcom.tobwithu.smartapn%26hl%3Del&ei=bpsRUK79MoOi0QWMi4HIAg&usg=AFQjCNGvJDr9y-mKdf7TUXvs_DEksOGo3g&sig2=OBlgQVYqlwfXN3kSdXew7Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Kαλησπέρα. Μήπως κάποιος γνωρίζει πώς απενεργοποιούμε τα δεδομένα παρασκηνίου στο ICS; Μετά την αναβάθμιση δεν μπορώ να την βρώ πουθενά:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Ρυθμίσεις και κάτω από τη Χρήση Δεδομένων θα δεις τη λέξη Περισσότερα... --> Δίκτυα Κινητής τηλ. --> Δεδομένα Ενεργά (untick) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου,όμως δεν είναι αυτό που ζητάω. Υπάρχει μιά ρύθμιση που ενώ έχεις ανοιχτά τα δεδομένα δεν κατεβάζει δεδομένα όταν κλέινεις την εφαρμογή και την ονομάζει δεδομένα παρασκηνίου.Επίσεις υπάρχει αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας ή είναι μόνο χειροκίνητη; Edited July 27, 2012 by aero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Δυστυχώς ναι, δες αυτό... https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CE8QFjAA&url=https%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fapps%2Fdetails%3Fid%3Dcom.tobwithu.smartapn%26hl%3Del&ei=bpsRUK79MoOi0QWMi4HIAg&usg=AFQjCNGvJDr9y-mKdf7TUXvs_DEksOGo3g&sig2=OBlgQVYqlwfXN3kSdXew7Q η εφαρμογη κρασαρει μολις παταω να κλεισει το apn δοκιμασα και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.apnonoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5jdXJ2ZWZpc2gud2lkZ2V0cy5hcG5vbm9mZiJd αλλα κανει τα ιδια Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mar08 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Καλησπερα! ειχα κανει αναβαθμιση στο κινητο μου πριν μια βδομαδα, κι επειδη εγινε διακοπη της και κολλαγε,ειπα να ξανακανω. ετσι λοιπον,καθως ειχε ξεκινηση η ενημερωση κανονικα,εσβησε το κινητο και σταματησε τελειως η διαδικασια. προσπαθω να το ανοιξω το κινητο και μου βγαζει μια εικονα με ενα κινητο κι διπλα ενα τριγωνο με θαυμαστικο...το συνδεω με τον υπολογιστη και μ βγαζει μηνυμα απο το pc companion που λεεινα βηαλω τη μπαταρια,να περιμενω λιγο και μετα να τ ανοιξω το κινητο και να το συνδεσω με το pc. ε το χω κανει αυτο...αλλα ακομα τπτ...κανας γιατρος που να ξερει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Δοκιμασες επαναφορα με seus? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Καλησπερα! ειχα κανει αναβαθμιση στο κινητο μου πριν μια βδομαδα, κι επειδη εγινε διακοπη της και κολλαγε,ειπα να ξανακανω. ετσι λοιπον,καθως ειχε ξεκινηση η ενημερωση κανονικα,εσβησε το κινητο και σταματησε τελειως η διαδικασια. προσπαθω να το ανοιξω το κινητο και μου βγαζει μια εικονα με ενα κινητο κι διπλα ενα τριγωνο με θαυμαστικο...το συνδεω με τον υπολογιστη και μ βγαζει μηνυμα απο το pc companion που λεεινα βηαλω τη μπαταρια,να περιμενω λιγο και μετα να τ ανοιξω το κινητο και να το συνδεσω με το pc. ε το χω κανει αυτο...αλλα ακομα τπτ...κανας γιατρος που να ξερει??? Δοκίμασε να κάνεις restore μέσω SEUS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mar08 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 μολις το δοκιμασα! ολα καλα! ευχαριστωωωωωωωωωωω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Runaway Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Καλησπερα παιδια, Λοιπον εχω μια ερωτηση: Μολις αγορασα τους χαρτες της Sygic Mobile Maps 10 και προσπαθησα να τους εγκαταστησω σε ενα Sony xperia ST18i με εκδοση 2.3.4. Εχω κανει κανονια την εγκατασταση του αρχειου setupandroid.apk μεσω astro explorer αλλα οταν παω να τρεξω το προγραμμα απο τις εφαρμογες μου βγαζει προβλημα (διαδικασια com.sygic.drive). Εαν μπορει να βοηθησει καποιος ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Καλησπερα παιδια, Λοιπον εχω μια ερωτηση: Μολις αγορασα τους χαρτες της Sygic Mobile Maps 10 και προσπαθησα να τους εγκαταστησω σε ενα Sony xperia ST18i με εκδοση 2.3.4. Εχω κανει κανονια την εγκατασταση του αρχειου setupandroid.apk μεσω astro explorer αλλα οταν παω να τρεξω το προγραμμα απο τις εφαρμογες μου βγαζει προβλημα (διαδικασια com.sygic.drive). Εαν μπορει να βοηθησει καποιος ευχαριστω!! Τα αρχεια drive, maps, res δεν πρεπει να ειναι μεσα στον ιδιο φακελο πρεπει να ειναι ξεχωριστα(χυμα). Επιδη εδω ειναι off-topic η ερωτηση σου και η απαντηση μου ρωτησε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) Eπιταχυνση εγραφης και διαβασματος απο την καρτα SD του ray(πρεπει να ειναι root) Eγκαθιστουμε απο το μαρκετ δυο δωρεαν εφαρμογες https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mehrmann.sdbooster&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLm1laHJtYW5uLnNkYm9vc3RlciJd https://play.google.com/store/apps/details?id=ales.veluscek.sdtools&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFsZXMudmVsdXNjZWsuc2R0b29scyJd ανοιγουμε το sd tools και και παταμε start speed tests και περιμενουμε λιγο. Θα μας βγαλει 2 αποτελεσματα,ενα για την ταχυτητα εγγραφης και ενα για την ταχυτητα αναγνωσης τα οποια σημειωνουμε καπου. Ανοιγουμε το sd booster και εκει που λεει cache size(KB) γραφουμε 728 η 768 η 1550 (δοκιμαζουμε ενα καθε φορα μεχρι να δουμε ποιο μας κανει καλυτερα αποτελεσματα). Στο δικο μου με καρτα 8gb class4 ειδα διαφορα και σε εγγραφη αλλα περισσοτερο σε διαβασμα οπως δειχνουνε οι φωτο παρακατω: Edited August 1, 2012 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Καλησπερα παιδια, Μολις αγορασα τους χαρτες μα .... γιατι ;;; Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitt1234 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παιδια στο ξεκλειδωμα στην 2.3 ειχε απ την μια αριστερα το λουκετακι κ δεξια για αθορυβο.Στην ICS εχει δεξια την καμερα.Πως γινετε να το αλλαξω (δεξια για αθορυβο) ??? και κατι αλλο... το προγραμμα juice defender πρεπει να ειναι πανω αριστερα για να κανει δουλεια ωστε να κραταει λιγο ακομα η μπαταρια? προσφερει κατι μαζι με το advance task keller ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παιδια στο ξεκλειδωμα στην 2.3 ειχε απ την μια αριστερα το λουκετακι κ δεξια για αθορυβο.Στην ICS εχει δεξια την καμερα.Πως γινετε να το αλλαξω (δεξια για αθορυβο) ??? και κατι αλλο... το προγραμμα juice defender πρεπει να ειναι πανω αριστερα για να κανει δουλεια ωστε να κραταει λιγο ακομα η μπαταρια? προσφερει κατι μαζι με το advance task keller ? Ψαχνεις το ram manager pro. Αφου κανεις εγκατασταση επιλεγεις "hard multitasking".Θα σου απελευθερωνει αρκετη μνημη. Νομιζω οτι δεξια ειναι αθορυβο στην ICS ασχετο με το εικονιδιο που βλεπεις.(γνωστο λαθος). Το juice defender οταν ειναι ενεργο και δουλευει εμφανιζεται πανω αριστερα.Υπαρχει επιλογη απο το μενου να απενεργοποιησεις το εικονιδιο μονο. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Αν κλείνεις από μόνος σου τα 3G Wifi, Δεδομένα κτλπ, το juice defender δε σου προσφέρει κάτι επιπλέον Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts