geovoul23 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Καλημέρα, πως μπορώ να τροποποιήσω την home screen και να έχω, ας πούμε, λιγότερες ή περισσότερες απο 5? :confused: Ευχαριστώ... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Καλημέρα, πως μπορώ να τροποποιήσω την home screen και να έχω, ας πούμε, λιγότερες ή περισσότερες απο 5? :confused: Ευχαριστώ... βαζεις καποιον launcher.εγω πχ εχω τον go launcher Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Thanks! :) Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Aν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία τη νύχτα,μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις αλλού. Δηλαδή ο exmor ειναι απατεωνιά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Θα έχει update σε android 4.0 (ice cream sandwich)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Δηλαδή ο exmor ειναι απατεωνιά?[/quote Ποιός είναι αυτός ο exmor? Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Κατέβασε και χρησιμοποιήσε το handcet sms ή βρες την επιλογή που λεει για εξοικονόμηση κόστους. την επιλογη για εξοικονομηση κοστους που την βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Δηλαδή ο exmor ειναι απατεωνιά?[/quote Ποιός είναι αυτός ο exmor? http://www.dpreview.com/news/0908/09080601sonycmos.asp Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Πατάς στο τηλέφωνο *#*#7378423#*#* και θα σε βάλει στο service μενού. Πατάς service info/configuration και δες τι γράφει κάτω από το rooting status.. Μιχάλης εμενα γραφει στο routing status yes.ειναι ανοιχτο?τι επιπτωσεις εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ΕΛΕΥΘΕΡΟτοΕΥΨΥΧΟ Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Δηλαδή ο exmor ειναι απατεωνιά?[/quote Ποιός είναι αυτός ο exmor? Παράθεση «Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά μονοπάτια. • Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια. • Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Ξέρετε πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω αυτό στο ray? Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Τι να χρησιμοποιησεις δηλαδη?? απλα αυτη ειναι η καμερα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Ρε παιδιά έχω τραβήξει φωτογραφία βράδυ σε μέτρια φωτισμένο δωμάτιο,με το φλασάκι που έχει η συσκευή κ δεν είναι κ η καλύτερη. Είναι πολύ καλό τηλέφωνο αλλά το μόνο στο οποίο υστερεί είναι οι φωτογραφίες όταν δεν έχει καλό φωτισμό. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 να ρωτησω κατι?το πισω καπακι του κινητου σας τριζει λιγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Σε εμένα φίλε μου δεν τρίζει !!! Αλλά σκέφτομαι να το bootάρω !! για να έχω τον πλήρη έλεγχο του κινητού μου !!!! Θα κάνω καλά τι λέτε ; Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Να το root-άρεις εννοείς. Καλά θα κάνεις! Υ.Γ.: Καλώς ήρθες! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 πως μπορουμε να βρουμε καπακια μπαταριας για το κινητο;θελω να τα παρω το λευκο.σε service center θα εχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 πως μπορουμε να βρουμε καπακια μπαταριας για το κινητο;θελω να τα παρω το λευκο.σε service center θα εχουν; Ebay.com :) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 καποιο μαγαζι απο ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Καλημέρα, πως μπορώ να τροποποιήσω την home screen και να έχω, ας πούμε, λιγότερες ή περισσότερες απο 5? :confused: Ευχαριστώ... Λίγο κουλό αλλά δεν γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Να το root-άρεις εννοείς. Καλά θα κάνεις! Υ.Γ.: Καλώς ήρθες! Καλώς σας βρήκα !!!! Αν και είμαι μέλος από το 2005 !!! Ευχαριστώ για την απάντηση !!! Το root-άρισμα θα το κάνω με το fastboot ; Υπάρχει καμιά οδηγία το πως θα γίνει; και ποιό αρχείο θα "περάσω" στο sony ericsson ray μου; Του έχω κάνει αναβάθμιση με το τελευταίο λογισμικό μέσω του PC Companion . Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!! Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Δες αυτό. Πλέον το rooting είναι one click διαδικασία. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Είσαι και ο πρώτος !!!! Σε ευχαριστώ πολύ !!!! Το έκανα με επιτυχία !!! Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) πως μπορουμε να βρουμε καπακια μπαταριας για το κινητο;θελω να τα παρω το λευκο.σε service center θα εχουν; Δεν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα κι αυτά που έχει στο Ebay είναι κινέζικα, γλιστράνε και κακής ποιότητας.. Μιχάλης εμενα γραφει στο routing status yes.ειναι ανοιχτο?τι επιπτωσεις εχω? Πλέον τίποτα, το root μπορεί να γίνει και με locked bootloader αν ακολουθήσεις το link που δίνεται παραπάνω.. Μιχάλης Edited November 7, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) για καπακι μπαταριας πηρα απο sony ericsson service point.καμια καλη θηκη υπαρχει?εχω βρει μια στο πλαισιο αλλα δεν ξερω τη λεει σαν ποιοτητα. Edited November 7, 2011 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts