bpapad81 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Από που έχεις αγοράσει το κινητό ? ΈΧει greek ή balcan Firmware ή μήπως έχει Middle East ? Μάλλον German είναι, αν ξέρεις πως το βλέπω πες μου, να το κοιτάξω και να σου πω ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 μία ερώτηση....έχω rootαρισμένο arc....μπορώ να το κάνω κανονικά αναβάθμιση ε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 μία ερώτηση....έχω rootαρισμένο arc....μπορώ να το κάνω κανονικά αναβάθμιση ε???? κανονικοτατα απλα χανεις το ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 κανονικοτατα απλα χανεις το ρουτ και μετά που θα ξαναβρώ πως θα το κάνω ρουτ για το νέο Kernel??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 και μετά που θα ξαναβρώ πως θα το κάνω ρουτ για το νέο Kernel??? ακομα δεν υπαρχει ευκολος τροπος περιμενουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 (edited) Δεν εχει εμφανη διαφορα.μονο καποια μικρα bug fixes.αλλοι κανουν λογο για καλυτερη αυτονομια,αλλοι για καλυτερο σημα στο wifi.. Την εκανα κ εγω!!.οντως δεν εχει καμια τουλαχιστον εμφανη διαφορα παρα μονο οτι εχασα το ρουτ κ τωρα δεν μπορω να το ξαναρουταρω,κ οτι ξαναφορτωθηκα ολες τις αχρηστες εφαρμογες που πιανουν χωρο τυπου uno,allo cine lets golf χωρις πλεον να μπορω να τις σβησω!!!!.το δοκιμασα (το προγραμμα του ρουτ λεει done αλλα το κινητο εχει αλλη γνωμη!! Τσαμπα ενημερωση με λιγα λογια!!.Το μετανιωσα!! Ο superuser παντως εχει παραμεινη αν κ το titaniumbackup λεει οτι..δεν!! Edited January 27, 2012 by billias7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Την εκανα κ εγω!!.οντως δεν εχει καμια τουλαχιστον εμφανη διαφορα παρα μονο οτι εχασα το ρουτ κ τωρα δεν μπορω να το ξαναρουταρω,κ οτι ξαναφορτωθηκα ολες τις αχρηστες εφαρμογες που πιανουν χωρο τυπου uno,allo cine lets golf χωρις πλεον να μπορω να τις σβησω!!!!.το δοκιμασα (το προγραμμα του ρουτ λεει done αλλα το κινητο εχει αλλη γνωμη!! Τσαμπα ενημερωση με λιγα λογια!!.Το μετανιωσα!! Ο superuser παντως εχει παραμεινη αν κ το titaniumbackup λεει οτι..δεν!! Βελτίωση στην αυτονομία είδες ? Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Βελτίωση στην αυτονομία είδες ? Πριν τρεις ωρες την εκανα οποτε ακομα δεν μπορω να σου απαντησω Παντως για λιγο παραπανω αυτονομια δεν θα πεθαινα κιολας,θα προτιμουσα να ειχα παραμεινη ρουτ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Πριν τρεις ωρες την εκανα οποτε ακομα δεν μπορω να σου απαντησω Παντως για λιγο παραπανω αυτονομια δεν θα πεθαινα κιολας,θα προτιμουσα να ειχα παραμεινη ρουτ!! Βρε συ!γιατι δεν διαβασες προηγουμενα ποστς!;; Για την .62 δεν εχει βγει ακομα τροπος ρουτ.αλλα κανε λιγη υπομονη!θεμα χρονου ειναι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 (edited) ακομα δεν υπαρχει ευκολος τροπος περιμενουμε Κοίτα το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799. Εγώ το έκανα root, χωρίς να δω ότι δεν κάνει για την .62, αλλά παίζει κανονικά... Είμαι root... Λέτε να έχω κανένα πρόβλημα?:cry::cry: Μέχρι στιγμής πάντως είναι όλα οκ.:D Edit: oops....λάθος..μόλις είδα ότι δεν είμαι... sorry για το παραπάνω.. :( Edited January 27, 2012 by bpapad81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Βρε συ!γιατι δεν διαβασες προηγουμενα ποστς!;; Για την .62 δεν εχει βγει ακομα τροπος ρουτ.αλλα κανε λιγη υπομονη!θεμα χρονου ειναι! παμε,παμε..αργουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 παμε,παμε..αργουμε!! Εδώ η .62 δεν έχει μπει στα περισσότερα κινητά ... μην περιμένετε γρήγορα Root Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Εδώ η .62 δεν έχει μπει στα περισσότερα κινητά ... μην περιμένετε γρήγορα Root γαιτι φιλε μου? εχει καμια σχεση αυτο? περιεργο μου φαινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 γαιτι φιλε μου? εχει καμια σχεση αυτο? περιεργο μου φαινετε συμφωνω...και σε μια συσκευη να βγει οι φιλοι μας XDA κανουν τα παντα για na βγαλουν root. και επισης να ενημερωσω οτι σε neo v,mini,mini pro,arc,arc s,ray εχει βγει...;) δεν γνωριζω για PRO και neo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 συμφωνω...και σε μια συσκευη να βγει οι φιλοι μας XDA κανουν τα παντα για na βγαλουν root. και επισης να ενημερωσω οτι σε neo v,mini,mini pro,arc,arc s,ray εχει βγει...;) δεν γνωριζω για PRO και neo παιδια εσεις που κανατε update τωρα πειτε μου αριθμος εκδοσης ολοκληρο τον αριθμο μπας και μπορεσω να σασ βοηθησω με το root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 παιδια εσεις που κανατε update τωρα πειτε μου αριθμος εκδοσης ολοκληρο τον αριθμο μπας και μπορεσω να σασ βοηθησω με το root. δεν την εχω κανει την αναβαθμιση.θα την κανω οταν βγει το ρουτ. αυτη ειναι 4.0.2.A.0.62 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 παιδια εσεις που κανατε update τωρα πειτε μου αριθμος εκδοσης ολοκληρο τον αριθμο μπας και μπορεσω να σασ βοηθησω με το root. 4.0.2.A.0.62 kouf κανε το θαυμα σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 1 δεν την εχω εγω αυτην 2 αν την κανεις, ροοτ δεν γινεται με ευκολο τροπο! 3 δεν εχει διαφορα με την προτελευταια! 4 δεν την κανω!!!!χαχαχαχαχαχαχα νομιζα οτι ειναι αυτη που εχω εγω και γινεται ροοτ γρηγορα αλλα επεσα εξω, συγνωμη αν εδωσα ελπιδες :( :( :( :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackEternity Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 μπορουμε να κανουμε downgrade ??? αν ναι, γνωριζει κανεις πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 flasharontas το προηγουμενο firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skomat Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Παιδια καλημερα. Εγω εχω την παλια 0.42, και μου παρουσιαζει συνεχεια προβληματα στην επικοινωνια. Δηλαδη οταν μιλαω κοβεται η γραμμη (εχω cosmote) μου βγαζει ενα κιτρινο θαυμαστικο επανω στο σηματακι με την ισχυ του σηματος (με σημα φουλ!!) και δεν ξερω τι να κανω. Προβλημα δικτυου δεν παιζει μιας και εχω δοκιμασει και με ενα htc hd7 που εχω και δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Παιδια καλημερα. Εγω εχω την παλια 0.42, και μου παρουσιαζει συνεχεια προβληματα στην επικοινωνια. Δηλαδη οταν μιλαω κοβεται η γραμμη (εχω cosmote) μου βγαζει ενα κιτρινο θαυμαστικο επανω στο σηματακι με την ισχυ του σηματος (με σημα φουλ!!) και δεν ξερω τι να κανω. Προβλημα δικτυου δεν παιζει μιας και εχω δοκιμασει και με ενα htc hd7 που εχω και δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Καλημέρα. Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα με Cosmote ... Πήγαινε Ρυθμίσεις->Ασύρματο και Δίκτυα-Δίκτυα Κινητής τηλεφωνίας και στο Λειτουργία δικτύου βάλτο ή μόνο WCDMA ή μόνο GSM και θα είσαι κομπλέ Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skomat Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 ΟΚ Σε ευχαριστω θα το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Καλημέρα. Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα με Cosmote ... Πήγαινε Ρυθμίσεις->Ασύρματο και Δίκτυα-Δίκτυα Κινητής τηλεφωνίας και στο Λειτουργία δικτύου βάλτο ή μόνο WCDMA ή μόνο GSM και θα είσαι κομπλέ επειδή και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα...και θέλω να κάνω τη ρύθμιση που είπες....μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς κάνει αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 επειδή και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα...και θέλω να κάνω τη ρύθμιση που είπες....μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς κάνει αυτό??? με λιγα λογια απο 3g σημα το πας στο απλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts