Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

περιμενω πως και πως την (όποια) υλοποιηση του Harmattan look του Ν9 στο Ν900.

εχει ξεκινησει μια προσπαθεια στο maemo.org

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Θα το καβαντζώσω...Έχω έναν γνωστό που αγοράζει ΟΛΕΣ τις κορυφαίες συσκευές, τις ταλαιπωρεί για κανένα τρίμηνο και μετά τις σκοτώνει! Ε, κατά τα Χριστούγεννα με βλέπω με Ν9!

Δυσκολες εποχες για αλλαγες κινητων οπως παλια...πλεον το σκεφτομαστε περισσοτερο...γιατι απλα δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει...και επισης με αυτα που πληρωνουμε καθημερινα...δυσκολα καποιος κανει το χομπι του οπως παλια..!! εγω προσωπικα θα περιμενω να πεσει η τιμη του και μετα θα σκεφτω την αγορα του!! 300-400 μετα απο 1 6μηνο κυκλοφοριας πιστευω ειναι καλα ( το 16αρι παντα )

Η Η Η ήρθε! Το είδα σε μια βιτρίνα...:D:O

μηπως ειδες dummy?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Να ρωτησω κατι? οταν με το καλο ερθει και το παρουμε κιολας..με την microsim(αυτη δεν παιρνει κανω λαθος?) τι γινεται? θα παω στην vodafone και θα ζητησω?

Να ρωτησω κατι? οταν με το καλο ερθει και το παρουμε κιολας..με την microsim(αυτη δεν παιρνει κανω λαθος?) τι γινεται? θα παω στην vodafone και θα ζητησω?

Ναι. Πες ότι έχεις iPhone 4 για να μην... Πανικοβληθουν στο άκουσμα του Ν9.

Κάπου στα 8 ευρω είναι το κόστος της αλλαγής...

Ναι. Πες ότι έχεις iPhone 4 για να μην... Πανικοβληθουν στο άκουσμα του Ν9.

Κάπου στα 8 ευρω είναι το κόστος της αλλαγής...

Μαλλον αυτο θα πω γιατι παιζει να μην το εχουν ουτε ακουστα το N9! ευχαριστω για την απαντηση

η ειδηση αυτη μου δοθηκε σημερα το απογευμα απο τον terrestial . Δυστυχως τα πραγματα εχουν ως εξης :

http://thehandheldblog.com/2011/09/28/tizen/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MaemoCentral+%28The+Handheld+Blog%29

απο οτι φαινεται, meego τελος. Θα γραφτει απο την αρχη καινουργιο OS και χωρις την Qt . To N9 ειναι οντως το πρωτο και τελευταιο . Κριμα και ηλπιζα να το επαιρνε η samsung(oπως ειχε ακουστει) .

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Μαλλον αυτο θα πω γιατι παιζει να μην το εχουν ουτε ακουστα το N9! ευχαριστω για την απαντηση

Σίγουρα δεν θα το έχουν γιατί ούτως η άλλως η περιορισμένη διαθεσιμότητα του θα αφορά μόνο Νοκια shops...

Ενναλακτικά μπορείς να την κόψεις και μόνος σου με ειδικό εργαλείο ή χωρίς ....Με προσοχή και μεράκι πάντα...

UPDATE

H o Eldar κάνει λάθος η Ν9 δεν πρόκειται να πιάσουμε στα χέρια μας....Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Νοκια Ευρασίας Eric Bertman, στην Ρωσία μόνο οι προπαραγγελίες ξεπέρασαν τις 15.000!!!Άρα το 94245 που είπε ο Eldar μάλλον δεν ευσταθεί (Καλύτερα)

Edited by gerost

Σίγουρα δεν θα το έχουν γιατί ούτως η άλλως η περιορισμένη διαθεσιμότητα του θα αφορά μόνο Νοκια shops...

Δεν θα έρθουν περισσότερες από 1.000 συσκευές στη χώρα. Όποιος πράλαβει λοιπόν τον Κύριο είδε. Κρίμα :(

Δεν θα έρθουν περισσότερες από 1.000 συσκευές στη χώρα. Όποιος πράλαβει λοιπόν τον Κύριο είδε. Κρίμα :(

Πραγματικά κρίμα.. Η πρώτη και (μάλλον) τελευταία συσκευή Νοκια που πραγματικά μου άρεσε πολυ (την τελευταία τριετία) και θα ήθελα να αποκτήσω αργότερα σε μεταχειρισμένο.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Παιδιά δεν ισχύει αυτό με τα περιορισμένα μοντέλα ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Αν ισχυει οτι θα ερθουν λιγα κομματια, πως μπορουμε να κανουμε προπαραγγελια εδω στην ελλαδα? Δεν θελω να το χασω αυτο το κινητο, δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 300 ευρω για κινητο αλλα το Ν9 το θελω οπωσδηποτε
In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Επικοινώνησα με 2-3 Nokia shops και ουδείς γνώριζε πότε θα έρθει το κινητό ή ποτε θα ξεκινήσουν να δέχονται preorders...
Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Και μάλλον πολλα λες. Πραγματικά κρίμα, το κινητο αυτο είναι ήδη συλλεκτικό...

Και μάλλον πολλα λες. Πραγματικά κρίμα, το κινητο αυτο είναι ήδη συλλεκτικό...

Αν η Νοκια κάνει κάποιο μάρκετινγκ (το ελπίζω) τύπου «θα κυκλοφορήσουν μόνο 100.000 κομμάτια» και μόλις τελειώσουν ( θέμα ημερών/ωρών; ) να πει «σας άρεσε ε; έχουμε αλλα 1 εκατομμύριο κομμάτια», μετά αλλα τόσα σε άσπρο κ.ο.κ. Τότε ναι! Μαγκιά της!

πολύ αμφιβάλω όμως αν θα την αφήσει να το κάνει αυτό ο «κέρβερος»..

Ειδομεν

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αν όντως έρθουν 1000 συσκευές, τότε θα βρούμε σίγουρα....

Σιγά μη γίνει ανάρπαστο...... :lol:

Το δυναμικό της αγοράς μας ήταν ήδη χαμηλό για μια συσκευή που ο κόσμος δεν ξέρει (δεν διαφημίζεται, δεν θα διαφημιστεί, δεν είναι αυτό που φωνάζουν τα παπαγαλάκια, δεν έχει εντυπωσιακές προδιαγραφές).

Βάλτε στη λίστα και το πόσο έχει διαλυθεί η αγορά, βάλτε και φόρους και τέλη ακίνητης και τέλη κυκλοφορίας σε 2 μήνες και έτοιμο το κοκτέιλ!!!

Και προφανέστατα δεν είναι συλλεκτικό!!!

Στα ηλεκτρονικά δεν υπάρχει η έννοια του συλλεκτικού.

Ή νομίζετε πως σε 5 χρόνια θα βρεθεί κορόιδο να αγοράσει το Ν9 με 3 χιλιάρικα?

Το καλό είναι πως οι επιδοτήσεις μου πέφτουν ακριβώς πάνω στην εισαγωγή (υποθέτω πως μέσα με τέλη Οκτώβρη θα κυκλοφορήσει).

Έχω και αγοραστή για το Ν900 stand by.....

Να το πάρω?

Ειλικρινά, ακόμα δεν το έχω αποφασίσει....

Το 7710 και το Ν900 τα είχα προπαραγγείλει.

Εδώ έχω φρενάρει! :worry:

Γιάννης! :)

Αν όντως έρθουν 1000 συσκευές, τότε θα βρούμε σίγουρα....

Σιγά μη γίνει ανάρπαστο...... :lol:

Το δυναμικό της αγοράς μας ήταν ήδη χαμηλό για μια συσκευή που ο κόσμος δεν ξέρει (δεν διαφημίζεται, δεν θα διαφημιστεί, δεν είναι αυτό που φωνάζουν τα παπαγαλάκια, δεν έχει εντυπωσιακές προδιαγραφές).

Βάλτε στη λίστα και το πόσο έχει διαλυθεί η αγορά, βάλτε και φόρους και τέλη ακίνητης και τέλη κυκλοφορίας σε 2 μήνες και έτοιμο το κοκτέιλ!!!

Και προφανέστατα δεν είναι συλλεκτικό!!!

Στα ηλεκτρονικά δεν υπάρχει η έννοια του συλλεκτικού.

Ή νομίζετε πως σε 5 χρόνια θα βρεθεί κορόιδο να αγοράσει το Ν9 με 3 χιλιάρικα?

Το καλό είναι πως οι επιδοτήσεις μου πέφτουν ακριβώς πάνω στην εισαγωγή (υποθέτω πως μέσα με τέλη Οκτώβρη θα κυκλοφορήσει).

Έχω και αγοραστή για το Ν900 stand by.....

Να το πάρω?

Ειλικρινά, ακόμα δεν το έχω αποφασίσει....

Το 7710 και το Ν900 τα είχα προπαραγγείλει.

Εδώ έχω φρενάρει! :worry:

Συλλεκτικό δε σημαίνει ότι θα βγάλεις χρήμα απο αυτο σε μεταγενέστερο χρόνο, αλλα ότι θα πρόκειται για ένα κομμάτι που κυκλοφόρησε σε περιορισμένη, απόλυτα ελεγχόμενη παραγωγή. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Αν σου αρέσει το Meego τότε δοκίμασε το γιατί... Μπορει και να μην το ξαναδεις.

Επίσης οι περίπου 500 συσκευές που θα έρθουν Ελλάδα εκτιμώ ότι θα "φύγουν" απο την αγορα σε ένα μήνα το πολυ. Για να δούμε...

Έχει βρει κανείς κάποιο μαγαζί που θα φέρει σίγουρα? Και να μπορούμε να κάνουμε προπαραγγελία? Οι εταιρίες κινητής θα το φέρουν τελικά? Ή θα πρέπει να ψάξουμε αλλού?

Έχει βρει κανείς κάποιο μαγαζί που θα φέρει σίγουρα? Και να μπορούμε να κάνουμε προπαραγγελία? Οι εταιρίες κινητής θα το φέρουν τελικά? Ή θα πρέπει να ψάξουμε αλλού?

Nokia shop, τσεκαροντας και το φόρουμ μόλις μάθεις ότι ήρθε θα μπορέσεις να πάρεις ένα. Όχι ακόμα όμως...