marmagas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Ο κωδικός παραπέμπει σε Denmark black 64gb,οποτε χ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Ο κωδικός παραπέμπει σε Denmark black 64gb,οποτε χ! Θες αποκλειστικά φινλανδικό εργοστασιακό λευκό; Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Αν το βρω σε καλη τιμή!Ηδη έχω φιλανδικό 64αρι μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 εχει 2 Ν9 σε λογικες τιμες στο Ιnsomnia και το σκεφτομαι για να εχω να παιζω. τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Τι να πούμε, όρμα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) πρεπει να προσεξω κατι ? Αυτο με τα 90€ βλεπω και ξαναβλεπω αλλα καπου κολλαω , πολυ χαμηλη η τιμη του Edited June 12, 2014 by tempes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Αν ήταν 150 θα το έβλεπες με άλλο μάτι; να βάλω το δικό μου τόσο άμα είναι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Αν ήταν 150 θα το έβλεπες με άλλο μάτι; να βάλω το δικό μου τόσο άμα είναι :lol: Θα δώσεις εσύ n9;;;παει χάλασε ο κόσμος! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Το έδωσα μια φορά και το πήρα πίσω :p Περιμένω να πάρω ένα μαύρο 64 οπότε μπορεί να το δώσω ξανα η να το κάνω γαλάζιο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Το έδωσα μια φορά και το πήρα πίσω :p Περιμένω να πάρω ένα μαύρο 64 οπότε μπορεί να το δώσω ξανα η να το κάνω γαλάζιο :D Ε, κάντο γαλάζιο ρε ... Κρίμα, δεν έχεις γαλάζιο ... Σε κάποια φάση ψήσου να πάρεις και housing από λάμια 800, ένα μαύρο batman special edition και ένα πράσινο ... Αποκλειστικά σε λάμια ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Θα το έκανα ροζακι να ταιριάζει με τα τακούνια μου, αλλά με χαλάει που δεν έχει σβαροφσκι πάνω ρε συ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Θα το έκανα ροζακι να ταιριάζει με τα τακούνια μου, αλλά με χαλάει που δεν έχει σβαροφσκι πάνω ρε συ.. Με νουντ τακουνι ρε αγαπη, πολυ μπαναλ ... Σοβαρα ομως θα ηθελα ενα πρασινο n9 ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Σοβαρα ομως θα ηθελα ενα πρασινο n9 ... *Raises hand* Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 υπαρχει περιπτωση να κανει dual boot το Ν9 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Κάνει χρόνια τώρα dualboot meego και android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Όχι και πολύ πετυχημένα, βέβαια, να πούμε. Το Android είναι πολύ χάλια στο Ν9. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 βασικα με ενδιαφερει μια και μονο εφαρμογη απο το ανδροιντ για να μπορω να βλεπω τις καμερες στο μαγαζι μου. Υπαρχει τροπος να την τρεξω αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 ναι, αλλά θες δουλειά για να στήσεις το android στο Ν9. Και δε θυμάμαι ποιά έκδοση υπάρχει, νομίζω JellyBean. Έχει και ρίσκο η υπόθεση και θα πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Καλύτερα πάρε ένα φτηνό Android κινητό να κάνεις τη δουλειά σου. Πιο έυκολο θα σου 'ρθει και δε θα πειράξεις το Ν9 σου. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 (edited) λοιπον ξεκινησα απο την 65 και ειμαι στην 215 σελιδα αυτου του θεματος. Να γκρινιαξω λιγο , ειναι κουραστικο να διαβαζεις τα ιδια και τα ιδια , χωρις να μπαινεις στο κοπο να ψαξεις λιγο το θεμα . συγνωμη αλλα το καταλαβα στις τοσες σελιδες , πολυ πιθανο να το εχω κανει κι εγω. μολις το πηρα στα χερια μου , ενα λευκο 64αρι δανιας συμφωνα με το Product number. και μολις το ανοιξα , φυσικα εχω διαβασει πολλα εδω , εβαλα κι αλλα θεματα προς διαβασμα στην ακρη. λογικα θα εχω προβλημα - αποριες και θα σας ζαλισω λιγο. Edited June 19, 2014 by tempes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 τελειως διαφορετικο με καθε τι που εχω δουλεψει. μου αρεσει αρκετα και θελει πολυ ψαξιμο μιας και μπορεις να σκαλιξεις τα παντα 2 ερωτησεις προς το παρων - με ενα γρηγορο ψαξιμο δεν βρηκα πως να μενει η οθονη ανοιχτη κατα της διαρκεια της πλοηγησης - υπαρχει τροπος να τρεξω αντροιντ εφαρμογες χωρις να περασω το nitdroid ή μονο ετσι γινεται , και αν κατι δεν παει καλα με το nitdroid μπορω να το φλασαρω στην εργοστασιακη?? αντε και μια τριτη το navifirm δουλευει ?? θυμαμαι οτι δεν μπορουσαμε να κατεβασουμε απο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 1. Εννοείς το χρονικό περιθώριο μέχρι το σβήσιμο; 2. Μερικά παιχνίδια μόνο με το apkenv σε meego Navifirm βρήκες οποτε κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 οχι , για το gps μιλαω με την εφαρμογη drive , οταν εκτελω μια διαδρομη να μη κλεινει η οθονη , οπως σε ολες τις συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ομολογώ πως δε θυμάμαι να μου έσβηνε ποτέ η οθόνη κατά τη πλοήγηση! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 το εχω φλασαρει και προσπαθω να περασω το Nitdroid θα το δοκιμασω μεσα στην ημερα και θα ενημερωσω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Παιδιά το ν9 αρνηται να ανοίξει. Υπάρχει τρόπος να γλύτωσω το flashaρισμα γιατί αυτη τη στιγμή δεν εχω pc? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ομολογώ πως δε θυμάμαι να μου έσβηνε ποτέ η οθόνη κατά τη πλοήγηση! Το επιβεβαιώνω Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts