c1oud Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω κανένα χρόνο το galaxy s2. Και σκέφτομαι να του κάνω root τώρα και να του αλλάξω rom. Διάβασα όλους τους οδηγούς γιατί δεν είχα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα ποτέ και έχω μερικές απορίες. Καταρχάς στο κιες έχω τις πληροφορίες για την εκδοση : PDA: KI4 / PHONE KI1/ CSC: KI2. Σκεφτόμουν να κάνω root χρησιμοποιώντας τον δεύτερο τρόπο που αναφέρεται εδώ δηλαδη CFroot χρησιμοποιώντας το αρχείο CF-Root-SGS2_XW_NEE_KI4-v4.1-CWM4.zip. Θα ήταν το σωστό? η έκδοση kernel του δικού μου είναι ...XWKI4. Μετά αν κάποια στιγμή ήθελα να επιστρέψω στην αρχική κατάσταση θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω πάλι το Odin και να κατεβάσω οποιοδήποτε firmware απο το επίσημο site της samsung? ¨εχω και άλλες απορίες αλλά σιγά σιγά. Σόρρυ αν ρώτησα κάτι που αναφέρεται αλλά θέλω να σιγουρευτώ. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Έχω κανένα χρόνο το galaxy s2. Και σκέφτομαι να του κάνω root τώρα και να του αλλάξω rom. Διάβασα όλους τους οδηγούς γιατί δεν είχα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα ποτέ και έχω μερικές απορίες. Καταρχάς στο κιες έχω τις πληροφορίες για την εκδοση : PDA: KI4 / PHONE KI1/ CSC: KI2. Σκεφτόμουν να κάνω root χρησιμοποιώντας τον δεύτερο τρόπο που αναφέρεται εδώ δηλαδη CFroot χρησιμοποιώντας το αρχείο CF-Root-SGS2_XW_NEE_KI4-v4.1-CWM4.zip. Θα ήταν το σωστό? η έκδοση kernel του δικού μου είναι ...XWKI4. Μετά αν κάποια στιγμή ήθελα να επιστρέψω στην αρχική κατάσταση θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω πάλι το Odin και να κατεβάσω οποιοδήποτε firmware απο το επίσημο site της samsung? ¨εχω και άλλες απορίες αλλά σιγά σιγά. Σόρρυ αν ρώτησα κάτι που αναφέρεται αλλά θέλω να σιγουρευτώ. :D Ναι στο πρώτο, ναι και στο δεύτερο. Απλά να ξέρεις ότι θα έχεις τρίγωνο όταν θ ανοίγεις το τηλ, το οποίο βέβαια αφαιρείται :) Το απεκατέστησα αλλά θα το ξανακάνω! Το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο και γράφει Έκδοση Android: 4.0.3 Έκδοση βασικού φάσματος: Ι9100xxlps Έκδοση Kernel: 3.0.15-I9100xxlps-cl294511se.infra@sep-68#3 Αριθμός κατασκευής: omega v9.0-xwlp4 Ούφ έχω πελαγώσει, είχα συνηθίσει το itunes που το συνδέεις και τέλος. Και τώρα μου έχουν σπάσει τα νεύρα... Στο λέω για να μην παιδεύεσαι. Σταμάτα να χρησιμοποιείς το kies γιατί σε βλέπω να ξαναγυρνάς στο iPhone με τη χειρότερη γνώμη για το s2, πράγμα που δεν ισχύει ;) Edited April 25, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω κανένα χρόνο το galaxy s2. Και σκέφτομαι να του κάνω root τώρα και να του αλλάξω rom. Διάβασα όλους τους οδηγούς γιατί δεν είχα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα ποτέ και έχω μερικές απορίες. Καταρχάς στο κιες έχω τις πληροφορίες για την εκδοση : PDA: KI4 / PHONE KI1/ CSC: KI2. Σκεφτόμουν να κάνω root χρησιμοποιώντας τον δεύτερο τρόπο που αναφέρεται εδώ δηλαδη CFroot χρησιμοποιώντας το αρχείο CF-Root-SGS2_XW_NEE_KI4-v4.1-CWM4.zip. Θα ήταν το σωστό? η έκδοση kernel του δικού μου είναι ...XWKI4. Μετά αν κάποια στιγμή ήθελα να επιστρέψω στην αρχική κατάσταση θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω πάλι το Odin και να κατεβάσω οποιοδήποτε firmware απο το επίσημο site της samsung? ¨εχω και άλλες απορίες αλλά σιγά σιγά. Σόρρυ αν ρώτησα κάτι που αναφέρεται αλλά θέλω να σιγουρευτώ. :D Ναι, μπορείς απλά να φλασάρεις ένα από τα επίσημα firmware από την πρώτη σελίδα του θέματος με τα με τα επίσημα firmwares. Το KI4 που έχεις τώρα, υπάρχει κι αυτό, φυσικά. Αλλά να ξέρεις, "επίσημο site της samsung" που να δίνει firmwares ΔΕΝ υπάρχει. Αν εννοείς το samfirmware ή sammobiles, δεν ανήκουν στη Samsung και δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την εταιρεία. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michele Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Καλησπερα.Στο Desire που ειχα οι επαφες με syn. επερναν φωτογραφιες απο το facebook.Στο S2 δεν γινεται αυτο? Εχω βαλει το facebook σε συνχρονισμο κανω update αλλα δεν αλλαζει τιποτα!!!!Μοιπος φταιει οτι τις επαφες τις εκανα import απο την google!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Οκ ευχαριστώ πολύ. Ναι εννοούσα το site που έχετε δώσει (αρχικά νόμιζα ότι τα έδινε η samsung). Σκέφτομαι να βάλω το lp7 το Ισπανικό. Αλλά με τις ρυθμίσεις του δικτύου (μμς ιντερνετ κτλ) όλα λειτουργούν οκ αλλά πρέπει να τις βάλω χειροκίνητα? Η έχετε να προτείνετε καλύτερα να βάλω κανένα custom? Και μια τελευταία ερώτηση για να μη χάσω ότι προγράμματα κτλπ έχω σε περίπτωση που θα βάλω το ισπανικό official, να το κάνω root καλύτερα και να χρησιμοποιήσω το recovery + το titanium backup ή υπάρχει τρόπος για καλό backup unrooted? thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michele Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Καλησπερα.Στο Desire που ειχα οι επαφες με syn. επερναν φωτογραφιες απο το facebook.Στο S2 δεν γινεται αυτο? Εχω βαλει το facebook σε συνχρονισμο κανω update αλλα δεν αλλαζει τιποτα!!!!Μοιπος φταιει οτι τις επαφες τις εκανα import απο την google!! To πετυχα τελικα μα αυτην την εφαρμογη SyncMyPix και ολα οκ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Οκ ευχαριστώ πολύ. Ναι εννοούσα το site που έχετε δώσει (αρχικά νόμιζα ότι τα έδινε η samsung). Σκέφτομαι να βάλω το lp7 το Ισπανικό. Αλλά με τις ρυθμίσεις του δικτύου (μμς ιντερνετ κτλ) όλα λειτουργούν οκ αλλά πρέπει να τις βάλω χειροκίνητα? Η έχετε να προτείνετε καλύτερα να βάλω κανένα custom? Και μια τελευταία ερώτηση για να μη χάσω ότι προγράμματα κτλπ έχω σε περίπτωση που θα βάλω το ισπανικό official, να το κάνω root καλύτερα και να χρησιμοποιήσω το recovery + το titanium backup ή υπάρχει τρόπος για καλό backup unrooted? thanks! Το αν θα βάλεις custom rom ή όχι δεν ειναι τι σου προτείνουμε, είναι δικό σου θέμα. Για το να βάλεις κάποιο επίσημο τώρα, μέσα στη βδομάδα αυτή, θεού και samsung hellas θέλοντος, μάλλον θα χουμε την ελληνική ics, οπότε δεν περιμένεις 3-4 μέρες? Για το τελευταίο που ρωτάς το να μη χάσεις εφαρμογές, μόνο με root είναι δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Οκ.. Ευχαριστώ.. τελικά τα κατάφερα και το έκανα και root. Και πέρασα και μια custom δοκιμαστικά. Μπερδεύτηκα όμως έκανα restore από το recovery και όχι από titanium και ξαναγύρισα στην παλιά μου ρομ. :P thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Καλημέρα σε ολους, Ηθελα να ρωτήσω ποιος ειναι ο ευκολότερος τρφόπος να γίνει root το s2,γίνεται μόνο μέσω odin και σύνδεση με pc? Υπαρχει στο play store μια εφαρμογή odin,μήπως βοηθάει να γίνει ota? Θα ήμουν ευγνώμων εάν κάποιο έμπειρο μέλος αναλάμβανε να μου το κάνει root και να μου περάσει μια custom rom(εννοείται με αμοιβή)γιατί μαλλον κάτι κάνω πατάτα και δεν θέλα να του δημιουργήσω πρόβλημα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Υπάρχει εδώ ξεχωριστός οδηγός για root, ρίξε μια ματιά, οι οδηγίες είναι οι πλέον αναλυτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Καλημέρα σε ολους, Ηθελα να ρωτήσω ποιος ειναι ο ευκολότερος τρφόπος να γίνει root το s2,γίνεται μόνο μέσω odin και σύνδεση με pc? Υπαρχει στο play store μια εφαρμογή odin,μήπως βοηθάει να γίνει ota? Θα ήμουν ευγνώμων εάν κάποιο έμπειρο μέλος αναλάμβανε να μου το κάνει root και να μου περάσει μια custom rom(εννοείται με αμοιβή)γιατί μαλλον κάτι κάνω πατάτα και δεν θέλα να του δημιουργήσω πρόβλημα. Ευχαριστώ Δεν είναι κάτι δύσκολο για να προσλάβεις άλλον να στο κάνει :p Όλους τους αγχώνει την πρώτη φορά, αλλά να ξέρεις ότι αν το κάνεις μόνος σου θα το ευχαριστηθείς περισσότερο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsionis123 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 πως κάνεις factory reset?? Παράθεση respect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Έχει υποθεί πολλές φορές σε πολλά θέματα. Ας το πούμε όμως άλλη μία φορά. Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μετά από αυτό το κινητό θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν όταν το αγόρασες οπότε πάρε τα απαραίτητα backup. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderpalamas Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Γεια σας Σημερα το πρωι το Galaxy S2 μου ξεκινησε να μιλαει :wacko: δηλαδη με γυναικεια φωνη ανακοινωνει τα νεα μηνυματα κλησεις ακομη και το ξυπνητηρι! Πως γινεται να το απενεργοποιησω? Note:δεν το εκανε αυτο πιο πριν.Ξεκινησε σημερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Γεια σας Σημερα το πρωι το Galaxy S2 μου ξεκινησε να μιλαει :wacko: δηλαδη με γυναικεια φωνη ανακοινωνει τα νεα μηνυματα κλησεις ακομη και το ξυπνητηρι! Πως γινεται να το απενεργοποιησω? Note:δεν το εκανε αυτο πιο πριν.Ξεκινησε σημερα! Για κοιταξε menu>settings>voice input and output>text-to-speech settings>driving mode, και ξετικαρε το driving mode Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Γειά σας, μια βοήθεια.. Το τελευταίο διαστημα , το S II μου, παρουσιάζει το εξής περίεργο: σε ανυποπτες φάσεις ανάβει η οθόνη από μόνη της, για 1-2 sec, το επαναλαμβάνει αυτό μερικές φορές και σταματάει μετά από λίγο μπορει να το ξανακάνει.. Ειναι κάποιες μερες (ασχετες..) που δεν το κανει καθόλου.. Εχω φάει τα λυσσακά μου να βρω τι ειναι.. περιμενα οτι θα το σταματήσει μετά την αναβάθμιση σε ICS αλλά δεν... (root δεν το εχω καμει..) Για πείτε , καμιά ιδέα.. γιατί εχω στερέψει.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Γειά σας, μια βοήθεια.. Το τελευταίο διαστημα , το S II μου, παρουσιάζει το εξής περίεργο: σε ανυποπτες φάσεις ανάβει η οθόνη από μόνη της, για 1-2 sec, το επαναλαμβάνει αυτό μερικές φορές και σταματάει μετά από λίγο μπορει να το ξανακάνει.. Ειναι κάποιες μερες (ασχετες..) που δεν το κανει καθόλου.. Εχω φάει τα λυσσακά μου να βρω τι ειναι.. περιμενα οτι θα το σταματήσει μετά την αναβάθμιση σε ICS αλλά δεν... (root δεν το εχω καμει..) Για πείτε , καμιά ιδέα.. γιατί εχω στερέψει.. :rolleyes: Συνηθως καποια εφαρμογη την ξυπναει... Τωρα πως την βρισκεις, ειχαν γραψει παλια καποιοι με καποια εφαρμογη που παρακολουθεις το συστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Καλημερα,εχω περασει την επισημη ics LP7 και οταν παω να στειλω sms στα Ελληνικα,μου στελνει μονο με 60 χαρακτηρες αντι για 160.Υπαρχει καποια ρυθμιση που κανω για να το αλλαξω η πρεπει να κατεβασω καποια εφαρμογη οπως το gosms?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Καλημέρα! Μηνύματα-ρυθμίσεις-εισαγωγή λειτουργίας-αυτόματο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Καλημέρα! Μηνύματα-ρυθμίσεις-εισαγωγή λειτουργίας-αυτόματο Στο αυτοματο ειναι αλλα κ παλι 60 χαρακτηρες μου βγαζει στα ελληνικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Στο αυτοματο ειναι αλλα κ παλι 60 χαρακτηρες μου βγαζει στα ελληνικα... Για δοκιμασε ... μηνύματα-ρυθμίσεις-λειτουργία εισαγωγής και να βάλεις Αλφάβητο gsm Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Για δοκιμασε ... μηνύματα-ρυθμίσεις-λειτουργία εισαγωγής και να βάλεις Αλφάβητο gsm Οκ,λειτουργει μια χαρα,ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drstavros Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια.πηρα το γαλαξια μου μολις πριν μια ωρα.και εχω το εξης προβλημα.ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια cosmote internet day pass χωρις να κανω κατι.ευτυχως επειδη ηταν η πρωτη φορα δεν χρεωθηκα.τρεχει καποια εφαρμογη στο backround που πρεπει να κλεισω γτ θα με χρεωνει αν ενεργοποιειται αυτόματα.ευχαριστω πολυ. Edited June 5, 2012 by drstavros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλησπερα παιδια.πηρα το γαλαξια μου μολις πριν μια ωρα.και εχω το εξης προβλημα.ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια cosmote internet day pass χωρις να κανω κατι.ευτυχως επειδη ηταν η πρωτη φορα δεν χρεωθηκα.τρεχει καποια εφαρμογη στο backround που πρεπει να κλεισω γτ θα με χρεωνει αν ενεργοποιειται αυτόματα.ευχαριστω πολυ. δοκίμασε Ρυθμίσεις/περισσότερα/Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/ξετικάρεις το χρήση δεδομένων Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Χτεσινος κατοχος του 2ου γαλαξια και ειμαι σε φαση γνωριμιας μαζι του. Μια πρωτη απορια: Υπαρχει δυνατοτητα να μη "παιζει" το φοντο απο πισω που οριζω, οταν ταυτοχρονα αλλαζω σελιδες home στην οθονη του κινητου; Μου δινει αισθηση μιας ζαλαδας πραγματικα! :lol: Εχω ψαξει, δεν βρηκα κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts