Jump to content

Galaxy S II : Πλήρης οδηγός για Root

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ωραία αύριο αν βρω χρόνο πάω για Ωμέγα. σε έκδοση υπάρχει καμιά προτίμηση η να βάλω την τελευταία?

παιδιά σας ευχαριστώ:)

άλλος ένας μονταρισμένος :D και εδώ! Στράτο thanks!

Στράτο όσο για το (Γιατί αποκλείεται να μείνεις μόνο στο ένα flash :D) φίλε αν δεν τα κακαρώσει:X η σαμσουγκα είμαι σίγουρος γι αυτο που ειπες:)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• Απαντήσεις 626
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδια! θα ηθελα την βοηθεια σας! Εχς το S2 και εκανα ρουτ με το CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5

ολα εδειξαν να εχουν εγκατασταθει σωστα! ομως δεν εγινε γιατι το titanium δεν δουλευει, και επιπλεον μου δημιουργησε αλλο προβλημα.

οταν θελω να δω ενα βιντεο μεσω youtube, η να τραβηξω φωτο η βιντεο με την εφαρμογη του κινητου, δεν δειχνει κατι στην οθονη.μαυρη.παρολα αυτα ο ηχος στα ωιντεο ακουγεται κανονικα.

εργοστασιακα εχει το 4,0,4 και κερνελ 3,0,15

στην επανεκινηση μου βγαζει και ενα κιτρινο θαυμαστικο...πως γυρναω στις αρχικες ρυθμησεις?

Γεια σας παιδια! θα ηθελα την βοηθεια σας! Εχς το S2 και εκανα ρουτ με το CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5

ολα εδειξαν να εχουν εγκατασταθει σωστα! ομως δεν εγινε γιατι το titanium δεν δουλευει, και επιπλεον μου δημιουργησε αλλο προβλημα.

οταν θελω να δω ενα βιντεο μεσω youtube, η να τραβηξω φωτο η βιντεο με την εφαρμογη του κινητου, δεν δειχνει κατι στην οθονη.μαυρη.παρολα αυτα ο ηχος στα ωιντεο ακουγεται κανονικα.

εργοστασιακα εχει το 4,0,4 και κερνελ 3,0,15

στην επανεκινηση μου βγαζει και ενα κιτρινο θαυμαστικο...πως γυρναω στις αρχικες ρυθμησεις?

Στην πρώτη σελίδα εχει οδηγίες για το πως να γυρίσεις σε stock κατάσταση .

Μήπως δεν κατέβασες τον σωστό cf-root ??

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σε σχέση με το root. Είμαι από τους τυχερούς που έχω κ εγώ ένα s2 . Έχω το τηλεφωνώ ένα χρόνο κ τώρα μου έχει μπει η ιδέα οτι ήρθε ο καιρός για ένα root. Θέλω να μου πιτε με απλά λόγια την διαφορά που εχει ο

1ος τροπος root

1. Κατεβάστε αυτό το αρχείο και βάλτε το στην εξωτερική κάρτα sd.

2. Kάντε επανεκκίνηση σε recovery mode (δείτε σχεδιάγραμμα για τα 3 κουμπιά στο επόμενο μήνυμα, μόνο που τώρα αντί για volume down πατάμε volume UP)

3. Επιλέξτε apply update from external storage, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά ήχου, και το power για επιλογή.

4. Επιλέξτε το Root_SuperSU.0.96-Busybox.1.20.2-S2-signed.zip που κατεβάσατε στο βήμα 1. Αυτό ητανε, είστε root. Αφού κάνετε reboot, βρείτε την εφαρμογή SuperSU στις εφαρμογές σας, τρέξτε την και κάντε update αν ζητήσει.

Με τον 2o τροπο root

Aν τώρα επιθυμείτε CWM recovery (σε περίπτωση π.χ. που θέλετε να βάλετε κάποια custom rom ή να κάνετε nandroid backup), μπορείτε να το βάλετε με αυτό το αρχείο στο βήμα 4 της παραπάνω διαδικασίας. (η εγκατάσταση του CWM είναι προσωρινή).

το τηλέφωνο μου φοράει την 4.0.4 ,

Εκδοση βασικού φάσματος I9100BULP8

Εκδοση kernel 3.0.15-1056084

θα ήθελα να μου προτείνετε μια καλή εγκατάστασης Custom Rom 4.1.2

Στην πρώτη σελίδα εχει οδηγίες για το πως να γυρίσεις σε stock κατάσταση .

Μήπως δεν κατέβασες τον σωστό cf-root ??

δοκιμασα οπως μου ειπες με το uninstall ολα τελειωσαν σωστα, αλλα στην επανεκινηση βγαζει παλι το θαυμαστικο και παλι το ιδιο προβλημα με το βιντεο! ηχος υπαρχει, εικονα γιοκ! αν εχω κανει λαθος με το cf-root πως μπορω να το διορθωσω γυρνωντας ακριβως στο εργοστασιακο ρομ?

δοκιμασα οπως μου ειπες με το uninstall ολα τελειωσαν σωστα, αλλα στην επανεκινηση βγαζει παλι το θαυμαστικο και παλι το ιδιο προβλημα με το βιντεο! ηχος υπαρχει, εικονα γιοκ! αν εχω κανει λαθος με το cf-root πως μπορω να το διορθωσω γυρνωντας ακριβως στο εργοστασιακο ρομ?

Στην πρώτη σελίδα που σου ειπα για οδηγίες unroot υπαρχουν και αντίστοιχες οδηγίες για το πως να αφαιρεσεις το τρίγωνο .

Γίνε πάλι root ,ακολούθησε τις οδηγίες για να βγει το τρίγωνο και μετά πέρασε μια official rom .

Samsung galaxy s21+

Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σε σχέση με το root. Είμαι από τους τυχερούς που έχω κ εγώ ένα s2 . Έχω το τηλεφωνώ ένα χρόνο κ τώρα μου έχει μπει η ιδέα οτι ήρθε ο καιρός για ένα root. Θέλω να μου πιτε με απλά λόγια την διαφορά που εχει ο

1ος τροπος root

1. Κατεβάστε αυτό το αρχείο και βάλτε το στην εξωτερική κάρτα sd.

............. Αυτό ητανε, είστε root. Αφού κάνετε reboot, βρείτε την εφαρμογή SuperSU στις εφαρμογές σας, τρέξτε την και κάντε update αν ζητήσει.

Με τον 2o τροπο root

Aν τώρα επιθυμείτε CWM recovery (σε περίπτωση π.χ. που θέλετε να βάλετε κάποια custom rom ή να κάνετε nandroid backup), μπορείτε να το βάλετε με αυτό το αρχείο στο βήμα 4 της παραπάνω διαδικασίας. (η εγκατάσταση του CWM είναι προσωρινή).

το τηλέφωνο μου φοράει την 4.0.4 ,

Εκδοση βασικού φάσματος I9100BULP8

Εκδοση kernel 3.0.15-1056084

θα ήθελα να μου προτείνετε μια καλή εγκατάστασης Custom Rom 4.1.2

Ένας είναι ο τρόπος παραπάνω. Το CWM είναι ξεχωριστό πράγμα και άσχετο με το root.

- Alex

O πρώτος τρόπος root που αναφέρεται στον οδηγό (με busybox χωρίς αλλαγή Kernel) δουλεύει και για jelly bean;;

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Ευχαριστώ. έκανα root το s2. Τώρα μια άλλη απορία. Είδα οτι θα έρθει κ επίσημα η 4.1.2 jb, όταν θα έρθει και στην Ελλάδα και κάνω ενημέρωση μέσο kies θα πρέπει πρώτα να κάνω Unroot το s2?Η δεν υπαρχή πρόβλημα. Είμαι λίγο άσχετος γιαυτό κάνω αυτές τις ερωτήσεις. Ευχαριστώ κ πάλη κ περιμένω απάντηση σας.

Ευχαριστώ. έκανα root το s2. Τώρα μια άλλη απορία. Είδα οτι θα έρθει κ επίσημα η 4.1.2 jb, όταν θα έρθει και στην Ελλάδα και κάνω ενημέρωση μέσο kies θα πρέπει πρώτα να κάνω Unroot το s2?Η δεν υπαρχή πρόβλημα. Είμαι λίγο άσχετος γιαυτό κάνω αυτές τις ερωτήσεις. Ευχαριστώ κ πάλη κ περιμένω απάντηση σας.

Αν είσαι στοκ root και το kies σου βγαλει αναβάθμιση μπορείς να την κάνεις κανονικά .

την ιδια απορια εχω και εγω με τον steliosbouk + αν παρω την 4.1.2 jb θα παραμεινω rooted η οχι

Με κάθε πέρασμα official firmware το root χάνεται .

Samsung galaxy s21+

O πρώτος τρόπος root που αναφέρεται στον οδηγό (με busybox χωρίς αλλαγή Kernel) δουλεύει και για jelly bean;;

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

Όχι !! είναι μόνο για Ice Cream .

Samsung galaxy s21+

Όχι !! είναι μόνο για Ice Cream .

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Υπάρχει λοιπόν πουθενά τρόπος για γρήγορο root στην official ισπανική 4.1.2 ?

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

Απαντάω μόνος μου στο ερώτημα μου :p Δουλεύει μια χαρά σε jelly bean!

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

επειδή είμαι πολύ άσχετος και φοβάμαι μην κάνω καμιά χαζομάρα και το χαλάσω.

αν ακολουθήσω αυτά τα βήματα όπως τα δείχνει σε αυτό το βιντεάκι θα το κάνω root?

είναι ίδιος τρόπος με αυτόν που περιγράφετε στην αρχή του νήματος?

Root στο Galaxy S II με τροποποιημένο Kernel(CFRoot)

επειδή είμαι πολύ άσχετος και φοβάμαι μην κάνω καμιά χαζομάρα και το χαλάσω.

αν ακολουθήσω αυτά τα βήματα όπως τα δείχνει σε αυτό το βιντεάκι θα το κάνω root?

είναι ίδιος τρόπος με αυτόν που περιγράφετε στην αρχή του νήματος?

Root στο Galaxy S II με τροποποιημένο Kernel(CFRoot)

Ναι ! ο ίδιος οδηγός ειναι με αυτόν στην πρώτη σελίδα (cf-root).

Samsung galaxy s21+

Ναι ! ο ίδιος οδηγός ειναι με αυτόν στην πρώτη σελίδα (cf-root).

σ'ευχαριστώ πολύ μιχάλη. θα το δοκιμάσω το σ/κ και ο θεός βοηθός:lol:

Καλησπερα...Μια ερωτηση θελω να κανω..

Θα κανω root την συσκευη μου ομως θα ακολουθησω τον πρωτο τροπο???

ειναι απιραχτο το κινητο με εκδοση 4,0,3 και εκδοση kernel 3.0.15.

ειναι μαμα δλδ :P

περιμενω τα νεα σας....ευχαριστω

Καλησπερα...Μια ερωτηση θελω να κανω..

Θα κανω root την συσκευη μου ομως θα ακολουθησω τον πρωτο τροπο???

ειναι απιραχτο το κινητο με εκδοση 4,0,3 και εκδοση kernel 3.0.15.

ειναι μαμα δλδ :P

περιμενω τα νεα σας....ευχαριστω

Αν δεν θέλεις μόνιμο recovery , άλλον κερνελ , να γράψει ο counter ( με δυνατότητα μηδενισματος βέβαια) τότε κάνεις root με τον πρώτο τρόπο .

Διαφορετικά χρησιμοποιείς τον δεύτερο (cf-root) .

Samsung galaxy s21+

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση...οχι θελω απλο root.ασε που μου φενοντε βουνο αυτα που μου ειπες κ δεν ξερω κ το κερδος αν το κανω με τον δευτερο τροπο.οποτε παω στον πρωτο...ετσι θα μπορω να χρεισιμοποιω και εφαρμογες που θελουν root τηλ ετσι??

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση...οχι θελω απλο root.ασε που μου φενοντε βουνο αυτα που μου ειπες κ δεν ξερω κ το κερδος αν το κανω με τον δευτερο τροπο.οποτε παω στον πρωτο...ετσι θα μπορω να χρεισιμοποιω και εφαρμογες που θελουν root τηλ ετσι??

Πολύ σωστά .

Πάντως και ο δεύτερος τρόπος είναι αρκετά απλός ,κατεβάζεις το κατάλληλο cf root και το περνάς με odin .

Samsung galaxy s21+

παιδια την βοηθεια σας παρακαλω!

εκανα root με βαση τις οδηγιες.

στην συνεχεια περασα rom:10 cyanogenmod για 4.1.1 με baseband version XXLAPQ.

απο εκεινη τη στιγμη δεν μου αναγνωριζει την συσκευη το kies, αλλα ουτε το odin.

Προσπαθησα να κανω downgrade στην stock 4.0.3 και μετα unroot με recovery mode, αλλα το downgrade δεν πετυχαινει.

Εχω κατεβασει λαθος firmware της 4.0.3?? κανω καπου αλλου καποιο λαθος???

Ειναι η πρωτη φορα που δοκιμαζω να κανω root και να περασω rom, οποτε σιγουρα εκανα κατι λαθος.

Για βοηθειστε βρε παιδια

παιδια την βοηθεια σας παρακαλω!

εκανα root με βαση τις οδηγιες.

στην συνεχεια περασα rom:10 cyanogenmod για 4.1.1 με baseband version XXLAPQ.

απο εκεινη τη στιγμη δεν μου αναγνωριζει την συσκευη το kies, αλλα ουτε το odin.

Προσπαθησα να κανω downgrade στην stock 4.0.3 και μετα unroot με recovery mode, αλλα το downgrade δεν πετυχαινει.

Εχω κατεβασει λαθος firmware της 4.0.3?? κανω καπου αλλου καποιο λαθος???

Ειναι η πρωτη φορα που δοκιμαζω να κανω root και να περασω rom, οποτε σιγουρα εκανα κατι λαθος.

Για βοηθειστε βρε παιδια

Εσύ σαν Samsung, εάν έδινες κινητό με δικό σου firmware και δικό σου πρόγραμμα, θα άφηνες κάποιον άλλον να χρησιμοποιεί το πρόγραμμα σου με δικό του firmware? Δεν υποστηρίζει το Kies, custom firmware.. μην τρελένεσαι.. Τώρα για την 4.0.3, εάν ψάχνεις την Ελληνική, εδώ είσαι..