Jump to content

Samsung Galaxy 5 (I5500)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα εγκαταστήσεις το Kies στον υπολογιστή σου, θα συνδέσεις το κινητό σου και αν υπάρχει αναβάθμιση θα την κάνεις ακολουθώντας τις οδηγίες που θα σου βγάλει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 208
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Γεια σας.

Εχω το τηλεφωνακι αυτο εδω και αρκετους μηνες και δεν ειχα κανενα προβλημα.

Το τελευταιο διαστημα κολλανε καποιες εφαρμογες.

Οταν πχ κανω κλικ στο εικονακι των επαφων, των μνμ , ή του τηλεφωνου

μου βγαινει μια μαυρη οθονη και μετα απο λιγο εμφανιζεται μνμ οτι η εφαρμογη δεν ανταποκρινεται και μου δινει δυο επιλογες : αναγκαστικο κλεισιμο ή αναμονη.

Ειναι φοβερα εκνευριστικο να θελεις να κανεις ενα τηλεφωνημα και να περιμενεις κανενα 10λεπτο να ανοιξει - αν ανοιξει - η εφαρμογη.

Αναγκαζομαι να το κλεισω τελειως το τηλεφωνο και να το ξανα ανοιξω αλλα ενω λειτουργει για λιγο διαστημα, το προβλημα επανεμφανιζεται.

Επισης καποια sms που μου εστειλαν δεν ηρθαν ποτε.

Το τηλεφωνο δεν ειναι φορτωμενο με εφαρμογες (εχω το Nexus για αυτα) και η εφαρμογη για τα sms ειναι το handecent sms.

Επισης ειναι ενημερωμενο μεσω Kies με ολες τις τελευταιες αναβαθμισεις.

• 2 months later...

Καλημέρα,

θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποια είναι η επίσημη έκδοση firmware που "φοράει" το κινητό και αν υπάρχει διαθέσιμη για download από το internet?

*#*#1234#*#*

• 2 weeks later...

Πως μπορεις κανεις να rootαρει το συγκεκριμενο κινητο επειδη δε βρηκα κατι στο forum..

Ευχαριστω...!!!

• 3 weeks later...
το κινιτο εχει ενα θεμα με τν μπαταρια,αλλα για τα λεφτα του,ιδικα αυτη τν εποχη (79 ευρο!) ειν πλ καλο! το συνηστω σε αυτη τν τιμη χωρις σκεψη!

το εκανα σημερα χωρις κανενα προβλημα

αν ειχες την καλωσυνη να μου πεις απο που τα κατεβασες αυτα για να το κανω ρουτ και εγω το κινητο μου.ευχαριστω να εισαι καλα

Υ.Γ.Αν ξερει καποιος αλλο τροπο ας μου πει

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

καλησπερα, καθως πηγα να ανοιξω το κινητο μου galaxy i5500 πατουσα την οθονη αλλα δεν γινοταν τιποτε, ηθελα να βαλω το PIN αλλα δεν γινοταν τιποτα. τοτε εβγαλα την μπαταρια και ξανα δοκιμασα, εκανε παλι το ιδιο!!!τι φτεει;;σας παρακαλω βοηθηστε με καποιος δεν μου εχει πεσει κατω, εγινε στο ξαφνικο οταν πηγα να το ανοιξω σημερα, πατα την οθονη και δεν πατιεται τιποτα σας παρακαλω βοηθηστεε με!!!!ευχαριστω

καλησπερα, καθως πηγα να ανοιξω το κινητο μου galaxy i5500 πατουσα την οθονη αλλα δεν γινοταν τιποτε, ηθελα να βαλω το PIN αλλα δεν γινοταν τιποτα. τοτε εβγαλα την μπαταρια και ξανα δοκιμασα, εκανε παλι το ιδιο!!!τι φτεει;;σας παρακαλω βοηθηστε με καποιος δεν μου εχει πεσει κατω, εγινε στο ξαφνικο οταν πηγα να το ανοιξω σημερα, πατα την οθονη και δεν πατιεται τιποτα σας παρακαλω βοηθηστεε με!!!!ευχαριστω

τραβα για σερβις

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• 2 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα, έχω το παραπάνω τηλέφωνο και από το μεσημέρι, στα καλά καθούμενα, ενω ακούω όποιον με πέρνει ή παίρνω εγώ, δεν με ακούει αυτός.

Σίγαση στο μικρόφωνο δεν υπάρχει.

Τα εφτυσε το μικρόφωνο της συσκευής? ή έγινε κατα λάθος καμια ρύθμιση - επιλογη παράξενη?

Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει

Ευχαριστώ

• 2 weeks later...

γεια σας,

έχω το παραπάνω κινήτο το οποίο δούλευε κανονικά.έβαλα 2 προγράμματα το Viber και το Skype και μου

έβγαλε ειδοποίηση ότι έχει μείνει λίγος χώρος στο δίσκο.Πρίν προλάβω να σβήσω κατι..το κινητό τα παιξε..άρχισε να κολλάει και του εβγαλα τη μπαταρία.Από τότε ανοιγει μεχρι εκει που λέει τη λέξη samsung και κατά διαστήματα δονείται.Δεν πάει παρακάτω.

Το χάσαμε;;; Θέλει φλασαρισμα;;;

Edited by vagelis2007

Γειάς σας,

μου φέρανε ένα από Αλβανία και είναι από την Ιταλική ΤΙΜ

Θέλω μόνο να βάλω Ελληνικά, μπορώ και πως;

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Λοιπόν! Έκανα root στο τηλέφωνο (έτρωγε απίστευτα κολλήματα) με ένα firmware από Internet (όχι μέσω Kies γιατί έχει απενεργοποιηθεί η δυνατότητα από παλιότερο firmware) και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη από το καινούργιο...interface! Ξέρει κανείς πώς μπορώ ΧΩΡΙΣ το KIES να φλασάρω το τηλέφωνο με το κάποιο firmware που υποστηρίζει? Και πού μπορώ να βρω τα αρχεία;
Life's Gooooooood!

• 3 weeks later...
Όπως ανεφέρομαι και στον τίτλο του θέματος το πρόβλημα που με απασχολεί είναι το ακόλουθο: έχω στην κατοχή μου ενα Samsung galaxy gt-i550 το οποίο ανήκει σε ένα φίλο μου. Όταν το κινητό ανοίγει βγάζει το γνωστό πιστεύω σφάλμα (bug) που αφορά τις αποτυχημένες προσπάθειες για ξεκλείδωμα του κινητού με χρήση μοτίβου. Έκανα μια αναζήτηση στο google βρήκα μερικά άρθρα για το πως μπορείς να κάνεις hard reset στο συγκεκριμένο μοντέλο αλλά τίποτα απο αυτά δεν μου έκανε τη δουλειά. Η ερώτηση που θέλω να σας απευθύνω είναι εαν μπορείτε να μου πείτε κάποιο τρόπο για να καταφέρω τελικά να κάνω hard reset ή πως αλλιώς μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα μου.:blink:

Πήγαινε με την απόδειξη αγοράς στο κατάστημα που το αγόρασες και θα στο ξεκλειδώσουν εντός εγγύησης.

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Δεν είναι δικό μου το κινητό και δεν νομίζω να είναι μέσα στην εγγύηση.. Hard reset με συνδυασμό κάποιων κουμπιών δεν γίνεται;;

Πρέπει να βρήκα λύση ,αλλά δεν είμαι σίγουρος, θα δοκιμάσω και θα την ποστάρω εαν δουλέψει..

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καλησπέρα παιδιά,

ένας φίλος που έχει το Samsung galaxy I5500 μου ζήτησε να του περάσω την CM 7, κάτι που θα κάνω σε λίγο με βάση τον οδηγό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1416190. Ωστόσο, θέλω να περάσω και ένα νέο kernel ώστε να μπορέσω να αναβαθμίσω όσο γίνεται την συσκευή και τον επεξεργαστή της. Οπότε, θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει ποιο είναι το σωστό kernel για να εγκαταστήσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Κάθε απάντηση καλοδεχούμενη!

Όλα εντάξει παιδιά. Ο οδηγός που αναφέρω παραπάνω καλύπτει τα πάντα!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• 2 weeks later...
Kαλησπερα εχω ενα samsung gt-5500 και ενα ανηψακι εβαλε ενα πανελ κλειδωματος!!!θελω να κανω factory reset.Ποια πληκτρα παταω για να μπω σε recovery mode.

Kαλησπερα εχω ενα samsung gt-5500 και ενα ανηψακι εβαλε ενα πανελ κλειδωματος!!!θελω να κανω factory reset.Ποια πληκτρα παταω για να μπω σε recovery mode.

http://www.hard-reset.com/samsung-i5500-galaxy-5-android-hard-reset.html

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 months later...
Γεια σας εχω αυτο το κινητο και θα ηθελα να του κανω αναβαθμιση λογισμικου. Υπαρχει τροπος? Αν ναι ποιος? και μεχρι ποια αναβαθμιση μπορει να παρει?

• The title was changed to Samsung Galaxy 5 (I5500)