Jump to content

kOsD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kOsD

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 16

Συσκευή

  • Συσκευή
    Poco F5

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

kOsD's Achievements

  1. Έχετε καμία ιδέα πως μπορούμε να περιορίσουμε το battery drain; Ευχαριστώ.
  2. Κάνετε αλλαγή σε χώρα Ινδία & θα έρθει η 1.0.5.0 UMREUXM, με OTA. Καλημέρα, καμία βοήθεια για τις ειδοποιήσεις/notifications..; Ενώ τις λάμβανα κανονικά, τώρα δεν "έρχεται" σχεδόν τίποτα. Ούτε για τα email (yahoo), ούτε για το email της Σχολής, ούτε messenger, viber... Τίποτα...! Ευχαριστώ.
  3. Χαίρετε, για το τελευταίο που αναφέρω, είχα την εντύπωση ότι πατώντας στα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας, σε ανακατεύθυνε στο αντίστοιχο menu. Πχ πατώντας στο εικονίδιο του καιρού, να "πήγαινε" στο menu καιρός, πατώντας στο εικονίδιο των χλμ, να "πήγαινε" στο menu βήματα/χιλιόμετρα/θερμίδες.
  4. Χαίρετε, το ίδιο ακριβώς έκανε και σε εμένα, αλλά πριν λίγη ώρα που το δοκίμασα, πλέον υπάρχει δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένων εφαρμογών (για λήψη ειδοποιήσεων). Εμένα, εμφάνισε άλλο πρόβλημα, τώρα. Δε συγχρονίζει τα βήματα του κινητού, με το ρολόι. Καμία βοήθεια; Επίσης, υποτίθεται ότι πατώντας σε κάποιο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας, σε κατευθύνει στο ανάλογο menu, σωστά; Εμένα, δεν το κάνει. Πατάω, πατάω και... τίποτα... Ευχαριστώ.
  5. Σας ευχαριστώ. Και αυτό που συμβαίνει με τη φυσαλίδα (όταν καμιά φορά αποφασίσει να εμφανίσει το εισερχόμενο σε "φυσαλίδα"), τι ακριβώς είναι; "Και όταν το κάνω, η "φυσαλίδα" δεν "ανοίγει" και εμφανίζει μήνυμα "έξοδος χωρισμού οθόνης για μοτίβο ξεκλείδωμα". Ευχαριστώ.
  6. Χαίρετε, μια βοήθεια, μήπως έχει τύχει και σε άλλον. Δε μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις για το messenger (facebook). Πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή, για να δω αν έχω εισερχομενα μηνύματα. Και όταν το κάνω, η "φυσαλίδα" δεν "ανοίγει" και εμφανίζει μήνυμα "έξοδος χωρισμού οθόνης για μοτίβο ξεκλείδωμα". Επίσης, ορισμένες φορές δε λαμβάνω ούτε τις ειδοποιήσεις του viber. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ.
  7. Καλησπέρα, δυστυχώς, και το δικό μου το έκλεψαν (poco x3 pro), μέσα σε κατάστημα εστίασης και δεν κατάφερα να το βρω. Πέρασαν ήδη 8 ημέρες & ο εντοπισμός συσκευής (και μέσω xiaomi & μέσω Google), δεν ήταν εφικτός. Αν και προσπάθησα, να το βρω στο πρώτο μισάωρο. Προφανώς κάνουν hard reset (volume down + on/off button) και "πάει"...!
  8. Απο κατάστημα, της πλατφόρμας skroutz (imob, η ονομασία). Τώρα, για παράδειγμα, που το έβαλα να φορτίσει, "βαράει" 40αρια.
  9. Χαίρετε. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ολοκληρώθηκε. Φαίνεται, ότι έχει "στρώσει" η συσκευή. Η θερμοκρασία, όμως, παραμένει υψηλή (38-40 βαθμούς), χωρίς κάποια ιδιαίτερη εργασία. Απλά, "στήνω" τα πάντα όλα εξαρχής. Δικαιολογείται αυτή η θερμοκρασία; Ευχαριστώ
  10. Το τελευταίο update, που "φοράει" είναι το 14.0.9.0 TMREUXM. Υπάρχει κάποια νεότερη αναβάθμιση;
  11. Ευχαριστώ! Thanks! Thanks!
  12. Δεν αξίζει, λέτε, να το επιστρέψω και να ζητήσω άλλη συσκευή; Είναι δηλαδή τα συνήθη προβλήματα που "βγάζουν" όλα τα poco F5; Ευχαριστώ.
  13. Παίδες, μια βοήθεια. Αγόρασα το κινητό, εχθές. Και μέχρι στιγμής, είναι μια απογοήτευση. Καταρχάς, κατά το "στήσιμο" της συσκευής (ως καινούρια που ήταν), "έβγαλε" δύο φορές μήνυμα ότι "λάγκαρε" η εφαρμογή android phone (ήταν σαν "νεκρό"). Δεύτερο, έχω επιλέξει για παράδειγμα τη σκοτεινή λειτουργία & με μια επανεκκίνηση εξαφανίζεται & επανέρχεται στη φωτεινή λειτουργία. Το δακτυλικό αποτύπωμα, μια "πιάνει", μια δεν "πιάνει". Στην επαναφορά στην αρχική οθόνη (με το πλήκτρο "<"), "κολλάει" και εμφανίζει τα εικονίδια της αρχικής οθόνης, σιγά - σιγά. Επίσης, τώρα στην επανεκκίνηση μου άλλαξε από μόνο του το ρυθμό ανανέωσης. Να το επιστρέψω όσο προλαβαίνω (DOA);! Πάντως, μια παρατήρηση : το Poco X3 Pro, μου φαινόταν αρκετά καλύτερο κι ας ήταν κινητό τριετίας (αλλά, δυστυχώς μου το έκλεψαν πριν λίγες μέρες). Ευχαριστώ.
  14. kOsD

    Poco X3 Pro

    Χαίρετε. Απλά, επέλεξα την Πολωνία ως "Περιοχή", από τις πρόσφατες ρυθμίσεις και μου "κατέβασε" όλες τις αναβαθμίσεις, μέχρι και τη 14.0.1.0 (TJUEUXM).
  15. kOsD

    Poco X3 Pro

    Καλησπέρα, μπα δεν έχω αυτήν που αναφέρετε παραπάνω, αλλά αυτή που επισυνάπτω. Δε θα έπρεπε όμως, μέσω OTA να έχει "έρθει" αυτή που αναφέρεται παραπάνω; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...