tikis45 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε rom αρκεί να προορίζεται για τη συσκευή σου. Από την άλλη βέβαια, δεν βρίσκω λόγο να βάλει κάποιος branded rom. για firmware εχω την απορια...για roms το ξερω...εχω αλλαξει καμια 20αρια....αλλα το firmware τι ακριβως παιζετε.....νομιζω οτι εχω απο t-mobile τωρα... thanks guys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 για firmware εχω την απορια...για roms το ξερω...εχω αλλαξει καμια 20αρια....αλλα το firmware τι ακριβως παιζετε.....νομιζω οτι εχω απο t-mobile τωρα... thanks guys Firmware και rom είναι το ίδιο πράγμα σε αυτές τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Firmware και rom είναι το ίδιο πράγμα σε αυτές τις συσκευές. Νομίζω ότι σ'αυτή τη συσκευή (HTC Sensation) άλλο πράγμα το firmware και άλλο η rom. Άλλο firmware είναι συμβατό με GB roms και άλλο με ICS roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoxeni Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Εχω ξαναρωτησει αλλά απάντηση δεν έλαβα.Πώς μπορούμε να βλέπουμε τα email στην αρχική σελίδα του κινητού?Έχω βάλει κάποια widgets αλλά δε μου δείχνουν τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Εχω ξαναρωτησει αλλά απάντηση δεν έλαβα.Πώς μπορούμε να βλέπουμε τα email στην αρχική σελίδα του κινητού?Έχω βάλει κάποια widgets αλλά δε μου δείχνουν τίποτα Μα στην αρχική οθόνη φαίνονται! Ποια ρομ έχεις? Βάλε το "μηνύματα της HTC" ως Widgets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Τελικα εχουμε εικονα για το ποτε κυκλοφορει στα κινητα μας η isc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Τελικα εχουμε εικονα για το ποτε κυκλοφορει στα κινητα μας η isc; Έχουμε. Είναι η ίδια εικόνα που έχει και το πασοκ για την Ελλάδα!!!! :D Έχουν πεί για Μάρτιο αλλά απο την εμπειρία μου λέω ότι θα είναι Παρασκευή απόγευμα. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω σχηματίσει την εικόνα για τα update της HTC (έχω κινητά HTC εδώ και κάτι χρόνια) ότι προτιμά να τα δίνη παρασκευές (δεν ξέρω το λόγο). Άρα και εφόσον δεν μας μένει άλλη Παρασκευή λογικά θα είναι αυτή την παρασκευή και κατά κανόνα απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodras Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Η υπομονή κανέναν δεν έβλαψε....:D άλλωστε διαλέγοντας HTC τόσα χρόνια, έχουμε αποδεχτεί και τα κουσούρια της....:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος 3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Έχουμε. Είναι η ίδια εικόνα που έχει και το πασοκ για την Ελλάδα!!!! :D Έχουν πεί για Μάρτιο αλλά απο την εμπειρία μου λέω ότι θα είναι Παρασκευή απόγευμα. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω σχηματίσει την εικόνα για τα update της HTC (έχω κινητά HTC εδώ και κάτι χρόνια) ότι προτιμά να τα δίνη παρασκευές (δεν ξέρω το λόγο). Άρα και εφόσον δεν μας μένει άλλη Παρασκευή λογικά θα είναι αυτή την παρασκευή και κατά κανόνα απόγευμα. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι ! Μακάρι να έχεις δίκιο γιατι βαρεθήκαμε να περιμένουμε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fayar Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Ήρθε και μπήκε το ice update, ( συσκευή Vodafone Γερμανίας, αγορά Μάιος 2011, απείραχτη) εντυπώσεις αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Από μέλος του techblog... Άντε ρε παιδιά και το evo μας!! Για πείτε εντυπώσεις όσοι κάνετε την αναβάθμιση.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Πηραμε την ics επιτελους ! Vodafone branded ειμαι ! Εντυπωσεις μετα απο το απαραιτητο ψαξιμο ! Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Πηραμε την ics επιτελους ! Vodafone branded ειμαι ! Εντυπωσεις μετα απο το απαραιτητο ψαξιμο ! Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Ζηλευωωωωωω :lol::lol: δυστυχως το δικο μου πηγε στο service :p:p υπομονη θα ξαναγυρισει . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Εμενα παντως, σε κινητο απο voda, δεν εχει ερθει απολυτως τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Από μέλος του techblog... Άντε ρε παιδιά και το evo μας!! Για πείτε εντυπώσεις όσοι κάνετε την αναβάθμιση.. Εσυ θα πρεπει να περιμένεις γιατί μαλλον μαζί θα την πάρουμε!Είμαστε στο δεύτερο γκρούπ....άντε παιδια πειτε εντυπώσεις!!Λόγικα το smartphonie σας θα απογειωθεί... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Καλησπέρα , στην καινουργια αναβάθμιση πως αλλάζεις τις συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d3m3tr3s Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Πωπωωωω ξενέεεεεραααα.....και γώ έδωσα το sensation μου στη Voda προχτές :( Ένα θέλω να μάθω για αρχή: εξακολουθεί να βγάζει screenshots??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 O κολλητος μου αυτη τη στιγμη κατεβαζει ICS. Καλοφορετη παιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Μόλις τώρα κατεβάζει σε Cosmote :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnFree Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 ηρθε το ice επιτελους και στην ελλαδα. δεφτε λαβετε φως αδερφια μου....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Εγω δεν εχω λαβει τιποτα ακομα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodras Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Κατεβαίνει τώρα....Vodafone Εντυπώσεις αργότερα.... Παράθεση Φιλικά Γιώργος 3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Ξέρετε αν έχει δοθεί και για το XE; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Ξέρετε αν έχει δοθεί και για το XE; Σύμφωνα με την HTC, όλη η οικογένεια του sensation θα πάρει το παγωτό.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Μου ηρθε σημερα το πρωι,unbranded απο multirama. Πρωτες εντυπωσεις καλες. Ειναι αρκετα γρηγορη και ομορφη.Εμενα αυτο που με ενοχλουσε ηταν τα restarts του sense.Mεχρι στιγμης δε μου τα εχει κανει,ισως να υπαρχει καλυτερη διαχειριση της ραμ,αν και καποιο παιδι πιο πανω ανεφερε οτι το κανει και στην ICS?Δεν εχω κανει wipe πριν και μετα,παρολαυτα παει ομαλα.Την τσεκαρω ακομα,μου φαινεται καποιες εφαρμογες που ειχα δε λειτουργουν πια,οπως και επιλογες εφαρμογων. Εdit. Ευχομαι το προβλημα με τα screenshots να εχει λυθει,γιατι η διαδικασια ληψης τους εχει αλλαξει στο ics,γινεται με τα hardware κουμπια on-off και ηχου,δεν εμπλεκεται το soft touch του home Edited March 30, 2012 by spazoklabanias edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts