Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε rom αρκεί να προορίζεται για τη συσκευή σου. Από την άλλη βέβαια, δεν βρίσκω λόγο να βάλει κάποιος branded rom.

για firmware εχω την απορια...για roms το ξερω...εχω αλλαξει καμια 20αρια....αλλα το firmware τι ακριβως παιζετε.....νομιζω οτι εχω απο t-mobile τωρα...

thanks guys

• Administrators
για firmware εχω την απορια...για roms το ξερω...εχω αλλαξει καμια 20αρια....αλλα το firmware τι ακριβως παιζετε.....νομιζω οτι εχω απο t-mobile τωρα...

thanks guys

Firmware και rom είναι το ίδιο πράγμα σε αυτές τις συσκευές.

Modpic.gif

Firmware και rom είναι το ίδιο πράγμα σε αυτές τις συσκευές.

Νομίζω ότι σ'αυτή τη συσκευή (HTC Sensation) άλλο πράγμα το firmware και άλλο η rom. Άλλο firmware είναι συμβατό με GB roms και άλλο με ICS roms.

Εχω ξαναρωτησει αλλά απάντηση δεν έλαβα.Πώς μπορούμε να βλέπουμε τα email στην αρχική σελίδα του κινητού?Έχω βάλει κάποια widgets αλλά δε μου δείχνουν τίποτα

Εχω ξαναρωτησει αλλά απάντηση δεν έλαβα.Πώς μπορούμε να βλέπουμε τα email στην αρχική σελίδα του κινητού?Έχω βάλει κάποια widgets αλλά δε μου δείχνουν τίποτα

Μα στην αρχική οθόνη φαίνονται! Ποια ρομ έχεις?

Βάλε το "μηνύματα της HTC" ως Widgets

Τελικα εχουμε εικονα για το ποτε κυκλοφορει στα κινητα μας η isc;

Έχουμε. Είναι η ίδια εικόνα που έχει και το πασοκ για την Ελλάδα!!!! :D

Έχουν πεί για Μάρτιο αλλά απο την εμπειρία μου λέω ότι θα είναι Παρασκευή απόγευμα.

Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω σχηματίσει την εικόνα για τα update της HTC (έχω κινητά HTC εδώ και κάτι χρόνια) ότι προτιμά να τα δίνη παρασκευές (δεν ξέρω το λόγο). Άρα και εφόσον δεν μας μένει άλλη Παρασκευή λογικά θα είναι αυτή την παρασκευή και κατά κανόνα απόγευμα.

Η υπομονή κανέναν δεν έβλαψε....:D

άλλωστε διαλέγοντας HTC τόσα χρόνια, έχουμε αποδεχτεί και τα κουσούρια της....:lol::lol::lol::lol:

Φιλικά Γιώργος

3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4...

Έχουμε. Είναι η ίδια εικόνα που έχει και το πασοκ για την Ελλάδα!!!! :D

Έχουν πεί για Μάρτιο αλλά απο την εμπειρία μου λέω ότι θα είναι Παρασκευή απόγευμα.

Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω σχηματίσει την εικόνα για τα update της HTC (έχω κινητά HTC εδώ και κάτι χρόνια) ότι προτιμά να τα δίνη παρασκευές (δεν ξέρω το λόγο). Άρα και εφόσον δεν μας μένει άλλη Παρασκευή λογικά θα είναι αυτή την παρασκευή και κατά κανόνα απόγευμα.

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι ! Μακάρι να έχεις δίκιο γιατι βαρεθήκαμε να περιμένουμε !

Από μέλος του techblog... Άντε ρε παιδιά και το evo μας!! Για πείτε εντυπώσεις όσοι κάνετε την αναβάθμιση..

557695_373632885993137_115811665108595_1161898_617152679_n.jpg

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Πηραμε την ics επιτελους ! Vodafone branded ειμαι ! Εντυπωσεις μετα απο το απαραιτητο ψαξιμο !

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Πηραμε την ics επιτελους ! Vodafone branded ειμαι ! Εντυπωσεις μετα απο το απαραιτητο ψαξιμο !

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Ζηλευωωωωωω :lol::lol: δυστυχως το δικο μου πηγε στο service :p:p υπομονη θα ξαναγυρισει .

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Από μέλος του techblog... Άντε ρε παιδιά και το evo μας!! Για πείτε εντυπώσεις όσοι κάνετε την αναβάθμιση..

557695_373632885993137_115811665108595_1161898_617152679_n.jpg

Εσυ θα πρεπει να περιμένεις γιατί μαλλον μαζί θα την πάρουμε!Είμαστε στο δεύτερο γκρούπ....άντε παιδια πειτε εντυπώσεις!!Λόγικα το smartphonie σας θα απογειωθεί...

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Καλησπέρα , στην καινουργια αναβάθμιση πως αλλάζεις τις συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος ?

Πωπωωωω ξενέεεεεραααα.....και γώ έδωσα το sensation μου στη Voda προχτές :(

Ένα θέλω να μάθω για αρχή: εξακολουθεί να βγάζει screenshots???????

Κατεβαίνει τώρα....Vodafone

Εντυπώσεις αργότερα....

Φιλικά Γιώργος

3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4...

Ξέρετε αν έχει δοθεί και για το XE;

Σύμφωνα με την HTC, όλη η οικογένεια του sensation θα πάρει το παγωτό....

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Μου ηρθε σημερα το πρωι,unbranded απο multirama. Πρωτες εντυπωσεις καλες. Ειναι αρκετα γρηγορη και ομορφη.Εμενα αυτο που με ενοχλουσε ηταν τα restarts του sense.Mεχρι στιγμης δε μου τα εχει κανει,ισως να υπαρχει καλυτερη διαχειριση της ραμ,αν και καποιο παιδι πιο πανω ανεφερε οτι το κανει και στην ICS?Δεν εχω κανει wipe πριν και μετα,παρολαυτα παει ομαλα.Την τσεκαρω ακομα,μου φαινεται καποιες εφαρμογες που ειχα δε λειτουργουν πια,οπως και επιλογες εφαρμογων.

Εdit. Ευχομαι το προβλημα με τα screenshots να εχει λυθει,γιατι η διαδικασια ληψης τους εχει αλλαξει στο ics,γινεται με τα hardware κουμπια on-off και ηχου,δεν εμπλεκεται το soft touch του home

Edited by spazoklabanias
edit