Administrators athanaso77 Δημ. June 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 εμενα με ανησυχει ενα αλλο βασικα.για οσους δεν θελουν να κανουν ροοτ και τετοια. μεθαυριο σε λιγουε μηνες αμα παρουσιαστει η εκδοση 4 toy android ελπιζω η htc να μην πει πως δεν το αναβαθμιζω γτ δεν τις φτανουν οι μνημες...κτλ κτλ Αν έχεις σκοπό να πάρεις μια συσκευή για να υποστηρίζει το Android 4.0, περίμενε μέχρι τότε που θα βγει το λειτουργικό και οι αντίστοιχες συσκευές. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το Sensation και κανένας δεν υποσχέθηκε ότι το αγοράζεις σήμερα και παίρνεις και το Android 4.0 δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 (edited) Εγώ είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η HTC δεν θα μας αφήσει έτσι και θα μας δώσει την έκδοση Ice Cream Sandwich To Sansation θα είναι ο βασιλιάς της HTC για ένα 6μηνο ακόμα πιστεύω μέχρι να βγάλει άλλη συσκευή καλύτερη οπότε δεν μπορεί να το παρατήσει έτσι Edited June 19, 2011 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Εγώ είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η HTC δεν θα μας αφήσει έτσι και θα μας δώσει την έκδοση Ice Cream Sandwich Έχεις κάποια επίσημη πληροφορία για αυτό ή πρόκειται για δική σου εκτίμηση; Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά καλό είναι να είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί σε αυτά που λέμε γιατί διαβάζει πολύς κόσμος εδώ και κάποιοι θεωρούν δεδομένα αυτά που λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Έχεις κάποια επίσημη πληροφορία για αυτό ή πρόκειται για δική σου εκτίμηση; Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά καλό είναι να είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί σε αυτά που λέμε γιατί διαβάζει πολύς κόσμος εδώ και κάποιοι θεωρούν δεδομένα αυτά που λέμε. Να το διορθώσω σωστή η παρατήρηση σου είναι προσωπική μου άποψη αυτό προς παρεξηγήσεων Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 παιδια με ενδιαφερει το εν λογο κινητο και θελω να ρωτησω αν κανεις εχει τραβηξει βιντεο σε χωρο με δυνατη μουσικη.κανει καλη αναπαραγωγη η θα απογοητευτω?εχω το ν8 που ειναι σουπερ σε αυτα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Αγόρασα τη συσκευή το Σάββατο οι πρώτες εντυπωσεις είναι παρα πολύ καλές εκτός από ένα σημαντικό πρόβλημα... Εχω σύνδεση Wind η συσκευή δεν είχε τις ρυθμίσεις γιά mms καί internet της Wind οπότε τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών μου έστειλαν ένα e mail και τις πέρασα με το χέρι εκλεισα την συσκευή την άνοιξα περιμένοντας ότι θα λειτουργούν οι ρυθμίσεις πλέον...αλλά δυστυχώς ενώ εμφανίζονται αποθηκευμενες στην συσκευή δεν λειτουργούν...επικοινώνησα ξανά με την Wind τσεκαρα ξανά ότι πέρασαν σωστά αλλά τό πρόβλημα παραμένει η απάντηση πού πείρα είναι ότι είναι θέμα συσκευής καί δεν μπορούν να κάνουν κάτι επιπλέον... Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η συσκευή; Τί πραγματικά πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 ζητα να τις στειλουν με sms και θα περαστουν αυτοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Αγόρασα τη συσκευή το Σάββατο οι πρώτες εντυπωσεις είναι παρα πολύ καλές εκτός από ένα σημαντικό πρόβλημα... Εχω σύνδεση Wind η συσκευή δεν είχε τις ρυθμίσεις γιά mms καί internet της Wind οπότε τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών μου έστειλαν ένα e mail και τις πέρασα με το χέρι εκλεισα την συσκευή την άνοιξα περιμένοντας ότι θα λειτουργούν οι ρυθμίσεις πλέον...αλλά δυστυχώς ενώ εμφανίζονται αποθηκευμενες στην συσκευή δεν λειτουργούν...επικοινώνησα ξανά με την Wind τσεκαρα ξανά ότι πέρασαν σωστά αλλά τό πρόβλημα παραμένει η απάντηση πού πείρα είναι ότι είναι θέμα συσκευής καί δεν μπορούν να κάνουν κάτι επιπλέον... Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η συσκευή; Τί πραγματικά πρέπει να κάνω; Καταρχήν καλημέρα και καλορίζικη η συσκευή σου !!!! Διέγραψε εντελώς ότι apn έχεις περάσει, και πέρνα τα apn της wind ακολουθώντας τον έτοιμο οδηγό που έχω στο blog μου. Και πες μας αν είναι οκ. http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html?m=0 Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Αγόρασα τη συσκευή το Σάββατο οι πρώτες εντυπωσεις είναι παρα πολύ καλές εκτός από ένα σημαντικό πρόβλημα... Εχω σύνδεση Wind η συσκευή δεν είχε τις ρυθμίσεις γιά mms καί internet της Wind οπότε τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών μου έστειλαν ένα e mail και τις πέρασα με το χέρι εκλεισα την συσκευή την άνοιξα περιμένοντας ότι θα λειτουργούν οι ρυθμίσεις πλέον...αλλά δυστυχώς ενώ εμφανίζονται αποθηκευμενες στην συσκευή δεν λειτουργούν...επικοινώνησα ξανά με την Wind τσεκαρα ξανά ότι πέρασαν σωστά αλλά τό πρόβλημα παραμένει η απάντηση πού πείρα είναι ότι είναι θέμα συσκευής καί δεν μπορούν να κάνουν κάτι επιπλέον... Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η συσκευή; Τί πραγματικά πρέπει να κάνω; καλημερα, καλοριζικο!! Το ηχειο του πως το βρισκεις? σου δημιουργει προβλημα η ενταση?(λενε οτι ειναι χαμηλο) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 καλημερα, καλοριζικο!! Το ηχειο του πως το βρισκεις? σου δημιουργει προβλημα η ενταση?(λενε οτι ειναι χαμηλο) Δεν εχω καταλάβει κάποιο πρόβλημα...αν δεν ρωτούσες ουτε θα το ειχα σκεφτεί..αν πάντως δω οτι υπάρχει κάτι που με ενοχλεί θα το αναφέρω,γενικά και όχι μόνο για το θέμα που ρωτάς είμαι ικανοποιημένος,απλά θέλω να μιλήσω μετά από μια εβδομάδα σκληρής χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs_enigma Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Καλησπερα σε ολους υπαρχει η δυνατοτητα στο HTC SENSATION να κανω ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ μεσω cosmote what's up? διαβασα καπου οτι υπαρχει application οποιος ξερει η εχει κατι ασ πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 τελικα δεν εχει δοκιμασει κανεις την εγραφη του βιντεο σε δυνατη μουσικη?...αυτο περιμενω να μαθω για να ανταλλαξω το ν8:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisgr_13 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Σχετικα με το death grip που αναφερεται στο gsm-arena τι εχετε να πειτε οσοι το εχετε ηδη; http://blog.gsmarena.com/death-grip-strikes-again-htc-sensation-falls-victim-when-you-hold-it-wrong-we-test/?doing_wp_cron http://blog.gsmarena.com/htc-sensation-death-grip-testing-revisited-are-there-different-versions-of-the-sensation/ σας εχει επηρεασει καθολου στη χρηση; Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 3310 -> Sony Ericsson t68i -> Samsung E715 -> Nokia 6230i -> Sony Ericsson W880i -> Samsung Omnia HD i8910 -> HTC One -> OnePlus 3T -> OnePlus 8 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι αλλά όντως πέφτει το σήμα όταν το πιάσεις στο πάνω μέρος (βλ. βίντεο). Πάντως με την μέχρι τώρα χρήση δεν είχα πρόβλημα. Είχα ??? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Σχετικα με το death grip που αναφερεται στο gsm-arena τι εχετε να πειτε οσοι το εχετε ηδη; http://blog.gsmarena.com/death-grip-strikes-again-htc-sensation-falls-victim-when-you-hold-it-wrong-we-test/?doing_wp_cron http://blog.gsmarena.com/htc-sensation-death-grip-testing-revisited-are-there-different-versions-of-the-sensation/ σας εχει επηρεασει καθολου στη χρηση; Το εχω αρκετες μερες και δεν ειχα κανενα προβλημα με το σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Σχετικα με το death grip που αναφερεται στο gsm-arena τι εχετε να πειτε οσοι το εχετε ηδη; http://blog.gsmarena.com/death-grip-strikes-again-htc-sensation-falls-victim-when-you-hold-it-wrong-we-test/?doing_wp_cron http://blog.gsmarena.com/htc-sensation-death-grip-testing-revisited-are-there-different-versions-of-the-sensation/ σας εχει επηρεασει καθολου στη χρηση; Προσπάθησα να κάνω οτι ακριβώς στό video...καμμία μεταβολή στις ενδείξεις για σήμα. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι οτι η συσκευή του video είναι ελαττωματικη...δεν βρίσκω άλλη εξήγηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 στο δευτερο link το λεει οτι εχουν προβλημα μονο καποιες εκδοσεις του κινητου οχι ολες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni24 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 πως μπορώ να βάλω ελληνικό μενού στο sensation ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 πως μπορώ να βάλω ελληνικό μενού στο sensation ? https://market.android.com/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 λογικα διαβαει και την καρτα σιμ αν ειναι ελληνικη βεβαια Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Aπό αύριο βλέπω θα είναι διαθέσιμα σε μερικά γνωστά ευρωπαικά καταστήματα... Ελλάδα τι γίνεται??Κοιμάται η ACE??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 22, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Αν μιλάς για την unbranded έκδοση της συσκευής επέτρεψε μου να χαρακτηρίσω βιαστική την τοποθέτησή σου. Δεν έχει κυκλοφορήσει καν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bronco Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Αν μιλάς για την unbranded έκδοση της συσκευής επέτρεψε μου να χαρακτηρίσω βιαστική την τοποθέτησή σου. Δεν έχει κυκλοφορήσει καν... Καλημέρα, απο σήμερα λενε οτι θα ειναι διαθεσιμο στο handtek και στο clove.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 ειναι ηδη διαθεσιμο σχεδον σε ολα τα ευρωπαικα expansys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Εχουμε καποια ενημερωση ποτε θα ερθει Ελλαδα εκτος απο Vodafone? Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts