cb600f Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 (edited) Δεν έχεις και πολύ άδικο σε όλα αυτά που γραφείς. Όλοι οι χαρακτήρες έχουν την άσχημη πλευρά τους και μερικοί έχουν μόνο αυτήν. Κάποια στιγμή όμως ελπίζω να κριθούν και θα έρθει η ώρα τους. Η δολοφονία όμως του πατέρα Λάνιστερ από τον Τυριον δεν έχει καμία σχέση και μπερδεύεσαι. Στις αρχαίες τραγωδίες το λέγανε κάθαρση ακόμη και αν τιμωρούνταν ο ήρωας. Edit: λυπήθηκα τον άτυχο πατέρα που έφερε το καμένο κορμάκι του παιδιού του στην Καλίσι, αλλά τον χαρακτήρα του σκύλου δεν είναι δυνατόν να τον λυπηθώ, δεν γίνεται να κάνεις τα χειρότερα σε όλη σου την ζωή και να γλυτώνεις σαν να μην συνέβει τίποτα, ακόμη και αν το γύριζε στην μετάνοια και την προσευχή. Το ίδιο θα συμβεί όταν τιμωρηθεί (αν γίνει αυτό) και τον Τζέιμι Λανιστερ όπως και άλλους χαρακτήρες. Την τιμωρία όμως του άλλου Σνόου θα την "ευχαριστηθώ" ενδεχομένως, αν πληρώσει όπως του αρμόζει. Edited June 19, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Μπερδεύουν πολλοί 2 πράγματα: - την συμπεριφορά του Hound γενικά - την συμπεριφορά του προς την Αρυα Υπολογίζοντας λοιπόν καθαρά και μόνο το δεύτερο, τότε κακώς φέρθηκε έτσι η μικρή και έπρεπε να τον βοηθήσει να πεθάνει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Ο Μαύρος δράκος που θα παει τελικά? Στον Σνοου η στον ανάπηρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Βλέπω να τον παίρνει η μάγισσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Ποια μάγισσα ρε παιδιά και ποιος Σνόου; Σαν να λέμε ήταν ο Δράκος στην Ελλάδα και τον ψάχνουμε στον Καναδά. Πετάει, δεν τηλεμεταφέρεται σε άλλες ηπείρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 εμένα πάλι δεν μου άρεσε.. της είχε φερθεί πολύ σωστά και την έσωσε πολλές φορές για να τον αφήσει έτσι.. έπρεπε να τον σκοτώσει 1. Ποτέ δεν του έκρυψε ότι είναι στη λίστα της 2. Ξεχνάμε την ιστορία και της Αρυα και του Βουνού. Γιατί? Η Άρυα είναι ένα ορφανό από τα βίτσια κάποιων και ο άλλος είναι μισθοφόρος και δολοφόνος. Μου αρέσει που είναι σκληρή γιατί είναι ρεαλιστικό Όσο για τον δράκο, μας είπε ότι ο μικρός σταρκ θα πετάξει.. Νομίζω εκεί αναφερόταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Ποια μάγισσα ρε παιδιά και ποιος Σνόου; Σαν να λέμε ήταν ο Δράκος στην Ελλάδα και τον ψάχνουμε στον Καναδά. Πετάει, δεν τηλεμεταφέρεται σε άλλες ηπείρους. Και με το μηχανάκι σε μια ώρα κάνεις 100χλμ πάνω κάτω, αλλά με το αεροπλάνο 800. Δεν ξέρω τι σου φάνηκε τόσο περίεργο στην ερώτηση μου και απαντάς με ειρωνεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Εξήγηστέ μου κάτι μιας και είμαι ψιλοάσχετος. Είχε πει αυτή η κοκκινομάλλα 1-2 φορές στον Jon Snow "you know nothing, Jon Snow" και έχει γίνει meme, το βλέπω παντού και το ποστάρουν όλοι στο Facebook. Άρα η ερώτηση είναι: τι είναι αυτό που δεν ξέρει ο Jon; Είμαι τόσο χαζός που δεν το έχω καταλάβει ή δεν είμαι ο μόνος; Υ.Γ. Αν έχει να κάνει με τα βιβλία και δεν το έχει δείξει ακόμα στη σειρά, μη μου πείτε. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Είναι σποιλ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ποια μάγισσα ρε παιδιά και ποιος Σνόου; Σαν να λέμε ήταν ο Δράκος στην Ελλάδα και τον ψάχνουμε στον Καναδά. Πετάει, δεν τηλεμεταφέρεται σε άλλες ηπείρους. Ωραία απάντηση. Εύγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 πάρτε ένα wallpaper που βρήκα από ένα φίλο και μου άρεσε πολύ http://thepaperwall.com/wallpapers/digital_artwork/big/big_6d8eea000fba1e3e4a206120354be7543428da58.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ωραία απάντηση. Εύγε. Πολύ ευαίσθητα αισθήματα έχετε μερικοί. Πληγωθήκατε βλέπω. Όταν λέει η Ντενέρις ότι χάσαμε τον δράκο, έχουμε να τον δούμε μερικές μέρες και εσείς πιστεύετε ότι έχει φτάσει στο Castle Black και στον John Snow, τι περιμένετε να πάρετε ως απάντηση; Έχετε ιδέα που είναι η Meereen που είναι η Ντενέρις και που το Τοίχος; http://www.ultraimg.com/images/L9x71.jpg To "you know nothing John Snow" γιατί είναι σπόιλερ; Ήταν κάτι που το λέγανε μεταξύ τους και έγινε το "σ' αγαπώ τους". Η Ygritte το είχε πει αρχικά γιατί ο Σνόου αν και καλοπροαίρετος, είναι αγαθός σε πολλά θέματα, ειδικά όταν έχει να κάνει με "πέρα από το Τοίχος" καταστάσεις. Δεν καταλαβαίνει εύκολα πως είναι να είσαι wildling, να ζεις μια τέτοια δύσκολη ζωή και δεν μπορεί να καταλάβει και τον τρόπο που σκέφτονται επομένως. Τον θεωρεί καλομαθημένο. Πέρα όμως από αυτό, είναι πλέον ένας τρόπος να του εκφράσει την αγάπη της, είναι η "ατάκα" τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Και συνεχίζει η ειρωνεία χωρίς κανένα λόγο. Θα σου απαντήσω στα ίδια fm για να συνεννοηθούμε :) ΣΟΡΡΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! Στη γεωγραφία δεν είχαμε τις παραπάνω περιοχές, ούτε κάθομαι να χαζεύω τον χάρτη του got ξύνοντας το πηγούνι καθώς σκέφτομαι στρατηγικές για να πάρουμε την πόλη. Επίσης όταν όλοι διαβασαμε στο προηγούμενο ποστ σου την λέξη "mountain" 50 φορές αντί για "hound", δεν είδα κανέναν να πεταχτεί να σου την πει. Ούτε να γράψει MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN MOUNTAIN οπως θα ήταν λογικό. Anyway Ο καθένας έχει διαφορετική ανατροφή, όποτε σταματώ το οφτοπικ εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Καλημέρα έχω μια απορία Στο 6ο της 1ης σεζόν, λέει ο Βισέρυς στον Τζόρα ότι είχε δώσει όρκο πίστης σ' αυτόν. http://www.youtube.com/watch?v=fvE1SB2p_Co Πότε ακριβώς έγινε αυτό; Ή είναι κάτι που δεν φαίνεται στην σειρά; Το μόνο που βρήκα ήταν στο 1ο επεισόδιο όπου λέει στην Ντενέρυς ότι είχε υπηρετήσει τον πατέρα της για πολλά χρόνια και ελπίζει να ξαναϋπηρετήσει τον νόμιμο βασιλιά (κοιτάζοντας τον Βισέρυς) στο μέλλον (άσχετα που σε τρια επεισόδια την ρωτάει αν πραγματικά θέλει να δει τον αδερφό της βασιλιά)... Edited June 24, 2014 by alx1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefty12 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλημέρα έχω μια απορία Στο 6ο της 1ης σεζόν, λέει ο Βισέρυς στον Τζόρα ότι είχε δώσει όρκο πίστης σ' αυτόν. http://www.youtube.com/watch?v=fvE1SB2p_Co Πότε ακριβώς έγινε αυτό; Ή είναι κάτι που δεν φαίνεται στην σειρά; Το μόνο που βρήκα ήταν στο 1ο επεισόδιο όπου λέει στην Ντενέρυς ότι είχε υπηρετήσει τον πατέρα της για πολλά χρόνια και ελπίζει να ξαναϋπηρετήσει τον νόμιμο βασιλιά (κοιτάζοντας τον Βισέρυς) στο μέλλον (άσχετα που σε τρια επεισόδια την ρωτάει αν πραγματικά θέλει να δει τον αδερφό της βασιλιά)... Προφανώς στα βιβλία έχει γίνει αναφορά. Η μεταφορά στην τηλεόραση δεν επιτρέπει τόσες λεπτομέρειες όπως βλέπεις. Παράθεση You can do anything, but not everything. —David Allen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 >>Αυτό που περιμένω πιο πολύ είναι η μάχη με τα wildlings που λέει ο snow ότι είναι 100.000!! Αν το κάνουν σωστά θα είναι σαν του άρχοντα των δαχτυλιδιών τις μάχες...<< Τα έχουμε πει 200 χιλιάδες φορές. Μην περιμένετε τεράστιες μάχες με χιλιάδες κομπάρσους ή την Daenerys να έρχεται με τους δράκους και τον τεράστιο στρατό της και να διαλύει τα πάντα στο Westeros. Θα απογοητεύεστε πάντα. Μετά από 4 σαιζόν θα έπρεπε όλοι οι τηλεθεατές να έχουν καταλάβει ότι οι περισσότερες καταστάσεις λύνονται με έναν φόνο πισώπλατα, με δηλητήριο, με ίντριγκα κτλ. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τηλεοπτική σειρά και όχι για ταινία, η σκηνή με την μάχη στο Blackwater αποτέλεσε μια από τις πιο ακριβές παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης (αν όχι την ΠΙΟ ακριβή), δεν γίνεται να έχουμε τέτοιες μάχες σε κάθε επεισόδιο. Κάπου είχα διαβάσει ότι το να δείξουν μια σκηνή 5 δευτερολέπτων με τους δράκους, κοστίζει όσο το υπόλοιπο επεισόδιο μαζί, καταλαβαίνετε ότι τα ποσά είναι τρελά για αυτά που απαιτεί ο μέσος τηλεθεατής. Έγινε π.χ. ο πόλεμος μεταξύ των Stark και των Lannisters. Είδατε να ανοίγει ρουθούνι; Επικές μάχες με χιλιάδες στρατού σε κάθε μεριά; Όλοι ξέρουμε πως έληξε τελικά το θέμα και πως ηττήθηκαν οι Stark. Όχι ότι δεν θα δούμε και ωραίες μάχες, ασφαλώς θα δούμε, αλλά όποιος περιμένει από επεισόδιο σε επεισόδιο την Khaleesi πίσω να τα βάζει με τους πάντες ή τους αμέτρητους White Walkers απέναντι στους ανθρώπους κτλ., συνέχεια θα απογοητεύεται και "θα παρατάει την σειρά, τέλος, βαρέθηκα, απίστευτα αργός ο ρυθμός". Απλά για την ιστορία, ο στόλος των Αχαιών που έκανε απόβαση στην Τροία ήταν δυο πλοία. Τα υπόλοιπα 998 ήταν ψηφιακά. Ο στρατός που βάδισε ενάντια στα τείχη της Τροίας ήταν 600 κομπάρσοι. Οι υπόλοιποι 49.400 ήταν copy-paste αυτών των 600, κι όλα αυτά με την τεχνολογία και υπολογιστές του 2003-4. http://www.framestore.com/work/troy Κι οι unsullied που αναχωρούν από το Άσταπορ άλλωστε ή που είναι παραταγμένοι έξω από το Μήρην δεν είναι 8.000 πραγματικοί κομπάρσοι, αυτό έλειπε. Όσον αφορά το κόστος, νομίζω ότι αυτό είναι καθαρά θέμα τιμής-απόδοσης. Αν η σειρά φέρνει χρήμα, μέρος επενδύεται σε επιπλέον ειδικά εφέ, αν όχι μένουν στις ερμηνείες των ηθοποιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Δεν εχω διαβασει τα βιβλια αλλα υποτιθεται εκει βασιζεται. Αν ειναι να γινει μαχη θα γινει. Λετε να αλλαζουν το σεναριο για οικονομια; Ας πει καποιος που τα εχει διαβασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολλές μάχες στην σειρά αλλά μερικές τις εχει περάσει δείχνοντας μόνο το αποτέλεσμα (όπως στην πρώτη σεζόν με τον στρατό του Ρομπ Σταρκ εναντίον του Τζέιμι Λάννιστερ) ενώ σε άλλες εχει αφιερωθεί ολόκληρο επεισόδιο. Η ένσταση μερικών ειναι ότι θέλουν να βλέπουν περισσότερες μάχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολλές μάχες στην σειρά αλλά μερικές τις εχει περάσει δείχνοντας μόνο το αποτέλεσμα (όπως στην πρώτη σεζόν με τον στρατό του Ρομπ Σταρκ εναντίον του Τζέιμι Λάννιστερ) ενώ σε άλλες εχει αφιερωθεί ολόκληρο επεισόδιο. Η ένσταση μερικών ειναι ότι θέλουν να βλέπουν περισσότερες μάχες. Στο βιβλίο δεν υπήρχε "live"περιγραφή της μάχης στο δάσος των ψιθύρων οπότε λογικά δεν θεωρήθηκε σωστό να γίνει περιγραφή της συγκεκριμένης μάχης.Κατά τα άλλα από όσο μπορώ να θυμηθώ όσες μάχες έχουν γίνει και είναι αξίες αναφοράς έχουν μεταφερθεί τηλεοπτικά.Επίσης μην ξεχνάτε ότι το βιβλίο δεν βασίζεται στις μάχες στο πεδίο αλλά στις πολιτικές και παρασκηνιακές μάχες και ίντριγκες που γίνονται για τον έλεγχο των βασιλείων. Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Αν θυμάμαι το είχε παράπονο ο συγγραφέας που το HBO δίνει μόνο 10 επεισόδια την σεζόν, εκείνος θα ήθελε 13 για να περαστούν περισσότερα από τα βιβλία του! Από την άλλη είναι λογικό να υπάρχουν μικροδιαφορές από τα βιβλία γιατί στην τηλεόραση πρέπει να φτιάξουν επεισόδιο σε λίγο χρόνο που να δίνει στον τηλεθεατή περισσότερο ενδιαφέρον. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Για να μην ξεχνιόμαστε season 05 https://www.youtube.com/watch?v=G6nkcf974Ys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Πολύ αργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ξέχασα τι έβλεπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Πότε βγαίνει η νέα σαιζόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Πότε βγαίνει η νέα σαιζόν; τον απριλιο.δεν ξέρω εάν έχουν ανακοινώσει και μέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts