Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.Θα ήθελα αν ήξερε κάποιος να μου προτείνει κάποιο tablet μέχρι 125 ευρώ.φαντάζομαι σε αυτά τα χρήματα δεν μπορώ να ζητάω κ πολλά.Απλά αν ξέρετε κάποιο καλό αξιόπιστο σε αυτά τα χρήματα.Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα, ειναι η πρωτη φορα που κανω αγορα απο κινεζικο site και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ενδιαφερομαι να παρω αυτο το κινητο

http://www.vickmall.com/umi-zero-smartphone-mtk6592t-octa-core-2-0ghz-android-4-4-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-fhd-super-amoled-ogs-corning-gorilla-glass-3-screen.html

Αξιζει τα λεφτα του? Θα ηταν καλυτερο να χρησιμοποιησω paypal και οχι πιστωτικη?

Οποιαδηποτε αλλη προταση για κινητο ή καταστημα ειναι φυσικα δεκτη!

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπερα, ειναι η πρωτη φορα που κανω αγορα απο κινεζικο site και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ενδιαφερομαι να παρω αυτο το κινητο

http://www.vickmall.com/umi-zero-smartphone-mtk6592t-octa-core-2-0ghz-android-4-4-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-fhd-super-amoled-ogs-corning-gorilla-glass-3-screen.html

Αξιζει τα λεφτα του? Θα ηταν καλυτερο να χρησιμοποιησω paypal και οχι πιστωτικη?

Οποιαδηποτε αλλη προταση για κινητο ή καταστημα ειναι φυσικα δεκτη!

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Pay pal και μονο αυτο να χρησιμοποιεις για τις αγορες σου παντου φιλε μου!

Καλησπέρα.Θα ήθελα αν ήξερε κάποιος να μου προτείνει κάποιο tablet μέχρι 125 ευρώ.φαντάζομαι σε αυτά τα χρήματα δεν μπορώ να ζητάω κ πολλά.Απλά αν ξέρετε κάποιο καλό αξιόπιστο σε αυτά τα χρήματα.Ευχαριστώ

Ειμαι αναμεσα στο cube talk 9x/U65 και στο onda 975m.Ποιο λετε;Η αν εχετε καποια αλλη προταση

Μάλλον έχεις μπερδευτεί.

Εδώ δεν συγκρίνουμε συσκευές, αλλά τα διάφορα sites.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα.

Θέλω να αγοράσω ένα εκ των 2 παρακάτω tablet:

- Cube TALK8H

- Chuwi VX8

και θα ήθελα την συμβουλή σας στην επιλογή "καταστήματος".

Διαβάζοντας προηγούμενα ποστ είδα ότι το Geekbuying είναι πολύ επίφοβο, οπότε απορρίπτεται.

Το Vickmall διάβασα ότι είναι πολύ αξιόπιστο, αλλά δεν έχει αυτά τα tablet.

Τι προτείνετε;

Για τo Banggood που διαθέτει και τα 2 τι γνώμη έχετε;

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα.

Θέλω να αγοράσω ένα εκ των 2 παρακάτω tablet:

- Cube TALK8H

- Chuwi VX8

και θα ήθελα την συμβουλή σας στην επιλογή "καταστήματος".

Διαβάζοντας προηγούμενα ποστ είδα ότι το Geekbuying είναι πολύ επίφοβο, οπότε απορρίπτεται.

Το Vickmall διάβασα ότι είναι πολύ αξιόπιστο, αλλά δεν έχει αυτά τα tablet.

Τι προτείνετε;

Για τo Banggood που διαθέτει και τα 2 τι γνώμη έχετε;

Ευχαριστώ.

Θεωρειται οτι ανηκει στα αξιοπιστα καταστηματα το banggood. Και το geekbuying αξιοπιστο ειναι, στο after sales απο οτι ακουγεται τα εχουν χαλασει τελευταια, αλλα νομιζω αυτο ισχυει για την πλειοψηφια των κινεζικων καταστηματων. Προσωπικα, εχω κανει πολλες αγορες και απο τα δυο καταστηματα, δεν ειχα προβλημα μεχρι τωρα. Δεν χρειαστηκε να χρησιμοποιησω το after sales support, οποτε δεν εχω γνωμη πανω σε αυτο.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Θεωρειται οτι ανηκει στα αξιοπιστα καταστηματα το banggood. Και το geekbuying αξιοπιστο ειναι, στο after sales απο οτι ακουγεται τα εχουν χαλασει τελευταια, αλλα νομιζω αυτο ισχυει για την πλειοψηφια των κινεζικων καταστηματων. Προσωπικα, εχω κανει πολλες αγορες και απο τα δυο καταστηματα, δεν ειχα προβλημα μεχρι τωρα. Δεν χρειαστηκε να χρησιμοποιησω το after sales support, οποτε δεν εχω γνωμη πανω σε αυτο.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Επειδή δεν θέλω να το ρισκάρω (σε αυτή ή σε επόμενη αγορά μεγαλύτερης ίσως αξίας), ποιο κατάστημα θεωρείται αξιόπιστο τόσο σε αποστολή όσο και στην εγγύηση;;

Έχω διαβάσει πολλά θετικά για το Vickmall αλλά δεν έχει ποικιλία σε tablet. Οπότε ψάχνω το επόμενο στην λίστα..

• 2 weeks later...

Παιδιά την συμβουλή σας:

- 08 Ιανουαρίου παράγγειλα tablet από Geekbuying

- 12 Ιανουαρίου μου έστειλαν e-mail ότι καθυστέρησαν να παραλάβουν από εργοστάσιο, είναι στις αποθήκες τους τώρα και θα το τεστάρουν

- 13 Ιανουαρίου έστειλαν νέο e-mail ότι το tablet δεν πέρασε τα quality test και περιμένουν την επόμενη παρτίδα εντός της εβδομάδας

Και ρωτάω: Τι κάνω τώρα;;;

Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω, έχω πληρώσει κ με Paypal οπότε προς το παρόν είμαι ήσυχος.

Αλλά σκέφτομαι ότι αν αργήσουν πολύ να το ταχυδρομήσουν, συν το ότι θέλει πολλές μέρες μέχρι να έρθει, φοβάμαι ότι έτσι θα ξεπεράσω το όριο των 45 ημερών για να κάνω dispute στο Paypal και θα χάσω τα λεφτά μου αν πάει κάτι στραβά τότε.

Να περιμένω και να προχωρήσει η παραγγελία ως έχει;

Ή να την ακυρώσω και να την ξανακάνω για να "μηδενίσω" το κοντέρ των ημερών;

Edited by Sensei_01

κι εγω μεσω paypal αγορασα απο minideal (κανωντας μια παραγγελια) 2 τηλεφωνα.

το minideal τα εστειλε σε δυο χωριστα πακετα , το πρωτο στις 26/12/2014 κ το δευτερο στις 27/12/2014 . το πρωτο εφτασε και το πηρα το δευτερο ακομη δεν εχει ξεκινησει απο σιγκαπουρη.

εχω ακομη περιπου 20 ημερες καιρο για dispute . τι κανω εαν περασουν και κοντευει να ληξη η προθεσμια για dispute ??

επισης εστειλα εδω και 6 ημερες email στο minideal αλλα απαντηση ακομη δεν ελαβα.

Εγω πηγα σημερα το πρωι να κανω την ακυρωση αλλα μου ειχε ερθει mail οτι το tablet ταχυδρομηθηκε (οπως μου ειχαν πει δλδ, πριν περασει η εβδομαδα).

Μεχρι στιγμης ολα καλα λοιπον..

Καλησπερα σε ολους .

Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου προτινει κανα κινεζο tablet ?

Τα στανταρ που ζηταω ειναι να εχει 10,1 ιντζες και να ειναι quad core .

Απο εκει και μερα το αφηνω στιν καλη σας κριση .

Το βασικο που πρεπει να αναφερω ειναι οτι τα διαθεσιμα χρηματα που μπορω να δωσω ειναι απο 100 εως 120 euro το πολυ .

Επισης να αναφερω οτι ζηταω να μπορω να το συνδεω στην τηλεοραση για να κανω screen mirroring

Χωρις να το ξερω στα σιγουρα , αλλα νομιζω οτι το εχει σαν επιλογη η τα tablet που εχουνε hdmi εξοδο η tablet με kitkat android ( στις ρυθμισεις τις οθονης ) εκδοση .

Eυχαριστω πολυ εκ των προταιρων .

ρε παιδια μια ερωτηση. Απο efox αγοραζουμε? Ενδεικνυται σα μαγαζι?

Θελω να παρω την Cube talk10 καi την δινει νομιζω πολυ φτηνα.

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Ναι το efox τελικά αποδεικνύεται αξιόπιστο. Αυτό

http://www.efox-shop.com/cube-talk10-u31gt-101-zoll-ips-hd-bildschirm-mtk8382-quad-core-android-44-3g-phablet-tablet-pc-g-297652

Θέλεις να πάρεις;

το ελληνικό site του minideal τι νόημα έχει?έρχονται πιό γρήγορα ότι παραγγείλουμε?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για αγορα απο banggood και για αποφυγη τελωνειου,τι μεθοδο αποστολης να διαλεξω;

Air Parcel Register;;Αυτο ειναι το απλο τους ταχυδρομειο;

( http://www.banggood.com/Cube-Talk-8X-U27GT-C8-MTK8392-Octa-Core-Android-4_4-Phone-Tablet-p-963381.html )

Παιδιά, το Teclast X98 Air ΙΙ από πού μου προτείνετε??

Παρέλαβα προχτές το dual os για ένα φίλο από geekbuying. Όλα καλά

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

• 1 month later...
Με EMS παρέλαβε πρόσφατα φίλος από το merimobiles χωρίς πρόβλημα.

banggood bad company gaulsw products don't buy anything from them no guaranty no money back. μακρια απο αυτή την υποτιθέμενη εταιρεία που Πύλα ααβουρα καμμία εγγύηση.

:ninja:

banggood bad company gaulsw products don't buy anything from them no guaranty no money back. μακρια απο αυτή την υποτιθέμενη εταιρεία που Πύλα ααβουρα καμμία εγγύηση.

Αν ψαξεις το νήμα πριν 2 χρονια τα ίδια ακριβώς εγραφα κι εγώ που μου έπαιξαν κι εμένα τάπα γερή γερή. Απορώ γιατι πολλοί ακόμη αγοράζουν απο δαυτους.Ειναι που δεν εχουν χρειαστεί ακόμη την εγγύηση τους

Είναι που επειδή βρήκαν κάτι λίγα $ φθηνότερο, θέλουν να ακούν μόνο όσους γράφουν «εγώ αγόρασα από εκεί και δεν είχα πρόβλημα, για όλα τα καταστήματα υπάρχουν παράπονα» κτλ. Υπάρχουν άλλοι 100 που έγραψαν ότι είχαν πρόβλημα όμως... Edited by talos_2002

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog