Jump to content

cosini

Members
  • Δημοσιεύσεις

    89
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

cosini's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δηλαδη δεν υπαρχει σωτηρια ? την καρτα την εχω αγορασει πριν 2 χρονια πως να την παω πισω ? εαν ειναι τελειωμενη να αγορασω μια καινουργεια.
  2. Εαν γνωριζει καποιος μου ετυχε το εξης , σε κινητο xiaomi εδω και 2 χρονια εχω μεσα την συγκεκριμενη καρτα ( kingston 32gb) η οποια (φτιαγμενη με το partition magig) με το link2sd δουλευε αψογα σε δυο διαμερισματα 20gb & 10gb περιπου. Πριν λιγες ημερες την αφαιρεσα απο το κινητο για να την βαλω σε ενα ενα mp3 να ακουσω καποια τραγουδια. Ανοιγοντας ταυτοχρονα & το κινητο ελειπαν πολλες εφαρμογες αφου ελειπε και η καρτα, οπως ειναι φυσικο. Καποια στιγμη τοποθετω παλι την καρτα στο κινητο και απο εκεινη τη στιγμη αρχιζουν τα προβληματα μου. Εκανα mount με το link2sd μου ξαναεβαλε τις εφαρμογες απο την καρτα τα ξαναεφτιαξα ολα αλλα υπηρχε πλεον ενα πολυ μεγαλο προβλημα, η καρτα εμφανιζεται κλειδωμενη . Δεν μπορω να σωσω τιποτα καινουργειο. την τοποθετω σε card reader στο pc κανω τσεκ του δισκου ολα οκ , τρεχω το partition magig της κανω format και ενω τελειωνει κανονικα η καρτα ειναι οπως πριν , δεν εχει αλλαξει τιποτα. αλλαζω τα partition ξανακανω format ενω δειχνουν οτι ολα γινονται και τελειωνουν κανονικα τελικα τιποτα δεν αλλαζει στην καρτα. ουτε μπορω να σβησω κατι απο αυτην . μπορει καποιος να βοηθησει ?
  3. cosini

    Lenovo S820

    ευχαριστω, θα προσπαθησω ετσι και θα ενημερωσω......
  4. εμενα μετα απο ενα χρονο οταν το φορτισω 100% μου δινει χρονο αναμονης 25H&40M με περιπου 9 εφαρμογες να τρεχουν στη μνημη.
  5. cosini

    Lenovo S820

    ειμαι ρουτ αλλα δεν το βρισκω πουθενα για να το διαγραψω.......
  6. κι εγω μεσω paypal αγορασα απο minideal (κανωντας μια παραγγελια) 2 τηλεφωνα. το minideal τα εστειλε σε δυο χωριστα πακετα , το πρωτο στις 26/12/2014 κ το δευτερο στις 27/12/2014 . το πρωτο εφτασε και το πηρα το δευτερο ακομη δεν εχει ξεκινησει απο σιγκαπουρη. εχω ακομη περιπου 20 ημερες καιρο για dispute . τι κανω εαν περασουν και κοντευει να ληξη η προθεσμια για dispute ?? επισης εστειλα εδω και 6 ημερες email στο minideal αλλα απαντηση ακομη δεν ελαβα.
  7. cosini

    Lenovo S820

    παιδια sos !!! πηρα το συγκεκριμενο κινητο δωρο στην αδελφη μου και ειναι αψογο. η χρηση του εκτος απο τηλεφωνο ειναι παιχνιδια και facebook. καποια στιγμη το τηλεφωνο αρχισε να ψιλικολαει και ψαχνοντας με το antivirus που εχει εγκατεστημενο βρηκε ενα trojan και για να καθαρισει η συσκευη εσβησε το facebook. τωρα δουλευει παλι αψογα ομως δεν εχει facebook και σε καθε προσπαθεια να το εγκαταστησω μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν το δεχεται. υπαρχει καποια λυση ??? τι μου προτεινετε να κανω ???
  8. ok ευχαριστω !!!! το εκανα και προς το παρον δουλευει μια χαρα, εκανα και reboot και ολα ειναι ενταξει. :):) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το εψαξα αλλα χαθηκαν..... τις εσβησε και τις εκανα ξανα εγκατασταση απο googleplay , παντος ολα ειναι ενταξει τωρα με την λυση του φιλου GR_MAcedon.
  9. [ATTACH]55489[/ATTACH] εγω εκανα μεταφορα που απο οτι βλεπω ειναι λαθος. μπορεις να μου εξηγησεις (με απλα βηματα) αυτο με την συνδεση που αναφερεις πως γινεται ?
  10. το χρησιμοποιησα αλλα εγινε το εξης, ενω μετεφερε τα αρχεια στην sd οταν εσβηνα το τηλεφωνο(reboot) και το ανοιγα ξανα χανοντουσαν ολα οσα μου ειχε μεταφερει και εψαχνα να τα βρω και να τα κανω παλι εγκατασταση απο google-play. δεν ξερω γιατι γινεται αυτο............. καποια ιδεα η καποια αλλη λυση ???????
  11. καλημερα παιδια , εκλεισα ενα χρονο με το ρυζακι και λειτουργει τελεια και απροβληματιστα !!!!! ενα μονο προβλημα...... εδω και καιρο φορτωνοντας εφαρμογες γεμισε η μνημη, πηρα λοιπον μια καρτα 32g εκανα οσα διαβασα εδω σε δεκαδες σελιδες σχετικα με link2sd αλλα δεν καταφερα τιποτα. ειμαι root αλλα παρα τα οσα δοκιμασα δεν εχω καταφερει κατι. το τηλεφωνο συνεχιζει να γραφει οτι δεν υποστηριζει τη μεταφορα αρχειων. υπαρχει καποια ιδεα γιατι σε εμενα δεν λειτουργει το link2sd ? επισης εχω δοκιμασει ολα τα φορματ (ext2,ext3,ext4) και δεν μπορει να κανει μεταφορα αρχειων ενω βλεπει και τα 2 παρτισιον της καρτας.
  12. Για να δεχτουν την επιστροφη επρεπε να συμπληρωσω μια φορμα και να προπληρωσω μεσω paypal τα ταχυδρομικα εξοδα για να μου το ξαναστειλουν πισω , πραγμα που εκανα, και εστειλα το ταμπλετ. Τωρα συμφωνα με το tracing number RE432338294GR το ταμπλετ εχει φτασει εκει απο 20/09/2014 και απο το chinagrabber μου λενε οτι δεν το εχουν λαβει. Βαρος ειχε γυρω στα 500 γραμμαρια. μου ζητησαν 30 $ βαση της πολιτικης επιστοφης που εχουν, τα οποια και πληρωσα μεσω paypal. Εδω και λιγες ημερες μετα απο πιεσεις δικες μου ωστε να μου πουν τον λογο που δεν το εχουν παραλαβει σταματησαν να μου απαντουν , τους ξαναεστειλα μηνυμα οτι θελω μια απαντηση, τους ειπα οτι θα στειλω σε διαφορα φορουμ την αλληλογραφια και την ολη αντιμετωπιση που εχουν στην εγγυηση τους αλλα απαντηση δεν εχω. τι κανω τωρα ???? επισης τι θα γινει με το ταμπλετ θα παραμεινει στα κινεζικα ταχυδρομεια ?? Παρακαλω οποια ιδεα εχετε για την συνεχεια στο τι μπορω αλλο να κανω.
  13. Καλησπερα παιδια, εαν γνωριζει καποιος εχω το εξης προβλημα : αγορασα 2 ταμπλετ απο το chinagrabber μετα απο εναμιση περιπου μηνα λειτουργιας ενα απο αυτα σταματησε να λειτουργει, (δεν ανοιγει καν). Μετα απο επικοινωνια με το καταστημα και εφοσον εστειλα και βιντεο με την βλαβη μου ειπαν να το στειλω πισω ωστε να επισκευαστη η να γινει αντικατασταση με νεο. Για να δεχτουν την επιστροφη επρεπε να συμπληρωσω μια φορμα και να προπληρωσω μεσω paypal τα ταχυδρομικα εξοδα για να μου το ξαναστειλουν πισω , πραγμα που εκανα, και εστειλα το ταμπλετ. Τωρα συμφωνα με το tracing number RE432338294GR το ταμπλετ εχει φτασει εκει απο 20/09/2014 και απο το chinagrabber μου λενε οτι δεν το εχουν λαβει. Σε νεα επικοινωνια που τους ειπα να κοιταξουν ξανα μου απαντησαν στις 15/10/2014 ως εξης : We have not received this unit back. We will have our shipping company check on this. We will update your order status to "return received" and you should receive an automatic email notification. Thank you for your patience. Τι σημαινει αυτο ξερει κανεις ? πρεπει κατι να κανω ? μπορει να βοηθησει καποιος ?
  14. Καλησπερα παιδια, εαν γνωριζει καποιος εχω το εξης προβλημα : αγορασα 2 ταμπλετ απο το chinagrabber μετα απο εναμιση περιπου μηνα λειτουργιας ενα απο αυτα σταματησε να λειτουργει, (δεν ανοιγει καν). Μετα απο επικοινωνια με το καταστημα και εφοσον εστειλα και βιντεο με την βλαβη μου ειπαν να το στειλω πισω ωστε να επισκευαστη η να γινει αντικατασταση με νεο. Για να δεχτουν την επιστροφη επρεπε να συμπληρωσω μια φορμα και να προπληρωσω μεσω paypal τα ταχυδρομικα εξοδα για να μου το ξαναστειλουν πισω , πραγμα που εκανα, και εστειλα το ταμπλετ. Τωρα συμφωνα με το tracing number RE432338294GR το ταμπλετ εχει φτασει εκει απο 20/09/2014 και απο το chinagrabber μου λενε οτι δεν το εχουν λαβει. Σε νεα επικοινωνια που τους ειπα να κοιταξουν ξανα μου απαντησαν στις 15/10/2014 ως εξης : We have not received this unit back. We will have our shipping company check on this. We will update your order status to "return received" and you should receive an automatic email notification. Thank you for your patience. Τι σημαινει αυτο ξερει κανεις ? πρεπει κατι να κανω ? μπορει να βοηθησει καποιος ?
  15. θα ηθελα μια βοηθεια εαν ξερει καποιος (εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι η ισως δεν το καταλαβα) εχω το εξης προβλημα, γεμισε η μνημη του τηλεφωνου και αγορασα μια καρτα μνημης 32gb την οποια τοποθετησα , την βλεπω αλλα δεν μπορω να μεταφερω εκει τις εφαρμογες και επισης δεν ξερω πως να κανω να αποθηκευονται πλεον εκει οι φωτογραφιες ,η μουσικη και οτι κατεβαζω (εφαρμογες-προγραμματα) [ATTACH]48778[/ATTACH]
×
×
  • Create New...