Jump to content

Pyro13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    179
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Pyro13

  1. Δοκιμασα αλλο καλωδιο και κανει τα ιδια.. Μαλλον ο φορτιστης φταιει,βιαστικα να τον αποκλεισω :)
  2. Καλησπέρα, Εχω ενα θεμα τις τελευταιες μερες. Οταν βαζω το κινητο να φορτίσει πρωτα στο usb και μετα στην πριζα, κανει επανεκκινηση μονο του Επισης οταν φορτίσει και βγαλω τον φορτιστή πρωτα απο την πριζα κανει παλι επεανεκκινηση μονο του. Μονο οταν εχω τον φορτιστή στην πριζα και βγαλω το usb απο το κινητο δεν κανει επανεκκίνηση και επισης οταν φορτίσει βγαζω πρωτα το usb απτο κινητό και μετα τον φορτιστή απο την πριζα,αλλιως θα κανει επαννεκινησει. Καμια ιδεα?
  3. Εγινα και εγω κατοχος του Α1. Μια ερωτηση.Εχει βρει κανεις πως γινεται στις εφαρμογες να εχει αριθμο ειδοποιησεων? Πχ αν μου ερθουν 3email ή κλήσεις,μηνυματα κτλ. δεν εμφανιζει στο εικονιδιο τις καθε εφαρμογης τον αριθμο.
  4. Θα το διοκιμασω. Σε ευχαριστώ
  5. Πριν γινει αγορα του mi max η ιδια sim ηταν σε αλλο asus zenfone 6 και στον ιδιο χωρο που μιλαμε ηταν μια χαρα το σημα.
  6. 2διαφορετικες sim 2 διαφορετικα τηλεφωνα αλλα και οι 2 vodafone CU sim
  7. Ομως και το αλλο τηλεφωνο δεν θα ειχε θεμα με το σημα αν ηταν λόγο κεραιων;;
  8. asus zenfone 6. Mi max 2 το αλλο ειναι oxi Ηuawei,αν δεν εχει σημα στο 2g δεν εχει ουτε για αστειο 3g.
  9. Εχει προβλημα το τηλεφωνο πιστευεις?
  10. Αυτος ειναι ο λογος που το κινητο δεν εχει σημα παντου?(2g) Με ιδια εταιρια το ενα κινητο εχει σημα κανονικα ενω το mi max 2 δεν εχει..Μιλαμε παντα στον ιδιο χωρο και τα 2 τηλεφωνα.. Μπορει να διορθωθει αυτο το προβλημα?
  11. Αυτό το είχα παρατηρήσει και στο redmi note 4.. Με ενδιαφέρει και εμένα να βρω λύση σε αυτό .
  12. Ευχαριστω αν και παει για τη γυναικα..εγω ακομα βολευομαι με το αλλο τερατακι zenfone 6 :D
  13. Εγώ που το αγόρασα δεν ζήτησαν κάτι..
  14. Με priority line λένε δεν περνάει τελωνείο
  15. Απορια παιδια.. Τι διαφορα εχει αυτο https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_646141.html?wid=4 με αυτο https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_638129.html ???
  16. Γεια σας παιδια, Θελω να αγορασω το xiaomi mia max2 https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_638129.html?wid=21 αλλα αν διαλεξω international rom θα εχω καποιο προβλημα με τα δικτυα 3g-4g? Εχει μεγαλη διαφορα global με international στην τιμη. Ευχαριστώ
  17. Παιζεις δυνατα παντος.. και αυτο το εχω δει :p Εργαρες!
  18. Το εχω δει φιλε μου, οπως και el cuerpo,la cara occulta
  19. Καμια προταση για ταινια μυστηριου;
  20. Καλημέρα φίλε, Εχω βάλει εδω και 2 μερες την ρομ 3.24.40.78 αλλα κατι δεν μου αρεσει απο θεμα μπατραρίας. Θελω να ξανα παω στην 2.22.40.44 ,ισχυει το παραπάνω μήνυμα; ευχαριστώ
  21. Ωραια..θα το δω σημερα! king αν γνωριζεις καποιο αλλο καλο μυστηριου πες μου. thanks!
  22. Εχετε υποψιν καμια ταινια μυστηριου σε φαση el cuerpo; Για το el cuerpo εβαζα ανετα 10/10 Εχω δει επισης το La cara oculta. Για το tell no one τι γνωμη έχετε; http://www.imdb.com/title/tt0362225/?ref_=tt_rec_tt
×
×
  • Create New...